3 dhe 10 nentor 2022 Rreshen, Trajnim / “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji”

Titulli i aktivitetit: 3 dhe 10 nentor 2022 Rreshen, Trajnim / “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji”

Data e zhvillimit: 3 dhe 10 nentor 2022

Vendi i organizimit: Pallati i Kultures Rreshen

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Lezhe

Kontakte: Tel: 0698858044 E-mail: lezha.uish @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6