26 dhe 27 qershor 2023, online/ “Trajnim mbi praktiken e mire te punes ne farmaci dhe mbi ruajtjen e shperndarjen e barnave sipas standardeve te cilesise”

Titulli i aktivitetit: 26 dhe 27 qershor 2023, online/ “Trajnim mbi praktiken e mire te punes ne farmaci dhe mbi ruajtjen e shperndarjen e barnave sipas standardeve te cilesise”

Data e zhvillimit: 26 dhe 27 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Akademia e Farmacise “Eureka”

Kontakte: E-mail: info@academyofpharmacyeureka.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste

Kreditet: 6

24 qershor – 24 korrik 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II”

Titulli i aktivitetit: 24 qershor – 24 korrik 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II””

Data e zhvillimit: 24 qershor – 24 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialist, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

22 qershor – 22 korrik 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 22 qershor – 22 korrik 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”

Data e zhvillimit: 22 qershor – 22 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

20 qershor – 20 korrik 2023, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 20 qershor – 20 korrik 2023, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 20 qershor – 20 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet: 12

20, 21, 22 qershor 2023 online “Udherrefyesit e ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinke”

Titulli i aktivitetit: 20, 21, 22 qershor 2023 onlineUdherrefyesit e ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinke

Data e zhvillimit: 20, 21, 22 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, infermiere 

Kreditet: 10

18 qershor – 18 korrik 2023, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 18 qershor – 18 korrik 2023, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 18 qershor – 18 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

17 – 18 qershor 2023 Tirane / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Titulli i aktivitetit: 17 – 18 qershor 2023 Tirane / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Data e zhvillimit: 17 – 18 qershor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Beder, Tirane

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: info@kshi.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 11

16 qershor – 16 korrik 2023, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 16 qershor – 16 korrik 2023, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 16 qershor – 16 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet: 11

16 – 18 qershor 2023, Vlore “Menaxhimi i emergjencave mjekesore”.

Titulli i aktivitetit: 16 – 18 qershor 2023, Vlore “Menaxhimi i emergjencave mjekesore”.

Data e zhvillimit: 16 – 18 qershor 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, specialiste, farmaciste

Kreditet: 18

16 – 18 qershor 2023, Vlore “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Titulli i aktivitetit: 16 – 18 qershor 2023, “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Data e zhvillimit: 16 – 18 qershor 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise dhe stomatologe

Kreditet: Per stomatologet 12 per takimet vetem per stomatologe, Per profesionistet e shendetesise 18

15 – 16 qershor 2023, Shkoder / Trajnim” Aftesite dhe strategjite e komunikimit te infermierit profesionist per tu perballur me takime te veshtira ne menyre te sigurt dhe efektive ne mjediset e praktikave te kujdesit

Titulli i aktivitetit: 15 – 16 qershor 2023, Shkoder / Trajnim” Aftesite dhe strategjite e komunikimit te infermierit profesionist per tu perballur me takime te veshtira ne menyre te sigurt dhe efektive ne mjediset e praktikave te kujdesit”

Data e zhvillimit: 15 – 16 qershor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Malesi e Madhe, Shkoder

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier (jo specialitet)

Kreditet: 12

14 qershor – 14 korrik 2023 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 14 qershor – 14 korrik 2023 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 14 qershor – 14 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

14 – 15 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Data e zhvillimit: 14 – 15 qershor 2023

Vendi i organizimit: Tirana International Hotel

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, urgjence, intensiviste, pediater, stomatologe

Kreditet: 19.2

13 – 14 qershor 2023, Fier/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 qershor 2023, Fier/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 13 – 14 qershor 2023

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

13, 14, 15 qershor 2023 online “Udherrefyesit e ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinke”

Titulli i aktivitetit: 13, 14, 15 qershor 2023 onlineUdherrefyesit e ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinke

Data e zhvillimit: 13, 14, 15 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, infermiere 

Kreditet: 10

12 qershor – 12 korrik 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 12 qershor – 12 korrik 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 12 qershor – 12 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 11

12 – 13 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Data e zhvillimit: 12 – 13 qershor 2023

Vendi i organizimit:  Tirana International Hotel

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, urgjence, intensiviste, pediater, stomatologe

Kreditet: 19.2

11 – 12 qershor 2023, Kukes/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 11 – 12 qershor 2023, Kukes/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 11 – 12 qershor 2023

Vendi i organizimit: Kukes

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

10 – 11 qershor 2023, Tirane/ “Kursi i trajnimit ne dhenien e ndihmes se pare CPR”

Titulli i aktivitetit: 10 – 11 qershor 2023, Tirane / “Kursi i trajnimit ne dhenien e ndihmes se pare CPR”

Data e zhvillimit: 10 – 11 qershor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Barleti

Organizatori/ofruesi: Barleti Group SHPK (Universiteti Barleti)

Kontakte: Tel: 0683141777 E-mail: dep.mjekesi-prof@umb.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere, mami

Kreditet: 12

10 qershor – 10 korrik 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”

Titulli i aktivitetit: 10 qershor – 10 korrik 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”.

Data e zhvillimit: 10 qershor – 10 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 9

10 qershor 2023, Durres / Trajnim “Patologjite ORL dhe mjeku i familjes”  

Titulli i aktivitetit: 10 qershor 2023, Durres / Trajnim “Patologjite ORL dhe mjeku i familjes”  

Data e zhvillimit: 10 qershor 2023

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, ORL dhe infermiere

Kreditet: 6

10 qershor 2023, Korce “COVID 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Urgjencat hematologjike “

Titulli i aktivitetit: 10 qershor 2023, Korce “COVID 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Urgjencat hematologjike “

Data e zhvillimit: 10 qershor 2023

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: 0694445985 Email: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet: 6

9 qershor 2023 online “Kujdesi primar dhe shendeti mendor”

Titulli i aktivitetit: 9 qershor 2023 online “Kujdesi primar dhe shendeti mendor”

Data e zhvillimit: 9 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0692146453 Email: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje, psikiater, pediater dhe infermier

Kreditet: 5

8 qershor 2023, online / “Bazat Farmakologjike të terapisë antikoaguluese” 

Titulli i aktivitetit: 8 qershor 2023, online / “Bazat Farmakologjike të terapisë antikoaguluese” 

Data e zhvillimit: 8 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem / familje, mjek sepcialiste hematologe, pneumologe, kardiologe, kirurg obsteter- gjinekolog, stomatolog, farmaciste dhe infermiere

Kreditet: 3

8 qershor 2023 Vlore Trajnim / ” EKG Interpretimi i Elektrokardiogramës”

Titulli i aktivitetit: 8 qershor 2023 Vlore Trajnim / ” EKG Interpretimi i Elektrokardiogramës”

Data e zhvillimit: 8 qershor 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 6

7 – 8 qershor 2023 Lushnje / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Titulli i aktivitetit: 7 – 8 qershor 2023 Lushnje / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Data e zhvillimit: 7 – 8 qershor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Sherbimi i Kujdesit Paliativ” Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juli.xhindoli@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

7 – 8 qershor 2023 Erseke / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Titulli i aktivitetit: 7 – 8 qershor 2023 Erseke / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Data e zhvillimit: 7 – 8 qershor 2023

Vendi i organizimit: Erseke

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: info@kshi.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 11

7 qershor 2023 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 7 qershor 2023 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Data e zhvillimit: 7 qershor 2023

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem

Kreditet: 6

5 qershor – 28 nentor 2023 Shkoder/ “Aftesimi ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 qershor – 28 nentor 2023 Shkoder / “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 qershor – 28 nentor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr. 3, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH nr. 3, Shkoder

Kontakte: Tel: 0694499199

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH nr. 3, Shkoder

Kreditet: 10           

5 – 7 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “Konsolidimi i kapaciteteve te profesionisteve ne mbrojtje te komunitetit LGBT nga dhuna dhe diskriminimi”

Titulli i aktivitetit: 5 – 7 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “Konsolidimi i kapaciteteve te profesionisteve ne mbrojtje te komunitetit LGBT nga dhuna dhe diskriminimi”

Data e zhvillimit: 5 – 7 qershor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Doro City, Tiran

Organizatori/ofruesi: Qendra Streha

Kontakte: Tel: 0699839189 E-mail: strehalgbt@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: psikologe dhe punonjes social

Kreditet: 7

5 – 6 qershor 2023 Kukes/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 qershor 2023 Kukes / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 5 – 6 qershor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Kukes

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

5 qershor – 30 qershor 2023, Maliq, Korce / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 5 qershor – 30 qershor 2023, Maliq, Korce / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 5 qershor – 30 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Maliq, Korce

Organizatori/ofruesi: QSH Maliq, Korce

Kontakte: Tel: 0698990182

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Maliq, Korce

Kreditet: 8

5 qershor 2023 Tirane Trajnim / ” EKG Interpretimi i Elektrokardiogramës”

Titulli i aktivitetit: 5 qershor 2023 Tirane Trajnim / ” EKG Interpretimi i Elektrokardiogramës”

Data e zhvillimit: 5 qershor 2023

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 6

3 – 4 qershor 2023, Kukes/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 qershor 2023, Kukes/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 3 – 4 qershor 2023

Vendi i organizimit: Kukes

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

3 – 4 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “Hernia Diskale dhe metoda MC Kenzie”

Titulli i aktivitetit 3 – 4 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “Hernia Diskale dhe metoda MC Kenzie”

Data e zhvillimit: 3 – 4 qershor 2023

Vendi i organizimit: TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 4

3 qershor 2023, Durres / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi profesional”  

Titulli i aktivitetit: 3 qershor 2023, Durres / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi profesional”  

Data e zhvillimit: 3 qershor 2023

Vendi i organizimit: Telemedicina Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, infermiere dhe mami

Kreditet: 6

2 qershor – 23 qershor 2023, Vore, Tirane / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 2 qershor – 23 qershor 2023, Vore, Tirane / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 2 qershor – 23 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Vore, Tirane

Organizatori/ofruesi: QSH Vore, Tirane

Kontakte: Tel: 0684705825

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Vore, Tirane

Kreditet: 8

2 qershor 2023 Tirane / “Formimi i avancuar i specialiteteve klinike dhe rregullimi i profesioneve shendetesore: zhvillimet e se ardhmes ku ne fokus eshte qytetari”

Titulli i aktivitetit: 2 qershor 2023 Tirane / “Formimi i avancuar i specialiteteve klinike dhe rregullimi i profesioneve shendetesore: zhvillimet e se ardhmes ku ne fokus eshte qytetari”

Data e zhvillimit: 2 qershor 2023

Vendi i organizimit: UNIZKM Tirane

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

2 – 4 qershor 2023, Vlore “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Titulli i aktivitetit: 2 – 4 qershor 2023, “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Data e zhvillimit: 2 – 4 qershor 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise dhe stomatologe

Kreditet: Per stomatologet 12 per takimet vetem per stomatologe, Per profesionistet e shendetesise 18

2 – 3 qershor 2023 Kurbin / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 qershor 2023 Kurbin / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 2 – 3 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Kurbin

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

2 qershor 2023 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 2 qershor 2023 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Data e zhvillimit: 2 qershor 2023

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem

Kreditet: 6

1– 23 qershor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 1 – 23 qershor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 1 – 23 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr. 1 Elbasan

Organizatori/ofruesi: QSH nr. 1 Elbasan

Kontakte: Tel: 0676055732

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH nr. 4 Elbasan

Kreditet: 8

1 qershor 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Titulli i aktivitetit: 1 qershor 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Data e zhvillimit: 1 qershor 2023

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermiere

Kreditet: 6

1 qershor 2023, online / Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale mashkullore” 

Titulli i aktivitetit: 1 qershor 2023, online / Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale mashkullore” 

Data e zhvillimit: 1 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: urolge, gjinekologe, endokrinologe, androloge, mjeke te pergjithshem dhe infermiere 

Kreditet: 3