27-28 nentor 2022 , Trajnim “ Kancer I qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Titulli i aktivitetit: 27-28 nentor 2022 “Kancer I qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Data e zhvillimit: 27-28 nentor 2022

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Albania Community Assist -ACA

Kontakte: Tel: 0692081965, E-mail: holta.koci@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem /familje, infermiere/mami dhe specialist te shendet public.

Kreditet: 12

25 nentor 2022, Lushnje /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 25 nentor 2022, Lushnje /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 25 nentor 2022

Vendi i organizimit: Lushnje

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

25 nentor 2022, Shkoder /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 25 nentor 2022, Shkoder /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 25 nentor 2022

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

24 – 25 nentor 2022 Burrel, Trajnim / “Aftësimi në monitorimin e zbatimit të protokolleve të mjekimit të HTA, Diabet, Dislipidemi, Astma dhe SPOK nga MF dhe IF

Titulli i aktivitetit: 24 – 25 nentor 2022 Burrel, Trajnim / “Aftësimi në monitorimin e zbatimit të protokolleve të mjekimit të HTA, Diabet, Dislipidemi, Astma dhe SPOK nga MF dhe IF

Data e zhvillimit: 24 – 25 nentor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Bruci, Burrel

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105   E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Antare te NJVKSH dhe FSDKSH

Kreditet: 12

23 nentor 2022, Korce/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP

Titulli i aktivitetit: 23 nentor 2022, Korce /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 23 nentor 2022

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

22 nentor 2022, Shkoder /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 22 nentor 2022, Shkoder /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 22 nentor 2022

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

21 nentor 2022, Shkoder /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 21 nentor 2022, Shkoder /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 21 nentor 2022

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

18-19-20 nentor 2022 Tirane/ “Adiktlogjia: Sfidė Shqiptare”

Titulli i aktivitetit: 18-19-20 nentor 2022 Tirane/ “Adiktlogjia: Sfidė Shqiptare”

Data e zhvillimit: 18-19-20 nentor 2022

Vendi i organizimit: Fakulteti i Mjekesise

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Shėrbimi Adiktologjisė dhe Toksikologjisė Klinike

Kontakte: Tel: 0668648839 E-mail: alertdrishti@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekė Psikiatėr-Adiktologji, Infermier, Menaxher, Drejtor, Farmacistė, Psikologė dhe Punonjės Social.

Kreditet: 6 kredite pėr 18 nėntor 2022, 4 kredite pėr 19 nėntor 2022 dhe 4.5 kredite pėr 20 nėntor 2022.

18 nentor 2022, Korce/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 18 nentor 2022, Korce/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 18 nentor 2022

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

16 nentor 2022, Korce /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 16 nentor 2022, Korce /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 16 nentor 2022

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

15 nentor 2022, Lushnje /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 15 nentor 2022, Lushnje /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 15 nentor 2022

Vendi i organizimit: Lushnje

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

11 – 12 nentor 2022 Tirane/ “Health and Beauty”

Titulli i aktivitetit: 11 – 12 nentor 2022 Tirane/ “Health and Beauty”

Data e zhvillimit: 11 – 12 nentor 2022

Vendi i organizimit: Teatri i Operas dhe Baletit

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Shërbimi i Dermatologjisë

Kontakte: Tel: 0682064725 E-mail: monikafida@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermierë, Mjekë familje, Dermatologë, Mjekë Specializantë, Dentist, Farmacist

Kreditet: 4 për dt 11 nëntor dhe 5 kredite për dt 12 nëntor 2022

9 – 10 nentor 2022, Lushnje/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 nentor 2022, Lushnje /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 9 – 10 nentor 2022

Vendi i organizimit: Lushnje

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

8 nentor 2022, Korce /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 8 nentor 2022, Korce/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 8 nentor 2022

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

27-28 nentor 2022 , Trajnim “ Kancer I qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Titulli i aktivitetit: 27-28 nentor 2022 “Kancer I qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Data e zhvillimit: 27-28 nentor 2022

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Albania Community Assist -ACA

Kontakte: Tel: 0692081965, E-mail: holta.koci@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem /familje, infermiere/mami dhe specialist te shendet public.

Kreditet: 12

7 nentor 2022, Korce /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 7 nentor 2022, Korce /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 7 nentor 2022

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6