8 shkurt 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Titulli i aktivitetit: 8 shkurt 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Data e zhvillimit: 8 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Albanian University Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier  

Kreditet: 6

4-5 shkurt 2023, / Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”.

Titulli i aktivitetit: 4-5 shkurt 2023,/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”.

Data e zhvillimit: 4-5 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Bar Inputo, Lagje nr 1, Durres.

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@ @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

4-5 shkurt 2023, /Trajnim “Praktika me te mira te higjenes, ndihme per kujdestaret dhe siguri per pacientet”

Titulli i aktivitetit: 4-5 shkurt 2023, /Trajnim “Praktika me te mira te higjenes, ndihme per kujdestaret dhe siguri per pacientet”

Data e zhvillimit: 4-5 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Memaliaj, Tepelene.

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit “TASH“

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet : 12

4-5 shkurt 2023, Tirane / Trajnim “Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)”

Titulli i aktivitetit: 4-5 shkurt 2023, Tirane / Trajnim “Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)”

Data e zhvillimit: 4-5 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Shoqata Ardhmeria, Salla e konferencave,  Tirane.

Organizatori/ofruesi: Kërkimi shkencor në infermieri

Kontakte: Tel:0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familjes, infermier, mami, teknik laboratori dhe teknik imazherie

Kreditet : 11

3,4,5 shkurt 2023 Tiranë/Trajnim/ “Metoda SEAS – Niveli 1”

Titulli i aktivitetit: 3,4,5 shkurt 2023 Tiranë/Trajnim/ “Metoda SEAS – Niveli 1”

Data e zhvillimit: 3,4,5 shkurt 2023

Vendi i organizimit: TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: kejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek fizioterapiste dhe fizioterapiste

Kreditet: 7

2-3 shkurt 2023 /Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 2-3 shkurt 2023 /Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit : 2-3 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Qendra Rinore Arka, Shkoder.

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

1-2 shkurt 2023 Radhime, Vlore/ Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 1-2 shkurt 2023 Radhime, Vlore, Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 1-2 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Radhime, Vlore

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12