20 prill 2022 Tirane / Konference “Qasje te reja ne Praktiken Klinike dhe Rehabilitim”

Titulli i aktivitetit: 20 prill 2022 Tirane / Konference “Qasje te reja ne Praktiken Klinike dhe Rehabilitim”.

Data e zhvillimit: 20 prill 2022

Vendi i organizimit: Albanian University

Organizatori/ofruesi: Albanian University

Kontakte: Tel: 0696061100 / 0674124000 E-mail: a.napuce@albanianuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere, mami

Kreditet : 6

    •