20 Prill 2022 Tirane, online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”

itulli i aktivitetit: 20 Prill 2022 Tirane, online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”

Data e zhvillimit: 20 Prill 2022

Vendi i organizimit: online dhe ne salle

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: Email: floritoti@yahoo.it

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe specialiste te fushes, farmaciste, infermiere

Kreditet : online 3 kredite, ne salle 4.5 kredite

    •