dhjetor 2022 QSH nr.1, Fier/Trajnim “Standartet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor”.

Titulli i aktivitetit: dhjetor 2022 QSH nr.1, Fier/Trajnim “Standartet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor”.

Data e zhvillimit: dhjetor 2022

Vendi i organizimit: QSH nr.1, Fier

Organizatori/ofruesi: QSH nr.1, Fier

Kontakte: Tel: 0697230014

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH nr.1, Fier

Kreditet: 15 kredite jo-specialitet

Dhjetor 2022-Shkurt 2023 , Grup Kolegësh  “ Përdorimi i protokolleve të mjekimit për HTA, Diabet, Dislipidemi, Astmë, SPOK në KSHP”

Titulli i aktivitetit:  “Përdorimi i protokolleve të mjekimit për HTA, Diabet, Dislipidemi, Astmë, SPOK në KSHP”

Data e zhvillimit: dhjetor 2022- shkurt 2023

Vendi i organizimit: Qëndra Shëndetësore Kutalli, Berat

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shëndetësore Kutalli

Kontakte: Tel: 0698869759, E-mail: ornela-un@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke / infermiere të QSH Kutalli

Kreditet: 10

28, 29, 30 dhjetor 2022, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 28, 29, 30 dhjetor 2022, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Data e zhvillimit: 28, 29, 30 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12

26, 27, 28 dhjetor 2022, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 26, 27, 28 dhjetor 2022, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Data e zhvillimit: 26, 27, 28 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12

26 – 27 dhjetor 2022 Polican/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 dhjetor 2022 Polican / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 26 – 27 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: QSH Polican

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

24 dhjetor 2022 Fier / “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”.

Titulli i aktivitetit: 24 dhjetor 2022 Fier / “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”.

Data e zhvillimit: 24 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 6

23 dhjetor 2022 – 27 maj 2023 Tirane / “Kurs teoriko-praktik ne ortodoncine interceptive”

Titulli i aktivitetit: 23 dhjetor 2022 – 27 maj 2023 Tirane / “Kurs teoriko-praktik ne ortodoncine interceptive”

Data e zhvillimit: 23 dhjetor 2022 – 27 maj 2023

Vendi i organizimit: Kampusi Universitar “Zoja e Keshillit te Mire”

Organizatori/ofruesi:  Fondacioni “Zoja e Keshillit te Mire”

Kontakte: Tel: 0684054554 E-mail: y.abazi@unizkm.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe

Kreditet: 65

22 – 23 dhjetor 2022 Fier / Trajnim “Hemoglobinopatite, ndryshimet laboratorike dhe nevojat per transfuzion”

Titulli i aktivitetit: 22 – 23 dhjetor 2022 Fier / Trajnim “Hemoglobinopatite, ndryshimet laboratorike dhe nevojat per transfuzion”

Data e zhvillimit: 22 – 23 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Fier

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Fier

Kontakte: Tel: 0675684969 E-mail: marjobregu2009@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/te familjes, Mjek specialist, Infermiere

Kreditet: 6

22 – 23 dhjetor 2022, Lushnje/ Trajnim” COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 22 – 23 dhjetor 2022, Lushnje/ Trajnim” COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Data e zhvillimit: 22 – 23 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Lushnje

Organizatori/ofruesi: Zeri i komunitetit per shendetin

Kontakte: Tel: 0685483018 E-mail: zerikomunitet@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist, Dentist, Menaxher/Drejtor

Kreditet: 12

22, 23, 24 dhjetor 2022, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Titulli i aktivitetit: 22, 23, 24 dhjetor 2022, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Data e zhvillimit: 22, 23, 24 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, stomatologe, farmaciste, infermiere, shendet publik, psikologe

Kreditet:12

19, 20, 21 dhjetor 2022, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Titulli i aktivitetit: 19, 20, 21 dhjetor 2022, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Data e zhvillimit: 19, 20, 21 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, stomatologe, farmaciste, infermiere, shendet publik, psikologe

Kreditet:12

19 dhjetor 2022, Elbasan/ “Varesia nga drogerat dhe trajtimi i saj”

Titulli i aktivitetit: 19 dhjetor 2022, Elbasan/ “Varesia nga drogerat dhe trajtimi i saj”

Data e zhvillimit: 19 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 6

18 dhjetor 2022 Durres / “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”.

Titulli i aktivitetit: 18 dhjetor 2022 Durres / “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”.

Data e zhvillimit: 18 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 6

17 – 18 dhjetor 2022 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Terapia e njohjes dhe sjelljes “

Titulli i aktivitetit: 17 – 18 dhjetor 2022 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Terapia e njohjes dhe sjelljes “

Data e zhvillimit: 17 – 18 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0676323444 Email: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, farmacist

Kreditet: 10

17 – 18 dhjetor 2022 Tirane/ Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”

Titulli i aktivitetit: 17 – 18 dhjetor 2022 Tirane/ Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike, mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”

Data e zhvillimit: 17 – 18 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: QSUT, Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 12

17 – 18 dhjetor 2022, Peshkopi / “Aftesite manipuluese qe duhet te kete personeli shendetesor ne njesine e kujdesit intensive ICU. (Reanimacion)” 

Titulli i aktivitetit: 17 – 18 dhjetor 2022, Peshkopi / “Aftesite manipuluese qe duhet te kete personeli shendetesor ne njesine e kujdesit intensive ICU. (Reanimacion)” 

Data e zhvillimit: 17 – 18 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Lokal Lila, Peshkopi

Organizatori/ofruesi: KSHI 

Kontakte: Tel:  0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem/familjes, infermier, mami, teknik laboratori dhe teknik imazherie

Kreditet: 11

17 – 18 dhjetor 2022, Vore “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.

Titulli i aktivitetit: 17 – 18 dhjetor 2022, Vore / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 17 – 18 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Vore

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte: Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist, laborant, psikologe

Kreditet :12

17 – 18 dhjetor 2022, Tirane/ “Yoga terapeutike per femijet me nevoja te vecanta dhe sfida zhvillimi”

Titulli i aktivitetit: 17 – 18 dhjetor 2022, Tirane/ “Yoga terapeutike per femijet me nevoja te vecanta dhe sfida zhvillimi”

Data e zhvillimit: 17 – 18 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Universiteti Barleti

Organizatori/ofruesi: Universiteti Barleti

Kontakte: Tel: 0676103135 E-mail: j.xharo@umb.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 6

17 dhjetor 2022 Tirane/ “Konferenca XXIV e SHSHK – Vleresimi dhe menaxhimi kardiovaskular i pacientit qe i nenshtrohet nderhyrjes jokardiake”

Titulli i aktivitetit: 17 dhjetor 2022 Tirane/ “Konferenca XXIV e SHSHK – Vleresimi dhe menaxhimi kardiovaskular i pacientit qe i nenshtrohet nderhyrjes jokardiake”

Data e zhvillimit: 17 dhjetor 2022.

Vendi i organizimit: International Hotel Tirana

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiotare e Kardiologjise

Kontakte: Tel: 067511274 E-mail: naltinshuka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke kardiologe, kardiokirurge, urgjence, anesteziste, reanimatore, interniste, familje dhe infermiere

Kreditet: 4.2

16 – 18 dhjetor 2022, Vlore “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Titulli i aktivitetit: 16 – 18 dhjetor 2022, “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 10”.

Data e zhvillimit: 16 – 18 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Rexhina Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise dhe stomatologe

Kreditet: Per stomatologet 12 per takimet vetem per stomatologe, Per profesionistet e shendetesise 18

16, 17, 18 dhjetor 2022, online/ “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me kujdesin shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 16, 17, 18 dhjetor 2022, online/ “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me kujdesin shendetesor”

Data e zhvillimit: 16, 17, 18 dhjetor 2022.

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere/mami

Kreditet:11

16 – 17 dhjetor 2022, online / Trajnim “Semundjet alergjike” 

Titulli i aktivitetit: 16 – 17 dhjetor 2022, online / Trajnim “Semundjet alergjike” 

Data e zhvillimit: 16 – 17 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Per nje Shqiperi te Shendetshme FHA

Kontakte: Tel: 0682180293 E-mail: lahoe90@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familjes, pediater, specialiste, farmaciste dhe infermier-mami

Kreditet: 11

15 dhjetor 2022 Tirane / “Sfidat e profesionisteve te shendetesise ne menaxhimin e problemeve respiratore me pacientin ne qender”

Titulli i aktivitetit: 15 dhjetor 2022 Tirane / “Sfidat e profesionisteve te shendetesise ne menaxhimin e problemeve respiratore me pacientin ne qender”

Data e zhvillimit: 15 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Hilton Garden INN, Tirane

Organizatori/ofruesi: AMPLE

Kontakte: Tel: 0695771135 E-mail: pamelagruda@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, pediater, alergologe, pneumologe, farmaciste

Kreditet: 4.2

14 – 15 dhjetor 2022 Fier/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 dhjetor 2022 Fier /Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit: 14 – 15 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Fieri, Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

14 – 15 dhjetor 2022 Durres, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 dhjetor 2022 Durres, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Data e zhvillimit: 14 – 15 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermierë.

Kreditet: 19.2

13, 14, 15 dhjetor 2022 online “Nderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 13, 14, 15 dhjetor 2022 onlineNderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise

Data e zhvillimit: 13, 14, 15 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise 

Kreditet: 12

12 dhjetor 2022 – 25 shkurt 2023 QSH nr. 3, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH nr. 3, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 12 dhjetor 2022 – 25 shkurt 2023 QSH nr. 3, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH nr. 3, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 12 dhjetor 2022 – 25 shkurt 2023

Vendi i organizimit:  QSH nr. 3, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH nr. 3, Berat

Kontakte: Tel: 0684805768 E-mail: spartakcaka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH nr. 3, Berat

Kreditet: 10

12 dhjetor 2022 – 18 shkurt 2023 QSH Velabisht, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Velabisht, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 12 dhjetor 2022 – 18 shkurt 2023 QSH Velabisht, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Velabisht, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 12 dhjetor 2022 – 18 shkurt 2023

Vendi i organizimit:  QSH Velabisht, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH Velabisht, Berat

Kontakte: Tel: 0694647940 E-mail: migenazeka86@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Velabisht, Berat

Kreditet: 10

12 dhjetor 2022 – 28 janar 2023 QSH Ura Vajgurore, Berat/ “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 12 dhjetor 2022 – 28 janar 2023 QSH Ura Vajgurore, Berat / “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 12 dhjetor 2022 – 28 janar 2023

Vendi i organizimit: QSH Ura Vajgurore, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH Ura Vajgurore, Berat

Kontakte: Tel: 0684365111 E-mail: esmeralda.selami@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier te QSH Ura Vajgurore, Berat

Kreditet: 10

12 dhjetor 2022 – 23 janar 2023 QSH Poshnje, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Poshnje, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 12 dhjetor 2022 – 23 janar 2023 QSH Poshnje, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Poshnje, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 12 dhjetor 2022 – 23 janar 2023

Vendi i organizimit:  QSH Poshnje, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH Poshnje, Berat

Kontakte: Tel: 0692526142 E-mail: vosiananurellari@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Poshnje, Berat

Kreditet: 10

12-13, 19-20-21, 27-28 dhjetor 2022 Korce/Trajnim “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”.

Titulli i aktivitetit: 12-13, 19-20-21, 27-28 dhjetor 2022 Korce/Trajnim Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”.

Data e zhvillimit: 12-13, 19-20-21, 27-28 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Kocibelli dhe QSH nr.4 Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet: 45

12 – 13 dhjetor 2022 Lushnje/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 dhjetor 2022 Lushnje /Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit: 12 – 13 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Victory School, Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

12 – 13 dhjetor 2022, Delvine/ Trajnim “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektivehde praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid – 19”

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 dhjetor 2022, Delvine/ Trajnim “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektivehde praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid – 19”

Data e zhvillimit: 12 – 13 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Delvine

Organizatori/ofruesi: NCSS

Kontakte: Tel: 0695129514 E-mail: bardhidonika@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist, Dentist

Kreditet: 12

12 – 13 dhjetor 2022 Prrenjas/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 dhjetor 2022 Prrenjas / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 12 – 13 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: QSH Prrenjas

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

11 – 12 dhjetor 2022, Skrapar/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 11 – 12 dhjetor 2022, Skrapar / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 11 – 12 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Kisha Skrapar

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 12

10 – 11 dhjetor 2022, Tirane / “Inserimi i kateterit periferik venoz dhe ekzekutimi i terapise intravenoze” 

Titulli i aktivitetit: 10 – 11 dhjetor 2022, Tirane / “Inserimi i kateterit periferik venoz dhe ekzekutimi i terapise intravenoze” 

Data e zhvillimit: 10 – 11 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Qendra e Trajnimeve te Avancuara

Organizatori/ofruesi: KSHI 

Kontakte: Tel:  0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 11

10 – 11 dhjetor 2022 /online “Parime te pergjithshme ne Implantologji

Titulli i aktivitetit: 10 – 11 dhjetor 2022 /online “Parime te pergjithshme ne Implantologji”

Data e zhvillimit: 10 – 11 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Urdhri i Stomatologut

Kontakte: Tel: 0695231259 E-mail: aurela_guri@hotmail.it

Kategoria e pjesëmarrësve: stomatologe, kirurg orale, kirurge maksilofaciale, ortognatologe

Kreditet: 12

10 – 11 dhjetor 2022 online, Trajnim / “Shendeti mendor dhe Çrregullimet neurozhvillimore tek femijet

Titulli i aktivitetit 10 – 11 dhjetor 2022 online, Trajnim / “Shendeti mendor dhe Çrregullimet neurozhvillimore tek femijet

Data e zhvillimit: 10 – 11 dhjetor 2022

Vendi i organizimit:  online

Organizatori/ofruesi: CBT dhe Schema Therapy Albania

Kontakte: Tel: 0676323444 E-mail: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, dentist, farmacist

Kreditet: 11

10 dhjetor 2022 Pogradec / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Titulli i aktivitetit: 10 dhjetor 2022 Pogradec / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Data e zhvillimit: 10 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Pogradec

Organizatori/ofruesi: Sindikata e Punonjesve te Sherbimit Shendetesor

Kontakte: Tel: 0674768888 E-mail: stronig@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem / familje, te specialiteteve te ndryshme (gastrohepatologe, okuliste, infeksioniste, geriatri, gjinekologe, reumatologe, anesteziste, pediater, mikrobiolog, psikiater), infrmiere, punonjes social, psikologe

Kreditet: 4

9-10, 14-15-16, 22 -23 dhjetor 2022 Korce/Trajnim “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”.

Titulli i aktivitetit: 9-10, 14-15-16, 22 -23 dhjetor 2022 Korce/Trajnim “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”.

Data e zhvillimit: 9-10, 14-15-16, 22 -23 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: QSH nr. 2 Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet: 45

9, 10, 11 dhjetor 2022, online/ “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me kujdesin shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 9, 10, 11 dhjetor 2022, online/ “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me kujdesin shendetesor”

Data e zhvillimit: 9, 10, 11 dhjetor 2022.

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere/mami

Kreditet:11

9 – 10 dhjetor 2022, Berat/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 dhjetor 2022, Berat/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 9 – 10 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Klinika Stomatologjike Berat

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

9 – 10 dhjetor 2022 Fier/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 dhjetor 2022 Fier /Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit: 9 – 10 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Fieri, Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

9-10 dhjetor 2022, Lezhe/ “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”

Titulli i aktivitetit: 9-10 dhjetor 2022, Lezhe/ “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”

Data e zhvillimit: 9-10 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Lezhe

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet:12

9 dhjetor 2022 Tirane / “Perditesim mbi perdorimin e NOAC ne semundjet kardiake, pneumologjike dhe neurologjike”

Titulli i aktivitetit: 9 dhjetor 2022 Tirane / “Perditesim mbi perdorimin e NOAC ne semundjet kardiake, pneumologjike dhe neurologjike”

Data e zhvillimit: 9 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: AIR ALBANIA, Tirane

Organizatori/ofruesi: AMPLE

Kontakte: Tel: 0695771135 E-mail: pamelagruda@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, kardiologe, neurologe, pneumologe

Kreditet: 4

9 dhjetor 2022 Korce / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Titulli i aktivitetit: 9 dhjetor 2022 Korce / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Data e zhvillimit: 9 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Korce

Organizatori/ofruesi: Sindikata e Punonjesve te Sherbimit Shendetesor

Kontakte: Tel: 0674768888 E-mail: stronig@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem / familje, te specialiteteve te ndryshme (gastrohepatologe, okuliste, infeksioniste, geriatri, gjinekologe, reumatologe, anesteziste, pediater, mikrobiolog, psikiater), infrmiere, punonjes social, psikologe

Kreditet: 4

8 – 9 dhjetor 2022, Sarande/ Trajnim “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektivehde praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid – 19”

Titulli i aktivitetit: 8 – 9 dhjetor 2022, Sarande/ Trajnim “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektivehde praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid – 19”

Data e zhvillimit: 8 – 9 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Sarande

Organizatori/ofruesi: NCSS

Kontakte: Tel: 0695129514 E-mail: bardhidonika@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist, Dentist

Kreditet: 12

7 – 9 dhjetor 2022 Tirane, Trajnim / “Limfodrenazhi manual sipas teknikave Vodder”

Titulli i aktivitetit: 7 – 9 dhjetor 2022 Tirane, Trajnim / “Limfodrenazhi manual sipas teknikave Vodder”

Data e zhvillimit: 7 – 9 dhjetor 2022

Vendi i organizimit:  ne ambjentet e TRE-KA-s.

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 16

6, 7, 8 dhjetor 2022 online “Nderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 6, 7, 8 dhjetor 2022 onlineNderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise

Data e zhvillimit: 6, 7, 8 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise 

Kreditet: 12

6 – 8 dhjetor TOT dhe 12 – 14 dhjetor perseritje Tirane 2022 /Trajnim “Hemoragjia pas lindjes, Pre/Eclapsia dhe Eclampsia.

Titulli i aktivitetit: 6 – 8 dhjetor TOT dhe 12 – 14 dhjetor perseritje Tirane 2022 /TrajnimHemoragjia pas lindjes, Pre/Eclapsia dhe Eclampsia.

Data e zhvillimit: 6 – 8 dhjetor TOT dhe 12 – 14 dhjetor perseritje 2022

Vendi i organizimit: Ilira Hotel Butique, Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra per Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 0692272846 E-mail: info@acpd.org.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke obseter gjinekologe, infermiere/mami

Kreditet: 14

6 – 7 dhjetor 2022 Fier/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 6 – 7 dhjetor 2022 Fier /Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit: 6 – 7 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Fieri, Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

5 dhjetor 2022 – 18 mars 2023 QSH nr 2, Berat/ “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2022 – 18 mars 2023 QSH nr 2, Berat / “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2022 – 18 mars 2023

Vendi i organizimit: QSH nr 2, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH nr 2, Berat

Kontakte: Tel: 0692170050 E-mail: jolaberdufi@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier te QSH nr 2, Berat

Kreditet: 12

5 dhjetor 2022 – 25 shkurt 2023 QSH Lumas, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Lumas, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2022 – 25 shkurt 2023 QSH Lumas, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Lumas, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2022 – 25 shkurt 2023

Vendi i organizimit:  QSH Lumas, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH Lumas, Berat

Kontakte: Tel: 0686956998 E-mail: qshlumas@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Lumas, Berat

Kreditet: 10

5 dhjetor 2022 – 25 shkurt 2023 QSH Vertop, Berat/ “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2022 – 25 shkurt 2023 QSH Vertop, Berat / “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2022 – 25 shkurt 2023

Vendi i organizimit: QSH Vertop, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH Vertop, Berat

Kontakte: Tel: 0694580776 E-mail: qshvertop@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier te QSH Vertop, Berat

Kreditet: 10

5 dhjetor 2022 – 11 shkurt 2023 QSH Roshnik, Berat/ “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2022 – 11 shkurt 2023 QSH Roshnik, Berat / “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2022 – 11 shkurt 2023

Vendi i organizimit: QSH Roshnik, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH Roshnik, Berat

Kontakte: Tel: 0685180099 E-mail: morena05zane@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier te QSH Roshnik, Berat

Kreditet: 10

5 dhjetor 2022 – 27 janar 2023 QSH Sinje, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Sinje, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2022 – 27 janar 2023 QSH Sinje, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Sinje, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2022 – 27 janar 2023

Vendi i organizimit:  QSH Sinje, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH Sinje, Berat

Kontakte: Tel: 0676273893 E-mail: qshsinje@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Sinje, Berat

Kreditet: 10

5 dhjetor 2022 – 27 janar 2023 QSH nr 1, Berat/ “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2022 – 27 janar 2023 QSH nr 1, Berat / “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2022 – 27 janar 2023

Vendi i organizimit: QSH nr 1, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH nr 1, Berat

Kontakte: Tel: 0693076692 E-mail: qsh1berat@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier te QSH nr 1, Berat

Kreditet: 10 

5 dhjetor 2022 – 21 janar 2023 QSH Cukalat, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Cukalat, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2022 – 21 janar 2023 QSH Cukalat, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Cukalat, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2022 – 21 janar 2023

Vendi i organizimit:  QSH Cukalat, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH Cukalat, Berat

Kontakte: Tel: 0692550143 E-mail: arian75@hotmail.it

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Cukalat, Berat

Kreditet: 10

5 dhjetor 2022 – 21 janar 2023 QSH Terpan, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Terpan, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2022 – 21 janar 2023 QSH Terpan, Berat/Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Terpan, Berat lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2022 – 21 janar 2023

Vendi i organizimit:  QSH Terpan, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH Terpan, Berat

Kontakte: Tel: 0683491552 E-mail: marselastavri@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Terpan, Berat

Kreditet: 10

5 dhjetor 2022 – 9 janar 2023 QSH Otllak, Berat/ “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2022 – 9 janar 2023 QSH Otllak, Berat / “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2022 – 9 janar 2023

Vendi i organizimit: QSH Otllak

Organizatori/ofruesi: QSH Otllak

Kontakte: Tel: 0696614266

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek e dhe infermier te QSH Otllak

Kreditet: 10

5 – 6 dhjetor 2022 Tirane/ Trajnim “Current clinical challenges in the lung cancer algorithm, in Albania”

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 dhjetor 2022 Tirane/ Trajnim “Current clinical challenges in the lung cancer algorithm, in Albania”

Data e zhvillimit: 5 – 6 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Universitar” Shefqet Ndroqi”, Tirane

Organizatori/ofruesi: Spitali Universitar” Shefqet Ndroqi”

Kontakte: Tel: 0684012636 E-mail: danielaxhemalaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe Infermier Spitali Universitar” Shefqet Ndroqi”

Kreditet: 5.5

4 – 5 dhjetor 2022 Kukes/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 4- 5 dhjetor 2022 Kukes / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 4 – 5 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Kukes

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

4 dhjetor 2022 online/ Trajnim “Ushqyerja parenterale tek pacientet me nevoja te vecanta”

Titulli i aktivitetit: 4 dhjetor 2022 online/ Trajnim “Ushqyerja parenterale tek pacientet me nevoja te vecanta”

Data e zhvillimit: 4 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermieri

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 6

3 dhjetor 2022 online/ “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror”

Titulli i aktivitetit: 3 dhjetor 2022 online/ “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror”

Data e zhvillimit: 3 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

3 dhjetor 2022, Berat / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi porfesional”  

Titulli i aktivitetit: 3 dhjetor 2022, Berat / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi porfesional”  

Data e zhvillimit: 3 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Bashkiak Berat

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, infermiere dhe mami

Kreditet: 6

2 – 4 dhjetor 2022, Vlore “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Titulli i aktivitetit: 2 – 4 dhjetor 2022, “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 10”.

Data e zhvillimit: 2 – 4 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Rexhina Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise dhe stomatologe

Kreditet: Per stomatologet 12 per takimet vetem per stomatologe, Per profesionistet e shendetesise 18

2 – 3 dhjetor 2022 Elbasan/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 dhjetor 2022 Elbasan / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 2 – 3 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Poliklinika Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

2 – 3 dhjetor 2022 Lushnje/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 dhjetor 2022 Lushnje/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit: 2 – 3 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Victory School, Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

2 – 3 dhjetor 2022, Tirane “Konferenca e 16-te e Shoqates se Anestezisteve dhe Reanimatoreve te Shqiperise”.

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 dhjetor 2022, Tirane “Konferenca e 16-te e Shoqates se Anestezisteve dhe Reanimatoreve te Shqiperise”.

Data e zhvillimit: 2 -3 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Anestezisteve dhe Reanimatoreve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0698625549 E-mail: saimirkuci@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: anesteziste-reanimatore, kirurg te pergjithshem, kirurge vazal, kardiokirurg, kirurg infantile, infermiere te anestezise dhe reanimacionit

Kreditet: 12

1 – 31 dhjetor 2022, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2022, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 11

1 – 31 dhjetor 2022, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2022, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 9

1 – 31 dhjetor 2022 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2022 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

1 – 31 dhjetor 2022, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2022, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

1 – 31 dhjetor 2022, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2022, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet: 11

1 – 31 dhjetor 2022, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2022, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet: 12

1 – 31 dhjetor 2022, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II”

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2022, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II””

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: : mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

1 – 31 dhjetor 2022, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2022, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6