28 – 30 dhjetor 2023, online/ “Parandalimi i HIV AAIDS dhe SST”

Titulli i aktivitetit: 28 – 30 dhjetor 2023, online“Parandalimi i HIV AAIDS dhe SST”

Data e zhvillimit: 28 – 30 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist (obsteter-gjinekolog), stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12

28 dhjetor 2023, online / Trajnim “Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me rrugë seksuale (IST/SST)” 

Titulli i aktivitetit: 28 dhjetor 2023, online / Trajnim “Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me rrugë seksuale (IST/SST)” 

Data e zhvillimit: 28 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek familje

Kreditet: 4

27 – 28 dhjetor 2023 Shkoder/ “Menaxhimi i pacienteve me diabet, kujdesjet infermierore dhe edukimi shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 27 – 28 dhjetor 2023 Shkoder/ “Menaxhimi i pacienteve me diabet, kujdesjet infermierore dhe edukimi shendetesor”

Data e zhvillimit: 27 – 28 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Shkoder

Organizatori/ofruesi: Organizata Shqiptare e Urdhrit te Maltes

Kontakte: Tel: 0675297199 E-mail: sebastjan.mjekaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem/familje, mjek specialist, farmaciste dhe infermiere.

Kreditet: 12

27 dhjetor 2023, online / Trajnim “Covid 19 nje kendveshtrim i pergjithshem”  

Titulli i aktivitetit: 27 dhjetor 2023, online / Trajnim “Covid 19 nje kendveshtrim i pergjithshem”  

Data e zhvillimit: 27 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familje dhe infermiere

Kreditet: 3

26 – 27 dhjetor 2023, Vlore, / “Menaxhimi i dhimbjes dhe problemet psikosociale per pacientet tumoral”

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 dhjetor 2023, Vlore, / “Menaxhimi i dhimbjes dhe problemet psikosociale per pacientet tumoral”

Data e zhvillimit: 26 – 27 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Pavaresia, Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Sherbimit te Kujdesit Paliativ Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juliana.xhindoli@univlora.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe specialiteteve te ndryshme, farmaciste, stomatologe, infermier, psikolog dhe punonjes social

Kreditet: 12

25 – 27 dhjetor 2023, online/ “Parandalimi i HIV AAIDS dhe SST”

Titulli i aktivitetit: 25 – 27 dhjetor 2023, online“Parandalimi i HIV AAIDS dhe SST”

Data e zhvillimit: 25 – 27 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist (obsteter-gjinekolog), stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12

25 – 26 dhjetor 2023, Fier / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 25 – 26 dhjetor 2023, Fier / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 25 – 26 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 12

23 – 24 dhjetor 2023, Berat / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 dhjetor 2023, Berat / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 23 – 24 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH Berat

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 12

23 – 24 dhjetor 2023 Durres / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 dhjetor 2023 Durres / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 23 – 24 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr. 8, Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

23 – 24 dhjetor 2023 Lushnje / Trajnim “Perballja me infeksionet. Kujdesjet e konfortit dhe te rehatise tek pacientet jo-autonome. Nuk eshte luks, por jetik” 

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 dhjetor 2023 Lushnje / Trajnim “Perballja me infeksionet. Kujdesjet e konfortit dhe te rehatise tek pacientet jo-autonome. Nuk eshte luks, por jetik” 

Data e zhvillimit: 23 – 24 dhjetor 2023

Vendi i organizimit:  Lushnje

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

23 – 24 dhjetor 2023, online / “Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike te punes” 

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 dhjetor 2023, online / “Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike te punes” 

Data e zhvillimit: 23 – 24 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: KSHI 

Kontakte: Tel:  0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 12

22 – 24 dhjetor 2023, online/ “Parandalimi i HIV AAIDS dhe SST”

Titulli i aktivitetit: 22 – 24 dhjetor 2023, online“Parandalimi i HIV AAIDS dhe SST”

Data e zhvillimit: 22 – 24 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist (obsteter-gjinekolog), stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12

22 dhe 26 dhjetor 2023 Kurbin / “Misdiagnoza e gastroenteritit”

Titulli i aktivitetit: 22 dhe 26 dhjetor 2023 Kurbin / “Misdiagnoza e gastroenteritit”

Data e zhvillimit: 22 dhe 26 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Bashkiak Kurbin

Organizatori/ofruesi: Spitali Bashkiak Kurbin

Kontakte: E-mail: spitalikurbin@shendetesia.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke specialiteteve te ndryshme, farmaciste, infermiere te Spitalit Bashkiak Kurbin

Kreditet: 2

22 – 24 dhjetor 2023, Vlore “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Titulli i aktivitetit: 22 – 24 dhjetor 2023, Vlore “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Data e zhvillimit: 22 – 24 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Regina Garden, Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise dhe stomatologe

Kreditet: Per stomatologet 12 per takimet vetem per stomatologe, Per profesionistet e shendetesise 18

21-22 dhjetor 2023, Trajnim / Kukes “Shëndeti seksual dhe riprodhues për personat me aftësi ndryshe”

Titulli i aktivitetit: 21-22 dhjetor 2023, Trajnim / Kukes “Shëndeti seksual dhe riprodhues për personat me aftësi ndryshe”

Data e zhvillimit: 21-22 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Poliklinika Kukes

Organizatori/ofruesi: Albania Community Assist -ACA

Kontakte: Tel: 0692081965, E-mail: holta.koci@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem /familje, infermiere/mami, psikologë, punonjës social me aftësi ndryshe.

Kreditet: 12

20 dhjetor 2023 – 12 janar 2024 Tirane/Trajnim “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”.

Titulli i aktivitetit: 20 dhjetor 2023 – 12 janar  2024 Tirane /Trajnim “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”.

Data e zhvillimit: 20 dhjetor 2023 – 12 janar 2024

Vendi i organizimit: Hotel “Sokrati”, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 25

19 – 21 dhjetor 2023 online “Nderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 19 – 21 dhjetor 2023 online “Nderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise

Data e zhvillimit: 19 – 21 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise 

Kreditet: 12  

18 – 20 dhjetor 2023 Lezhë/ Leksion ” Eukim në vazhdim për Stafin Mjekësor dhe Infermieror për Spitalin Rajonal Lezhë”  

Titulli i aktivitetit: 18 – 20 dhjetor 2023 Lezhë/ Leksion ” Eukim në vazhdim për Stafin Mjekësor dhe Infermieror për Spitalin Rajonal Lezhë” 

Data e zhvillimit : 18 – 20 dhjetor 2023 

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Lezhë 

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Lezhë  

Kontakte: Tel: 0693413611 E-mail: salvator.bruka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve; mjekë specialistë, mjekë të përgjithshëm, infermierë të Spitalit Rajonal Lezhë 

Kreditet: 2

18 -22 dhjetor 2023 Tiranë/ Seminar “Cikël leksionesh për stafin farmaceutik, të QSUT Nënë Tereza” 

Titulli i aktivitetit: 18 -22 dhjetor 2023 Tiranë/ Seminar “Cikël leksionesh për stafin farmaceutik, të QSUT Nënë Tereza” 

Data e zhvillimit: 18-22 dhjetor 2024 

Vendi i organizimit: farmacia qendrore 

Organizatori/ofruesi: QSUT .Nene Tereza” 

Kontakte: Tel: 0692191167 E-mail: sckev@gmail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacistë 

Kreditet: 10

18 dhjetor – 1 janar 2023 Durres/Trajnim “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”.

Titulli i aktivitetit: 18 dhjetor – 1 janar 2023 Durres /Trajnim “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”.

Data e zhvillimit: 18 dhjetor – 1 janar 2023

Vendi i organizimit: Hotel Arvi, Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 25

18 – 19 dhjetor 2023, Vlore, / “Menaxhimi i dhimbjes dhe problemet psikosociale per pacientet tumoral”

Titulli i aktivitetit: 18 – 19 dhjetor 2023, Vlore, / “Menaxhimi i dhimbjes dhe problemet psikosociale per pacientet tumoral”

Data e zhvillimit: 18 – 19 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Sherbimit te Kujdesit Paliativ Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juliana.xhindoli@univlora.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe specialiteteve te ndryshme, farmaciste, stomatologe, infermier, psikolog dhe punonjes social

Kreditet: 12

18 – 19 dhjetor 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Titulli i aktivitetit: 18 – 19 dhjetor 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Data e zhvillimit: 18 – 19 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, urgjence, intensiviste, pediater, stomatologe

Kreditet: 19.2

16 – 17 dhjetor 2023 Pogradec / Trajnim “Perballja me infeksionet. Kujdesjet e konfortit dhe te rehatise tek pacientet jo-autonome. Nuk eshte luks, por jetik” 

Titulli i aktivitetit: 16 – 17 dhjetor 2023 Pogradec / Trajnim “Perballja me infeksionet. Kujdesjet e konfortit dhe te rehatise tek pacientet jo-autonome. Nuk eshte luks, por jetik” 

Data e zhvillimit: 16 – 17 dhjetor 2023

Vendi i organizimit:  Spitali Pogradec

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

16 – 17 dhjetor 2023, Lezhe/“Bazat e mjekimit dhe suturimit te plage

 Titulli i aktivitetit: 16 – 17 dhjetor 2023, Lezhe / “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages

 Data e zhvillimit: 16 – 17 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Qendra sanitare perballe spitalit Lezhe

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

16 – 17 dhjetor 2023, Berat / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 16 – 17 dhjetor 2023, Berat / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 16 – 17 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Klinika Stpmatologjike Berat

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 12

16 – 17 dhjetor 2023, Lezhe / Trajnim “Permiresimi i kujdesit shendetesor per te porsalindurit duke u bazuar ne protokollet e reja” 

Titulli i aktivitetit: 16 – 17 dhjetor 2023, Lezhe / Trajnim “Permiresimi i kujdesit shendetesor per te porsalindurit duke u bazuar ne protokollet e reja” 

Data e zhvillimit: 16 – 17 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Materniteti Lezhe

Organizatori/ofruesi: Qendra Neonatologjike Shqiptare

Kontakte: Tel: 0674559427   E-mail: hoxhaalketa@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, neonatolog, pediater, ORL dhe infermiere te neonatologjise

Kreditet: 14 

16 Dhjetor 2024 Tiranë/ Konferencë “Endokarditi akut, në dritën e udhërrëfyesëve të rinj të ESC” 

Titulli i aktivitetit: 16 Dhjetor 2024 Tiranë/ Konferencë “Endokarditi akut, në dritën e udhërrëfyesëve të rinj të ESC” 

Data e zhvillimit: 16 dhjetor 2024 

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International 

Organizatori/ ofruesi: Shoqata Shqiptare E Kardiologjisë 

Kontaktr: Tel: 0694055800 E-mail: mihaltase.dr@gmail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë kardiolog, mjekë familje 

Kreditet: 4.2

16 – 17 dhjetor 2023 Kruje / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 16 – 17 dhjetor 2023 Kruje / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 16 – 17 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH Kruje

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

16 dhjetor 2023, Vlore / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi profesional”  

Titulli i aktivitetit: 16 dhjetor 2023, Vlore / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi profesional”  

Data e zhvillimit: 16 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, infermiere dhe mami

Kreditet: 6

16 dhjetor 2023 Tirane/ “Harmonizimi i sherbimit shendetesor ne Alergologji”

Titulli i aktivitetit: 16 dhjetor 2023 Tirane/ “Harmonizimi i sherbimit shendetesor ne Alergologji”

Data e zhvillimit: 16 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqipetare e Alergjise, Astmes dhe Imunologjise Klinike

Kontakte: Tel: 0692121652 E-mail: erismesonjesi@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, specialist (alergologe, imunologe klinike, pediater, ORL, anesteziste, gjinekologe, dermatologe, urgjence), stomatologe, farmaciste

Kreditet: 4

16 dhjetor 2023, Tirane / Trajnim “Reduktimi i riskut nga duhanpirja” 

Titulli i aktivitetit: 16 dhjetor 2023, Tirane / Trajnim “Reduktimi i riskut nga duhanpirja” 

Data e zhvillimit: 16 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Doro City Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, familjes, infermiere

Kreditet: 3

15 – 17 dhjetor 2023, Korce “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Titulli i aktivitetit: 15 – 17 dhjetor 2023, KORCE“Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Data e zhvillimit: 15 – 17 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Grand, Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise dhe stomatologe

Kreditet: Per stomatologet 12 per takimet vetem per stomatologe, Per profesionistet e shendetesise 18

15, 16 dhjetor 2023, Tirane / “Konferenca Europiane AMFE XXI. Perqasje multidisiplinare tek profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit:  15, 16 dhjetor 2023, Tirane / “Konferenca Europiane AMFE XXI. Perqasje multidisiplinare tek profesionistet e shendetesise”

Data zhvillimit: 15, 16 dhjetor

Vendi organizimit: Hotel Viktoria, Tirane.

Organizatori/Ofruesi: Medicum Academy (EB-MED, Shpk)

Kontakte: Tel:0682074351, Email: medicumacademy2018@gmail.com

Kategoria e pjesemarresve: mjeke te pergjithshem/familje, mjeke specialist

Kreditet: 12

14 – 15 dhjetor 2023 Shkoder/ “Menaxhimi i pacienteve me diabet, kujdesjet infermierore dhe edukimi shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 dhjetor 2023 Shkoder/ “Menaxhimi i pacienteve me diabet, kujdesjet infermierore dhe edukimi shendetesor”

Data e zhvillimit: 14 – 15 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Shkoder

Organizatori/ofruesi: Organizata Shqiptare e Urdhrit te Maltes

Kontakte: Tel: 0675297199 E-mail: sebastjan.mjekaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem/familje, mjek specialist, farmaciste dhe infermiere.

Kreditet: 12

13 – 14 dhjetor 2023, Burrel/ Trajnim “Perdorimi i Udhezuesit per Menaxhimin e crregullimeve te shendetit mendor ne Kujdein Shendetesor Paresor”

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 dhjetor 2023, Burrel/ Trajnim “Perdorimi i Udhezuesit per Menaxhimin e crregullimeve te shendetit mendor ne Kujdein Shendetesor Paresor”

Data e zhvillimit: 13 – 14 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Vila Bruci, Burrel

Organizatori/ofruesi: ANALITICA

Kontakte: Tel: 0684094331 E-mail: sonilamecaj@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem/familje, infermiere, psikolog, punonjes social

Kreditet: Kategoria mjek i pergjithshem/familje, infermiere – 12 kredite

               Kategoria psikolog, punonjes social – 6 kredite

13 dhjetor 2023 Sarande / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Titulli i aktivitetit: 13 dhjetor 2023 Sarande “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Data e zhvillimit: 13 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Sarande

Organizatori/ofruesi: Sindikata e Punonjesve te Sherbimit Shendetesor

Kontakte: Tel: 0674768888 E-mail: stronig@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem / familje, te specialiteteve te ndryshme (gastrohepatologe, okuliste, infeksioniste, geriatri, gjinekologe, reumatologe, anesteziste, pediater, mikrobiolog, psikiater), infrmiere, punonjes social, psikologe

Kreditet: 4

12, 14, 19, 21 dhjetor 2023, online/ “Skizofrenia, Barnat Jetime”

Titulli i aktivitetit: 12, 14, 19, 21 dhjetor 2023, online“Skizofrenia, Barnat Jetime”

Data e zhvillimit: 12, 14, 19, 21 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: UFSH

Kontakte: E-mail: edukiminevazhdim@ufsh.org.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste

Kreditet: 3

12 – 14 dhjetor 2023 online “Nderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 12 – 14 dhjetor 2023 online “Nderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise

Data e zhvillimit: 12 – 14 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise 

Kreditet: 12 

11-15 dhjetor 2023 Vlorë/ Trajnim në vendin e punës “Edukim në vazhdim për stafin e QSH Nr.3 Vlorë” 

Titulli i aktivitetit: 11-15 dhjetor 2023 Vlorë/ Trajnim në vendin e punës “Edukim në vazhdim për stafin e QSH Nr.3 Vlorë” 

Data e zhvillimit: 11-15 dhjetor 2023 

Vendi i organizimit: Ambulanca e lagjes 1 Maj Vlorë 

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Nr 3 Vlorë 

Kontakte: Tel:0692349934 E-mail: q.shendetesorenr3@gmail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë, infermierë të Qsh nr.3 Vlorë 

Kreditet: 10

9 – 10 dhjetor 2023, Sarande/ “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 dhjetor 2023, Sarande / “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”

Data e zhvillimit: 9 – 10 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Telemedicina Sarande

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

9 – 10 dhjetor 2023, Tirane / “Dijet shkencore dhe ato manipuluese ne permiresimin e kujdesit profesional” 

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 dhjetor 2023, Tirane / “Dijet shkencore dhe ato manipuluese ne permiresimin e kujdesit profesional” 

Data e zhvillimit: 9 – 10 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: KSHI 

Kontakte: Tel:  0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier/mami

Kreditet: 12

9 – 10 dhjetor 2023, Kucove “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 dhjetor 2023, Kucove / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 9 – 10 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Poliklinika Kucove

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte: Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist, laborant, psikologe

Kreditet: 12 

9 dhjetor 2023, Tiranë/ Konferencë “Nga Edukimi Mjekësor Univesitar tek Performanca Klinike. Sfidat e shekullit 21 në Mjekësi” 

Titulli i aktivitetit: 9 dhjetor 2023, Tiranë/ Konferencë “Nga Edukimi Mjekësor Univesitar tek Performanca Klinike. Sfidat e shekullit 21 në Mjekësi”  

Data e zhvllimit: 9 dhjetor 2023 

Vendi i organizimit: Plaza Hotel Tirana 

Organizatori/ ofruesi: Albania Medical Education Association (AMEA) 

Kontakte: Tel: 0692077045 E-mail: lidashosha@yahoo.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek të përgjithshëm/familje, mjek specialist, mjek stomatolog, farmacistë dhe infermier si jo-specialitet 

Kreditet: 4.2 

11-15 dhjetor 2023 Tiranë/ Trajnim “Të ndihmojmë foshnjat të marrin frymë” dhe ” Reanmimi neonatal” 

Titulli i aktivitetit: 11-15 dhjetor 2023 Tiranë/ Trajnim “Të ndihmojmë foshnjat të marrin frymë” dhe ” Reanmimi neonatal” 

Data e zhvillimit: 11-15 dhjetor 2023  

Vendi i organizimit: Hotel ” Iliria”

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare Për Popullsinë dhe Zhvillimin 

Kontakte: Tel: 0682053255 E-mail: egjebrea@acpd.org.al 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë familjes, pediatër, neonatologë, infermierë mami

Kreditet:  ToT –6 kredite, “Reanimimin neonatal” 12 kredite, “Të ndihmojme të vegjëlit të marrin frymë” 6 kredite

9 – 10 dhjetor 2023, Tropoje / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 dhjetor 2023, Tropoje / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 9 – 10 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH Tropoje

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 12

9 dhjetor 2023, Tiranë ” Nga edukimi mjekësor Universitar tek Performanca klinike. Sfidat e shekullit të 21 në Mjekësi”

Titulli i aktivitetit: 9 dhjetor 2023, Tiranë ” Nga edukimi mjekësor Universitar tek Performanca klinike. Sfidat e shekullit të 21 në Mjekësi”

Data e zhvillimit: 9 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Plaza, Tiranë.

Organizatori/Ofruesi: Shoqata AMEA

Kontakte:E-mail:lidashosha@yahoo.com, Tel: 0692077045

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë të përgjithshëm/familje, mjekë specialist, mjekë stomatologë, farmacistë dhe infermier si jo-specialitet

Kreditet : 6

8 – 9 dhjetor 2023, Kavaje/ Trajnim” Integrimi i semundjeve infektive ne kujdesin shendetesor paresor”

Titulli i aktivitetit: 8 – 9 dhjetor 2023, Kavaje / Trajnim” Integrimi i semundjeve infektive ne kujdesin shendetesor paresor”

Data e zhvillimit: 8 – 9 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Kavaje

Organizatori/ofruesi: Zeri i komunitetit per shendetin

Kontakte: E-mail: zerikomunitet@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 12

8 – 9 dhjetor 2023, online / Trajnim “Semundjet alergjike” 

Titulli i aktivitetit: 8 – 9 dhjetor 2023, online / Trajnim “Semundjet alergjike” 

Data e zhvillimit: 8 – 9 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Per nje Shqiperi te Shendetshme FHA

Kontakte: Tel: 0682180293 E-mail: lahoe90@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familjes, pediater, specialiste, farmaciste dhe infermier-mami

Kreditet: 11 

7 – 9 dhjetor 2023, Berat / Trajnim “Permiresimi i kujdesit shendetesor per te porsalindurit duke u bazuar ne protokollet e reja” 

Titulli i aktivitetit: 7 – 9 dhjetor 2023, Berat / Trajnim “Permiresimi i kujdesit shendetesor per te porsalindurit duke u bazuar ne protokollet e reja” 

Data e zhvillimit: 7 – 9 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Materniteti Berat

Organizatori/ofruesi: Qendra Neonatologjike Shqiptare

Kontakte: Tel: 0674559427   E-mail: hoxhaalketa@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, neonatolog, pediater, ORL dhe infermiere te neonatologjise

Kreditet: 14

6 – 13 dhjetor 2023 Korce/Trajnim “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”.

Titulli i aktivitetit: 6 – 13 dhjetor 2023 Korce /Trajnim “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”.

Data e zhvillimit: 6 – 13 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel “Life Gallery”, Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 25

6 – 7 dhjetor 2023, Shkoder / Trajnim “Perdorimi i Udhezuesit per Menaxhimin e crregullimeve te shendetit mendor ne Kujdein Shendetesor Paresor”

Titulli i aktivitetit: 6 – 7 dhjetor 2023, Shkoder / Trajnim “Perdorimi i Udhezuesit per Menaxhimin e crregullimeve te shendetit mendor ne Kujdein Shendetesor Paresor”

Data e zhvillimit: 6 – 7 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: ANALITICA

Kontakte: Tel: 0684094331 E-mail: sonilamecaj@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem/familje, infermiere, psikolog, punonjes social

Kreditet: Kategoria mjek i pergjithshem/familje, infermiere – 12 kredite

               Kategoria psikolog, punonjes social – 6 kredite

5 – 7 dhjetor 2023, online/ “Parandalimi i HIV AAIDS dhe SST”

Titulli i aktivitetit: 5 – 7 dhjetor 2023, online“Parandalimi i HIV AAIDS dhe SST”

Data e zhvillimit: 5 – 7 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist (obsteter-gjinekolog), stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12

5 dhjetor 2023 Peshkopi / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2023 Peshkopi “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Peshkopi

Organizatori/ofruesi: Sindikata e Punonjesve te Sherbimit Shendetesor

Kontakte: Tel: 0674768888 E-mail: stronig@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem / familje, te specialiteteve te ndryshme (gastrohepatologe, okuliste, infeksioniste, geriatri, gjinekologe, reumatologe, anesteziste, pediater, mikrobiolog, psikiater), infrmiere, punonjes social, psikologe

Kreditet: 4

4, 5, 6 dhjetor 2023 Tirane / “Hyrje ne ceshtjet e deinstitucionalizimit, roli IPSH dhe institucioneve partnere ne procesin e ribashkimit te femijes me familjen biologjike”

Titulli i aktivitetit: 4, 5, 6 dhjetor 2023 Tirane / “Hyrje ne ceshtjet e deinstitucionalizimit, roli IPSH dhe institucioneve partnere ne procesin e ribashkimit te femijes me familjen biologjike”

Data e zhvillimit: 4, 5, 6 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Nisma per Nryshim Shoqeror ARSIS

Kontakte: Tel: 0692542130 E-mail: ana87majko @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: psikologe dhe puninjes sociale

Kreditet: 9

2 – 3 dhjetor 2023 Tiranë/Trajnim/ “Terapia manual per disfunksionet temporomandibulare dhe kraniomandipulare”

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 dhjetor 2023 Tiranë/Trajnim/ “Terapia manual per disfunksionet temporomandibulare dhe kraniomandipulare”

Data e zhvillimit: 2 – 3 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë,

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: kejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 11

2 – 3 dhjetor 2023 Tirane / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 dhjetor 2023 Tirane / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Data e zhvillimit: 2 – 3 dhjetor 2023

Vendi i organizimit:  QSH nr. 9, Tirane

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

2 – 3 dhjetor 2023, Rrogozhine/ “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 dhjetor 2023, Rrogozhine / “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”

Data e zhvillimit: 2 – 3 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Qendra Socioshendetesore Rrogozhine

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet:12

2 – 3 dhjetor 2023, Durres / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 dhjetor 2023, Durres / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 2 – 3 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Durres

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 12

2 dhjetor 2023, Durres / Trajnim “Reduktimi i riskut nga duhanpirja” 

Titulli i aktivitetit: 2 dhjetor 2023, Durres / Trajnim “Reduktimi i riskut nga duhanpirja” 

Data e zhvillimit: 2 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Arvi Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, familjes, infermiere

Kreditet: 3

1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 1– 31 dhjetor 2023, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet: 11

1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

1 – 31 dhjetor 2023 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2023 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 11

1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 9

1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet: 12

1 – 31 dhjetor 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II”

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II””

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialist, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

1 – 31 dhjetor 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

1 – 31 dhjetor 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli II”

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli II”

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem dhe kardiologe

Kreditet: 4

1 – 31 dhjetor 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli I”

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli I”

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem dhe kardiologe

Kreditet: 3

1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online “Aplikimi i polifarmacise. Menaxhimi dhe siguria e mjekimit” Moduli II.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online “Aplikimi i polifarmacise. Menaxhimi dhe siguria e mjekimit” Moduli II.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste

Kreditet: 4

1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online” Aplikimi i polifarmacise” Moduli I.

Titulli i aktivitetit: 1 – 31 dhjetor 2023, Trajnim online” Aplikimi i polifarmacise” Moduli I.

Data e zhvillimit: 1 – 31 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste

Kreditet: 3

1 – 3 dhjetor 2023, Vlore “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 3 dhjetor 2023, Vlore “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Data e zhvillimit: 1 – 3 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise dhe stomatologe

Kreditet: Per stomatologet 12 per takimet vetem per stomatologe, Per profesionistet e shendetesise 18