30 janar 2022, Durres/ Trajnim “Rendesia e kujdesit per te moshuar”.

Titulli i aktivitetit: 30 janar 2022, Durres/ Trajnim “Rendesia e kujdesit per te moshuar”.

Data e zhvillimit: 30 janar 2022

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: info@shoqataeinfermiereve.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 2

29 – 30 janar 2022 Berat/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 29 – 30 janar 2022 Berat/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 29 – 30 janar 2022

Vendi i organizimit: Berat

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

29 – 30 janar 2022, QSH Berzhite, Tirane/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik

Titulli i aktivitetit: 29 – 30 janar 2022, QSH Berzhite, Tirane/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ”

Data e zhvillimit: 29 – 30 janar 2022

Vendi i organizimit: QSH Berzhite, Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra e Perkujdesit per te Moshuar “Te Moza”

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

28 – 29 janar 2022 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit”

Titulli i aktivitetit: 28 – 29 janar 2022 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit”

Data e zhvillimit: 28 – 29 janar 2022

Vendi i organizimit: Klinika Erton. Rruga Don Bosko Tiranë

Organizatori/ofruesi: ALBANIAN ULTRASOUND TRAINING & Klinika Erton

Kontakte: Tel:0694010657 / 0694010657 E-mail: uscourse@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke gjinekologe dhe senologe

Kreditet : 19.2

22 – 23 janar 2022 Shkoder/ Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”

Titulli i aktivitetit: 22 – 23 janar 2022 Shkoder/ Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”

Data e zhvillimit: 22 – 23 janar 2022

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

22 – 23 janar 2022, Fier /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet – COVID-19”.

Titulli i aktivitetit: 22 – 23 janar 2022, Fier /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet – COVID-19”.

Data e zhvillimit: 22 – 23 janar 2022

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Albanian University

Kontakte: Tel: 0686086880 E-mail: e.qorri@albaninuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Dentist, Farmacist, Infermier

Kreditet : 8

22 – 23 janar 2022 Elbasan/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 22 – 23 janar 2022 Elbasan/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 22 – 23 janar 2022

Vendi i organizimit: Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

22 janar 2022 Tirane, Trajnim “Takimi i VII i Ortodonteve Shqiptare”

Titulli i aktivitetit: 22 janar 2022 Tirane, Trajnim “Takimi i VII i Ortodonteve Shqiptare”.

Data e zhvillimit: 22 janar 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Ortodonteve Shqiptare

Kontakte: Tel: 0693142340 E-mail: f.vinjolli@unizkm.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatolog

Kreditet : 5

20 janar – 20 shkurt 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 20 janar – 20 shkurt 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 20 janar – 20 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 12

19 janar – 19 shkurt 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 19 janar – 19 shkurt 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 19 janar – 19 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

18 janar 2022 Tirane, 19 janar 2022 Rreshen/ Trajnim/ “Kujdesi Infermieror ne geriatri”.

Titulli i aktivitetit: 18 janar 2022 Tirane, 19 janar 2022 Rreshen/ Trajnim/ “Kujdesi Infermieror ne geriatri”.

Data e zhvillimit: 18 janar 2022 Tirane, 19 janar 2022 Rreshen

Vendi i organizimit: 18 janar 2022 Tirane, 19 janar 2022 Rreshen

Organizatori/ofruesi: Caritas Albania

Kontakte: Tel: 0697065768 E-mail: k.elezi@caritasalbania.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 3

18 janar – 18 shkurt 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 18 janar – 18 shkurt 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 18 janar – 18 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 11

17 janar – 17 shkurt 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 17 janar – 17 shkurt 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 17 janar – 17 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

16 janar – 16 shkurt 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 16 janar – 16 shkurt 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 16 janar – 16 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 11

15 janar – 15 shkurt 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”.

Titulli i aktivitetit: 15 janar – 15 shkurt 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”.

Data e zhvillimit: 15 janar – 15 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 9 

14 – 15 janar 2022, Lezhe /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet – COVID-19”.

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 janar 2022, Lezhe /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet – COVID-19”.

Data e zhvillimit: 14 – 15 janar 2022

Vendi i organizimit: Lezhe

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Albanian University

Kontakte: Tel: 0686086880 E-mail: e.qorri@albaninuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Dentist, Farmacist, Infermier

Kreditet : 8

13, 14, 15 janar 2022 NJVKSH Malesi e Madhe “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shndetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatezene para dhe pas lindjes”

Titulli i aktivitetit: 13, 14, 15 janar 2022 NJVKSH Malesi e Madhe “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shndetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatezene para dhe pas lindjes”

Data e zhvillimit: 22, 23 tetor 2019

Vendi i organizimit: NJVKSH Malesi e Madhe

Organizatori/ofruesi: NJVKSH Malesi e Madhe

Kontakte: Tel: 0692064892 E-mail : Lindita.Haxhija@oshksh.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te njvksh dhe droshksh

Kreditet : 16

8-9 Janar 2022, Shkoder/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”

Titulli i aktivitetit: 8-9 Janar 2022, Shkoder/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”.

Data e zhvillimit: 8-9 Janar 2022

Vendi i organizimit: NJVKSH Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@ @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

janar – dhjetor 2022 Tirane/ Trajnim “Edukimi ne vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar Shefqet Ndroqi”

Titulli i aktivitetit: janar – dhjetor 2022 Tirane/ Trajnim “Edukimi ne vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar Shefqet Ndroqi”

Data e zhvillimit: janar – dhjetor

Vendi i organizimit: Spitali Universitar” Shefqet Ndroqi”, Tirane

Organizatori/ofruesi: Spitali Universitar” Shefqet Ndroqi”

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, specialist, farmaciste dhe Infermier te Spitalit Universitar” Shefqet Ndroqi”

Kreditet: 18 per mjeket dhe 12 per infermieret