31 korrik-01 gusht 2022, Divjake / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Titulli i aktivitetit: 31 korrik-01 gusht 2022, Divjake / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Data e zhvillimit: 31 korrik-01 gusht 2022

Vendi i organizimit: QSH Divjake

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

30-31 korrik 2022 Patos, Trajnim/ “COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 30-31 korrik 2022 Patos, Trajnim/ “COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Data e zhvillimit: 30-31 korrik 2022

Vendi i organizimit: Patos

Organizatori/ofruesi: Qendra ” Zeri i Komunitetit per Shendetin”

Kontakte: Tel:0685483018 E-mail:zerikomunitet@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek,Infermier,Farmacist, Dentist, Menaxher/Drejtor

Kreditet : 12

30 korrik 2022- 24 dhjetor 2022, Trajnim për personelin e Qendrës Shëndetësore Bathore

Titulli i aktivitetit: 30 korrik 2022- 24 dhjetor 2022   Trajnim për personelin e Qendrës Shëndetësore Bathore.  

Data e zhvillimit: 30 korrik 2022- 24 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Bathore

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Bathore

Kontakte: Tel: 0692314023 E-mail:ilda.veizi@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier.

Kreditet: 18

30 korrik -30 gusht 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Titulli i aktivitetit: 30 korrik -30 gusht 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Data e zhvillimit: 30 korrik -30 gusht 2022.

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet :6

29 – 30 korrik 2022, Tirane / “Trajnim mbi Ortodoncine (Teknikat e ngjitjes se braketave ne menyre indirekte, ortodoncia linguale 2D dhe 3D” 

Titulli i aktivitetit: 29 – 30 korrik 2022, Tirane / “Trajnim mbi Ortodoncine (Teknikat e ngjitjes se braketave ne menyre indirekte, ortodoncia linguale 2D dhe 3D” 

Data e zhvillimit: 29 – 30 korrik 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Ortodonteve Shqiptare

Kontakte: Tel: 0693142340 E-mail: f.vinjolli@unizkm.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatolog

Kreditet: 8

27 korrik -27 gusht 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Titulli i aktivitetit: 27 korrik -27 gusht 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Data e zhvillimit: 27 korrik -27 gusht 2022,

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet : 6

26 – 29 korrik 2022 Shkoder / Trajnim “Edukimi ne vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder

Titulli i aktivitetit: 26 – 29 korrik 2022 Shkoder / Trajnim “Edukimi ne vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder “

Data e zhvillimit: 26 – 29 korrik 2022

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Shkoder

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Shkoder

Kontakte: Tel: 0698188252 E-mail: elona.barka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere te Spitalit Rajonal Shkoder

Kreditet: 3

25 korrik – 25 gusht 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 25 korrik – 25 gusht 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 25 korrik – 25 gusht 2022,

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 12

23-24 Korrik 2022, Vlore /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit”

Titulli i aktivitetit: 23-24 Korrik 2022, Vlore /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit”

Data e zhvillimit: 23-24 Korrik 2022

Vendi i organizimit: Salla e konferences,shoqata Ardhmeria,Vlore

Organizatori/ofruesi: Kerkimi shkencor ne Infermieri.

Kontakte: Tel: E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermier

Kreditet : 14.3

22 korrik 2022 QSH nr.2 Durres Trajnim / “Menaxhimi i sherbimeve dhe problematikave ne specialitetete ndryshme te fushave mjekesore”

Titulli i aktivitetit: 22 korrik 2022 QSH nr.2 Durres Trajnim / “Menaxhimi i sherbimeve dhe problematikave ne specialitetete ndryshme te fushave mjekesore”

Data e zhvillimit: 22 korrik 2022

Vendi i organizimit:  QSH nr.2 Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr.2 Durres

Kontakte: E-mail: stiven9699@live.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem/familjes, infermiere te QSH nr.2 Durres

Kreditet: 5

21 korrik 2022, Vlore / Trajnim “Otiti media acut dhe uljet e degjimit”  

Titulli i aktivitetit: 21 korrik 2022, Vlore / Trajnim “Otiti media acut dhe uljet e degjimit”  

Data e zhvillimit: 21 korrik 2022

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, ORL, pediater, farmaciste dhe infermiere

Kreditet: 3

20 korrik -20 gusht 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 20 korrik -20 gusht 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 20 korrik -20 gusht 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

16-17 korrik 2022, Berat “Organizmi dhe funksionimi i sistemit te kujdesit shendetesor ne Republiken e Shqiperise”

Titulli i aktivitetit: 16-17 korrik 2022, Berat “Organizmi dhe funksionimi i sistemit te kujdesit shendetesor ne Republiken e Shqiperise”

Data e zhvillimit: 16-17 korrik 2022

Vendi i organizimit: pranë qendrës kulturore, Ura vajgurore (Berat)

Organizatori/ofruesi: Working Together Counsulting

Kontakte: Email: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermierë, Shëndet publik, inspektor te punës ISHSHS, Mjek laborant, teknik laboratori, stomatologë dhe farmacistë.

Kreditet : 12

16 korrik 2022, Fier / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi porfesional”  

Titulli i aktivitetit: 16 korrik 2022, Fier / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi porfesional”  

Data e zhvillimit: 16 korrik 2022

Vendi i organizimit: Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, infermiere dhe mami

Kreditet: 6

16 korrik 2022, online / Trajnim “Covid 19 nje kendveshtrim i pergjithshem”  

Titulli i aktivitetit: 16 korrik 2022, online / Trajnim “Covid 19 nje kendveshtrim i pergjithshem”  

Data e zhvillimit: 16 korrik 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familje dhe infermiere

Kreditet: 3

15 korrik – 23 dhjetor 2022 Gjirokaster/Trajnim/ “Kujdesjet shendetesore te rendesishme per shendetin”

Titulli i aktivitetit: 15 korrik – 23 dhjetor 2022 Gjirokaster/Trajnim/ “Kujdesjet shendetesore te rendesishme per shendetin”

Data e zhvillimit: 15 korrik – 23 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: Spitali Gjirokaster

Kontakte: Tel: 0684016969 E-mail: sotvanasinojmeri@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dhe infermier te Spitalit Gjirokaster

Kreditet: 31

15 korrik -15 gusht 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 15 korrik -15 gusht 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 15 korrik -15 gusht 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 11

15 – 16 korrik 2022 Durres, Trajnim / “Si te punojme me maskerina transparente”

Titulli i aktivitetit: 15 – 16 korrik 2022 Durres, Trajnim / “Si te punojme me maskerina transparente”

Data e zhvillimit: 15 – 16 korrik 2022

Vendi i organizimit: Prestige Resort, Durres

Organizatori/ofruesi: Fondacioni “Zoja e Keshillit te Mire”

Kontakte: Tel: 0684054554 E-mail: y.abazi@unizkm.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: stomatologe

Kreditet: 11

15 korrik 2022 /Trajnim “Bazat Farmakologjike te terapise antikoaguluese”

Titulli i aktivitetit: 15 korrik 2022 /Trajnim “Bazat Farmakologjike te terapise antikoaguluese”

Data e zhvillimit: 15 korrik 2022.

Vendi i organizimit: nëpërmjet platformës ZOOM IN

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail:adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem / familje, mjek sepcialiste hematologe, pneumologe, kardiologe, kirurg obsteter- gjinekolog, stomatolog, farmaciste dhe infermiere

Kreditet : 3

14 korrik 2022 Tirane, trajnim online”Insulinoterapia”

Titulli i aktivitetit: 14 korrik 2022 Tirane, trajnim online”Insulinoterapia”

Data e zhvillimit: 14 korrik 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: 0694445985 Email: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë familjeje.

Kreditet : 3

14 korrik 2022 Tirane,Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 14 korrik 2022 Tirane,Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Data e zhvillimit: 14 korrik 2022

Vendi i organizimit: Salla e trajnimit ne Qendren Kombetare te Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermierë.

Kreditet : 6

13 – 30 korrik 2022 Durres/ “Pathologjite dhe lezionet orale”

Titulli i aktivitetit: 13 – 30 korrik 2022 Durres/ “Te reja mbi disa prej problematikave te hasura gjate punes ne sherbimin shendetesor paresor”

Data e zhvillimit: 13 – 30 korrik 2022

Vendi i organizimit: NJVKSH Durres

Organizatori/ofruesi: NJVKSH Durres

Kontakte: Tel: 0693580324 E-mail: igridpeku@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe te NJVKSH Durres

Kreditet: 9

13 korrik 2022, Maqellare /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes

Titulli i aktivitetit: 13 korrik 2022, Maqellare /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Data e zhvillimit: 13 korrik 2022

Vendi i organizimit: ne Qendren shendetesore Maqellare.

Organizatori/ofruesi: Qendra “Mary Potter”, Korce.

Kontakte: Tel: 069225795 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:Infermier

Kreditet : 18

13 korrik 2022, online/ Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale te meshkujve”

Titulli i aktivitetit: 13 korrik 2022, online/ Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale te meshkujve”

Data e zhvillimit: 13 korrik 2022,

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmaciste

Kreditet : 3

13 korrik 2022 Tirane,Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 13 korrik 2022 Tirane,Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Data e zhvillimit: 13 korrik 2022

Vendi i organizimit: Salla e trajnimit ne Qendren Kombetare te Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermierë.

Kreditet : 6

12 korrik 2022 QSH nr.3 Durres/ “Perditesimi i njohurive mjekesore per nje kujdes paresor me te mire”

Titulli i aktivitetit: 12 korrik 2022 QSH nr.3 Durres/ “Perditesimi i njohurive mjekesore per nje kujdes paresor me te mire”

Data e zhvillimit: 12 korrik 2022

Vendi i organizimit: QSH nr.3 Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr.3 Durres

Kontakte: E-mail: maraemili16@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem/familje dhe infermier QSH nr.3 Durres

Kreditet: 6

12 korrik 2022, Burrel /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Titulli i aktivitetit: 12 korrik 2022, Burrel /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Data e zhvillimit: 12 korrik 2022

Vendi i organizimit: ne Qendren shendetesore Suc, Burrel.

Organizatori/ofruesi: Qendra “Mary Potter”, Korce.

Kontakte: Tel: 069225795 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:Infermier

Kreditet : 18

12 korrik 2022 Kerlcyre,Trajnim / “”Trajtimi i Hemoragjive”

Titulli i aktivitetit: 12 korrik 2022 Kelcyre,Trajnim / “”Trajtimi i Hemoragjive”

Data e zhvillimit: 12 korrik 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Kelcyre.

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermierë.

Kreditet : 6

10-11 korrik 2022, Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor

Titulli i aktivitetit: 10-11 korrik 2022, Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ”

Data e zhvillimit: 10-11 korrik 2022,

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Kamez, Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

10 korrik-10 gusht 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 10 korrik-10 gusht 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 10 korrik-10 gusht 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

09 korrik 2022, Durrës / Leksion “Menaxhimi i patologjive të ndryshme në kujdesin parësor dhe bashkërendimi me shërbimet e NJVKSH

Titulli i aktivitetit: 09 korrik 2022, Durrës, Leksion “Menaxhimi i patologjive të ndryshme në kujdesin parësor dhe bashkërendimi me shërbimet e NJVKSH”

Data e zhvillimit: 09 korrik 2022

Vendi i organizimit: Kryqi i Kuq, Durrës

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Nr.5, Durrës

Kontakte: Tel:0694255355 E-mail: elisabetahalilaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë dhe Infermierë

Kreditet : 5

08 korrik 2022, online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Titulli i aktivitetit: 08 korrik 2022, online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Data e zhvillimit: 08 korrik 2022.

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, mjeke te te gjitha specialiteteve, infermiere, farmaciste, stomatologe

Kreditet : 2

07 – 08 korrik 2022, Burrel /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Titulli i aktivitetit: 07 – 08  korrik 2022, Burrel /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Data e zhvillimit: 07 – 08 korrik 2022,

Vendi i organizimit: Vila “Bruci”, Burrel.

Organizatori/ofruesi: Qendra “Mary Potter”, Korce.

Kontakte: Tel: 069225795 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:Infermier

Kreditet : 18

07 dhe 08 korrik 2022, Skrapar/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Titulli i aktivitetit: 07 dhe 08 korrik 2022, Skrapar/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 07 dhe 08 korrik 2022

Vendi i organizimit: ne sallen e Kishes “Nxenesit e Jezusit”, Skrapar.

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte:Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermierë, Dentistë, Farmacistë,Laborant,Psikologe, Shëndet Publik, Punonjës Socialë

Kreditet :12

07 korrik 2022 Tirane,Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 07 korrik 2022 Tirane,Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Data e zhvillimit: 07 korrik 2022

Vendi i organizimit: Salla e trajnimit ne Qendren Kombetare te Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem

Kreditet : 6

07 korrik 2022 , online / Trajnim “Obeziteti”

Titulli i aktivitetit: 07 korrik 2022 , online / Trajnim “Obeziteti”

Data e zhvillimit: 07 korrik 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: endokrinologe, kardiologe, nefrologe, reumatologe, infeksioniste, onkologe, mjek urgjence, farmaciste

Kreditet : 3

06 korrik 2022 Tirane,Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 06 korrik 2022 Tirane,Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Data e zhvillimit: 06 korrik 2022

Vendi i organizimit: Salla e trajnimit ne Qendren Kombetare te Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem

Kreditet : 6

5 – 6 korrik 2022, Tirane / Trajnim “Me e mira per foshnjat qe nga momenti i lindjes”  

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 korrik 2022, Tirane / Trajnim “Me e mira per foshnjat qe nga momenti i lindjes”

Data e zhvillimit: 5 – 6 korrik 2022

Vendi i organizimit: Hotel Viktoria

Organizatori/ofruesi: Qendra Neonatologjike Shqiptare

Kontakte: Tel: 0674559427   E-mail: hoxhaalketa@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke neonatolog, pediater, dhe infermier

Kreditet: 7

05 – 06 korrik 2022 Tirane,Trajnim /”Crregullimin e vemendjes se pamjaftueshme me hiperaktivitet

Titulli i aktivitetit: 05 – 06 korrik 2022 Tirane,Trajnim /”Crregullimin e vemendjes se pamjaftueshme me hiperaktivitet”

Data e zhvillimit: 05 – 06 korrik 2022.

Vendi i organizimit: prane MIA Clinic, Tirane.

Organizatori/ofruesi: Medical Institute of Albania.

Kontakte: Tel: E-mail: miashoqata@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë e pergjithshem, mjeke pediater, mjeke e shkollave

Kreditet : 8

05 dhe 06 korrik 2022, Bulqize/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes

Titulli i aktivitetit: 05 dhe 06 korrik 2022, Bulqize/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Data e zhvillimit: 05 dhe 06 korrik 2022.

Vendi i organizimit: Hotel “Bulqiza” Bulqize.

Organizatori/ofruesi: Qendra “Mary Potter”, Korce.

Kontakte: Tel: 069225795 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:Infermier

Kreditet : 18

5 Korrik -5 Gusht 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 5 Korrik -5 Gusht 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit:5 Korrik -5 Gusht 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 11

04 dhe 05 korrik 2022, Puke / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Titulli i aktivitetit: 04 dhe 05 korrik 2022, Puke / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 04 dhe 05 korrik 2022

Vendi i organizimit: ne sallën e pallatit të kulturës, Puke

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte:Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermierë, Dentistë, Farmacistë,Laborant,Psikologe, Shëndet Publik, Punonjës Socialë

Kreditet :12

02-03 korrik 2022, Peqin/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Titulli i aktivitetit: 02-03 korrik 2022, Peqin/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 02- 03 korrik 2022

Vendi i organizimit: ne sallën e pallatit të kulturës, Peqin

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte:Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermierë, Dentistë, Farmacistë,Laborant,Psikologe, Shëndet Publik, Punonjës Socialë

Kreditet :12

02 korrik 2022, Fier /Trajnim “COVID-19 tek shtatzanat dhe foshnjat.Urgjencat hematologjike”

Titulli i aktivitetit: 02 korrik 2022,  Fier / Trajnim “COVID-19 tek shtatzanat dhe foshnjat.Urgjencat hematologjike”

Data e zhvillimit: 02 korrik 2022,

Vendi i organizimit: Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermierë, farmacistë

Kreditet : 6

02 korrik-02 gusht 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”.

Titulli i aktivitetit: 02 korrik-02 gusht 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”.

Data e zhvillimit: 02 korrik-02 gusht 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 9

1 korrik 2023, Fier / Trajnim “Hepatiti C dhe kalkuloza biliare”

Titulli i aktivitetit: 1 korrik 2023, Fier / Trajnim “Hepatiti C dhe kalkuloza biliare”

Data e zhvillimit: 1 korrik 2023

Vendi i organizimit: Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, infermiere, farmaciste

Kreditet: 6