30 maj – 30 qershor 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 30 maj – 30 qershor 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 30 maj – 30 qershor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 12

28 maj – 28 qershor 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 28 maj – 28 qershor 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 28 maj – 28 qershor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

28-29 Maj 2022, Gjirokaster /Trajnim “Praktika me te mira te higjenes, ndihme per kujdestaret dhe siguri per pacientet”

Titulli i aktivitetit: 28-29 Maj 2022, Gjirokaster /Trajnim “Praktika me te mira te higjenes, ndihme per kujdestaret dhe siguri per pacientet”

Data e zhvillimit: 28-29 Maj 2022

Vendi i organizimit: Spirali rajonal Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit “TASH“

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet : 12

28 Maj 2022 Tirane/ Konference “Sfidat e trajtimit bashkekohor te Semundjes Cerebrovaskulare”

Titulli i aktivitetit: 28 Maj 2022 Tirane/ Konference “Sfidat e trajtimit bashkekohor te Semundjes Cerebrovaskulare”

Data e zhvillimit: 28 Maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel Diplomat, Tirane

Organizatori/ofruesi:Sherbimi Neurovaskular/STROKE ne bashkepunim me Shoqaten e Neurologjise

Kontakte: Tel:0698206530 E-mail:hysenajz@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek interne, neurologe, kardiologe, reanimatore, urgjence, farmaciste dhe infermiere

Kreditet : 4

27 maj – 24 nentor 2022 QSH Vore Trajnim / “Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor dhe infermieror te QSH Vore 2022”

Titulli i aktivitetit: 27 maj – 24 nentor 2022 QSH Vore Trajnim / “Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor dhe infermieror te QSH Vore 2022”

Data e zhvillimit: 27 maj – 24 nentor 2022

Vendi i organizimit:  QSH Vore

Organizatori/ofruesi: QSH Vore 

Kontakte: E-mail: mirelamara11@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH Vore

Kreditet: 8

27 maj 2022, online/ Trajnim “Infeksionet invazive fungale”

Titulli i aktivitetit: 27 maj 2022, online/ Trajnim “Infeksionet invazive fungale”

Data e zhvillimit: 27 maj 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmaciste

Kreditet : 3

26 maj 2022 Tirane, Webinar online”Insulinoterapia”

Titulli i aktivitetit: 26 maj 2022 Tirane, Webinar online”Insulinoterapia”

Data e zhvillimit: 26 maj 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: 0694445985 Email: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek të përgjithshëm dhe endokrinologë

Kreditet : 3

25 maj – 25 qershor 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 25 maj – 25 qershor 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 25 maj – 25 qershor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 11

25 maj 2022 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike”

Titulli i aktivitetit: 25 maj 2022 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike”

Data e zhvillimit: 25 maj 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, Menaxher/Drejtor, dentist, farmacist

Kreditet : 4

23 maj – 8 korrik 2022 QSH nr. 1, Lushnje/ “Grup kolegesh lidhur me njohjen e Udhezuesit Kombetar per Administrimin e Mbetjeve Spitalore”

Titulli i aktivitetit: 23 maj – 8 korrik 2022 QSH nr. 1, Lushnje / “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 23 maj – 8 korrik 2022

Vendi i organizimit: QSH nr. 1, Lushnje

Organizatori/ofruesi: QSH nr. 1, Lushnje

Kontakte: Tel: 0674708010 E-mail: nertilagici12@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier te QSH nr. 1, Lushnje

Kreditet: 6

22 maj – 22 qershor 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 22 maj – 22 qershor 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 22 maj – 22 qershor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

21 maj 2022 Vlore/ Konference “Përvoja jonë mjekësore pediatrike në shërbim të fëmijëve gjatë periudhës së pandemisë dhe nevoja e vazhdueshme e përditësimit të njohurive dhe kordinimit të punës për të rritur nivelin e parandalimit dhe të mjekimit në të

Titulli i aktivitetit: 21 maj 2022 Vlore/ Konference “Përvoja jonë mjekësore pediatrike në shërbim të fëmijëve gjatë periudhës së pandemisë dhe nevoja e vazhdueshme e përditësimit të njohurive dhe kordinimit të punës për të rritur nivelin e parandalimit dhe të mjekimit në të dy nivelet e shërbimit parësor dhe spitalor.

Data e zhvillimit: 21 maj 2022

Vendi i organizimit: Resort “Diamond Hill Uji i ftohte

Organizatori/ofruesi: Urdheri i mjekeve te Shqiperise

Kontakte: Tel: E-mail: eduardmone@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: 4 kategoria mjek te pergjithshem/familje mjek specialiste pediater, neonatologe, farmaciste, infermire /mami

Kreditet : 4

21-22 maj 2022, Ura Vajgurore/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 21-22 maj 2022, Ura Vajgurore/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 21 – 22 maj 2022

Vendi i organizimit: Ura Vajgurore,(Berat) prane Qendres Shendetesore

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet : 12

20 – 21 maj 2022 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Terapia e njohjes dhe sjelljes“

Titulli i aktivitetit: 20 -21 maj 2022 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Terapia e njohjes dhe sjelljes“

Data e zhvillimit: 20 -21 maj 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0676323444 Email: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, farmacist

Kreditet : 10

21 maj 2022, Durres/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit”

Titulli i aktivitetit: 21 maj 2022, Durres/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit”

Data e zhvillimit: 21 maj 2022

Vendi i organizimit: Telemedicina Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, mjeke specialiste ( hemtatologe, kardiologe, shendet publik ) farmaciste, stomatologe

Kreditet : 6

21 maj 2022 Tirane/ Konference “Covid-Long Covid: Demtimet multiorganike dhe perqasja multidisplinore“

Titulli i aktivitetit: 21 maj 2022 Tirane/ Konference “Covid-Long Covid: Demtimet multiorganike dhe perqasja multidisplinore“

Data e zhvillimit: 21 maj 2022

Vendi i organizimit: Plaza Hotel, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata AMEA-Albanian Medical Education Association

Kontakte: Tel: 0684932151 E-mail: albana.mehmeti@spitaliamerikan.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem dhe te familjes, mjeke specialiste dhe farmaciste.

Kreditet : 6

20 maj 2022, /Webinar “Bazat Farmakologjike te terapise antikoaguluese”

Titulli i aktivitetit: 20 maj 2022, /Webinar “Bazat Farmakologjike te terapise antikoaguluese”

Data e zhvillimit: 20 maj 2022

Vendi i organizimit: Webinar

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail:adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem / familje, mjek sepcialiste hematologe, pneumologe, kardiologe, kirurg obsteter- gjinekolog, stomatolog, farmaciste dhe infermiere

Kreditet : 3

19 maj – 19 qershor 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 19 maj – 19 qershor 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 19 maj – 19 qershor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 11

19 – 20 maj 2022,Elbasan /Konference “Konferenca e VI-te Nderkombetare ne Specialitete”

Titulli i aktivitetit: 19 – 20 maj 2022,Elbasan /Konference “Konferenca e VI-te Nderkombetare ne Specialitete”

Data e zhvillimit: 19 – 20 maj 2022

Vendi i organizimit:FSHMT_UE

Organizatori/ofruesi: Universiteti i Elbasanit “Aleksander Xhuvani”

Kontakte: Tel: 06946368287 E-mail:elona.gaxhja@uniel.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, mjek specialiste, farmaciste dhe infermiere.

Kreditet : 7.5

19 maj 2022 Tiranë/ Konference “Konference nderkombetare per reduktimin e riskut”

Titulli i aktivitetit: 19 maj 2022  Tiranë/ Konference “Konference nderkombetare per reduktimin e riskut”

Data e zhvillimit: 19 maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel Plaza, Tiranë.

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel:0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek të përgjithshëm, mjek specialiste të specialiteteve të ndryshme stomatologe dhe farmacistë

Kreditet : 4

19 maj 2022 online/ Konference “Konference nderkombetare per reduktimin e riskut

Titulli i aktivitetit: 19 maj 2022 online/ Konference “Konference nderkombetare per reduktimin e riskut”

Data e zhvillimit: 19 maj 2022

Vendi i organizimit: Konference online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel:0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek të përgjithshëm, mjek specialiste të specialiteteve të ndryshme stomatologe dhe farmacistë

Kreditet : 4

17,18,19 maj 2022 online/Konference: “PËRDITËSIME RRETH PARIMEVE DHE TEKNIKAT TRANSFUZIONALE NË SHQIPËRI PËR PROFESIONSTËT E SHËNDETËSISË”.

Titulli i aktivitetit: 17,18,19 maj 2022 online/Konference: “PËRDITËSIME RRETH PARIMEVE DHE TEKNIKAT TRANSFUZIONALE NË SHQIPËRI PËR PROFESIONSTËT E SHËNDETËSISË”.

Data e zhvillimit: 17,18,19 maj 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania)

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, mjek kardiologe, infermiere

Kreditet : 12

16 maj – 16 qershor 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”

Titulli i aktivitetit: 16 maj – 16 qershor 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”.

Data e zhvillimit: 16 maj – 16 qershor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 9

14 – 15 maj 2022 Has/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta”

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 maj 2022 Has/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 14 – 15 maj 2022 2022

Vendi i organizimit: QSH Has

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

14 – 15 maj 2022, Fier/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 maj 2022, Fier/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Data e zhvillimit: 14 – 15 maj 2022

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Zeri i komunitetit per shendetin

Kontakte: Tel: 0685483018 E-mail: zerikomunitet@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek,Infermier,Farmacist, Dentist, Menaxher/Drejtor

Kreditet : 12

14 maj 2022, Korçë /Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti”

Titulli i aktivitetit: 14 maj 2022, Korçë /Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti”

Data e zhvillimit: 14 maj 2022

Vendi i organizimit: pranë sallës së NJVKSH-së, Korçë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, infermier, farmacist

Kreditet : 6

13 – 14 maj 2022 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 maj 2022 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“

Data e zhvillimit: 13 – 14 maj 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0676323444 Email: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, farmacist

Kreditet : 10

13 maj 2022 , online / Trajnim “Nderhyrjet per lenien e duhanit dhe reduktimi i demeve te tij”

Titulli i aktivitetit: 13 maj 2022 , online / Trajnim “Nderhyrjet per lenien e duhanit dhe reduktimi i demeve te tij”

Data e zhvillimit: 13 maj 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, stomatologe, farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 3

13 maj 2022 / Leksion “Rifreskim i njohurive teorike edhe praktike per sherbimin paresor

Titulli i aktivitetit: 13 maj 2022 / Leksion “Rifreskim i njohurive teorike edhe praktike per sherbimin paresor

Data e zhvillimit: 13 maj 2022

Vendi i organizimit: Maminas

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Manëz

Kontakte: Tel: 0693653847 E-mail : anestikamberi@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/ te familjes dhe infermiere.

Kreditet : 6

12-14 maj 2022,“Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 10 ”.

Titulli i aktivitetit: 12-14 maj 2022,“Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 10 ”.

Data e zhvillimit: 12-14 maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë të të gjitha specialiteteve Stomatologe, Farmacistë dhe Infermiere

Kreditet : 18

12 maj 2022 Tirane, Webinar online “Djegie, fizpatologjia dhe klasifikimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 12 maj 2022 Tirane, Webinar online “Djegie, fizpatologjia dhe klasifikimi i tyre”

Data e zhvillimit: 12 maj 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: 0694445985 Email: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kirurgë, mjekë urgjence dhe mjekë ORL

Kreditet : 3

12 maj 2022, Tirane Konference ” Rrugetimi drejt zgjidhjes se rasteve klinike komplekse ”

Titulli i aktivitetit: 12 maj 2022, Tirane Konference ” Rrugetimi drejt zgjidhjes se rasteve klinike komplekse ”

Data e zhvillimit: 12 maj 2022

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Keshilli Rajonal i Urdherit te Mjekut Shkoder

Kontakte: Tel: 0692282140 E-mail: nevila.luli@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje dhe mjek specialist

Kreditet : 6 

12 Maj 2022, /Trajnim “Perditesimi i Njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor paresor te  personelit te Q.SH. Xhafzotaj dhe Q.SH.Katund I Ri ”

Titulli i aktivitetit: 12 Maj 2022, /Trajnim “Perditesimi i Njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor paresor te  personelit te Q.SH. Xhafzotaj dhe Q.SH.Katund I Ri ”

Data e zhvillimit: 12 Maj 2022

Vendi i organizimit: Njesia Administrative Xhafzotaj , Durres.

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore Xhafzotaj, Durres.

Kontakte: Tel: 0694580759 E-mail: adi92@zbavitu.net

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermiere

Kreditet : 6

11 maj 2022 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike”

Titulli i aktivitetit: 11 maj 2022 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike”

Data e zhvillimit: 11 maj 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, Menaxher/Drejtor, dentist, farmacist

Kreditet : 4

11 maj 2022,/ Konferencë “Të dhënat shkencore për përdorimin e Nutraceutikeve. Nutraceutikët në protokollet e trajtimit dhe sfidat e profesionistëve shëndetësore në rekomandimin e tyre “

Titulli i aktivitetit: 11 maj 2022,/ Konferencë “Të dhënat shkencore për përdorimin e Nutraceutikeve. Nutraceutikët në protokollet e trajtimit dhe sfidat e profesionistëve shëndetësore në rekomandimin e tyre “

Data e zhvillimit: 11 maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel Plaza, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Kujdesit Mjekësor

Kontakte: Tel:0695872060 E-mail: irmatashi@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë të përgjithshëm / familjes, Mjek specialistë të të gjtha specialiteteve dhe Farmacistë.

Kreditet : 5.

7-8 maj 2022 Tirane / Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim”

Titulli i aktivitetit: 7-8 maj 2022 Tirane / Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim”

Data e zhvillimit: 7-8 maj 2022

Vendi i organizimit: Ambjentet e QTA,ngjitur me Gjimnazin Partizani

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermieri

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve:  Infermier

Kreditet : 11

6-7 maj 2022, Tropoje Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ”

Titulli i aktivitetit: 6-7 maj 2022, Tropoje Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ”

Data e zhvillimit: 6-7 maj 2022

Vendi i organizimit: B-Curr Tropoje

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

6-7 maj 2022 Gjirokaster “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”.

Titulli i aktivitetit: 6-7 maj 2022 Gjirokaster “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”.

Data e zhvillimit: 6-7 maj 2022

Vendi i organizimit: Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 0682044650 , Email : uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 15.6

5,10 dhe 12 maj 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Titulli i aktivitetit: 5,10 dhe 12 maj 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Data e zhvillimit: 5,10 dhe 12 maj 2022,

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Patos, Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 18

4,6 dhe 11 maj 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Titulli i aktivitetit: 4,6 dhe maj 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Data e zhvillimit: 4,6, dhe 11  maj 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Patos, Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 18