31 maj – 1 qershor 2023 Gjirokaster / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Titulli i aktivitetit: 31 maj – 1 qershor 2023 Gjirokaster / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Data e zhvillimit: 31 maj – 1 qershor 2023

Vendi i organizimit: Hotel One, Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Sherbimi i Kujdesit Paliativ” Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juli.xhindoli@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

29 maj – 23 qershor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 29 maj – 23 qershor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 29 maj – 23 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr. 2 Elbasan

Organizatori/ofruesi: QSH nr. 2 Elbasan

Kontakte: Tel: 0688642582

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH nr. 2 Elbasan

Kreditet: 8

29 maj– 20 qershor 2023, Belsh / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 29 maj– 20 qershor 2023, Belsh / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 29 maj– 20 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Belsh

Organizatori/ofruesi: QSH Belsh

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Belsh

Kreditet: 8

29 – 30 maj – 1 qershor 2023, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Titulli i aktivitetit: 29 – 30 maj – 1 qershor 2023, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Data e zhvillimit: 29 – 30 maj – 1 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, stomatologe, farmaciste, infermiere, shendet publik, psikologe

Kreditet:12

27 – 28 maj 2023, Elbasan/ “Kursi i trajnimit ne dhenien e ndihmes se pare CPR”

Titulli i aktivitetit: 27 – 28 maj 2023, Elbasan/ “Kursi i trajnimit ne dhenien e ndihmes se pare CPR”

Data e zhvillimit: 27 – 28 maj 2023

Vendi i organizimit: Elbasan

Organizatori/ofruesi: Barleti Group SHPK (Universiteti Barleti)

Kontakte: Tel: 0683141777 E-mail: dep.mjekesi-prof@umb.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere, mami

Kreditet: 12

27 – 28 maj 2023 Korce / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Titulli i aktivitetit: 27 – 28 maj 2023 Korce / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Data e zhvillimit: 27 – 28 maj 2023

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: info@kshi.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 11

27 – 28 maj 2023 Bathore, Tirane / Trajnim” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Titulli i aktivitetit: 27 – 28 maj 2023 Bathore, Tirane / Trajnim” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Data e zhvillimit: 27 – 28 maj 2023

Vendi i organizimit: QSH Bathore, Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 12

27 maj 2023, Durres / Trajnim “Antraksi” 

Titulli i aktivitetit: 27 maj 2023, Durres / Trajnim “Antraksi” 

Data e zhvillimit: 27 maj 2023

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, specialiste dhe infermiere 

Kreditet: 3

27 maj 2023, Durres / Trajnim “Hepatiti C dhe kalkuloza biliare”

Titulli i aktivitetit: 27 maj 2023, Durres / Trajnim “Hepatiti C dhe kalkuloza biliare”

Data e zhvillimit: 27 maj 2023

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, infermiere, farmaciste

Kreditet: 6

27 maj 2023, Korce / Trajnim “Anemite Mikrocitare”  

Titulli i aktivitetit: 27 maj 2023, Durres / Trajnim “Anemite Mikrocitare”  

Data e zhvillimit: 27 maj 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, farmaciste dhe infermiere

Kreditet: 6

27 maj 2023, Durres / Trajnim “Reduktimi i riskut nga duhanpirja” 

Titulli i aktivitetit: 27 maj 2023, Durres / Trajnim “Reduktimi i riskut nga duhanpirja” 

Data e zhvillimit: 27 maj 2023

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, familjes, infermiere

Kreditet: 3

26 – 27 maj 2023, Tirane / “Kongresi i VIII-te kombetar i Shoqates Oftalmologjike Shqipetare” 

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 maj 2023, Tirane / “Kongresi i VIII-te kombetar i Shoqates Oftalmologjike Shqipetare” 

Data e zhvillimit: 26 – 27 maj 2023

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Oftalmologjike Shqipetare

Kontakte: Tel: 0695844868 E-mail: drnduebardhi51@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek oftalmologe dhe okuliste  

Kreditet: 8

26 maj – 15 qershor 2023 Ana e Malit, Shkoder, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 26 maj – 15 qershor 2023 Ana e Malit, Shkoder, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 26 maj – 15 qershor 2023

Vendi i organizimit:  QSH Ana e Malit, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Ana e Malit, Shkoder

Kontakte: Tel: 0684051889 E-mail: amelabushati@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Ana e Malit, Shkoder

Kreditet: 10

26 – 27 maj 2023, Skrapar Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 maj 2023, Skrapar Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 26 – 27 maj 2023

Vendi i organizimit: Spitali Skrapar

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

25 maj – 21 qershor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 25 maj – 21 qershor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 25 maj – 21 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr. 4 Elbasan

Organizatori/ofruesi: QSH nr. 4 Elbasan

Kontakte: Tel: 0676651355

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH nr. 4 Elbasan

Kreditet: 8

26 maj 2023, Tirane / Konferenca e 1re Infermierore “Cilesia dhe Siguria ndaj pacientit, fokus i sherbimit spitalor jo-publik” 

Titulli i aktivitetit: 26 maj 2023, Tirane / Konferenca e 1re Infermierore “Cilesia dhe Siguria ndaj pacientit, fokus i sherbimit spitalor jo-publik” 

Data e zhvillimit: 26 maj 2023

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: German Hospital, Tirane

Kontakte: Tel: 0694040433   E-mail: erilda@spitaligjerman.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier, teknik laboratori dhe imazherie

Kreditet: 6

25 – 28 maj 2023, Tirane / Konference “SEEDMC 4”.

Titulli i aktivitetit: 25 – 28 maj 2023, Tirane / Konference “SEEDMC 4”.

Data e zhvillimit: 25 – 28 maj 2023

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International, Tirana

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqipetare Urgjenca Mjekesore, Tirane

Kontakte: Tel: 0682165354 E-mail: financakont@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke i pergjithshem/familje, mjeke te urgjences, pediater, intesiviste dhe infermiere

Kreditet: APEC-7,8 kredite, ALS-15,6 kredite, EMCC-7,8 kredite, Ultrasound-7,8 kredite, Konferenca-15 kredite

25 maj 2023, online / Trajnim “Nderhyrjet per lenien e duhanit dhe reduktimi i demeve te tij” 

Titulli i aktivitetit: 25 maj 2023, online / Trajnim “Nderhyrjet per lenien e duhanit dhe reduktimi i demeve te tij” 

Data e zhvillimit: 25 maj 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, stomatologe, farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 3

24 maj – 15 qershor 2023, Cerrik/Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 24 maj – 15 qershor 2023, Cerrik/Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 24 maj – 15 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Cerrik

Organizatori/ofruesi: QSH Cerrik

Kontakte: Email: qshcerrik@gmail.com  Tel: 0694422837

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Cerrik

Kreditet: 8 

23 maj- 9 tetor 2023 Tiranë/ Leksione dhe Trajnime “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve spitalore gjatë ofrimit të kujdesit shëndetësor 2023” 

Titulli i aktivitetit: 23 maj- 9 tetor 2023 Tiranë/ Leksione dhe Trajnime “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve spitalore gjatë ofrimit të kujdesit shëndetësor 2023” 

Data e zhvillimit: 23 maj – 9 tetor 2023 

Vendi i organizimit: Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi” Tiranë 

Organizatori/ofruesi: Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi” Tiranë  

Kontakte: Tel: 0698888083 E-mail: shefqetndroqi@shendetesia.gov.al 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë, infermierë të Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi” 

Kreditet: 9

23 maj – 30 nentor 2023 Aranitas, Mallakaster / Trajnim “Grup kolegesh mjek – infermier te QSH Aranitas lidhur me kujdesin shendetesor per te moshuarit ne banese”

Titulli i aktivitetit: 23 maj – 30 nentor 2023 Aranitas, Mallakaster / Trajnim “Grup kolegesh mjek – infermier te QSH Aranitas lidhur me kujdesin shendetesor per te moshuarit ne banese”

Data e zhvillimit: 23 maj – 30 nentor 2023

Vendi i organizimit: QSH Aranitas, Mallakaster

Organizatori/ofruesi: QSH Aranitas, Mallakaster

Kontakte: Tel: 0692907990 E-mail: q.aranitas@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermiere te QSH Aranitas

Kreditet: 21

23 – 24 – 25 maj 2023, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 – 25 maj 2023, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Data e zhvillimit: 23 – 24 – 25 maj 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, stomatologe, farmaciste, infermiere, shendet publik, psikologe

Kreditet:12

22 maj – 23 qershor 2023, Postribe, Shkoder / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 22 maj – 23 qershor 2023, Postribe, Shkoder / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 22 maj – 23 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Postribe, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Postribe, Shkoder

Kontakte: Tel: 068233829

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Postribe, Shkoder

Kreditet: 8

21 maj 2023 online/ Trajnim “Ushqyerja parenterale tek pacientet me nevoja te vecanta”

Titulli i aktivitetit: 21 maj 2023 online/ Trajnim “Ushqyerja parenterale tek pacientet me nevoja te vecanta”

Data e zhvillimit: 21 maj 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermieri

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 6

20 maj 2023, Vlore / Konference “Vlora Anesthesia Day”.

Titulli i aktivitetit: 20 maj 2023, Vlore / Konference “Vlora Anesthesia Day”.

Data e zhvillimit: 20 maj 2023

Vendi i organizimit: Hotel Rexhina City, Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Anestezisteve dhe Reanimatoreve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0698625549 E-mail: saimirkuci@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke specialiste anesteziste-reanimatore, kirurg dhe mjeke te urgjences

Kreditet: 6

20 maj 2023 online/ “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror”

Titulli i aktivitetit: 20 maj 2023 online/ “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror”

Data e zhvillimit: 20 maj 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

20 maj – 15 qershor 2023, Gure i Zi, Shkoder / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 20 maj – 15 qershor 2023, Gure i zi, Shkoder / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 20 maj – 15 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Gure i zi, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Gure i zi, Shkoder

Kontakte: Tel: 0672128553

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Gure i zi, Shkoder

Kreditet: 8

20 maj 2023, Trajnim “Praktika e kujdesit plotesues dhe paliativ te terapive oksidative me O2 PL”

Titulli i aktivitetit: 20 maj 2023, Trajnim “Praktika e kujdesit plotesues dhe paliativ te terapive oksidative me O2 PL”

Data e zhvillimit: 20 maj 2023

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Klonika OXYGEN

Kontakte: Tel: 0697269374, E-mail: tmedical.shpk@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, paliativiste, onkolog, anestezi-reanimator dhe mjek urgjence

Kreditet: 5

20 maj 2023, Durres / “Aborti Vullnetar”

Titulli i aktivitetit: 20 maj 2023, Durres / “Aborti Vullnetar”

Data e zhvillimit: 20 maj 2023

Vendi i organizimit: UAMD

Organizatori/ofruesi: Klinika Tradita

Kontakte: Tel: 0694070200 E-mail: arben_haxhihyseni@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Obseter-gjinekologe, infermiere, mami

Kreditet: 6

19 maj 2023 Berat / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 19 maj 2023 Berat / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 19 maj 2023

Vendi i organizimit: Spitali Berat

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

18 maj 2023, online / Trajnim “Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me rrugë seksuale (IST/SST)” 

Titulli i aktivitetit: 18 maj 2023, online / Trajnim “Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me rrugë seksuale (IST/SST)” 

Data e zhvillimit: 18 maj 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek familje

Kreditet: 4

16 – 20 maj, 23 – 27 maj, 30 maj – 3 qershor 2023, Shkoder/ “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 16 – 20 maj, 23 – 27 maj, 30 maj – 3 qershor 2023, Shkoder/ “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 16 – 20 maj, 23 – 27 maj, 30 maj – 3 qershor 2023,

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 30

16 maj – 30 qershor 2023 QSH Suc, Klos/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 16 maj – 30 qershor 2023 QSH Suc, Klos/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 16 maj – 30 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Suc, Klos

Organizatori/ofruesi: QSH Suc, Klos

Kontakte: Tel: 0688383890

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Suc, Klos

Kreditet: 16

16 maj 2023, Shkodër, Konferencë,”Sfidat e menaxhimit të pathologjive kronike në fokusin e mjekut të familjes”

Titulli i aktivitetit:16 maj 2023, Shkodër, Konferencë,”Sfidat e menaxhimit të pathologjive kronike në fokusin e mjekut të familjes”

Data e zhvillimit: 16 maj 2023

Vendi i organizimit: Hotel Coloseo, Shkodër

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Mjekut, Shkodër

Kontakte: Tel: 0672079508, e-mail: brahimifatmir@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë të përgjithshëm/mjekë specialistë

Kreditet: 5

15 maj 2023, Fier/ “Ndikimi i edukimit shendetesor ne perballimin e ankthit tek pacientet me semundje kronike”

Titulli i aktivitetit: 15 maj 2023, Fier/ “Ndikimi i edukimit shendetesor ne perballimin e ankthit tek pacientet me semundje kronike”

Data e zhvillimit: 15 maj 2023

Vendi i organizimit: Spitali Memorial Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0675684969 E-mail: marjobregu@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere te Spitalit Memorial Fier

Kreditet: 2

13 maj 2023, Korce / Trajnim “Patologjite ORL dhe mjeku i familjes”  

Titulli i aktivitetit: 13 maj 2023, Korce / Trajnim “Patologjite ORL dhe mjeku i familjes”  

Data e zhvillimit: 13 maj 2023

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, ORL dhe infermiere

Kreditet: 6

13 maj 2023 Tirane/ “Konferenca e ortopedise pediatrike”

Titulli i aktivitetit: 13 maj 2023 Tirane / “Konferenca e ortopedise pediatrike”

Data e zhvillimit: 13 maj 2023

Vendi i organizimit: Hilton Garden Inn, Tirane

Organizatori/ofruesi: Spitali Universitar i Traumes, Tirane

Kontakte: E-mail: selmaniedvin@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke specialist ortoped – traumatolog

Kreditet: 4

13 maj 2023, online / Trajnim “Semundjet Gastro-Intestinale” 

Titulli i aktivitetit: 13 maj 2023, online / Trajnim “Semundjet Gastro-Intestinale” 

Data e zhvillimit: 13 maj 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Per nje Shqiperi te Shendetshme FHA

Kontakte: Tel: 0682180293 E-mail: lahoe90@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, farmaciste dhe infermier

Kreditet: 6

12 – 13 dhe 14 – 15 maj 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 dhe 14 – 15 maj 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Data e zhvillimit: 12 – 13 dhe 14 – 15 maj 2023

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, urgjence, intensiviste, pediater, stomatologe

Kreditet: 19.2

12 maj 2023, Tirane/ “Kujdesi infermieror ne specialitete”

Titulli i aktivitetit: 12 maj 2023, Tirane/ “Kujdesi infermieror ne specialitete”

Data e zhvillimit: 12 maj 2023

Vendi i organizimit: Hotel Doro, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere/mami, fizioterapiste, teknik laboratori

Kreditet: 6

11 maj 2023 Korce / “Dilemat e klinikes komplekse. Perqasja nderdisiplinare II”

Titulli i aktivitetit: 11 maj 2023 Korce / “Dilemat e klinikes komplekse. Perqasja nderdisiplinare II”

Data e zhvillimit: 11 maj 2023

Vendi i organizimit: Parku Japonez, Korce

Organizatori/ofruesi: AMPLE

Kontakte: Tel: 0695771135 E-mail: pamelagruda@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, mjeke specialist dhe farmaciste

Kreditet: 6

11 maj 2023, online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Titulli i aktivitetit: 11 maj 2023, online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Data e zhvillimit: 11 maj 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, mjeke te te gjitha specialiteteve, infermiere, farmaciste, stomatologe

Kreditet: 2

11 maj 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Titulli i aktivitetit: 11 maj 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Data e zhvillimit: 11 maj 2023

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermiere

Kreditet: 6

9,10,11 maj 2023, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 9,10,11 maj 2023, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Data e zhvillimit: 9,10,11 maj 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12

8 maj – 1 korrik 2023 Lezhe/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 8 maj – 1 korrik 2023 Lezhe/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.   

Data e zhvillimit: 8 maj – 1 korrik 2023

Vendi i organizimit: QSH Lezhe

Organizatori/ofruesi: QSH Lezhe

Kontakte: Tel: 0686121367

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Lezhe

Kreditet: 16

6 – 7 maj 2023 Korce / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Titulli i aktivitetit: 67 maj 2023 Korce / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Data e zhvillimit: 67 maj 2023

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: info@kshi.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 11

6 – 7 maj 2023 Tirane, Trajnim / “Skolioza dhe trajtimi terapeutik”

Titulli i aktivitetit 6 – 7 maj 2023 Tirane, Trajnim / “Skolioza dhe trajtimi terapeutik”

Data e zhvillimit: 6 – 7 maj 2023

Vendi i organizimit:  TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 8

6 maj 2023, Tirane / “Dita boterore e Astmes”  

Titulli i aktivitetit: 6 maj 2023, Tirane / “Dita boterore e Astmes”  

Data e zhvillimit: 6 maj 2023

Vendi i organizimit: Hotel Hilton Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqipetare e Alergjise, Astmes dhe Imunologjise Klinike

Kontakte: Tel: 0693528261   E-mail: julijanaasllani@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, specialist alergologe, pneumologe, pediater dhe imunologe

Kreditet: 4

6 maj 2023 Durres / “Konferenca e 9-te infermieristike. Njohja me te rejat shkencore ne fushen e infermierise”

Titulli i aktivitetit: 6 maj 2023 Durres / “Konferenca e 9-te infermieristike. Njohja me te rejat shkencore ne fushen e infermierise”

Data e zhvillimit: 6 maj 2023

Vendi i organizimit: Spitali Durres

Organizatori/ofruesi: Spitali Durres, Urdhri Infermierit te Shqiperise Qarku Durres

Kontakte: Tel: 0684090250

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere dhe mami

Kreditet: 6

6 maj 2023, Durres “COVID 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Urgjencat hematologjike “

Titulli i aktivitetit: 6 maj 2023, Durres “COVID 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Urgjencat hematologjike “

Data e zhvillimit: 6 maj 2023

Vendi i organizimit: Telemedicina Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: 0694445985 Email: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet: 6

5 – 7 maj 2023, Tirane “Kongresi Kombëtar i Shkencave Mjekësore 11”.

Titulli i aktivitetit: 5 – 7 maj 2023, Tirane “Kongresi Kombëtar i Shkencave Mjekësore 11”.

Data e zhvillimit: 5 – 7 maj 2023

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem/familje, mjek specialist, stomatologe, farmaciste dhe infermier

Kreditet: 18

5 maj 2023, Tirane / “Promoting multidisciplinary in cancer care: the example of breast cancer  

Titulli i aktivitetit: 5 maj 2023, Tirane / “Promoting multidisciplinary in cancer care: the example of breast cancer”  

Data e zhvillimit: 5 maj 2023

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Albanian Breast Center, Tirane

Kontakte: Tel: 0692180094 E-mail:  ninahelios@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem/familje, specialist, infermiere dhe teknik imazherie

Kredite: 6

5 maj 2023 Burrel / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 5 maj 2023 Burrel / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 5 maj 2023

Vendi i organizimit: Spitali Burrel

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

4 maj – 4 qershor 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II”

Titulli i aktivitetit: 4 maj – 4 qershor 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II””

Data e zhvillimit: 4 maj – 4 qershor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialist, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

3 maj – 14 gusht 2023 Gradisht, Lushnje/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 3 maj – 14 gusht 2023 Gradisht, Lushnje/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”. 

Data e zhvillimit: 3 prill – 30 korrik 2023

Vendi i organizimit: QSH Gradisht, Lushnje

Organizatori/ofruesi: QSH Gradisht, Lushnje

Kontakte: Tel: 0698530813

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Gradisht, Lushnje

Kreditet: 16

3,4 dhe 5,8 maj 2023 NJVKSH, Durres/Trajnim per trajnere “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 3,4 dhe 5,8 maj 2023 NJVKSH, Durres/Trajnim per trajnere “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 3,4 dhe 5,8 maj 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH, Durres    

Organizatori/ofruesi: NJVKSH, Durres

Kontakte: Tel: 0695683846

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te NJVKSH, Durres

Kreditet: 12

3 – 4 maj 2023 Korce/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 maj 2023 Korce/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Data e zhvillimit: 3 – 4 maj 2023

Vendi i organizimit: Grand Hotel Palace, Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes, Infermier

Kreditet: 7

3 – 4 maj 2023 Tirane, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 maj 2023 Tirane, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Data e zhvillimit: 3 – 4 maj 2023

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet: 19.2

2 maj – 2 qershor 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 2 maj – 2 qershor 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”

Data e zhvillimit: 2 maj – 2 qershor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

2,3,4 maj 2023, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 2,3,4 maj 2023, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Data e zhvillimit: 2,3,4 maj 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12

2, 3 dhe 4 maj 2023 Lezhe / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 2, 3 dhe 4 maj 2023 Lezhe / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 2, 3 dhe 4 maj 2023

Vendi i organizimit: Lezhe

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6 

2 Maj 2023, Tirane/” Tinitus Pulsativ-Diagnoza dhe Trajtimi”

Titulli i aktivitetit:  2  Maj, Tinitus Pulsativ-Diagnoza dhe Trajtimi”

Data zhvillimit: 2 Maj

Vendi organizimit: Hotel Plaza, Tirane.

Organizatori/Ofruesi: Medicum Academy (EB-MED, Shpk)

Kontakte: Tel:0682074351, Email:medicumacademy2018@gmail.com

Kategoria e pjesemarresve: mjeke te pergjithshem/familje, mjeke specialiste( neurologe, radiologe, neurokiruge,ORL)

Kreditet: 2