31 mars 2022 , online / Trajnim “Obeziteti”

Titulli i aktivitetit: 31 mars 2022 , online / Trajnim “Obeziteti”

Data e zhvillimit: 31 mars 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: endokrinologe, kardiologe, nefrologe, reumatologe, infeksioniste, onkologe, mjek urgjence, farmaciste

Kreditet : 3

27 mars 2022, Elbasan Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor”

Titulli i aktivitetit: 27 mars 2022, Elbasan Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor”

Data e zhvillimit: 27 mars 2022

Vendi i organizimit: IRISOFT Education, Elbasan

Organizatori/ofruesi: IRISOFT Education

Kontakte: Tel: 0694097040 E-mail: alda.tasho@irisoftedu.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 8

26 – 27 mars 2022 Librazhd/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 mars 2022 Librazhd/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 26 – 27 mars 2022

Vendi i organizimit: ish-Azili Pleqve, Librazhd

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

26 – 27 mars 2022 F-Arrez/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 mars 2022 F-Arrez/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Data e zhvillimit: 26 – 27 mars 2022

Vendi i organizimit: F-Arrez

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12 

26 – 27 mars 2022, Berat/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 mars 2022, Berat/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 26 – 27 mars 2022

Vendi i organizimit: Berat

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet : 12

26 mars 2022, Tirane/Konference / Masterklasi i Kirurgjise me fokus “Kirurgjia elitare – zgjidhjet sfiduese të rasteve komplekse kirurgjikale”.

Titulli i aktivitetit: 26 mars 2022, Tirane/Konference / Masterklasi i Kirurgjise me fokus “Kirurgjia elitare – zgjidhjet sfiduese të rasteve komplekse kirurgjikale”.

Data e zhvillimit: 26 mars 2022

Vendi i organizimit: Plaza Hotel Tirane

Organizatori/ofruesi: AMEA

Kontakte: Tel; 0684932151 E-mail: albana.mehmeti@spitaliamerikan.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem dhe mjek specialiste: kirurge, ortopede, neurokirurge, oftalmologe, onkologe, ORL, kardiokirurge, urologe, anasteziste-reaminatore, obsteter- gjinekologe, radiologe, anatomopathologe, kirurge plastike, mjek urgjence

Kreditet : 6

26 mars 2022, Tirane, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor”

Titulli i aktivitetit: 26 mars 2022, Tirane, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor”

Data e zhvillimit: 26 mars 2022

Vendi i organizimit: IRISOFT Education, Tirane

Organizatori/ofruesi: IRISOFT Education

Kontakte: Tel: 0694097040 E-mail: alda.tasho@irisoftedu.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 8

25- 27 mars 2022 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 9 ”.

Titulli i aktivitetit: 25 – 27 mars 2022 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 9 ”.

Data e zhvillimit: 25 – 27 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Regina, Vlore

Organizatori/ofruesi:  Organizata Brainstorm

Kontakte: Tel : 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Vlen per gjitha kategorite e profesionisteve

Kreditet :  18 kredite

25 – 26 mars 2022, Kamez /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet – COVID-19”.

Titulli i aktivitetit: 25 – 26 mars 2022, Kamez /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet – COVID-19”.

Data e zhvillimit: 25 – 26 mars 2022

Vendi i organizimit: Poliklinika Kamez

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Albanian University

Kontakte: Tel: 0686086880 E-mail: e.qorri@albaninuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Dentist, Farmacist, Infermier

Kreditet : 8

23 mars 2022 Tirane Trajnim / “Suturat Kirurgjikale”.

Titulli i aktivitetit: 23 mars 2022 Tirane Trajnim / “Suturat Kirurgjikale”.

Data e zhvillimit: 23 mars 2022

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem dhe infermiere

Kreditet : 6

22 mars 2022 Tirane Trajnim / “Suturat Kirurgjikale”.

Titulli i aktivitetit: 22 mars 2022 Tirane Trajnim / “Suturat Kirurgjikale”.

Data e zhvillimit: 22 mars 2022

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem dhe infermiere

Kreditet : 6

21 – 26 mars 2022,Lezhe / “Trajnim i trajnerëve “MBËSHTETJA E ZHVILLIMIT INSTITUCIONAL PËR SHËRBIME SHËNDETËSORE CILËSORE DHE GJITHËPËRFSHIRËSE QË ZBATOJNË VIZITAT NË SHTËPI PROGRESIVE DHE UNIVERSALE NË 4 RAJONE TË SYNUARA: TIRANË, VLORË, KORÇË, ELBASAN ”

Titulli i aktivitetit: 21 – 26 mars 2022,Lezhe / “Trajnim i trajnerëve “MBËSHTETJA E ZHVILLIMIT INSTITUCIONAL PËR SHËRBIME SHËNDETËSORE CILËSORE DHE GJITHËPËRFSHIRËSE QË ZBATOJNË VIZITAT NË SHTËPI PROGRESIVE DHE UNIVERSALE NË 4 RAJONE TË SYNUARA: TIRANË, VLORË, KORÇË, ELBASAN ”.

Data e zhvillimit: 21 – 26 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Turizmi “LISS” Lezhe

Organizatori/ofruesi: Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies Komunitare

Kontakte: Tel: 0672053078 E-mail: rudibaboci@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Pediater, infermiere/mami

Kreditet : 30

21, 22, 23 mars 2022 Tirane /Leksion / “ECHO-FAST (Ekografia point-of-care in emergenza) ”.

Titulli i aktivitetit: 21, 22, 23 mars 2022 Tirane /Leksion / “ECHO-FAST (Ekografia point-of-care in emergenza) ”.

Data e zhvillimit: 21, 22, 23 mars 2022

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, mjeket e urgjences

Kreditet : 18

22,23 dhe 25 Mars 2022,Patos/Trajnim “Aftesimi per zbatimin e roleve/detyrave te reja ne kuader te profileve te reja te infermierit te familjes.”

Titulli i aktivitetit: 22,23 dhe 25 Mars 2022,Patos/Trajnim “Aftesimi per zbatimin e roleve/detyrave te reja ne kuader te profileve te reja te infermierit te familjes.”

Data e zhvillimit: 22,23 dhe 25 Mars 2022.

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Patos

Organizatori/ofruesi: Kujdesi Shendetesor Familjar.

Kontakte:Tel:0692257953 E-mail:korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet : 18

19 – 20 mars 2022, Tirane/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”.

Titulli i aktivitetit: 19 – 20 mars 2022, Tirane/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”.

Data e zhvillimit: 19 – 20 mars 2022

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@ @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

15 mars – 15 prill 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 15 mars – 15 prill 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 15 mars – 15 prill 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 12

15 mars – 15 prill 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 15 mars – 15 prill 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 15 mars – 15 prill 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

15 mars – 15 prill 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 15 mars – 15 prill 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 15 mars – 15 prill 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 11

15 – 19 mars 2022,Lezhe / “Trajnim i trajnerëve “MBËSHTETJA E ZHVILLIMIT INSTITUCIONAL PËR SHËRBIME SHËNDETËSORE CILËSORE DHE GJITHËPËRFSHIRËSE QË ZBATOJNË VIZITAT NË SHTËPI PROGRESIVE DHE UNIVERSALE NË 4 RAJONE TË SYNUARA: TIRANË, VLORË, KORÇË, ELBASAN ”

Titulli i aktivitetit: 15 – 19 mars 2022,Lezhe / “Trajnim i trajnerëve “MBËSHTETJA E ZHVILLIMIT INSTITUCIONAL PËR SHËRBIME SHËNDETËSORE CILËSORE DHE GJITHËPËRFSHIRËSE QË ZBATOJNË VIZITAT NË SHTËPI PROGRESIVE DHE UNIVERSALE NË 4 RAJONE TË SYNUARA: TIRANË, VLORË, KORÇË, ELBASAN ”.

Data e zhvillimit: 15 – 19 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Turizmi “LISS” Lezhe

Organizatori/ofruesi: Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies Komunitare

Kontakte: Tel: 0672053078 E-mail: rudibaboci@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Pediater, infermiere/mami

Kreditet : 30

15 mars – 15 prill 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 15 mars – 15 prill 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 15 mars – 15 prill 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

15 mars – 15 prill 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 15 mars – 15 prill 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 15 mars – 15 prill 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 11

15 mars – 15 prill 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”.

Titulli i aktivitetit: 15 mars – 15 prill 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”.

Data e zhvillimit: 15 mars – 15 prill 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 9

15 – 16 mars 2022, Trajnim per Trajnere “Trajnimi mbi shendetin mendor dhe qendrueshmeri per punonjesit e kujdesit shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 15 – 16 mars 2022, Trajnim per Trajnere “Trajnimi mbi shendetin mendor dhe qendrueshmeri per punonjesit e kujdesit shendetesor”

Data e zhvillimit: 15 – 16 mars 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Ministria e Shendetesise dhe e Mbrojtjes Sociale

Kontakte: Tel: 0697319966 E-mail: emanuela.tollozhina@shendetesia.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dhe Infermiere

Kreditet : 7

13 mars 2022 online/ Trajnim “Diabeti mellitus, kendveshtrimi mjekesor ne nivel ambulator dhe mjekesor”

Titulli i aktivitetit: 13 mars 2022 online/ Trajnim “Diabeti mellitus, kendveshtrimi mjekesor ne nivel ambulator dhe mjekesor”

Data e zhvillimit: 13 mars 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermieri

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 4

12 – 13 mars 2022, Tirane/ Trajnim “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages”.

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 mars 2022, Tirane/ Trajnim “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages”.

Data e zhvillimit: 12 – 13 mars 2022

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: info@shoqataeinfermiereve.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

12 – 13 mars 2022 Shkoder/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 mars 2022 Shkoder/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Data e zhvillimit: 12 – 13 mars 2022

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

12 – 13 mars 2022, Fier/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 mars 2022, Fier/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 12 – 13 mars 2022

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet : 12

11-12, 18-19, 25-26 mars  dhe  4-5 prill 2022, Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut “

Titulli i aktivitetit: 11-12, 18-19, 25-26 mars  dhe  4-5 prill 2022, Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut “

Data e zhvillimit: 11-12, 18-19, 25-26 shkurt  dhe  4-5 mars 2022

Vendi i organizimit: Klinika “Erton” Tirane

Organizatori/ofruesi: Albania Training Ultrasound. Klinika Erton

Kontakte: Tel: 0694010657 E-mail: erton60@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjeke

Kreditet : 59.2

10 – 11 mars 2022 Gramsh/ Seminar “Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor”

Titulli i aktivitetit: 10 – 11 mars 2022 Gramsh/ Seminar “Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor”

Data e zhvillimit: 10 – 11 mars 2022

Vendi i organizimit: Gramsh

Organizatori/ofruesi: Instituti per Aktivizem dhe ndryshim Social

Kontakte: Tel: 0682079385 E-mail: ians_org@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, Infermiere, Punonjes social, Psikologe

Kreditet : 3

7 – 8 mars 2022 Devoll/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 7 – 8 mars 2022 Devoll/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 7 – 8 mars 2022

Vendi i organizimit: Devoll

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

6 – 7 mars 2022 Rrogozhine/ Seminar “Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor”

Titulli i aktivitetit: 6 – 7 mars 2022 Rrogozhine/ Seminar “Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor”

Data e zhvillimit: 6 – 7 mars 2022

Vendi i organizimit: Rrogozhine

Organizatori/ofruesi: Instituti per Aktivizem dhe ndryshim Social

Kontakte: Tel: 0682079385 E-mail: ians_org@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, Infermiere, Punonjes social, Psikologe

Kreditet : 3

6 mars – 22 tetor 2022 Tepelene, Permet, Gjirokaster/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike i procedurave dhe teknikave, te domosdoshme e te perditesuara infermierore.”

Titulli i aktivitetit: 6 mars – 22 tetor 2022 Tepelene, Permet, Gjirokaster/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike i procedurave dhe teknikave, te domosdoshme e te perditesuara infermierore.”

Data e zhvillimit: 6 mars – 22 tetor

Vendi i organizimit: Tepelene, Permet, Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Gjirokaster

Kontakte: Tel: 0692259659 E-mail: haxhiredhamo@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere mami dhe fizioterapiste

Kreditet : 8

6 mars 2022 Tirane Trajnim / “Aplikimi i lazerit ne dermatologji”.

Titulli i aktivitetit: 6 mars 2022 Tirane Trajnim / “Aplikimi i lazerit ne dermatologji”.

Data e zhvillimit: 6 mars 2022

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Venus Center

Kontakte: Tel: 0682293633 E-mail: info@venusderm.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dermatologe

Kreditet :

5 mars – 14 maj 2022 Maqellare, Diber/ “Perdorimi i protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 mars – 14 maj 2022 Maqellare, Diber/ “Perdorimi i protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 mars – 14 maj 2022

Vendi i organizimit: QSH Maqellare, Diber

Organizatori/ofruesi: QSH Maqellare, Diber

Kontakte: E-mail: shaqepiku92@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier QSH Maqellare, Diber

Kreditet: 9

5 – 6 mars 2022, Fier/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 mars 2022, Fier/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Data e zhvillimit: 5 – 6 mars 2022

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Zeri i komunitetit per shendetin

Kontakte: Tel: 0685483018 E-mail: zerikomunitet@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek,Infermier,Farmacist, Dentist, Menaxher/Drejtor

Kreditet : 12

5 – 6 mars 2022, Berat/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 mars 2022, Berat/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 5 – 6 mars 2022

Vendi i organizimit: Berat

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet : 12

5 – 6 mars 2022, Pogradec/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 mars 2022, Pogradec/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 5 – 6 mars 2022

Vendi i organizimit: Pogradec

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte:Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist,laborant,psikologe

Kreditet :12

2 mars 2021 , online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Titulli i aktivitetit: 2 mars 2021 , online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Data e zhvillimit: 2 mars 2021

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, mjeke te te gjitha specialiteteve, infermiere, farmaciste, stomatologe

Kreditet : 2

2 mars 2022 Tirane Konference “Roli i infermiereve ne kujdesin shendetesor paresor perballe sfidave te reja shendetesore”.

Titulli i aktivitetit: 2 mars 2022 Tirane Konference “Roli i infermiereve ne kujdesin shendetesor paresor perballe sfidave te reja shendetesore”.

Data e zhvillimit: 2 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Plaza Tirane

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 0682099060  Email : uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet : 6

1 mars 2022, / Konference “Kujdesi shendetsor dhe monitorimi i vazhdueshem ne periudhen e pandemise per te semuret me pamjaftueshmeri te punes se zemres dhe Spok, pakeson riakutizimet dhe ul vdekshmerine tek keta te semure’’

Titulli i aktivitetit: 1 mars 2022, / Konference “Kujdesi shendetsor dhe monitorimi i vazhdueshem ne periudhen e pandemise per te semuret me pamjaftueshmeri te punes se zemres dhe Spok, pakeson riakutizimet dhe ul vdekshmerine tek keta te semure’’

Data e zhvillimit: 1 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Regina City, Uje i Ftohte Vlore

Organizatori/ofruesi: Urdheri i Mjekut te Shqiperise- Keshilli Rajonal Vlore

Kontakte: Tel: 0692029185 E-mail: eduardmone@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, kardiolog, pneumolog.

Kreditet : 4

1 mars 2022 online Trajnim / “Imunizimi ndaj Covid 19”.

Titulli i aktivitetit: 1 mars 2022 online Trajnim / “Imunizimi ndaj Covid 19”.

Data e zhvillimit: 1 mars 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0672053077 E-mail: rovenadaja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem dhe infermiere

Kreditet : 6