31 mars – 2 prill 2023, Vlore “Menaxhimi i emergjencave mjekesore”.

Titulli i aktivitetit: 31 mars – 2 prill 2023, Vlore “Menaxhimi i emergjencave mjekesore”.

Data e zhvillimit: 31 mars – 2 prill 2023

Vendi i organizimit: Hotel Rexhina Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, specialiste, farmaciste

Kreditet: 18

30 mars 2023 QSH Vore/Trajnim “Edukimi ne vazhdim per stafin e QSH Vore”.

Titulli i aktivitetit: 30 mars 2023 QSH Vore/Trajnim “Edukimi ne vazhdim per stafin e QSH Vore”.

Data e zhvillimit: 30 mars 2023

Vendi i organizimit: QSH Vore

Organizatori/ofruesi: QSH Vore

Kontakte: qendrashendetesorevore@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dhe infermier te QSH Vore

Kreditet: 14

30 mars – 1 prill 2023, Tirane / “Konferenca e pare e ekografise shqiptare  

Titulli i aktivitetit: 30 mars – 1 prill 2023, Tirane / “Konferenca e pare e ekografise shqiptare”  

Data e zhvillimit: 30 mars – 1 prill 2023

Vendi i organizimit: Hilton Garden Inn

Organizatori/ofruesi: Albania Ultrasound Associacion

Kontakte: Tel: 06751817144

Kategoria e pjesëmarrësve: Gastrohepatolog, nefrologe, endokrinolog, kirurg, ortoped, gjinekolog, pediater, radiolog, neurolog, urgjence reanimacion.

Kredite: 12

31 mars – 1 prill 2023 Tirane, Konference / Konferenca e XVII Europiane “Perqasje multidisiplinare tek profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 31 mars – 1 prill 2023 Tirane, Konference / Konferenca e XVII Europiane “Perqasje multidisiplinare tek profesionistet e shendetesise”

Data e zhvillimit: 31 mars – 1 prill 2023

Vendi i organizimit:  Hotel Victoria, Tirane

Organizatori/ofruesi: Medicum Academy dhe AMFE Europe

Kontakte: Tel: 0692415337 E-mail: medicumacademy2018@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, mjeke specialist dhe farmaciste

Kreditet: 12

31 mars – 1 prill 2023 Gjirokaster / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Titulli i aktivitetit: 31 mars – 1 prill 2023 Gjirokaster / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Data e zhvillimit: 31 mars – 1 prill 2023

Vendi i organizimit: Hotel One, Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Sherbimi i Kujdesit Paliativ” Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juli.xhindoli@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

29 mars 2023, Tirane/ “Rehabilitimi i demtimeve afatgjata te trurit dhe te palces kurrizore”

Titulli i aktivitetit: 29 mars 2023, Tirane/ “Rehabilitimi i demtimeve afatgjata te trurit dhe te palces kurrizore”

Data e zhvillimit: 29 mars 2023

Vendi i organizimit: Qendra Logos, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste dhe Infermiere qe punojne ne sherbimin e neurologjise, neurokirurgjise dhe neurovaskular

Kreditet: 2

28 mars – 4 korrik 2023 Rukaj, Diber/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 28 mars – 4 korrik 2023 Rukaj, Diber/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 28 mars – 4 korrik 2023

Vendi i organizimit: QSH Rukaj, Diber

Organizatori/ofruesi: QSH Rukaj, Diber

Kontakte: Tel: 0686776303

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dhe infermier te QSH Rukaj, Diber

Kreditet: 16

28 mars – 5 maj 2023 Muhurr, Diber/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 28 mars – 5 maj 2023 Muhurr, Diber/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 28 mars – 5 maj 2023

Vendi i organizimit: QSH Muhurr, Diber

Organizatori/ofruesi: QSH Muhurr, Diber

Kontakte: Tel: 0682800573

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Muhurr, Diber

Kreditet: 16

28-29-30 mars 2023, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Titulli i aktivitetit: 28-29-30 mars 2023, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Data e zhvillimit: 28-29-30 mars 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, stomatologe, farmaciste, infermiere, shendet publik, psikologe

Kreditet:12

27 mars – 23 qershor 2023 QSH Zall Dardhe, Rec, Shkoder/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 27 mars – 23 qershor 2023 QSH Zall Dardhe, Rec, Shkoder/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 27 mars – 23 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Zall Dardhe, Rec, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Zall Dardhe, Rec, Shkoder

Kontakte: Tel: 0685885676

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Zall Dardhe, Rec, Shkoder

Kreditet: 16

27 mars – 7 korrik 2023 QSH nr. 1, Lushnje/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 27 mars – 7 korrik 2023 QSH nr. 1, Lushnje/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”. 

Data e zhvillimit: 27 mars – 7 korrik 2023

Vendi i organizimit: QSH nr. 1, Lushnje

Organizatori/ofruesi: QSH nr. 1, Lushnje

Kontakte: Tel: 0695225661

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH nr. 1, Lushnje

Kreditet: 16

27 mars – 10 prill 2023 QSH nr.4, Durres /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 27 mars – 10 prill 2023 QSH nr.4, Durres /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 27 mars – 10 prill 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.4, Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr.4, Durres

Kontakte: Tel: 0684812078

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH nr.4, Durres

Kreditet: 16

26 – 27 mars 2023, Fier “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 mars 2023, Fier/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 26 – 27 mars 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte: Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist, laborant, psikologe

Kreditet: 12

25 mars – 6 maj 2023, Tirane / “Kursi i Ekografise Thorako-Abdominale” 

Titulli i aktivitetit: 25 mars – 6 maj 2023, Tirane / “Kursi i Ekografise Thorako-Abdominale” 

Data e zhvillimit: 25 mars – 6 maj 2023

Vendi i organizimit: Klinika “Medison”

Organizatori/ofruesi: Klinika “Medison” 

Kontakte: Tel:  0682287686 E-mail: eltonceka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek specialiste gastrohepatologe, urologe/nefrologe, kirurge thorakale, kirurge abdominale

Kreditet: 78

25 – 26 mars 2023 F.Arrez, Puke / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Titulli i aktivitetit: 25 – 26 mars 2023 F. Arrez, Puke / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Data e zhvillimit: 25 – 26 mars 2023

Vendi i organizimit:  F. Arrez, Puke

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

25 mars 2023, Tirane /Masterklas kirurgji 3  “Zgjidhja kirurgjikale e sfidave intraoperatore” 

Titulli i aktivitetit: 25 mars 2023, Tirane /Masterklas kirurgji 3  “Zgjidhja kirurgjikale e sfidave intraoperatore” 

Data e zhvillimit: 25 mars 2023

Vendi i organizimit: Hotel Plaza, Tirane

Organizatori/ofruesi: AMEA

Kontakte: Tel: 0684932151 E-mail: albana.mehmeti@spitaliamerikan.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Kirurge te pergjithshem, neurokirurge, oftalmologe, kardiokirurge, neurologe, urologe, ORL, radiologe, Anesteziste-reanimatore, ortopede, kirurge plastik, obseter-gjinekolog, kardiologe, onkologe, mjeke te pergjithshem, mjeke te urgjences, stomatologe

Kreditet: 6 

24 mars – 13 maj 2023 Zerqan, Diber/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 24 mars – 13 maj 2023 Zerqan, Diber /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 24 mars – 13 maj 2023

Vendi i organizimit: QSH Zerqan, Diber

Organizatori/ofruesi: QSH Zerqan, Diber

Kontakte: Tel: 0685340346

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Zerqan, Diber

Kreditet: 16

24 – 25 mars 2023 Erseke/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Titulli i aktivitetit: 24 – 25 mars 2023 Erseke/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Data e zhvillimit: 24 – 25 mars 2023

Vendi i organizimit: Bashkia Erseke

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes, Infermier

Kreditet: 7

24 – 25 mars 2023, Kavaje “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.

Titulli i aktivitetit: 24 – 25 mars 2023, Kavaje / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 24 – 25 mars 2023

Vendi i organizimit: Spitali Kavaje

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte: Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist, laborant, psikologe

Kreditet: 12

24 mars 2023, Tirane / Trajnim “Crregullimet neurozhvillimore dhe metodologjite rehabilituese”  

Titulli i aktivitetit: 24 mars 2023, Tirane / Trajnim “Crregullimet neurozhvillimore dhe metodologjite rehabilituese”  

Data e zhvillimit: 24 mars 2023

Vendi i organizimit: FSHMT

Organizatori/ofruesi: Shoqata Logopedisteve Shqipetare

Kontakte: Tel: 0696900137   E-mail: shoqatalogopedise@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke psikiater, neurolog, pediater, logoped, psikolog, fizioterapist

Kreditet: 6

23 mars – 10 maj 2023 Derjan, Diber/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 23 mars – 10 maj 2023 Derjan, Diber /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 23 mars – 10 maj 2023

Vendi i organizimit: QSH Derjan, Diber

Organizatori/ofruesi: QSH Derjan, Diber

Kontakte: Tel: 0686776303

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Derjan, Diber

Kreditet: 16

23 mars – 20 prill 2023 Ulez, Trajnim / “Perdorimi i protokolleve te mjekimit per hipertensionin, diabetin mellitus, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit 23 mars – 20 prill 2023 Ulez, Trajnim / “Perdorimi i protokolleve te mjekimit per hipertensionin, diabetin mellitus, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 23 mars – 20 prill 2023

Vendi i organizimit:  QSH Ulez

Organizatori/ofruesi: QSH Ulez

Kontakte: Tel: 0676900190 E-mail: joridacunigjergji@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH Ulez

Kreditet: 15

23, 27 mars 2023 Vlore / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 23, 27 mars 2023 Vlore / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 23, 27 mars 2023

Vendi i organizimit: Kolegji Universitar “Pavaresia” Vlore

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

23 mars 2023 / Konference “Lictobacilliumreuteri: Per nje diference klinike te vertetuar shkencerisht, mikrobiota dhe probiotiket” 

Titulli i aktivitetit: 23 mars 2023 / Konference “Lictobacilliumreuteri: Per nje diference klinike te vertetuar shkencerisht, mikrobiota dhe probiotiket” 

Data e zhvillimit: 23 mars 2023

Vendi i organizimit: Tirana International Hotel

Organizatori/ofruesi: Shoqata Pediatrike

Kontakte: Tel: 06620692630 E-mail: x.lito@hygeia.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke specialiste pediater dhe neonatologe

Kreditet: 4

23 mars 2023, Lezhe / “Nderlikimet e disiplemive. Menaxhimi i tyre” 

Titulli i aktivitetit: 23 mars 2023, Lezhe / “Nderlikimet e disiplemive. Menaxhimi i tyre” 

Data e zhvillimit: 23 mars 2023

Vendi i organizimit: Hoteli i Gjuetise Lezhe

Organizatori/ofruesi: Keshilli Kombetar i Urdhrit te Mjekut Lezhe

Kontakte: Tel: 0699589655   E-mail: frrokutonin@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem/familje dhe mjeke specialiste

Kreditet: 3         

  22 – 23 mars 2023, Gramsh “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.

Titulli i aktivitetit: 22 – 23 mars 2023, Gramsh / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 22 – 23 mars 2023

Vendi i organizimit: Gramsh

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte: Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist, laborant, psikologe

Kreditet :12

21 mars – 22 maj 2023 QSH nr.6 Durres/ “Ushqyerja me gji dhe roli i saj ne zhvillimin psiko-motor, kurbat e rritjes dhe guret kilometrike”

Titulli i aktivitetit: 21 mars – 22 maj 2023 QSH nr.6 Durres/ “Ushqyerja me gji dhe roli i saj ne zhvillimin psiko-motor, kurbat e rritjes dhe guret kilometrike”

Data e zhvillimit: 21 mars – 22 maj 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.6 Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr.6 Durres

Kontakte: Tel: 0672875542 E-mail: sigiduka17@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier QSH nr.6 Durres

Kreditet: 10

21-21-23 mars 2023, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Titulli i aktivitetit: 21-22-23 mars 2023, online/ “Perqasja laboratorike klinike, obeziteti, anemite dhe trakti respirator ne pediatrik”

Data e zhvillimit: 21-22-23 mars 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, stomatologe, farmaciste, infermiere, shendet publik, psikologe

Kreditet: 12

20 mars – 2 shtator 2023 Ballagat, Lushnje/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 20 mars – 2 shtator 2023 Ballagat, Lushnje/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 20 mars – 2 shtator 2023

Vendi i organizimit: QSH Ballagat, Lushnje

Organizatori/ofruesi: QSH Ballagat, Lushnje

Kontakte: Tel: 06922207572

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Ballagat, Lushnje

Kreditet: 16

20 mars – 29 prill 2023 QSH Rajoni 2, Korce Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 20 shkurt – 29 mars 2023 QSH Rajoni 4, Korce Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 20 mars – 29 prill 2023

Vendi i organizimit:  QSH Rajoni 2, Korce

Organizatori/ofruesi: QSH Rajoni 2, Korce

Kontakte: Tel: 0672835421

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te familjes dhe infermiere te QSH Rajoni 2, Korce

Kreditet: 10

18 – 19 mars 2023 Shkoder/ “Procedurat klinike per kujdes te sigurt ne plaget e pacientit”

Titulli i aktivitetit: 18 – 19 mars 2023 Shkoder/ “Procedurat klinike per kujdes te sigurt ne plaget e pacientit”

Data e zhvillimit: 18 – 19 mars 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Fizioterapisteve

Kontakte: Tel: 0675297199 E-mail: sebastjan.mjekaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, infrmiere, fizioterapiste

Kreditet: 12 

18 – 19 mars 2023 Durres / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Titulli i aktivitetit: 18 – 19 mars 2023 Durres / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Data e zhvillimit: 18 – 19 mars 2023

Vendi i organizimit:  Spitali Durres

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

18 mars 2023 Polican, Berat / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 18 mars 2023 Polican, Berat, Leksion / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 18 mars 2023

Vendi i organizimit: QSH Polican, Berat

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

18 mars 2023 online “Kujdesi primar dhe shendeti mendor”

Titulli i aktivitetit: 18 mars 2023 online “Kujdesi primar dhe shendeti mendor”

Data e zhvillimit: 18 mars 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0692146453 Email: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje, psikiater, pediater dhe infermier

Kreditet: 5

17 – 18 mars 2023, Vlore Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 17 – 18 mars 2023, Vlore Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 17 – 18 mars 2023

Vendi i organizimit: Kolegji Universitar “Pavaresia” Vlore

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12 

17 mars -2 nentor 2023 Berat/ Trajnim “Edukim në vazhdim për personelin shëndetësor të Spitalit Rajonal Berat për Vitin 2023” 

Titulli i aktivitetit: 17 mars -2 nentor 2023 Berat/ Trajnim “Edukim në vazhdim për personelin shëndetësor të Spitalit Rajonal Berat për Vitin 2023”  

Data e zhvillimit: 17 mars -2 nentor 2023 

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Berat 

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Berat  

Kontakte: Tel: 0672039207 E-mail: Spitali.Berat@shendetesia.gov.al 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë, infermierë, farmacistë të Spitalit Rajonal Berat 

Kreditet: 16

17 mars 2023, Berat / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 17 mars 2023 Berat, Leksion / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 17 mars 2023

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Berat

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6 

16 mars 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Titulli i aktivitetit: 16 mars 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Data e zhvillimit: 16 mars 2023

Vendi i organizimit: Drejtoria Higjenes, Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: UISH dhe stafi mbeshtetes  

Kreditet: 6

mars – maj 2023 Tirane, Trajnim / “Forcimi i kapaciteteve te personelit shendetesor ne shkolla per sjellje shendetesore te femijeve”

Titulli i aktivitetit: mars – maj 2023 Tirane, Trajnim / “Forcimi i kapaciteteve te personelit shendetesor ne shkolla per sjellje shendetesore te femijeve”

Data e zhvillimit: mars – maj 2023

Vendi i organizimit: ISHP

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0693699319 E-mail: erisaluzi@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, stomatologe dhe infermiere te shkollave

Kreditet: 28

15 mars 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Titulli i aktivitetit: 15 mars 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Data e zhvillimit: 15 mars 2023

Vendi i organizimit: Drejtoria Higjenes, Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: UISH dhe stafi mbeshtetes  

Kreditet: 6 

11 mars 2023 Tiranë/Trajnim/ “AVC ishemik, tromboliza dhe shkalla NIHSS”

Titulli i aktivitetit: 11 mars 2023 Tiranë/Trajnim/ “AVC ishemik, tromboliza dhe shkalla NIHSS”

Data e zhvillimit: 11 mars 2023

Vendi i organizimit: Spitali Salus

Organizatori/ofruesi: Spitali Salus

Kontakte: Tel: 0689053172 E-mail: oltip@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje, intern, urolog, nefrolog dhe gjinekolog

Kreditet: 6

11 mars 2023 Tirane / “Trajnim mbi kirurgjine ortognatike”

Titulli i aktivitetit: 11 mars 2023 Tirane / “Trajnim mbi kirurgjine ortognatike”

Data e zhvillimit: 11 mars 2023

Vendi i organizimit: QSU “Zoja e Keshillit te Mire”

Organizatori/ofruesi:  Fondacioni “Zoja e Keshillit te Mire”

Kontakte: Tel: 0684054554 E-mail: y.abazi@unizkm.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe

Kreditet: 6

11 mars 2023, online / Trajnim “Semundjet Gastro-Intestinale” 

Titulli i aktivitetit: 11 mars 2023, online / Trajnim “Semundjet Gastro-Intestinale” 

Data e zhvillimit: 11 mars 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Per nje Shqiperi te Shendetshme FHA

Kontakte: Tel: 0682180293 E-mail: lahoe90@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, farmaciste dhe infermier

Kreditet: 6

10 mars – 29 prill 2023 Kastriot, Diber/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 10 mars – 29 prill 2023 Kastriot, Diber /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 10 mars – 29 prill 2023

Vendi i organizimit: QSH Kastriot, Diber

Organizatori/ofruesi: QSH Kastriot, Diber

Kontakte: Tel: 0675496472

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Kastriot, Diber

Kreditet: 16

10 mars 2023, Tirane / Konference “Vleresimi i riskut perioperator” 

Titulli i aktivitetit: 10 mars 2023, Tirane / Konference “Vleresimi i riskut perioperator” 

Data e zhvillimit: 10 mars 2023

Vendi i organizimit: SUOGJ Mbreteresha Geraldine

Organizatori/ofruesi: SUOGJ Mbreteresha Geraldine

Kontakte: Tel: 0672011777 E-mail: adikopani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke obseter-gjinekologe, anesteziste-reanimatore, infermiere/mami dhe gjithe ekipi i salles se operacionit qe kujdeset per gruan pas interventit

Kreditet: 6

8 – 9 mars 2023 Tirane, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Titulli i aktivitetit: 8 – 9 mars 2023 Tirane, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Data e zhvillimit: 8 – 9 mars 2023

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stafi mjekesor i QKUM, Spitali Ushtarak dhe QSUT

Kreditet: 19.2

7 – 18 mars 2023, Shkoder/ “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 7 – 18 mars 2023, Shkoder/ “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 7 – 18 mars 2023

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 30 

7- 10 mars 2023 Shkodër/ Leksion ” Edukim në Vazhdim për stafin infermieror të Spitalit Rajonal Shkodër” 

Titulli i aktivitetit: 7- 10 mars 2023 Shkodër/ Leksion ” Edukim në Vazhdim për stafin infermieror të Spitalit Rajonal Shkodër”  

Data e zhvillimit: 7- 10 mars 2023 Shkodër 

Vendi i organizimit: Shkodër 

Organizatori/Ofruesi: Spitali Rajonal Shkodër 

Kontakte: tel: 0698188252 E-mail: elonabarka@yahoo.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë të Spitalit Rajonal Shkodër 

Kreditet: 3

7,8,9 mars 2023 online “Nderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 7,8,9 mars 2023 online Nderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise

Data e zhvillimit: 7,8,9 mars 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise 

Kreditet: 12

6 mars – 14 prill 2023 Belsh, Elbasan/ “Aftesimi ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 6 mars – 14 prill 2023 Belsh, Elbasan/ “Aftesimi ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 6 mars – 14 prill 2023

Vendi i organizimit: QSH Belsh, Elbasan  

Organizatori/ofruesi: QSH Belsh Elbasan  

Kontakte: Tel: 0697237195

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH Belsh Elbasan  

Kreditet: 10

6 mars – 7 prill 2023 QSH Cerrik, Elbasan/ “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 6 mars – 7 prill 2023 QSH Cerrik, Elbasan/ “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 6 mars – 7 prill 2023

Vendi i organizimit: QSH Cerrik, Elbasan  

Organizatori/ofruesi: QSH Cerrik, Elbasan  

Kontakte: Tel: 0694422837

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH Cerrik, Elbasan  

Kreditet: 10

5 – 6 mars 2023, Berat / Trajnim” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 mars 2023, Berat / Trajnim” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor”

Data e zhvillimit: 5 – 6 mars 2023

Vendi i organizimit: Spitali Berat

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 12

4 – 5 mars 2023 Shkoder/ “Procedurat klinike per kujdes te sigurt ne plaget e pacientit”

Titulli i aktivitetit: 4 – 5 mars 2023 Shkoder/ “Procedurat klinike per kujdes te sigurt ne plaget e pacientit”

Data e zhvillimit: 4 – 5 mars 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Fizioterapisteve

Kontakte: Tel: 0675297199 E-mail: sebastjan.mjekaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, infrmiere, fizioterapiste

Kreditet: 12

4 mars 2023, Trajnim online “Çrregullimet e ankthit dhe të humorit tek pacientët ”.

Titulli i aktivitetit: 4 mars 2023, Trajnim online ” Çrregullimet e ankthit dhe të humorit tek pacientët ”.  

Data e zhvillimit: 4 mars 2023

Vendi i organizimit: Tiranë

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0676323444 E-mail:cbtschematherapy@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 3

3 mars – 3 prill 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II”

Titulli i aktivitetit: 3 mars – 3 prill 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II””

Data e zhvillimit: 3 mars – 3 prill 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialist, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

3 – 4 mars 2023 Tirane / “Kongresi i 8-te i Onkologjise”

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 mars 2023 Tirane / “Kongresi i 8-te i Onkologjise”

Data e zhvillimit: 3 – 4 mars 2023

Vendi i organizimit: Hilton Garden Inn, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Mediko – Onkologjike Shqiptare

Kontakte: Tel: 0682063192 E-mail: silvanaceliku@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, onkologe, gastrohepatologe, anatomo-hepatologe, kirurge, gjinekologe, imazheriste dhe infermiere te spitalit Onkologjik

Kreditet: 11

2 mars – 21 prill 2023 QSH nr.2, Durres/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 2 mars – 21 prill 2023 QSH nr.2, Durres/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 2 mars – 21 prill 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.2, Durres     

Organizatori/ofruesi: QSH nr.2, Durres

Kontakte: Tel: 0675123394

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH nr.2, Durres

Kreditet: 16

2 – 3 mars 2023 Lezhe / “Trajnim mbi Laparoskopine dhe Histereskopine – niveli bazik”

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 mars 2023 Lezhe / “Trajnim mbi Laparoskopine dhe Histereskopine – niveli bazik”

Data e zhvillimit: 2 – 3 mars 2023

Vendi i organizimit: Hoteli i Gjuetise, Lezhe

Organizatori/ofruesi: AMPLE

Kontakte: Tel: 0695771135 E-mail: pamelagruda@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Obseter-gjinekolog qe punojne ne spitale

Kreditet: 12

1 mars – 14 maj 2023 QSH nr.6 Tirane/ “Perdorimi i 3 pajisjeve: Otoskop, Stetoskop, Aparat lavazh veshi nga infermieri i familjes”

Titulli i aktivitetit: 1 mars – 14 maj 2023 QSH nr.6 Tirane/ “Perdorimi i 3 pajisjeve: Otoskop, Stetoskop, Aparat lavazh veshi nga infermieri i familjes”

Data e zhvillimit: 1 mars – 14 maj 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.6 Tirane

Organizatori/ofruesi: QSH nr.6 Tirane

Kontakte: Tel: 0695260666 E-mail: animehalla8@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier te QSH nr.6 Tirane

Kreditet: 6

1 mars – 1 prill 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 1 mars – 1 prill 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”

Data e zhvillimit: 1 mars – 1 prill 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

1 mars – 22 prill 2023 Xhafzotaj, Durres/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 1 mars – 22 prill 2023 Xhafzotaj, Durres/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 1 mars – 22 prill 2023

Vendi i organizimit: QSH Xhafzotaj, Durres    

Organizatori/ofruesi: QSH Xhafzotaj, Durres

Kontakte: Tel: 0694580759 E-mail: adi92@zbavitu.net  

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Xhafzotaj, Durres

Kreditet: 16

1 – 2 mars Shkoder, 3 – 4 mars Berat, 9 – 10 mars Tropoje, 15 – 16 mars Rreshen, 20 – 21 mars Has, 23 – 24 mars Lac 2023 Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 1 – 2 mars Shkoder, 3 – 4 mars Berat, 9 – 10 mars Tropoje, 15 – 16 mars Rreshen, 20 – 21 mars Has, 23 – 24 mars Lac 2023 Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 1 – 2 mars Shkoder, 3 – 4 mars Berat, 9 – 10 mars Tropoje, 15 – 16 mars Rreshen, 20 – 21 mars Has, 23 – 24 mars Lac

Vendi i organizimit: 1 – 2 mars Shkoder, 3 – 4 mars Berat, 9 – 10 mars Tropoje, 15 – 16 mars Rreshen, 20 – 21 mars Has, 23 – 24 mars Lac

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12