9 mars 2024, online / Trajnim “Semundjet neurologjike” 

Titulli i aktivitetit: 9 mars 2024, online / Trajnim “Semundjet neurologjike” 

Data e zhvillimit: 9 mars 2024

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Per nje Shqiperi te Shendetshme FHA

Kontakte: Tel: 0682180293 E-mail: lahoe90@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familjes, pediater, farmaciste dhe infermier

Kreditet: 6 

2-3 mars 2024, Lushnje/ Trajnim “Aktet infermierore gjatë kujdesit në situata emergjente bazuar në protokollet më të fundit” 

Titulli i aktivitetit: 2-3 mars 2024, Lushnje/ Trajnim “Aktet infermierore gjatë kujdesit në situata emergjente bazuar në protokollet më të fundit” 

Data e zhvillimit: 2-3 mars 2024 

Vendi i organizimit : DSHP Lushnje 

Organzatori/ofruesi: Qëndra e Kurseve Të Trajnimit Të Profesionistëve Të Shëndetit  Traditë Art Shkence 

Kontakte: Tel: 0692312906 E-mail: mimoza.kalaja@yahoo.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierëve 

Kreditet: 12

2 Mars 2024, Tiranë/ Trajnim “Mjekësia inovative në ortopedi dhe neurokirurgji” 

Titulli i aktivitetit: 2 Mars 2024, Tiranë/ Trajnim “Mjekësia inovative në ortopedi dhe neurokirurgji” 

Data e zhvillimit: 2 mars 2024 

Vendi i zhvillimit: Hotel International, Tiranë 

Organizatori/ofruesi: Shoqata Ortus 

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: blertanderka@yahoo.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë të përgjithshëm, mjekë specialistë ( ortopedë, neurokirurgë, neurolog, fizioterapist, reumatologë) dhe infermierë 

Kreditet: 6

1 – 2 mars 2024 online, Trajnim / “Shendeti mendor dhe Çrregullimet neurozhvillimore tek femijet

Titulli i aktivitetit 1 – 2 mars 2024 online, Trajnim / “Shendeti mendor dhe Çrregullimet neurozhvillimore tek femijet

Data e zhvillimit: 1 – 2 mars 2024

Vendi i organizimit:  online

Organizatori/ofruesi: CBT dhe Schema Therapy Albania

Kontakte: Tel: 0676323444 E-mail: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, dentist, farmacist

Kreditet: 11