30 nentor 1-2 dhjetor 2022, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 30 nentor 1-2 dhjetor 2022, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Data e zhvillimit: 30 nentor 1-2 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet:12

30 nentor 2022, online / Trajnim “Covid 19 nje kendveshtrim i pergjithshem”  

Titulli i aktivitetit: 30 nentor 2022, online / Trajnim “Covid 19 nje kendveshtrim i pergjithshem”  

Data e zhvillimit: 30 nentor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familje dhe infermiere

Kreditet: 3

29-30 nentor 2022 , Trajnim “ Shëndeti seksual dhe riprodhues për personat me aftësi ndryshe”

Titulli i aktivitetit: 29-30 nentor 2022 “Shëndeti seksual dhe riprodhues për personat me aftësi ndryshe””

Data e zhvillimit: 29-30 nentor 2022

Vendi i organizimit: Shkodër, Vlorë

Organizatori/ofruesi: Albania Community Assist -ACA

Kontakte: Tel: 0692081965, E-mail: holta.koci@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem /familje, infermiere/mami, psikologë, punonjës social me aftësi ndryshe.

Kreditet: 12

28 – 29 nentor 2022, Lac/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.

Titulli i aktivitetit: 28 – 29 nentor 2022, Lac / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 28 – 29 nentor 2022

Vendi i organizimit: Poliklinika Lac

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte: Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist, laborant, psikologe

Kreditet: 12

27-28 nentor 2022 , Trajnim “ Kancer I qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Titulli i aktivitetit: 27-28 nentor 2022 “Kancer I qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Data e zhvillimit: 27-28 nentor 2022

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Albania Community Assist -ACA

Kontakte: Tel: 0692081965, E-mail: holta.koci@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem /familje, infermiere/mami dhe specialist te shendet public.

Kreditet: 12

26 – 27 nentor 2022 online, Trajnim / “Stresi post traumatik tek femijet dhe te rriturit.”

Titulli i aktivitetit 26 – 27 nentor 2022 online, Trajnim / “Stresi post traumatik tek femijet dhe te rriturit.

Data e zhvillimit: 26 – 27 nentor 2022

Vendi i organizimit:  online

Organizatori/ofruesi: CBT dhe Schema Therapy Albania

Kontakte: Tel: 0676323444 E-mail: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, farmacist

Kreditet: 10

26 – 27 nentor 2022, Fushe-Kruje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 nentor 2022, Fushe-Kruje / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 26 – 27 nentor 2022

Vendi i organizimit: Biblioteka e QSH Fushe-Kruje

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte: Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist, laborant, psikologe

Kreditet: 12

26 – 27 nentor 2022, Elbasan / “Aftesite manipuluese qe duhet te kete personeli shendetesor ne njesine e kujdesit intensive ICU. (Reanimacion)” 

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 nentor 2022, Elbasan / “Aftesite manipuluese qe duhet te kete personeli shendetesor ne njesine e kujdesit intensive ICU. (Reanimacion)” 

Data e zhvillimit: 26 – 27 nentor 2022

Vendi i organizimit: Elbasan

Organizatori/ofruesi: KSHI 

Kontakte: Tel:  0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem/familjes, infermier, mami, teknik laboratori dhe teknik imazherie

Kreditet: 11

26 – 27 nentor 2022, Skrapar/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 nentor 2022, / “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 26 – 27 nentor 2022

Vendi i organizimit: Skrapar

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 12

26 nentor 2022, Tirane / “Nga stadi i pasqyres tek stadi i “like: Komente mbi seminarin e pare te Jacques Lacan  <Shkrimet teknike te Frojdit> 

Titulli i aktivitetit: 26 nentor 2022, Tirane / “Nga stadi i pasqyres tek stadi i “like: Komente mbi seminarin e pare te Jacques Lacan <Shkrimet teknike te Frojdit>”

Data e zhvillimit: 26 nentor 2022

Vendi i organizimit: Zyra e Kryqit te Kuq, Rruga Elbasanit, Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra per Studime te Avancuara

Kontakte: Tel:  0682018827 E-mail: elona.hasko@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke psikiater, psikiater infantile, psikologe, punonjes social

Kreditet: 6

24,25 nentor 2022 Mallakaster/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 24, 25 nentor 2022 Mallakaster/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit: 24, 25 nentor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Mallakaster

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

23 – 24 dhe 25- 26 nentor 2022 Tirane Trajnim / “ECHO – FAST”.

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 dhe 25- 26 nentor 2022 Tirane Trajnim / “ECHO – FAST”.

Data e zhvillimit: 23 – 24 dhe 25- 26 nentor 2022

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem dhe mjek urgjence 

Kreditet: 18

23 nentor 2022, Tirane/ “Radioterapia te pacientet urologjike”

Titulli i aktivitetit: 23 nentor 2022, Tirane/ “Radioterapia te pacientet urologjike”

Data e zhvillimit: 23 nentor 2022.

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Acibadem Saglik Hizmetler

Kontakte: Tel: 0692266525 E-mail: lolamanuka@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke radiologe, onkologe, urologe

Kreditet: 3

22,23 nentor 2022 Bulqize/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 22, 23 nentor 2022 Bulqize/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit: 22, 23 nentor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Bulqize

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

22,23,24 nentor 2022, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 22,23,24 nentor 2022, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Data e zhvillimit: 22,23,24 nentor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12

22 nentor 2022, Tirane, / “Konceptet kryesore dhe perspektiva e ardhshme e nutraceutikeve ne shendetin mendor”

Titulli i aktivitetit: 22 nentor 2022, Tirane, / “Konceptet kryesore dhe perspektiva e ardhshme e nutraceutikeve ne shendetin mendor”

Data e zhvillimit: 22 nentor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Rogner, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Kujdesit Mjekesor

Kontakte: Tel: 0695872060   E-mail: eneidasaliaj@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje, farmaciste

Kreditet: 4

19 dhe 26 nentor Kruje, 3, 10 dhe 17 dhjetor Durres 2022, Trajnim / “Zbatimi i teknikave te avancuara te kujdesjeve infermierore per patologjite me te hasura ne ditet e sotme”

Titulli i aktivitetit: 19 dhe 26 nentor Kruje, 3, 10 dhe 17 dhjetor Durres 2022, Trajnim / “Zbatimi i teknikave te avancuara te kujdesjeve infermierore per patologjite me te hasura ne ditet e sotme”

Data e zhvillimit: 19 dhe 26 nentor Kruje, 3, 10 dhe 17 dhjetor Durres 2022

Vendi i organizimit:  Telemedicina Durres dhe NJVKSH Kruje

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 6

19 – 20 nentor 2022, Berat/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 19 – 20 nentor 2022, Berat / “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 19 – 20 nentor 2022

Vendi i organizimit: Berat

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

19 nentor 2022 Tirane/ Konference “Fokusi i Infermierit ne urgjencat mjekesore nepermjet praktikave te reja shkencore”

Titulli i aktivitetit: 19 nentor 2022 Tirane/ Konference “Fokusi i Infermierit ne urgjencat mjekesore nepermjet praktikave te reja shkencore”

Data e zhvillimit: 19 nentor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Doro City, Tirane

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere/mami Teknik laboratori

Kreditet: 5

19 nentor 2022, Berat “COVID 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Urgjencat hematologjike “

Titulli i aktivitetit: 19 nentor 2022, Berat “COVID 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Urgjencat hematologjike “

Data e zhvillimit: 19 nentor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Bashkiak Berat

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: 0694445985 Email: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet: 6

18 – 20 nentor 2022, Tirane “Kongresi Kombëtar i Shkencave Mjekësore 5”.

Titulli i aktivitetit: 18 – 20 nentor 2022, Tirane “Kongresi Kombëtar i Shkencave Mjekësore 5”.

Data e zhvillimit: 18 – 20 nentor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise dhe stomatologe

Kreditet: Per stomatologet 12 kredite per takimet vetem per stomatologe, Per profesionistet e shendetesise 18 kredite per takimet e tjera

18 nentor 2022, Tirane/ “Konferenca e 17-te Kombetare e Shoqates Pediatrike Shqipetare”

Titulli i aktivitetit: 18 nentor 2022, Tirane/ “Konferenca e 17-te Kombetare e Shoqates Pediatrike Shqipetare”

Data e zhvillimit: 18 nentor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Rogner, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Pediatrike Shqipetare

Kontakte: Tel: 0682066561 E-mail: artanharuni@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke pediater

Kreditet: 6

18 nentor 2022, Tirane / Trajnim “Roli obstertrikal ne patologjite e shtatezanise” 

Titulli i aktivitetit: 18 nentor 2022, Tirane / Trajnim “Roli obstertrikal ne patologjite e shtatezanise” 

 Data e zhvillimit: 18 nentor 2022

Vendi i organizimit: SUOGJ Mbreteresha Geraldine

Organizatori/ofruesi: SUOGJ Mbreteresha Geraldine

Kontakte: Tel: 0672011777 E-mail: adikopani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, farmaciste dhe infermiere/mami te SUOGJ Mbreteresha Geraldine

Kreditet: 4

18 nentor 2022 Vlore / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Titulli i aktivitetit: 18 nentor 2022 Vlore / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Data e zhvillimit: 18 nentor 2022

Vendi i organizimit: SR Vlore

Organizatori/ofruesi: Sindikata e Punonjesve te Sherbimit Shendetesor

Kontakte: Tel: 0674768888 E-mail: stronig@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem / familje, te specialiteteve te ndryshme (gastrohepatologe, okuliste, infeksioniste, geriatri, gjinekologe, reumatologe, anesteziste, pediater, mikrobiolog, psikiater), infrmiere, punonjes social, psikologe

Kreditet: 4

18 nentor 2022 Tirane/ “Kongresi I XXIII-te i Shoqates se Pneumologeve te Shqiperise – Sfidat e Pneumologjise –”    

Titulli i aktivitetit: 18 nentor 2022 Tirane/ “Kongresi i XXIII-te i Shoqates se Pneumologeve te Shqiperise – Sfidat e Pneumologjise –”

Data e zhvillimit: 18 nentor 2022

Vendi i organizimit: Xheko Imperial Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Pneumologeve te Shqiperise (ARS)

Kontakte: Tel: 0692380803 E-mail: bbleri@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, familje, anesteziste reanimator, interniste, kirurge, pneumologe, mjeke urgjence, infermier.

Kreditet: 6

18 nentor 2022 Vore, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Titulli i aktivitetit: 18 nentor 2022 Vore, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Data e zhvillimit: 18 nentor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier  

Kreditet: 6

17 nentor 2022 Durres/ “Te reja mbi disa prej problematikave te hasura gjate punes ne sherbimin shendetesor paresor”

Titulli i aktivitetit: 17 nentor 2022 Durres/ “Te reja mbi disa prej problematikave te hasura gjate punes ne sherbimin shendetesor paresor”

Data e zhvillimit: 17 nentor 2022.

Vendi i organizimit: SR Durres

Organizatori/ofruesi: NJVKSH Durres

Kontakte: Tel: 0697064160 E-mail: erionapetro@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, familje, pediater, psikiater, infeksionist, shendet publik

Kreditet: 6

16 nentor – 16 dhjetor 2022, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II”

Titulli i aktivitetit: 16 nentor – 16 dhjetor 2022, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II””

Data e zhvillimit: 16 nentor – 16 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: : mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

15 – 16 nentor 2022 Tirane, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Titulli i aktivitetit: 15 – 16 nentor 2022 Tirane, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Data e zhvillimit: 15 – 16 nentor 2022.

Vendi i organizimit: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermierë.

Kreditet: 19.2

15,16 – 17,18 nentor 2022 Peshkopi/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 15,16 – 17,18 nentor 2022 Peshkopi /Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit: 15,16 – 17,18 nentor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Veri Peshkopi

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

15 nentor 2022, online “Djegie, fizpatologjia dhe klasifikimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 15 nentor 2022, online “Djegie, fizpatologjia dhe klasifikimi i tyre”

Data e zhvillimit: 15 nentor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: 0694445985 Email: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kirurgë, mjekë urgjence dhe mjekë ORL

Kreditet: 3

14-15, 24-25 nentor, 6-7 dhjetor Vlore, 16-17, 22-23 nentor Berat, 18-19, 26-27 nentor, 2-3, 16-17 dhjetor Korce, 9-10 dhjetor Pogradec, 14-15 dhjetor Sarande, 19-20 dhjetor Shkoder 2022 Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 14-15, 24-25 nentor, 6-7 dhjetor Vlore, 16-17, 22-23 nentor Berat, 18-19, 26-27 nentor, 2-3, 16-17 dhjetor Korce, 9-10 dhjetor Pogradec, 14-15 dhjetor Sarande, 19-20 dhjetor Shkoder 2022 Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 14-15, 24-25 nentor, 6-7 dhjetor Vlore, 16-17, 22-23 nentor Berat, 18-19, 26-27 nentor, 2-3, 16-17 dhjetor Korce, 9-10 dhjetor Pogradec, 14-15 dhjetor Sarande, 19-20 dhjetor Shkoder 2022

Vendi i organizimit: 14-15, 24-25 nentor, 6-7 dhjetor Vlore, 16-17, 22-23 nentor Berat, 18-19, 26-27 nentor, 2-3, 16-17 dhjetor Korce, 9-10 dhjetor Pogradec, 14-15 dhjetor Sarande, 19-20 dhjetor Shkoder 2022

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

14 dhe 21 nentor Korce, 17 nentor dhe 21 dhjetor Vlore, 15 dhe 16 dhjetor Shkoder, 22 dhe 23 dhjetor Berat 2022, Leksion / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 14 dhe 21 nentor Korce, 17 nentor dhe 21 dhjetor Vlore, 15 dhe 16 dhjetor Shkoder, 22 dhe 23 dhjetor Berat 2022, Leksion / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 14 dhe 21 nentor Korce,  17 nentor dhe 21 dhjetor Vlore, 15 dhe 16 dhjetor Shkoder, 22 dhe 23 dhjetor Berat 2022

Vendi i organizimit: 14 dhe 21 nentor Korce, 17 nentor dhe 21 dhjetor Vlore, 15 dhe 16 dhjetor Shkoder, 22 dhe 23 dhjetor Berat

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

14 nentor – 14 dhjetor 2022, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 14 nentor – 14 dhjetor 2022, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”

Data e zhvillimit: 14 nentor – 14 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

12 nentor – 12 dhjetor 2022, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 12 nentor – 12 dhjetor 2022, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 12 nentor – 12 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet: 12

12 – 13 nentor 2022 Elbasan/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 nentor 2022 Elbasan / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 12 – 13 nentor 2022

Vendi i organizimit: Poliklinika Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

12 nentor 2022, Berat/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit”

Titulli i aktivitetit: 12 nentor 2022, Berat/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit”

Data e zhvillimit: 12 nentor 2022.

Vendi i organizimit: Spitali Bashkiak Berat

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, mjeke specialiste ( hemtatologe, kardiologe, shendet publik ) farmaciste, stomatologe

Kreditet: 6

11 – 12 nentor 2022, Tirane /Trajnim “Kongresi i 6-te Shqiptar i Traumes dhe Urgjences Kirurgjikale”

Titulli i aktivitetit: 11 – 12 nentor 2022, Tirane /Trajnim “Kongresi i 6-te Shqiptar i Traumes dhe Urgjences Kirurgjikale”

Data e zhvillimit: 11 – 12 nentor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: ASTES

Kontakte: Tel: 0692056123 E-mail: astesorg@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Traumatologe, ortopede, anestezist-reanimator, imazheriste, mjeke dhe infermiere te sherbimeve te urgjencave spitalore dhe ambulatore, okuliste, kirurge dentare dhe maxillofacial, farmaciste te sherbimit spitalor, infermiere te sherbimit te urgjencave spitalore dhe ambulatore, tesallave te operacionit dhe reanimacionit

Kreditet: 12

11,12 nentor 2022 Burrel/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 11, 12 nentor 2022 Burrel /Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit: 11, 12 nentor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Burrel

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

11 – 12 nentor 2022, online / Trajnim “Semundjet alergjike” 

Titulli i aktivitetit: 11 – 12 nentor 2022, online / Trajnim “Semundjet alergjike” 

Data e zhvillimit: 11 – 12 nentor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Per nje Shqiperi te Shendetshme FHA

Kontakte: Tel: 0682180293 E-mail: lahoe90@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familjes, pediater, specialiste, farmaciste dhe infermier-mami

Kreditet: 11

11 nentor 2022, Tirane / Konference “Impakti i teknikave te avancuara te radioterapise ne permiresimin klinik te tumoreve solide”

Titulli i aktivitetit: 11 nentor 2022 Tirane/Konference / “Impakti i teknikave te avancuara te radioterapise ne permiresimin klinik te tumoreve solide”

Data e zhvillimit: 11 nentor 2022

Vendi i organizimit:  Telemedicina, QSUT

Organizatori/ofruesi: Consorzio per Valutazioni Biologiche e Farmacologiche

Kontakte: Tel: 0692108850 E-mail: drilona.lala@pas-ut.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke specialiste radiolog dhe onkologe

Kreditet: 6

10 nentor – 10 dhjetor 2022, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 10 nentor – 10 dhjetor 2022, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 10 nentor – 10 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

10 nentor 2022, online / “Bazat Farmakologjike të terapisë antikoaguluese” 

Titulli i aktivitetit: 10 nentor 2022, online / “Bazat Farmakologjike të terapisë antikoaguluese” 

Data e zhvillimit: 10 nentor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem / familje, mjek sepcialiste hematologe, pneumologe, kardiologe, kirurg obsteter- gjinekolog, stomatolog, farmaciste dhe infermiere

Kreditet: 3

8,9,10 nentor 2022, online/ “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me kujdesin shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 8,9,10 nentor 2022, online/ “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me kujdesin shendetesor”

Data e zhvillimit: 8,9,10 nentor 2022.

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere/mami

Kreditet:11

8, 9 nentor 2022 Burrel/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 8, 9 nentor 2022 Burrel/Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit: 8 ,9 nentor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Burrel

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

8 nentor – 8 dhjetor 2022 2022, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 8 nentor – 8 dhjetor 2022, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 8 nentor – 8 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet: 11

8 – 11 nentor 2022 Shkoder / Trajnim “Edukimi ne vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder

Titulli i aktivitetit: 8 – 11 nentor 2022 Shkoder / Trajnim “Edukimi ne vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder “

Data e zhvillimit: 8 – 11 nentor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Shkoder

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Shkoder

Kontakte: Tel: 0698188252 E-mail: elona.barka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 3

8 nentor 2022 Elbasan / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Titulli i aktivitetit: 8 nentor 2022 Elbasan / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Data e zhvillimit: 8 nentor 2022

Vendi i organizimit: Elbasan

Organizatori/ofruesi: Sindikata e Punonjesve te Sherbimit Shendetesor

Kontakte: Tel: 0674768888 E-mail: stronig@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem / familje, te specialiteteve te ndryshme (gastrohepatologe, okuliste, infeksioniste, geriatri, gjinekologe, reumatologe, anesteziste, pediater, mikrobiolog, psikiater), infrmiere, punonjes social, psikologe

Kreditet: 4

6 nentor – 6 dhjetor 2022 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 6 nentor – 6 dhjetor 2022 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 6 nentor – 6 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

5 – 6 nentor 2022, Bilisht/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 nentor 2022, Bilisht / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 5 – 6 nentor 2022

Vendi i organizimit: Bashkia Bilisht

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte: Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist, laborant, psikologe

Kreditet :12

5 – 6 nentor 2022, Pogradec / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 nentor 2022, Pogradec / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Data e zhvillimit: 5 – 6 nentor

Vendi i organizimit:  Spitali Pogradec

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

5 nentor 2022, Vlore/ “Integrimi i evidencave te kerkimit shkencor ne permiresimin e kujdesjeve infermierore II”

Titulli i aktivitetit: 5 nentor 2022, Vlore/ “Integrimi i evidencave te kerkimit shkencor ne permiresimin e kujdesjeve infermierore II”

Data e zhvillimit: 5 nentor 2022

Vendi i organizimit: Universiteti Ismail Qemai, Vlore

Organizatori/ofruesi: Fakulteti Shendetit, Universiteti Ismail Qemai, Vlore UFSH

Kontakte: Tel: 0697335758 E-mail: evis.allushi@univlora.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere/mami, fizioterapi, logopediste, teknik laboratori

Kreditet: 6

5 nentor 2022, online / Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale mashkullore” 

Titulli i aktivitetit: 5 nentor 2022, online / Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale mashkullore” 

Data e zhvillimit: 5 nentor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: urolge, gjinekologe, endokrinologe, androloge,mjeke te pergjithshem dhe infermiere 

Kreditet: 3

4 nentor – 2 dhjetor 2022 Rubik/ “Grup kolegesh mjeke dhe infermiere lidhur me zbatimin e protokolleve te mjekimit per 5 SJT (Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK) ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 4 nentor – 2 dhjetor 2022 Rubik/ “Grup kolegesh mjeke dhe infermiere lidhur me zbatimin e protokolleve te mjekimit per 5 SJT (Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK) ne KSHP”

Data e zhvillimit: 4 nentor – 2 dhjetor 2022.

Vendi i organizimit: QSH Rubik

Organizatori/ofruesi: QSH Rubik

Kontakte: Tel: 0684081782 E-mail: ariolaprendi@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier te QSH Rubik

Kreditet: 10

4 nentor – 4 dhjetor 2022, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 4 nentor – 4 dhjetor 2022, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 4 nentor – 4 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 11

4,5,6 nentor 2022, Tirane/ “Konferenca e VI farmaceutike: Se bashku per farmaceutiken”

Titulli i aktivitetit: 4,5,6 nentor 2022, Tirane/ “Konferenca e VI farmaceutike: Se bashku per farmaceutiken”

Data e zhvillimit: 4,5,6 nentor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International, Akernia, Balshaj, Metropol

Organizatori/ofruesi: UFSH

Kontakte: Tel: 042264980 E-mail: edukiminevazhdim@ufsh.org.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste dhe ndihmes farmaciste

Kreditet: Secila nga 3 temat ka 18 kredite

4,5,6 nentor 2022 Tirane/ “Trajnim per GMP-ne Europiane: Validimi i proceseve dhe prodhimi i produkteve sterile”

Titulli i aktivitetit: 4,5,6 nentor 2022 Tirane/ “Trajnim per GMP-ne Europiane: Validimi i proceseve dhe prodhimi i produkteve sterile”

Data e zhvillimit: 4,5,6 nentor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Akademia e Farmacise Eureka

Kontakte: Tel: 0682133878 E-mail: pharmatraining.info@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste

Kreditet: 18

3-4; 9-10; 16-17; 23-24 nentor 2022 Tirane, Trajnim / “Shendeti i gojes te femijet 6-11 vjec”

Titulli i aktivitetit: 3-4; 9-10; 16-17; 23-24 nentor 2022 Tirane, Trajnim / “Shendeti i gojes te femijet 6-11 vjec”

Data e zhvillimit: 3-4; 9-10; 16-17; 23-24 nentor 2022

Vendi i organizimit:  NJVKSH Tirane

Organizatori/ofruesi: Sherbimi Stomatologjik Publik, NJVKSH Tirane

Kontakte: Tel: 0672019394 E-mail: orianatamburi@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe te Sherbimit Stomatologjik Publik

Kreditet: 8

3 dhe 10 nentor 2022 Rreshen, Trajnim / “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji”

Titulli i aktivitetit: 3 dhe 10 nentor 2022 Rreshen, Trajnim / “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji”

Data e zhvillimit: 3 dhe 10 nentor 2022

Vendi i organizimit: Pallati i Kultures Rreshen

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Lezhe

Kontakte: Tel: 0698858044 E-mail: lezha.uish @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

3 – 4 nentor 2022 Kukes/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 nentor 2022 Kukes/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 3 – 4 nentor 2022

Vendi i organizimit: QSH Kukes

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

3 nentor 2022, online / Trajnim “Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me rrugë seksuale (IST/SST)” 

Titulli i aktivitetit: 3 nentor 2022, online / Trajnim “Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me rrugë seksuale (IST/SST)” 

Data e zhvillimit: 3 nentor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek familje

Kreditet: 4

2 – 3 nentor Vlore, 23 – 24 nentor Tirane, 30 nentor – 1 dhjetor Durres 2022 /Trajnim “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhunes me baze gjinore.

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 nentor Vlore, 23 – 24 nentor Tirane, 30 nentor – 1 dhjetor Durres 2022 /Trajnim Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhunes me baze gjinore.

Data e zhvillimit: 2 – 3 nentor Vlore, 23 – 24 nentor Tirane, 30 nentor – 1 dhjetor Durres 2022

Vendi i organizimit: Vlore, Tirane, Durres

Organizatori/ofruesi: Qendra per Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: + 35542 251 475 E-mail: egjebrea@acpd.org.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Punonjes social, psikologe

Kreditet: 9

2 nentor – 2 dhjetor 2022, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”

Titulli i aktivitetit: 2 nentor – 2 dhjetor 2022, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”.

Data e zhvillimit: 2 nentor – 2 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 9

1 nentor – 3 dhjetor 2022 QSH nr.3 Durres/ “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 1 nentor – 3 dhjetor 2022 QSH nr.3 Durres/ “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 1 nentor – 3 dhjetor

Vendi i organizimit: QSH nr.3 Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr.3 Durres

Kontakte: E-mail: anxhelanisi@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier QSH nr.3 Durres

Kreditet: 10

1 – 4; 8 – 11; 15 – 18; 22 – 25 nentor 2022 online / Trajnim “Perditesim mbi udhezuesit e menaxhimit te semundjeve kronike “

Titulli i aktivitetit: 1 – 4; 8 – 11; 15 – 18; 22 – 25 nentor 2022 online / Trajnim “Perditesim mbi udhezuesit e menaxhimit te semundjeve kronike “

Data e zhvillimit: 1 – 4; 8 – 11; 15 – 18; 22 – 25 nentor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Urdhri Mjekut Tirane

Kontakte: Tel: +35542343498 E-mail: kkumsh@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjihshem dhe specialiste

Kreditet: 10

1,2,3 nentor 2022, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 1,2,3 nentor 2022, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Data e zhvillimit: 1,2,3 nentor 2022.

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12