7 – 8 nentor 2023 Tirane, Trajnim / “Kujdesi mjekesor ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”

Titulli i aktivitetit: 7 – 8 nentor 2023 Tirane, Trajnim / “Kujdesi mjekesor ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”

Data e zhvillimit: 7 – 8 nentor 2023

Vendi i organizimit:  Hotel Sokrat Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Ryder Albania

Kontakte: Tel: 0692075044 E-mail: fatmirprifti@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem/familje dhe infermiere te kujdesit paresor

Kreditet: 11