30 prill – 1 maj 2022 Lushnje / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”

Titulli i aktivitetit: 30 prill – 1 maj 2022 Lushnje / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”

Data e zhvillimit: 30 prill – 1 maj 2022

Vendi i organizimit: Bar-restorant “BOEME EVENT”, Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

30 Prill dhe 01 Maj 2022 /online“Parime te pergjithshme ne Implantologji

Titulli i aktivitetit: 30 Prill – 01 Maj 2022 /online“Parime te përgjithshme ne Implantologji”

Data e zhvillimit: 30 Prill – 01 Maj 2022

Vendi i organizimit: online, Platforma Zoom.

Organizatori/ofruesi: Urdhri i Stomatologut

Kontakte: Tel: 0695231259 E-mail: aurela_guri@hotmail.it

Kategoria e pjesëmarrësve: stomatologe, kirurg orale, kirurge maksilofaciale, ortognatologe

Kreditet : 12

30 prill 2022, Tirane Konference ” Te reja ne dentistri 2022 ”

Titulli i aktivitetit: 30 prill 2022, Tirane Konference ” Te reja ne dentistri 2022 ”

Data e zhvillimit: 30 prill 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Dentare Shqiptare

Kontakte: Tel: 0694069317 E-mail: gerta.kacani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: dentist

Kreditet : 5

29 – 30 prill 2022 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“

Titulli i aktivitetit: 29 – 30 prill 2022 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“

Data e zhvillimit: 29 – 30 prill 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0676323444 Email: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, dentist, farmacist

Kreditet : 11

27 – 28 prill 2022 Sarande/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 27 – 28 prill 2022 Sarande/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 27 – 28 prill 2022

Vendi i organizimit: Universiteti Sarande

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

23 – 24 prill 2022, Berat/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 prill 2022, Berat/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi”

Data e zhvillimit: 23 – 24 prill 2022

Vendi i organizimit: Berat

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist, Stomatolog

Kreditet : 12

23-24 prill 2022, Fushe-Kruje Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ”

Titulli i aktivitetit: 23-24 prill 2022, Fushe-Kruje Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ”

Data e zhvillimit: 23-24 prill 2022

Vendi i organizimit: QSH Fushe-Kruje

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

23 – 24 prill 2022 Cerrik/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 prill 2022 Cerrik/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 23 – 24 prill

Vendi i organizimit: QSH Cerrik

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

23,24,25 prill 7, 8 maj 2022 Tiranë/Trajnim/ “Protokollet e rehabilitimit të patologjive Ortopedike ”

Titulli i aktivitetit: 23,24,25 prill 7, 8 maj 2022 Tiranë/Trajnim/ “Protokollet e rehabilitimit të patologjive Ortopedike ”

Data e zhvillimit: 23,24,25 prill 7, 8 maj 2022

Vendi i organizimit: TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë,

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: kejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapist

Kreditet : 15

23 prill 2022 Durres/Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti”

Titulli i aktivitetit: 23 prill 2022 Durres/Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti”

Data e zhvillimit:23 prill 2022

Vendi i organizimit: Salla e Telemedicinës, Spitali Rajonal Durrës.

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, infermier, farmacist

Kreditet : 6

22 – 23 prill 2022 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“

Titulli i aktivitetit: 22 – 23 prill 2022 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“

Data e zhvillimit: 22 – 23 prill 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0676323444 Email: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, dentist, farmacist

Kreditet : 11

21 prill 2022, online/ Trajnim “Infeksionet Fungale Agresive”

Titulli i aktivitetit: 21 prill 2022, online/ Trajnim “Infeksionet Fungale Agresive”

Data e zhvillimit: 21 prill 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmaciste

Kreditet : 3

20 prill 2022 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 20 prill 2022 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Data e zhvillimit: 20 prill 2022

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjeksore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem

Kreditet : 6

19 – 23 prill 2022 Lure, Mat Trajnim / “Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 19 – 23 prill 2022 Lure, Mat Trajnim / “Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 19 – 23 prill 2022

Vendi i organizimit:  QSH Lure, Mat

Organizatori/ofruesi: QSH Lure, Mat

Kontakte: E-mail: lacilisandra@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH Lure, Mat

Kreditet: 10

19 prill 2022 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid”

Titulli i aktivitetit: 19 prill 2022 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid”

Data e zhvillimit: 19 prill 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, reumatologe, fizioterapiste, ortopede, imazheriste

Kreditet : 4 

16 – 17 prill 2022 Kukes/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 16 – 17 prill 2022 Kukes/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 16 – 17 prill 2022

Vendi i organizimit: Spitali Kukes

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

16 – 17 prill 2022 Lushnje / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne

Titulli i aktivitetit: 16 – 17 prill 2022 Lushnje / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”

Data e zhvillimit: 16 – 17 prill 2022

Vendi i organizimit: Bar-restorant “BOEME EVENT”, Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

16 Prill – 05 Qershor 2022 / Trajnim “Kursi i ekografisë thorako-abdominale”

Titulli i aktivitetit: 16 Prill – 05 Qershor 2022 / Trajnim “Kursi i ekografisë thorako-abdominale” “

Data e zhvillimit: 16 Prill – 05 Qershor 2022

Vendi i organizimit: Klinika “MEDISON”

Organizatori/ofruesi: Klinika “MEDISON”

Kontakte: Tel:0682287686 E-mail: eltonceka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek specialiste gastrohepatologe, urologe/nefrologe, kirurge thorakale, kirurge abdominale

Kreditet : 78

15 prill – 21 maj 2022 Klos, Mat Trajnim / “Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 15 prill – 21 maj 2022 Klos, Mat Trajnim / “Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 15 prill – 21 maj 2022

Vendi i organizimit:  QSH Klos, Mat

Organizatori/ofruesi: QSH Klos, Mat

Kontakte: E-mail: mandelabala@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH Klos, Mat

Kreditet: 10

15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 15 prill – 15 maj 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 11

15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”

Titulli i aktivitetit: 15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”.

Data e zhvillimit: 15 prill – 15 maj 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 9

15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”.

Data e zhvillimit: 15 prill – 15 maj 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet : 6

15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Titulli i aktivitetit: 15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Data e zhvillimit: 15 prill – 15 maj 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet : 6

15 prill – 15 maj 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 15 prill – 15 maj 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 15 prill – 15 maj 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 15 prill – 15 maj 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 11

15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 15 prill – 15 maj 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 15 prill – 15 maj 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 15 prill – 15 maj 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 12

14 – 16 prill 2022 Tiranë/Trajnim/ “Metoda SEAS – Niveli 1”

Titulli i aktivitetit: 14 – 16 prill 2022 Tiranë/Trajnim/ “Metoda SEAS – Niveli 1”

Data e zhvillimit: 14 – 16 prill 2022 2022

Vendi i organizimit: TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë,

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: kejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek fizioterapiste dhe fizioterapiste

Kreditet : 7

14 prill 2022 , online / Trajnim “Obeziteti”

Titulli i aktivitetit: 14 prill 2022 , online / Trajnim “Obeziteti”

Data e zhvillimit: 14 prill 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: endokrinologe, kardiologe, nefrologe, reumatologe, infeksioniste, onkologe, mjek urgjence, farmaciste

Kreditet : 3

14, 15, 19, 20 prill 2022 NJVKSH Permet “ANEMIA, LLOJET E SAJ, DIAGNOZA SHENJAT DHE TRAJTIMI”

Titulli i aktivitetit: 14, 15, 19, 20 prill 2022 NJVKSH Permet “ANEMIA, LLOJET E SAJ, DIAGNOZA SHENJAT DHE TRAJTIMI”

Data e zhvillimit: 14, 15, 19, 20 prill 2022

Vendi i organizimit: NJVKSH Permet

Organizatori/ofruesi: NJVKSH Permet

Kontakte: Tel: 0699659871 E-mail : klarabeqaraj1996@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet : 4

13 – 14 prill 2022, Pogradec/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 prill 2022, Pogradec/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 13 – 14 prill 2022

Vendi i organizimit: NJVKSH Pogradec

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte:Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist,laborant,psikologe

Kreditet :12

12 prill – 14 dhjetor 2022, Tirane / Trajnim “Edukimi ne vazhdim per stafin infermieror SUOGJ Koco Gliozheni 2022” 

Titulli i aktivitetit: 12 prill – 14 dhjetor 2022, Tirane / Trajnim “Edukimi ne vazhdim per stafin infermieror SUOGJ Koco Gliozheni 2022” 

Data e zhvillimit: 12 prill – 14 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: SUOGJ Koco Gliozheni

Organizatori/ofruesi: SUOGJ Koco Gliozheni

Kontakte: E-mail: vjollcaqatipi@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere te SUOGJ Koco Gliozheni

Kreditet: 12

12, 14, 16 prill 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Titulli i aktivitetit: 12, 14, 16 prill 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Data e zhvillimit: 12, 14, 16 prill 2022

Vendi i organizimit: Hotel Fieri, Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 18

12 – 13 prill 2022 Erseke/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 prill 2022 Erseke/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 12 – 13 prill 2022

Vendi i organizimit: Spitali Erseke

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

11, 13, 15 prill 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Titulli i aktivitetit: 11, 13, 15 prill 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Data e zhvillimit: 11, 13, 15 prill 2022

Vendi i organizimit: Hotel Fieri, Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 18

9 – 10 prill 2022, QSH V-Dejes, Shkoder/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ”

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 prill 2022, QSH V-Dejes, Shkoder/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ”

Data e zhvillimit: 9 – 10 prill

Vendi i organizimit: QSH V-Dejes, Shkoder

Organizatori/ofruesi: Qendra e Perkujdesit per te Moshuar “Te Moza”

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

9 – 10 prill 2022, Skrapar/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 prill 2022, Skrapar/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 9 – 10 prill 2022

Vendi i organizimit: Skrapar

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte:Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist,laborant,psikologe

Kreditet :12

9 prill 2022 , online / Trajnim “Infeksionet dhe semundjet qe transmetohen me rruge seksuale IST /SST”

Titulli i aktivitetit: 9 prill 2022 , online / Trajnim “Infeksionet dhe semundjet qe transmetohen me rruge seksuale IST /SST”

Data e zhvillimit: 9 prill 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek familje

Kreditet : 4 

8 prill 2022 , online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Titulli i aktivitetit: 8 prill 2022 , online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Data e zhvillimit: 8 prill 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, mjeke te te gjitha specialiteteve, infermiere, farmaciste, stomatologe

Kreditet : 2

5, 7, 9 prill 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Titulli i aktivitetit: 5, 7, 9 prill 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Data e zhvillimit: 5, 7, 9 prill 2022

Vendi i organizimit: Hotel Fieri, Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 18

5, 6 prill 2022 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 5, 6 prill 2022 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Data e zhvillimit: 5, 6 prill 2022

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem

Kreditet : 6

20 prill – 25 dhjetor 2022 Aranitas / Trajnim “Grup kolegesh mjek – infermier te QSH Aranitas 2022”

Titulli i aktivitetit: 20 prill – 25 dhjetor 2022 Aranitas / Trajnim “Grup kolegesh mjek – infermier te QSH Aranitas 2022”

Data e zhvillimit: 20 prill – 25 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: QSH Aranitas

Organizatori/ofruesi: QSH Aranitas

Kontakte: Tel: 0692907990 E-mail: q.aranitas@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermiere te QSH Aranitas

Kreditet: 15 kredite (jo specialitet) dhe 9 kredite (specialitet)

4, 6, 8 prill 2022, Patos/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Titulli i aktivitetit: 4, 6, 8 prill 2022, Patos/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”.

Data e zhvillimit: 4, 6, 8 prill 2022

Vendi i organizimit: QSH Patos

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 18

2 – 3 prill 2022 Lushnje / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 prill 2022 Lushnje / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”

Data e zhvillimit: 2 – 3 prill 2022

Vendi i organizimit: Bar-restorant “BOEME EVENT”, Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

2 – 3 prill 2022 Rreshen/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 prill 2022 Rreshen/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 2 – 3 prill 2022

Vendi i organizimit: Pallati i Kultures, Rreshen

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

2 prill 2022 , online / Trajnim “Infeksionet dhe semundjet qe transmetohen me rruge seksuale IST /SST”

Titulli i aktivitetit: 2 prill 2022 , online / Trajnim “Infeksionet dhe semundjet qe transmetohen me rruge seksuale IST /SST”

Data e zhvillimit: 2 prill 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek familje

Kreditet : 4

1 prill 2022 Tirane / Konference “Perqasjet e reja gjenetike dhe terapeutike ne praktiken neuropsikiatrike”.

Titulli i aktivitetit: 1 prill 2022 Tirane / Konference “Perqasjet e reja gjenetike dhe terapeutike ne praktiken neuropsikiatrike”.

Data e zhvillimit: 1 prill 2022

Vendi i organizimit: Hotel Plaza Tirane

Organizatori/ofruesi: Ample

Kontakte: Tel: 0695771135 E-mail: pamelagruda@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek psikiater, neurologe, gjenetiste, pediater

Kreditet : 5

prill – nentor 2022 Tirane/ Trajnim “Cikel seminaresh per personelin e fizioterapise”

Titulli i aktivitetit: prill – nentor 2022 Tirane/ Trajnim “Cikel seminaresh per personelin e fizioterapise”

Data e zhvillimit: prill – nentor 2022

Vendi i organizimit: QSUNT, Tirane

Organizatori/ofruesi: QSUNT, Tirane

Kontakte: E-mail:  sektori-infermieristik@qsut.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapise

Kreditet: 6

prill – nentor 2022 Tirane/ Trajnim “Cikel seminaresh per personelin farmacist”

Titulli i aktivitetit: prill – nentor 2022 Tirane/ Trajnim “Cikel seminaresh per personelin farmacist”

Data e zhvillimit: prill – nentor 2022

Vendi i organizimit: QSUNT, Tirane

Organizatori/ofruesi: QSUNT, Tirane

Kontakte: E-mail:  sektori-infermieristik@qsut.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste te QSUNT

Kreditet: 24

prill – nentor 2022 Tirane/ Trajnim “Cikel leksionesh per infermierine”

Titulli i aktivitetit: prill – nentor 2022 Tirane/ Trajnim “Cikel leksionesh per infermierine”

Data e zhvillimit: prill – nentor 2022

Vendi i organizimit: QSUNT, Tirane

Organizatori/ofruesi: QSUNT, Tirane

Kontakte: E-mail:  sektori-infermieristik@qsut.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 26

prill – dhjetor 2022 Korce/Trajnim / “Edukimi ne vazhdim per stafin e Spitalit Rajonal Korce”

Titulli i aktivitetit: prill – dhjetor 2022 Korce/Trajnim / “Edukimi ne vazhdim per stafin e Spitalit Rajonal Korce”

Data e zhvillimit: prill – dhjetor 2022

Vendi i organizimit:  Spitali Rajonal Korce

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Korce

Kontakte: E-mail: valbonamurataj@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, familje, specialist, infermiere dhe farmaciste te Spitalit Rajonal Korce

Kreditet: 33

prill –maj 2022 QSH nr.6 Durres/ “Menaxhimi i HTA-se nen kujdesin Shendetesor Paresor dhe ndikimi i Covid-19 ne kete patologji”

Titulli i aktivitetit: prill –maj 2022 QSH nr.6 Durres/ “Menaxhimi i HTA-se nen kujdesin Shendetesor Paresor dhe ndikimi i Covid-19 ne kete patologji”

Data e zhvillimit: prill –maj 2022

Vendi i organizimit: QSH nr.6 Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr.6 Durres

Kontakte: Tel: 0683351831 E-mail: idajdini@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier QSH nr.6 Durres

Kreditet: 10