30 prill 2024, Vlorë/ Workshop “Shoku anafilaktik një emergjencë mjekësore për profesionistët e kujdesit shëndetësor”

Titulli i aktivitetit: 30 prill 2024, Vlorë/ Workshop “Shoku anafilaktik një emergjencë mjekësore për profesionistët e kujdesit shëndetësor”

Data e zhvillimit: 30 prill 2024

Vendi i organizimit:Salla e Telemedecinës, Spitali Vlorë

Organizatori/ofruesi: Urdhri I Infermierit

Kontakte: Tel: 0693402150 E-mail: bitrimei@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë që  punojnë në qëndra shëndetësore dhe urgjenca

Kreditet: 5 

29 prill – 10 maj 2024, Tiranë /Trajnim “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”.

Titulli i aktivitetit: 29 prill – 30 maj 2024, Tiranë/Trajnim “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”.

Data e zhvillimit: 29 prill – 10 maj 2024

Vendi i organizimit: Hotel Mondial, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Kujdesi shëndetësor familjar”

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 25 

 29 – 30 prill 2024, Dibër/ “Menaxhimi i dhimbjes dhe problemet psikosociale per pacientet tumoral”

Titulli i aktivitetit: 29 – 30 prill 2024, Dibër / “Menaxhimi i dhimbjes dhe problemet psikosociale per pacientet tumoral”

Data e zhvillimit: 29 – 30 prill 2024

Vendi i organizimit: Lokal Lila Dibër

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Sherbimit te Kujdesit Paliativ Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juliana.xhindoli@univlora.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe specialiteteve te ndryshme, farmaciste, stomatologe, infermier, psikolog dhe punonjes social

Kreditet: 12  

 29 prill 2024,Fier/Seminar “Të reja mbi diagnozën dhe
mjekimin e Diabetit Mellitus”

Titulli i aktivitetit: 29 prill 2024,Fier/Seminar “Të reja mbi diagnozën dhe
mjekimin e Diabetit Mellitus

Data e zhvillimit: 29 prill 2024

Vendi i organizimit: Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit Në Shqiperi

Kontakte: Tel: 0692051742 E-mail: floritoti@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: farmacist

Kreditet: 3 

29 prill 2024, Gramsh/ Workshop “Shoku anafilaktik një emergjencë mjekësore për profesionistët e kujdesit shëndetësor”

Titulli i aktivitetit: 29 prill 2024, Gramsh/ Workshop”Shoku anafilaktik një emergjencë mjekësore për profesionistët e kujdesit shëndetësor”

Data e zhvillimit: 29 prill 2024

Vendi i organizimit: Qendra Kulturore Gramsh

Organizatori/ofruesi: Urdhri I Infermierit

Kontakte: Tel: 0693402150 E-mail: bitrimei@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë që  punojnë në qëndra shëndetësore dhe urgjenca

Kreditet: 5 

27 – 28 prill 2024, Dibër / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Titulli i aktivitetit: 27 – 28 prill 2024, Dibër / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Data e zhvillimit: 27 – 28 prill 2024

Vendi i organizimit: Lokal Lila, Dibër

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Sherbimi i Kujdesit Paliativ” Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juli.xhindoli@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12 

27 – 28 prill 2024, Sarandë/ Trajnim “Kujdesjet e konfortit dhe rehatisë tek pacientët jo-autonom. Nuk është lluks, por jetik” 

Titulli i aktivitetit:  27 – 28 prill 2024, Sarandë/ Trajnim “Kujdesjet e konfortit dhe rehatisë tek pacientët jo-autonom. Nuk është lluks, por jetik”  

Data e zhvillimit: 27 – 28 prill 2024

Vendi i organizimit: Universiteti i Sarandës

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve të Trajnimit Të Profesionistëve Të Shëndetit Traditë Art Shkencë

Kontakte: Tel: 0692090996 E-mail: mimoza.kalaja@yahoo.com 

Kategoria e pjesmarrësve: infermierë

Kreditet: 12

27 – 28 prill 2024, Online/ Trajnim ” Eksperiencat e pafavorshme të fëmijërisë, stresi post – traumatik tek fëmijët, adoleshentët dhe të rriturit” 

Titulli i aktivitetit: 27 – 28 prill 2024, Online/ Trajnim ” Eksperiencat e pafavorshme të fëmijërisë, stresi post – traumatik tek fëmijët, adoleshentët dhe të rriturit” 

Data e zhvillimit: 27 – 28 prill 2024 

Vendi i organizimit: online 

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY 

Kontakte: Tel: 0692146453 E-mail: cbtschematherapyalbania@gmail.com 

Kategoria e pjesmarrësve: mjekë të përgjithshëm 

Kreditet: 5

27 prill  – 27 maj 2024, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 27 prill – 27 maj 2024, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 27 prill – 27 maj 2024

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet: 12  

27 prill 2024, Fier/ Trajnim “Menaxhimi dhe vetëmenaxhimi i dhimbjes. Vetëmjekimi i dhimbjes. Roli i farmacistit në vetëkujdes dhe vetë-mjekim” 

Titulli i aktivitetit: 27 prill 2024, Fier/ Trajnim “Menaxhimi dhe vetëmenaxhimi i dhimbjes. Vetëmjekimi i dhimbjes. Roli i farmacistit në vetëkujdes dhe vetë-mjekim” 

Data e zhvillimit: 27 prill 2024

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together Consulting 

Kontakte: Tel:0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë të përgjithshë dhe farmacistë

Kreditet: 6

27 prill 2024, Gramsh/ Workshop “Shoku anafilaktik një emergjencë mjekësore për profesionistët e kujdesit shëndetësor”

Titulli i aktivitetit: 27 prill 2024, Durrës/ Workshop “Shoku anafilaktik një emergjencë mjekësore për profesionistët e kujdesit shëndetësor”

Data e zhvillimit: 27 prill 2024

Vendi i organizimit: Qendra Kulturore Gramsh

Organizatori/ofruesi: Urdhri I Infermierit

Kontakte: Tel: 0693402150 E-mail: bitrimei@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë që  punojnë në qëndra shëndetësore dhe urgjenca

Kreditet:5

27 prill 2024, Fier/ Trajnim “Menaxhimi dhe vetëmenaxhimi i dhimbjes. Vetëmjekimi i dhimbjes. Roli i farmacistit në vetëkujdes dhe vetë-mjekim” 

Titulli i aktivitetit: 27 prill 2024, Fier/ Trajnim “Menaxhimi dhe vetëmenaxhimi i dhimbjes. Vetëmjekimi i dhimbjes. Roli i farmacistit në vetëkujdes dhe vetë-mjekim” 

Data e zhvillimit: 27 prill 2024

Vendi i organizimit: Poliklinika  Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together Consulting

Kontakte: Tel: 0674283599 E–mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë të përgjithshëm dhe farmacistë

Kreditet: 6

26 prill – 26 maj 2024, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 26 prill – 26 maj 2024, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 26 prill – 26 maj 2024

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11 

26 prill 2024, Shkodër/Seminar “Të reja mbi diagnozën dhe
mjekimin e Diabetit Mellitus”

Titulli i aktivitetit: 26 prill 2024, Shkodër/Seminar “Të reja mbi diagnozën dhe
mjekimin e Diabetit Mellitus

Data e zhvillimit: 26 prill 2024

Vendi i organizimit: Hotel Colosseo Shkodër

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit Në Shqiperi

Kontakte: Tel: 0692051742 E-mail: floritoti@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: farmacist

Kreditet: 3 

25 prill 2024,Tiranë/ Workshop “Kujdesi terapeutik ne rehabilitimin e hershem neurologjik” 

Titulli i aktivitetit: 25 prill 2024, Tiranë/ Workshop “Kujdesi terapeutik ne rehabilitimin e hershem neurologjik”

Data e zhvillimit: 25 prill 2024

Vendi i organizimit: Michels Bildungsforum Albania, Rruga e Durrësit 22, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Urdhri I Infermierit

Kontakte: Tel: 0693402150 E-mail: bitrimei@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë

Kreditet: 3 

24 prill 2024, online/ Trajnim “Dhimbja në patologjitë reumatizmale” 

Titulli i aktivitetit: 24 prill 2024, online/ Trajnim “Dhimbja në patologjitë reumatizmale” 

Data e zhvillimit: 24 prill 2024

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë te përgjithshëm/të familjes, mjekë reumatologe, mjekë specialistë, farmacistë

Kreditet: 4

23 – 25 prill 2024, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 23 – 25 prill 2024 online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Data e zhvillimit: 23 – 25 prill 2024

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12  

23 – 24 prill 2024, Vlorë / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 prill 2024,Vlore / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Data e zhvillimit: 23 – 24 prill 2024

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Sherbimi i Kujdesit Paliativ” Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juli.xhindoli@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

23 – 24 prill 2024 Tirane, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Titulli i aktivitetit:23 – 24 prill 2024 Tirane, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Data e zhvillimit: 23 – 24 prill 2024

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet: 19.2

23 – 24 prill 2024, Vlorë / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 prill 2024,Vlore / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Data e zhvillimit: 23 – 24 prill 2024

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Sherbimi i Kujdesit Paliativ” Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juli.xhindoli@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

22 – 23 prill 2024, Online/ Trajnim “Infermieri, në pacientë me diagnoza të vecnta” 

Titulli i aktivitetit: 22 -24 prill 2024, Online/ Trajnim “Infermieri, në pacientë me diagnoza neurologjike”  

Data e zhvillimit: 22 – 24 prill 2024

Vendi i organizimit: online 

Organizatori/ofruesi: Kërkimi Shkencor në Infermieri  

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mai: kshinfermieror@gmail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë 

Kreditet: 12

20 – 21 prill 2024, online/ ” Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike të punës” 

Titulli i aktivitetit: 20 – 21 prill 2024, online/ ” Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike të punës” 

Data e zhvillimit: 20 – 21 prill 2024

Vendi i organizimit: online 

Organizatori/ofruesi: Kërkimi Shkencor Në Infermieri 

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermierormail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë 

Kreditet: 12  

20,21,22,26,27 prill – 4,11 maj 2024, Vlore/ trajnim “Edukimi seksual, shërbimet miqësore për të rinjtë, promoconi shëndetësor në  komunitet” 

Titulli i aktivtetit: 20,21,22,26,27 prill – 4,11 maj 2024 , Vlore/ trajnim “Edukimi seksual, shërbimet miqësore për të rinjtë, promoconi shëndetësor në  komunitet” 

Data zhvillimit:  20,21,22,26,27 prill – 4,11 maj 2024

Vendi organizimit: NJVKSH Vlore 

Organizatori/ofruesi: Albanian Community Assist Acca  

Kontakte: Tel: 0692081965 E-mail: acaalbania@gmail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë të përgjithshëm, mjekë specialistë ( obstetër- gjinekologë pranë qendrave ambulatore, infermierë/mami 

Kreditet: 62

20 prill 2024 Tiranë/”Konferenca e V-të ndërkombëtare e kirurgjisë. Teknikat inovative dhe Mini -Invazive në kirurgjinë e sotme” 

Titulli i aktivitetit: 20 prill 2024 Tiranë/Konferenca e V-të ndërkombëtare e kirurgjisë. Teknikat inovative dhe Mini -Invazive në kirurgjinë e sotme. 

Data e zhvillimit: 20 prill 2024 

Vendi i organizimit: Hotel Plaza Tranë 

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Amea” 

Kontakte: Tel:0684032151 E-mail: secretary@amea.al 

Kategoria e pjesmarrësve: mjekë të përgjithshëm, mjekë specialistë ( kirurgë, kardiokirurgë, neurokirurgë, kirurgë onkologë, urologë, obstetër gjinekologë, imazheristë, ORL, kirurgë ortopedë, okulistë ) dhe infermierë qe punojnë në kirurgji 

Kredite: 6

20 prill 2024,Korcë / Trajnim “Hemorroidet dhe trajtimi i tyre” 

Titulli i aktivitetit: 20 prill 2024, Korcë/ Trajnim “Hemorroidet dhe trajtimi i tyre” 

Data e zhvillimit: 20 prill 2024

Vendi i organizimit: NJKVSH Korcë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, specialiste dhe infermiere 

Kreditet: 3

19 – 20 prill 2024 online, Trajnim / “Shendeti mendor dhe Çrregullimet neurozhvillimore tek femijet

Titulli i aktivitetit :19 – 20 prill 2024 online, Trajnim /Shendeti mendor dhe Çrregullimet neurozhvillimore tek femijet

Data e zhvillimit: 19 – 20 prill 2024

Vendi i organizimit:  online

Organizatori/ofruesi: CBT dhe Schema Therapy Albania

Kontakte: Tel: 0676323444 E-mail: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, dentist, farmacist

Kreditet: 11  

19 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “Të reja mbi diagnozën dhe mjekimin e diabetit mellitus” 

Titulli i aktivitetit: 19 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “Të reja mbi diagnozën dhe mjekimin e diabetit mellitus” 

Data e zhvillimit: 19 prill 2024 

Vendi i organizimit: Durres 

Organizatori/ofruesi: Shoqata E Diabetit Në Shqipëri 

Kontakte: Tel: 0692051742 E-mail: floritoti@gmail.com 

Kategoria pjesëmarrësve: farmacist 

Kreditet: 3 

18 prill 2024 Tirane, Trajnim / “PTACLS “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant””

Titulli i aktivitetit: 18 prill 2024 Tirane, Trajnim / “PTACLS “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant”

Data e zhvillimit: 18 prill 2024

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek të përgjithshëm

Kreditet: 6

16 – 18 prill 2024, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 16 – 18 prill 2024, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Data e zhvillimit: 16 – 18 prill 2024

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12 

16 – 17 prill 2024, Vlore / “Menaxhimi i dhimbjes dhe problemet psikosociale per pacientet tumoral”

Titulli i aktivitetit: 16 – 17 prill 2024, Vlore / “Menaxhimi i dhimbjes dhe problemet psikosociale per pacientet tumoral”

Data e zhvillimit: 16 – 17 prill 2024

Vendi i organizimit: Telemedecina, Spitali Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Sherbimit te Kujdesit Paliativ Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juliana.xhindoli@univlora.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe specialiteteve te ndryshme, farmaciste, stomatologe, infermier, psikolog dhe punonjes social

Kreditet: 12  

16 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “Të reja mbi diagnozën dhe mjekimin e diabetit mellitus” 

Titulli i aktivitetit: 16 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “Të reja mbi diagnozën dhe mjekimin e diabetit mellitus” 

Data e zhvillimit: 16 prill 2024 

Vendi i organizimit: Tiranë 

Organizatori/ofruesi: Shoqata E Diabetit Në Shqipëri 

Kontakte: Tel: 0692051742 E-mail: floritoti@gmail.com 

Kategoria pjesëmarrësve: farmacist 

Kreditet: 3

13 – 14 prill 2024, Lushnje/ Trajnim “Aktet infermierore gjatë kujdesit në situata emergjente bazuar në protokollet më të fundit” 

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 prill 2024, Lushnje/ Trajnim “Aktet infermierore gjatë kujdesit në situata emergjente bazuar në protokollet më të fundit” 

Data e zhvillimit: 13 – 14 prill 2024

Vendi i organizimit: DSHP Lushnje 

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve të Trajnimit Të Profesionistëve Të Shëndetit Traditë Art Shkencë 

Kontakte: Tel: 0692090996 E-mail: mimoza.kalaja@yahoo.com 

Kategoria e pjesmarrësve: infermierëve

Kreditet: 12

13 – 14 prill 2024, Kukës/ Trajnim” Integrimi i semundjeve infektive ne kujdesin shendetesor paresor”

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 prill 2024, Kukës / Trajnim” Integrimi i semundjeve infektive ne kujdesin shendetesor paresor”

Data e zhvillimit: 13 – 14 prill 2024

Vendi i organizimit: Spitali Kukës

Organizatori/ofruesi: Zeri i komunitetit per shendetin

Kontakte: E-mail: zerikomunitet@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 12

13 – 14 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “Roli i personelit shëndetësor në llojet e ndryshme të plagëve dhe demostrimi praktik i teknikave të suturave” 

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “Roli i personelit shëndetësor në llojet e ndryshme të plagëve dhe demostrimi praktik i teknikave të suturave” 

Data e zhvillimit: 13 – 14 prill 2024 

Vendi i organizimit: Universiteti Beder , Tiranë 

Organizatori/ofruesi: Kërkimi Shkencor Në Infermieri 

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermierormail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë 

Kreditet: 11 

13 – 14 prill 2024, Online/ “Menaxhimi i stresit dhe mbështetja psikologjike për profesionistët e shëndetit mendor” 

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 prill 2024, Online/ “Menaxhimi i stresit dhe mbështetja psikologjike për profesionistët e shëndetit mendor” 

Data e zhvillimit: 13 – 14 prill 2024 

Vendi i organizimit: online 

Organizatori/ofruesi: QKSHP 

Kontakte: Tel: 0684420000 E-mail: qksh.psikologjike@gmail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: psikologë, punojës socialë 

Kreditet: 6  

13 prill 2024, Korce / Trajnim “Infeksionet ne gravidance dhe protozoaret” 

Titulli i aktivitetit: 13 prill 2024, Korce / Trajnim “Infeksionet ne gravidance dhe protozoaret” 

Data e zhvillimit: 13 prill 2024

Vendi i organizimit: DSHP Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem/familje, specialiste (obsteter-gjinekologe)

Kreditet: 6

13 prill 2024 Fier / “Nderhyrje multidisiplinare per nje mjedis pa droge”.

Titulli i aktivitetit: 13 prill 2024Fier / “Nderhyrje multidisiplinare per nje mjedis pa droge”.

Data e zhvillimit: 13 prill 2024

Vendi i organizimit: Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 6

12 – 13 prill 2024 online, Trajnim / “Shendeti mendor dhe Çrregullimet neurozhvillimore tek femijet

Titulli i aktivitetit : 12 – 13 prill 2024 online, Trajnim /Shendeti mendor dhe Çrregullimet neurozhvillimore tek femijet

Data e zhvillimit: 12 – 13 prill 2024

Vendi i organizimit:  online

Organizatori/ofruesi: CBT dhe Schema Therapy Albania

Kontakte: Tel: 0676323444 E-mail: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, dentist, farmacist

Kreditet: 11 

9 – 11 prill  2024, online/ “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me kujdesin shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 9 – 11 prill 2024, online/ “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me kujdesin shendetesor”

Data e zhvillimit: 9 – 11 prill 2024

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 11

8 prill – 24 Korrik Shkodër/ Trajnim në vendin e punës “Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në banesë” 

Titulli i aktivitetit: 8 prill – 24 Korrik Shkodër/ Trajnim në vendin e punës “Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në banesë” 

Data e zhvillimit: 8 prill – 24 korrik 2024

Vendi i organizimit: QSh Bushat Shkodër

Organizatori/ofruesi: QSh Bushat Shkodër

Kontakte: Tel: 0695899773 E-mail: sonilavekshari@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë të familjes, infermerë të QSh Bushat, Shkodër

Kreditet: 16 

7 prill 2024 Kavaje/ “Shëndeti seksual dhe riprodhues  për personat me aftësi ndryshe” 

Titulli i aktivitetit: 7 prill 2024 Kavaje/ “Shëndeti seksual dhe riprodhues  për personat me aftësi ndryshe” 

Data e zhvillimit: 7 prill 2024 

Vendi i organizimit: Spitali Kavaje 

Orgnizatori/ofruesi: Albania Comunity Assist – ACA 

Kontakte: Tel: 0692081965 Email: acaalbania@gmail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë te përgjithshëm, infermierë/mami, psikologë, punojës social që punojnë me personat me aftësi ndryshe. 

Kreditet: 6 kredite për kategorinë mjekë të përgjithshëm 

6 kredite per kategorinë infermierë/mami, psikologë, punojës social që punojnë me personat me aftësi ndryshe.  

6 – 7 prill 2024, Fush Arrëz/ “Aftësitë dhe strategjitë e komunikimit të infermierit profesionist për tu përballur me takime të vështira në mënyrë të sigurt dhe efektive në mjediset e praktikave të kujdesit” 

Titulli i aktivitetit: 6 – 7 prill 2024, Fush Arrëz/ “Aftësitë dhe strategjitë e komunikimit të infermierit profesionist për tu përballur me takime të vështira në mënyrë të sigurt dhe efektive në mjediset e praktikave të kujdesit” 

Data e zhvillimit: 6 – 7 prill 2024 

Vendi i organizimit: Fush Arrëz (Pukë) 

Organizatori/ofruesi: Qendra Tash 

Kontakte: Tel: 0692090996  E-mail: mimoza.kalaja@yahoo.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: infermier si jo-specialitet 

Kreditet: 12

6  – 7 prill 2024, online/ ” Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike të punës” 

Titulli i aktivitetit: 6  – 7 prill 2024, online/ ” Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike të punës” 

Data e zhvillimit: 6 – 7 prill 2024 

Vendi i organizimit: online 

Organizatori/ofruesi: Kërkimi Shkencor Në Infermieri 

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermierormail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë 

Kreditet: 12  

6 prill 2024, Korcë/ Trajnim “Long Covid” 

Titulli i aktivitetit: 6 prill 2024, Korcë/ Trajnim “Long Covid” 

Data e zhvillimit: 6 prill 2024 

Vendi i organizimit: DSHP Korcë 

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik  

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë të përgjithshëm, mjekë specialistë 

Kreditet: 2  

6 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “BLSD&Basic Life Support Defibrilation” 

Titulli i aktivitetit: 6 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “BLSD&Basic Life Support Defibrilation 

Data e zhvillimit: 6 prill 2024 

Vendi i organizimit: Qendra Kombëtare e Urgjencës 

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencës 

Kontakte: Tel: 0693892424  

Kategoria e pjesmarrësve: mjekë të përgjithshëm dhe infermierë 

Kredite: 6

6 prill 2024, Korcë/ Trajnim “Antraksi” 

Titulli i aktivitetit: 6 prill 2024, Korcë/ Trajnim “Antraksi” 

Data e zhvillimit: 6 prill 2024 

Vendi i organizimit: DSHP Korcë 

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik  

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë të përgjithshëm, mjekë specialistë 

Kreditet: 3

5 – 6 – 7 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “Niveli i I-rë i EMDR” 

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 – 7 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “Niveli i I-rë i EMDR” 

Data e zhvillimit: 5 – 6 – 7 prill 2024 

Vendi i organizimit: Durrës, Rruga Taulantia (Pallati 27 Katesh, Hyrja Banka Credins,Kati 10)

Organizatori/ofruesi: Shoqata “EMDR ALBANIA” 

Kontakte: Tel: 0692831448 E-mail: infoemdralbania@gmail.com 

Kategoria e pjesmarrësve: psikologë dhe logoped

Kreditet: 9 

5 prill 2024 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Titulli i aktivitetit: 5 prill 2024 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Data e zhvillimit: 5 prill 2024

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermiere

Kreditet: 6 

3 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “BLS – Telefonik”

Titulli i aktivitetit: 3 prill 2024, Tiranë/ Trajnim “BLS – Telefonik”

Data e zhvillimit: 3 prill 2024

Vendi i organizimit: Qendra Kombëtare e Urgjencës Mjekësore Tiranë

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencës Mjekësore Tiranë

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë dhe infermierë të urgjencës

Kreditet: 6

2 – 4 prill 2024, online/ “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me kujdesin shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 2 – 4 prill 2024, online/ “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me kujdesin shendetesor”

Data e zhvillimit: 2 – 4 prill 2024

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere/mami

Kreditet:11 

1 – 2 prill 2024, Gjirokastër/ “Menaxhimi i dhimbjes dhe problemet pskosociale në pacientët tumoral”  

Titulli i aktivitetit: 1 – 2 prill 2024, Gjirokastër/ “Menaxhimi i dhimbjes dhe problemet pskosociale në pacientët tumoral” 

Data e zhvillimit: 1 – 2 prill 2024 

Vendi i organizimit: Hotel Nr.One, Gjirokastër 

Organizatori/ofruesi: Shoqata se Shërbimit të Kujdesit Paliativ

Kontakte: Tel: 0695242050 E-mail: juljana.xhindoli@univlora.edu.al 

Kategoria e pjesemarrësve: mjekë të përgjithshë/familjes, farmacistë, infermierë 

Kreditet: 12