30 qershor 2022, online /Trajnim “”Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me Rrugë Seksuale (IST/SST)”

Titulli i aktivitetit: 30 qershor 2022, online /Trajnim “”Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me Rrugë Seksuale (IST/SST)”

Data e zhvillimit: 30 qershor 2022,

Vendi i organizimit: nëpërmjet platformës ZOOM IN

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel:0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek familje

Kreditet : 4

29 – 30 qershor 2022, Tirane / Trajnim “Ndihma e pare, urgjenca BLSD, rianimim kardio-pulmonar”  

Titulli i aktivitetit: 29 – 30 qershor 2022, Tirane / Trajnim “Ndihma e pare, urgjenca BLSD, rianimim kardio-pulmonar”  

Data e zhvillimit: 29 – 30 qershor 2022

Vendi i organizimit: FSHF

Organizatori/ofruesi: FSHF

Kontakte: Tel: 0694040433   E-mail: endreu@fshf.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familjes, infermier, fizioterapiste, mjeke urgjence dhe mjeke sportive

Kreditet: 11.4

29 qershor 2022, Klos /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Titulli i aktivitetit: 29 qershor 2022, Klos /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Data e zhvillimit: 29 qershor 2022

Vendi i organizimit: ne Qendren shendetesore Klos.

Organizatori/ofruesi: Kujdesi Shëndetësor Familjar

Kontakte: Tel: 069225795 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:Infermier

Kreditet : 18

28-29-30 qershor 2022, Durres/Trajnim”Infeksionet Spitalore dhe zbatimi i Protokolleve per menaxhimin e tyre”

Titulli i aktivitetit: 28-29-30 qershor 2022, Durres/Trajnim”Infeksionet Spitalore dhe zbatimi i Protokolleve per menaxhimin e tyre”

Data e zhvillimit: 28-29-30 qershor 2022.

Vendi i organizimit: Salla e telemjekesise, Spitali Rajonal Durres.

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Durres.

Kontakte: 0698822333 Email: kriastiana.comashi@srd.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: jo-specialitet per infermiere te spitalit

Kreditet : 6

28-29 qershor 2022,Bulqize /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit”

Titulli i aktivitetit: 28-29 qershor 2022,Bulqize /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit”

Data e zhvillimit: 28-29 qershor 2022

Vendi i organizimit: Salla e Lokalit perballe shkolles 9-Vjecare‚‘Xhevdet Doda‘. Bulqize.

Organizatori/ofruesi: Kerkimi shkencor ne Infermieri.

Kontakte: Tel: E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermier

Kreditet : 14.3

28 qershor 2022, Tirane / Trajnim “Kujdesi shendetesor ne patologjite interne”  

Titulli i aktivitetit: 28 qershor 2022, Tirane / Trajnim “Kujdesi shendetesor ne patologjite interne”  

Data e zhvillimit: 28 qershor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Mondial Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem dhe specialiste

Kreditet: 4

28 qershor 2022, Maqellare /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Titulli i aktivitetit: 28 qershor 2022, Maqellare /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Data e zhvillimit: 28 qershor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Maqellare.

Organizatori/ofruesi: Kujdesi Shëndetësor Familjar

Kontakte:Tel: 069225795 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:Infermier

Kreditet : 18

25 qershor 2022 – 20 shkurt 2023 Gjirokaster/Trajnim/ “Trajnime profesionale per personelin mjek-infermier (QSH -KSHP Gjirokaster)”

Titulli i aktivitetit: 25 qershor 2022 – 20 shkurt 2023 Gjirokaster/Trajnim/ “Trajnime profesionale per personelin mjek-infermier (QSH -KSHP Gjirokaster)”

Data e zhvillimit: 25 qershor 2022 – 20 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: NJVKSH-KSHP-QSH Lunxheri,Antogone,Lazarat

Kontakte: Tel: 0695436076 E-mail: blediahmeti@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje dhe infermier te QSH Lunxheri,Antogone,Lazarat

Kreditet: 15

25-26 qershor 2022,Peshkopi /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit”

Titulli i aktivitetit: 25-26 qershor 2022,Peshkopi /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit”

Data e zhvillimit: 25-26 qershor 2022

Vendi i organizimit: prane Spitalit te Peshkopise.

Organizatori/ofruesi: Kerkimi shkencor ne Infermieri.

Kontakte: Tel: E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermier

Kreditet : 14.3

25 dhe 26 Qershor 2022, Peqin/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.

Titulli i aktivitetit: 25 dhe 26 Qershor 2022, Peqin/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 25 dhe 26 Qershor 2022

Vendi i organizimit: ne sallen e pallatit te kultures, Peqin

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte:Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist,laborant,psikologe

Kreditet :12

25 qershor 2022, Konferencë ” Problematikat kryesore në menaxhimin e sukseshëm e patologjive të ndryshme në qytetin e Korçës”.

Titulli i aktivitetit: 25 qershor  2022, Konferencë ” Problematikat kryesore në menaxhimin e sukseshëm e patologjive të ndryshme në qytetin e Korçës”.  

Data e zhvillimit: 25 qershor 2022

Vendi i organizimit: Korçë

Organizatori/ofruesi: Këshilli Rajonal I Urdhërit të Mjekut Korçë

Kontakte: Tel: 0698691626 E-mail:entelakollcinaku@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, , Farmacist

Kreditet: 5

24,25 dhe 26 Qershor 2022 Tirane, Kongres/ “Retinopatia Diabetike”.

Titulli i aktivitetit: 24, 25 dhe 26 Qershor 2022 Tirane, Kongres/ “Retinopatia Diabetike”

Data e zhvillimit: 24, 25 dhe 26 Qershor 2022.

Vendi i organizimit: Hotel Rogner, Tirane.

Organizatori/ofruesi: Shoqata Mbareshqiptare e Oftalmologeve (SHMSHO).

Kontakte:Tel:069859222 Email:info@paao.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem/familje, mjek okuliste, endokrinologe, dhe interne

Kreditet :13

25 qershor 2022, Lushnje/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit”

Titulli i aktivitetit: 25 qershor 2022, Lushnje/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit”

Data e zhvillimit: 25 qershor 2022.

Vendi i organizimit: pranë NJVKSH Lushnje.

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, mjeke specialiste ( hemtatologe, kardiologe, shendet publik ) farmaciste, stomatologe

Kreditet : 6

24 qershor 2022 – 18 shkurt 2023 Gjirokaster/Trajnim/ “Trajnime profesionale per personelin mjek-infermier (QSH -KSHP Gjirokaster)”

Titulli i aktivitetit: 24 qershor 2022 – 18 shkurt 2023 Gjirokaster/Trajnim/ “Trajnime profesionale per personelin mjek-infermier (QSH -KSHP Gjirokaster)”

Data e zhvillimit: 24 qershor 2022 – 18 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: NJVKSH-KSHP-QSH Libohove Bashki,Libohove NJA,Pogon,Zagorie

Kontakte: Tel: 0695436076 E-mail: blediahmeti@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje dhe infermier te QSH Libohove Bashki,Libohove NJA,Pogon,Zagorie

Kreditet: 15

24 – 25 qershor 2022 Shkoder/ “Konferenca e shkencave mjekesore teknike – Ecuria e kurrikulave, edukimi, hulumtimi dhe teknikat e avancuara”

Titulli i aktivitetit: 1 Shtator 2022 Tirane, Leksion / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 24 – 25 qershor 2022.

Vendi i organizimit: Universiteti Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Fizioterapisteve

Kontakte: Tel: 0675297199 E-mail: sebastjan.mjekaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, familje, te gjithe specialitetet, farmaciste, infrmiere-mami, fizioterapiste, psikologe, punonjes social.

Kreditet: 12 kredite per kurrikul

24 qershor 2022, online /Trajnim “”Infeksionet dhe Sëmundjet

Titulli i aktivitetit: 24 qershor 2022, online /Trajnim “”Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me Rrugë Seksuale (IST/SST)”

Data e zhvillimit: 24 qershor 2022

Vendi i organizimit: nëpërmjet platformës ZOOM IN

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel:0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek familje

Kreditet : 4

23 qershor 2022 – 18 shkurt 2023 Gjirokaster/Trajnim/ “Trajnime profesionale per personelin mjek-infermier (QSH -KSHP Gjirokaster)”

Titulli i aktivitetit: 23 qershor 2022 – 18 shkurt 2023 Gjirokaster/Trajnim/ “Trajnime profesionale per personelin mjek-infermier (QSH -KSHP Gjirokaster)”

Data e zhvillimit: 23 qershor 2022 – 18 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: NJVKSH-KSHP-QSH Gjirokaster

Kontakte: Tel: 0695436076 E-mail: blediahmeti@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje dhe infermier te QSH Gjirokaster

Kreditet: 15

23 qershor 2022 Tirane, Webinar online”Insulinoterapia”

Titulli i aktivitetit: 23 qershor 2022 Tirane, Webinar online”Insulinoterapia”

Data e zhvillimit: 23 qershor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: 0694445985 Email: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek të përgjithshëm dhe endokrinologë

Kreditet : 3

21 qershor 2022 – 16 shkurt 2023 Gjirokaster/Trajnim/ “Trajnime profesionale per personelin mjek-infermier (QSH -KSHP Gjirokaster)”

Titulli i aktivitetit: 21 qershor 2022 – 16 shkurt 2023 Gjirokaster/Trajnim/ “Trajnime profesionale per personelin mjek-infermier (QSH -KSHP Gjirokaster)”

Data e zhvillimit: 21 qershor 2022 – 16 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: NJVKSH-KSHP-QSH Dropull i siperm, Dropull i poshtem

Kontakte: Tel: 0695436076 E-mail: blediahmeti@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje dhe infermier te QSH Dropull i siperm, Dropull i poshtem

Kreditet: 13.5

21,23 qershor 2022, Burrel/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Titulli i aktivitetit: 21,23 qershor 2022, Burrel/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Data e zhvillimit: 21, 23 qershor 2022

Vendi i organizimit: ne ambjentet e Vila Bruci, Burrel.

Organizatori/ofruesi: Kujdesi Shëndetësor Familjar

Kontakte: Tel: 069225795 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:Infermier

Kreditet : 18

21 qershor 2022, Ishem /Trajnim “Per nje menaxhim sa me te mire te sherbimit paresor nderthurur me kujdesin dhe mbeshtetjen e sherbimeve te Njesive Vendore.”

Titulli i aktivitetit: 21 qershor 2022, Ishem /Trajnim “Per nje menaxhim sa me te mire te sherbimit paresor nderthurur me kujdesin dhe mbeshtetjen e sherbimeve te Njesive Vendore.”

Data e zhvillimit: 21 qershor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Ishem

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore Ishem

Kontakte:Tel:0693417782 E-mail:lumajbesmir@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek dhe infermiere

Kreditet : 6

21 qershor 2022, online/ “Trajnim mbi praktiken e mire te punes ne farmaci dhe mbi ruajtjen e shperndarjen e barnave sipas standardeve te cilesise”

Titulli i aktivitetit: 21 qershor 2022, online/ “Trajnim mbi praktiken e mire te punes ne farmaci dhe mbi ruajtjen e shperndarjen e barnave sipas standardeve te cilesise”

Data e zhvillimit: 21 qershor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Akademia e Farmacise “Eureka”

Kontakte: Tel: E-mail: fatjon.jani@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: farmaciste

Kreditet : 6

21 qershor 2022, Korçë /Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti

Titulli i aktivitetit: 21 qershor 2022, Korçë /Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti”

Data e zhvillimit: 21 qershor 2022

Vendi i organizimit: pranë sallës së NJVKSH-së, Korçë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, infermier, farmacist

Kreditet : 6

21-22 qershor 2022,Burrel /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit”

Titulli i aktivitetit: 21-22 qershor 2022,Burrel /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit”

Data e zhvillimit: 21-22 qershor 2022

Vendi i organizimit: prane spitalit Burrel.

Organizatori/ofruesi: Kerkimi shkencor ne Infermieri.

Kontakte: Tel: E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermier

Kreditet : 14.3

20 qershor 2022 – 15 shkurt 2023 Gjirokaster/Trajnim/ “Trajnime profesionale per personelin mjek-infermier (QSH -KSHP Gjirokaster)”

Titulli i aktivitetit: 20 qershor 2022 – 15 shkurt 2023 Gjirokaster/Trajnim/ “Trajnime profesionale per personelin mjek-infermier (QSH -KSHP Gjirokaster)”

Data e zhvillimit: 20 qershor 2022 – 15 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: NJVKSH-KSHP-QSH Cepo,Picar,Odrie

Kontakte: Tel: 0695436076 E-mail: blediahmeti@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje dhe infermier te QSH Cepo,Picar,Odrie

Kreditet: 15

20, 22 qershor 2022, Peshkopi /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Titulli i aktivitetit: 20, 22 qershor 2022, Peshkopi /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Data e zhvillimit: 20, 22 qershor 2022

Vendi i organizimit: “Hotel Veri”, Peshkopi.

Organizatori/ofruesi: Kujdesi Shëndetësor Familjar

Kontakte: Tel: 069225795 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:Infermier

Kreditet : 18

20 qershor 2022, Ishem / Trajnim “Per nje sherbim sa me te mire te sherbimit paresor nderturur me kujdesin dhe mbeshtetjen e sherbimeve te NJVKSH”  

Titulli i aktivitetit: 20 qershor 2022, Ishem / Trajnim “Per nje sherbim sa me te mire te sherbimit paresor nderturur me kujdesin dhe mbeshtetjen e sherbimeve te NJVKSH”  

Data e zhvillimit: 20 qershor 2022

Vendi i organizimit: QSH Ishem

Organizatori/ofruesi: QSH Ishem

Kontakte: Tel: 0693417782   E-mail: lumajbesmir@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familje, infermier dhe mami

Kreditet: 6

18-19 qershor 2022, Pogradec / Trajnim “Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)”

Titulli i aktivitetit: 18-19 qershor 2022, Pogradec / Trajnim “Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)”

Data e zhvillimit: 18-19 qershor 2022

Vendi i organizimit: Prane Spitalit Pogradec.

Organizatori/ofruesi: Kërkimi shkencor në infermieri

Kontakte: Tel:0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familjes, infermier, mami, teknik laboratori dhe teknik imazherie

Kreditet : 11

18 qershor 2022,Berat /Trajnim “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e çrregullimit te stresit post traumatik”

Titulli i aktivitetit: 18 qershor 2022,Berat /Trajnim “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e çrregullimit te stresit post traumatik”

Data e zhvillimit: 18 qershor 2022

Vendi i organizimit: Berat

Organizatori/ofruesi: Working Together Consulting

Kontakte:Tel: E-mail:working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, shendet publik, inspektor te punes ISHSH, mjek laborant, teknik laboratori, stomatolog, farmacist.

Kreditet : 6

18 qershor 2022, Fier/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit”

Titulli i aktivitetit: 18 qershor 2022, Fier/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit”

Data e zhvillimit: 18 qershor 2022

Vendi i organizimit: pranë sallës së Poliklinikës Fier.

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, mjeke specialiste ( hemtatologe, kardiologe, shendet publik ) farmaciste, stomatologe

Kreditet : 6

18 qershor – 18 korrik 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Titulli i aktivitetit: 18 qershor – 18 korrik 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Data e zhvillimit: 18 qershor – 18 korrik 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet : 6

17 -18 qershor 2022 online /“Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.”

Titulli i aktivitetit: 17 -18 qershor 2022 online /“Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.”

Data e zhvillimit: 17 -18 qershor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0676323444 Email: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, farmacist

Kreditet : 10

16 qershor – 16 korrik 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 16 qershor – 16 korrik 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”.

Data e zhvillimit: 16 qershor – 16 korrik 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet : 6

16 qershor 2022, /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Titulli i aktivitetit: 16 qershor 2022, /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Data e zhvillimit: 16 qershor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Maqellare.

Organizatori/ofruesi: Kujdesi Shëndetësor Familjar

Kontakte:Tel: 069225795 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:Infermier

Kreditet : 18

16 qershor 2022, online /Trajnim “”Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me Rrugë Seksuale (IST/SST)”

Titulli i aktivitetit: 16 qershor 2022, online /Trajnim “”Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me Rrugë Seksuale (IST/SST)”

Data e zhvillimit: 16 qershor 2022,

Vendi i organizimit: nëpërmjet platformës ZOOM IN

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel:0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek familje

Kreditet : 4

14-17 qershor 2022 Shkoder,Leksion/ “Edukim në Vazhdim për stafin Infermieror S.R.SH “

Titulli i aktivitetit: 14-17 qershor 2022 Shkoder,Leksion/ “Edukim në Vazhdim për stafin Infermieror S.R.SH “

Data e zhvillimit: 14 -17 qershor 2022

Vendi i organizimit: Telemedicina , Spitali Rajonal Shkoder.

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Shkoder

Kontakte: Tel:069818252 E-mail:elona.barka@yahoo.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë te spitalit

Kreditet : 4

14-15 qershor 2022, Peshkopi /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Titulli i aktivitetit: 14-15 qershor 2022, Peshkopi /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”

Data e zhvillimit: 14-15 qershor 2022

Vendi i organizimit: “Hotel Veri”, Peshkopi.

Organizatori/ofruesi: Kujdesi Shëndetësor Familjar

Kontakte: Tel: 069225795 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:Infermier

Kreditet : 18

14 dhe 15 qershor 2022 Tirane, Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 14 dhe 15 qershor 2022 Tirane, Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Data e zhvillimit: 14 dhe 15 qershor 2022

Vendi i organizimit: Salla e trajnimit ne Qendren Kombetare te Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem

Kreditet : 6

13 qershor – 15 korrik 2022 Durres/ “Aftesimi i MF dhe IF ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 13 qershor – 15 korrik 2022 Durres/ “Aftesimi i MF dhe IF ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 13 qershor – 15 korrik 2022.

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: NJVKSH Durres

Kontakte: Tel: 0965683846 E-mail: eva.liti@oshksh.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, familje dhe infermier familje

Kreditet: 27

11-12 qershor 2022, Tirane / Trajnim “Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)”

Titulli i aktivitetit: 11-12 qershor 2022, Tirane / Trajnim “Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)”

Data e zhvillimit: 11-12 qershor 2022

Vendi i organizimit: Salla e organizimeve, “Golden taste”, Tirane

Organizatori/ofruesi: Kërkimi shkencor në infermieri

Kontakte: Tel:0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familjes, infermier, mami, teknik laboratori dhe teknik imazherie

Kreditet : 11

11 qershor 2022, Tirane / Trajnim “Trajtimet dhe menaxhimi  i komplikacioneve ne mjekesine kozmetike & aestetike”  

Titulli i aktivitetit: 11 qershor 2022, Tirane / Trajnim “Trajtimet dhe menaxhimi  i komplikacioneve ne mjekesine kozmetike & aestetike”    

Data e zhvillimit: 11 qershor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Plaza

Organizatori/ofruesi: Shoqata ASCAD

Kontakte: Tel: 0682064725   E-mail: monikafida@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke specialiste, dermatologe, kirurg estetik, mjek estetist

Kreditet: 6

10-12 qershor 2022,Vlore “Takimi Kombetar i Shkencave Mjekësore 9”

Titulli i aktivitetit:10-12 qershor 2022,Vlore “Takimi Kombetar i Shkencave Mjekësore 9”

Data e zhvillimit: 10 – 12 qershor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Regina, Vlore

Organizatori/ofruesi: Organizata Brainstorm

Kontakte: Tel : 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Vlen per gjitha kategorite e profesionisteve

Kreditet : 18 kredite

9-10-11 qershor 2022,Tirane/ Konference “Kongresi i 5-te Ballkanik i Kirurgjise Orale dhe Maksilofaciale”

Titulli i aktivitetit: 9-10-11 qershor 2022,Tirane/ Konference “Kongresi i 5-te Ballkanik i Kirurgjise Orale dhe Maksilofaciale”

Data e zhvillimit: 9-10-11 qershor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi:Shoqata Brainstorm

Kontakte:Tel:0693077733 E-mail:renato_isufi@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: stomatologe, kirurge orale dhe kirurge maxilofaciale.

Kreditet : 2.1

07, 08 dhe 09 qershor 2022 online/Trajnim: “ Udherrefyesit ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinike”.

Titulli i aktivitetit: 07, 08 dhe 09 qershor 2022 online/Trajnim: “ Udherrefyesit ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinike”.

Data e zhvillimit: 07,08 dhe 09 qershor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania)

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, mjek kardiologe, infermiere

Kreditet : 10

07-08 qershor 2022, Erseke / Trajnim “Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)”

Titulli i aktivitetit: 07-08 qershor 2022, Erseke / Trajnim “Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)”

Data e zhvillimit: 07-08 qershor 2022

Vendi i organizimit: Prane Spitalit Erseke.

Organizatori/ofruesi: Kërkimi shkencor në infermieri

Kontakte: Tel:0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familjes, infermier, mami, teknik laboratori dhe teknik imazherie

Kreditet : 11

6 qershor – 4 nentor 2022 Berat/ “Aftesimi i MF dhe IF ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 6 qershor – 4 nentor 2022 Berat / “Aftesimi i MF dhe IF ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 6 qershor – 4 nentor 2022.

Vendi i organizimit: Berat

Organizatori/ofruesi: NJVKSH Berat

Kontakte: E-mail: ersatabaku2@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier

Kreditet: 29

06 qershor – 06 korrik 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Titulli i aktivitetit: 06 qershor – 06 korrik 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Data e zhvillimit: 06 qershor – 06 korrik 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet : 6

04 – 05 qershor 2022 Burrel/ Trajnim “Praktika me te mira te higjenes, ndihme per kujdestaret dhe siguri per pacientet“

Titulli i aktivitetit: 04 – 05 qershor 2022 Burrel/ Trajnim “Praktika me te mira te higjenes, ndihme per kujdestaret dhe siguri per pacientet“

Data e zhvillimit: 04 – 05 qershor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Bashkiak Burrel

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit “TASH“

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet : 12

04 – 05 qershor 2022, online / Trajnim “Ndertimi i kapaciteteve te profesionisteve lokale per te kuptuar reformen e aftesise se kufizuar”

Titulli i aktivitetit: 04 – 05 qershor 2022, online / Trajnim “Ndertimi i kapaciteteve te profesionisteve lokale per te kuptuar reformen e aftesise se kufizuar”

Data e zhvillimit: 04 – 05 qershor 2022,

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Qendra per Administrimin Social Ekonomik Territorial

Kontakte: Tel: 0696043804 E-mail: info@asetcenter.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem dhe mjek specialiste

Kreditet : 11

03 – 04 qershor 2022, Tirane/ Konference “COVID-19 Pandemic and Medical Emergencies”

Titulli i aktivitetit: 03 – 04 qershor 2022, Tirane/ Konference “COVID-19 Pandemic and Medical Emergencies”

Data e zhvillimit: 03 – 04 qershor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjences Mjekesore QKUM

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: info@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste te te gjitha specialiteteve, farmaciste, stomatologe, infermiere/mami

Kreditet : 4.2

03 – 04 qershor 2022 Shkoder/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit:03 – 04 qershor  2022 Shkoder/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 03 – 04 qershor 2022

Vendi i organizimit: Qendra shendetesore Gruemire , Shkoder.

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 8

03 qershor 2022 Vlorë, Konference/”Dita Boterore e Astmes”

Titulli i aktivitetit: 03 qershor 2022 Vlorë, Konference/”Dita Boterore e Astmes”

Data e zhvillimit: 03 qershor 2022

Vendi i organizimit: Vlorë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Alergjisë Astmës dhe Imunologjisë Klinike.

Kontakte:0693528261 Tel: E-mail: julijanaasllani@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek të përgjithshëm/familjes mjek alergologë dhe pneumologë

Kreditet : 4

03 qershor 2022, online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Titulli i aktivitetit: 03 qershor 2022, online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Data e zhvillimit: 03 qershor 2022,

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, mjeke te te gjitha specialiteteve, infermiere, farmaciste, stomatologe

Kreditet : 2

03 qershor – 03 korrik 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”

Titulli i aktivitetit: 03 qershor – 03 korrik 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”.

Data e zhvillimit: 03 qershor – 03 korrik 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet : 6

03 qershor 2022, Tirane/ Konference “Dilema e nje Farmacisteje/i lidhur me vendimmarrjen klinike”

Titulli i aktivitetit: 03 qershor 2022, Tirane/ Konference “Dilema e nje Farmacisteje/i lidhur me vendimmarrjen klinike”

Data e zhvillimit: 03 qershor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Kulturore: Katedralja Orthodhokse.

Organizatori/ofruesi: Ample

Kontakte: Tel: 0695771135 E-mail: pamelagruda@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacistë

Kreditet : 6

03 qershor 2022 Tirane Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 03 qershor 2022 Tirane Trajnim / “Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”.

Data e zhvillimit: 03 qershor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International, Tirane.

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem

Kreditet : 6

2,16,27 qerdhor dhe 4,8 korrik 2022 Durres/ Trajnim “Dentistria Operative ne moshat 6-18 vjec prane sherbimit tone”

Titulli i aktivitetit: 2,16,27 qerdhor dhe 4,8 korrik 2022 Durres/ Trajnim “Dentistria Operative ne moshat 6-18 vjec prane sherbimit tone”

Data e zhvillimit: 2,16,27 qerdhor dhe 4,8 korrik 2022

Vendi i organizimit: NJVKSH Durres

Organizatori/ofruesi: NJVKSH Durres

Kontakte: Tel: 0695610564E-mail: erblinakertusha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatolog

Kreditet: 10

qershor – korrik 2022 Tirane, Trjanim / “Forcimi i kapaciteteve te personelit shendetesor ne shkolla per sjellje shendetesore te femijeve”

Titulli i aktivitetit: qershor – korrik 2022 Tirane, Trjanim / “Forcimi i kapaciteteve te personelit shendetesor ne shkolla per sjellje shendetesore te femijeve”

Data e zhvillimit: qershor – korrik 2022.

Vendi i organizimit: ISHP

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0693699319 E-mail: erisaluzi@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familjes, stomatologe dhe infermiere

Kreditet: 28