30 qershor – 1 korrik 2023, Fier Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 30 qershor – 1 korrik 2023, Fier Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 30 qershor – 1 korrik 2023

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

30 qershor 2023 Berat / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 30 qershor 2023 Berat / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 30 qershor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Berat

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

29 qershor 2023, online / Trajnim “Antraksi” 

Titulli i aktivitetit: 29 qershor 2023, online / Trajnim “Antraksi” 

Data e zhvillimit: 29 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, specialiste dhe infermiere 

Kreditet: 3

27– 28 qershor 2023 QSH Lac Trajnim / “Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor dhe infermieror te QSH Lac”

Titulli i aktivitetit: 27– 28 qershor 2023 QSH Lac Trajnim / “Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor dhe infermieror te QSH Lac”

Data e zhvillimit: 27– 28 qershor 2023

Vendi i organizimit:  QSH Lac

Organizatori/ofruesi: QSH Lac

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH Lac

Kreditet: 5

26 – 27 qershor 2023, Kucove Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 qershor 2023, Kucove Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 26 – 27 qershor 2023

Vendi i organizimit: Kucove

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

28 qershor – 2 gusht 2023 Krutje, Fier/ “Aftesimi ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 28 qershor – 2 gusht 2023 Krutje, Fier / “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 28 qershor – 2 gusht 2023

Vendi i organizimit: QSH Krutje, Fier

Organizatori/ofruesi: QSH Krutje, Fier

Kontakte: Tel: 0692963745

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH Krutje, Fier

Kreditet: 10           

26 dhe 27 qershor 2023, online/ “Trajnim mbi praktiken e mire te punes ne farmaci dhe mbi ruajtjen e shperndarjen e barnave sipas standardeve te cilesise”

Titulli i aktivitetit: 26 dhe 27 qershor 2023, online/ “Trajnim mbi praktiken e mire te punes ne farmaci dhe mbi ruajtjen e shperndarjen e barnave sipas standardeve te cilesise”

Data e zhvillimit: 26 dhe 27 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Akademia e Farmacise “Eureka”

Kontakte: E-mail: info@academyofpharmacyeureka.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste

Kreditet: 6

26 qershor 2023 Trajnim, Fier/ “Siguria per pacientin”

Titulli i aktivitetit: 26 qershor 2023 Trajnim, Fier/ “Siguria per pacientin”

Data e zhvillimit: 26 qershor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Memorial Fier

Organizatori/ofruesi: Spitali Memorial Fier

Kontakte: E-mail: marjobregu2009 @hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 5                               

24 qershor – 24 korrik 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II”

Titulli i aktivitetit: 24 qershor – 24 korrik 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II””

Data e zhvillimit: 24 qershor – 24 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialist, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

24 – 25 qershor 2023 Peshkopi / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Titulli i aktivitetit: 2425 qershor 2023 Peshkopi / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Data e zhvillimit: 2425 qershor 2023

Vendi i organizimit: Peshkopi

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: info@kshi.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 11

24 qershor 2023, Korce / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi profesional”  

Titulli i aktivitetit: 24 qershor 2023, Korce / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi profesional”  

Data e zhvillimit: 24 qershor 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, infermiere dhe mami

Kreditet: 6

24 qershor 2023, Durres / Trajnim “Anemite Mikrocitare”  

Titulli i aktivitetit: 24 qershor 2023, Durres / Trajnim “Anemite Mikrocitare”  

Data e zhvillimit: 24 qershor 2023

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, farmaciste dhe infermiere

Kreditet: 6

24 qershor 2023 Burrel / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 24 qershor 2023 Burrel / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 24 qershor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Burrel

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

23 qershor – 12 gusht, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Titulli i aktivitetit: 23 qershor – 12 gusht, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Data e zhvillimit: 23 qershor – 12 gusht

Vendi i organizimit: QSH Ishëm, Durrës

Organizatori/ofruesi: QSH Ishëm

Kontakte: Tel: 0697489341 e-mail: elsareci12@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë familje/infermierë të qsh

Kreditet: 16

23 qershor – 11 gusht, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Titulli i aktivitetit: 23 qershor – 11 gusht, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Data e zhvillimit: 23 qershor – 11 gusht

Vendi i organizimit: QSH Maminas, Durrës

Organizatori/ofruesi: QSH Maminas

Kontakte: Tel: 0692848691 e-mail: enihajdinaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë familje/infermierë të qsh

Kreditet: 16

23 – 25 qershor 2023, Korce “Menaxhimi i emergjencave mjekesore”.

Titulli i aktivitetit: 23 – 25 qershor 2023, Korce “Menaxhimi i emergjencave mjekesore”.

Data e zhvillimit: 23 – 25 qershor 2023

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, specialiste, farmaciste

Kreditet: 18

23 qershor – 18 korrik 2023 QSH Guri i Zi, Shkoder/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 23 qershor – 18 korrik 2023 QSH Guri i Zi, Shkoder/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 23 qershor – 18 korrik 2023

Vendi i organizimit: QSH Guri i Zi, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Guri i Zi, Shkoder

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Guri i Zi, Shkoder

Kreditet: 8

23 qershor – 13 korrik 2023 QSH nr.7, Durres/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 23 qershor – 13 korrik 2023 QSH nr.7, Durres/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 23 qershor – 13 korrik 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.7, Durres    

Organizatori/ofruesi: QSH nr.7, Durres

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH nr.7, Durres

Kreditet: 16

23 – 24 qershor 2023, Kavaje Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 qershor 2023, Kavaje Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 23 – 24 qershor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Kavaje

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

22 qershor – 22 korrik 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 22 qershor – 22 korrik 2023, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”

Data e zhvillimit: 22 qershor – 22 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet: 6

22 qershor 2023, online / Trajnim “Covid 19 nje kendveshtrim i pergjithshem”  

Titulli i aktivitetit: 22 qershor 2023, online / Trajnim “Covid 19 nje kendveshtrim i pergjithshem”  

Data e zhvillimit: 22 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familje dhe infermiere

Kreditet: 3

22 qershor 2023 Kavaje/ “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 22 qershor 2023 Kavaje/ “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 22 qershor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Kavaje

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

20 qershor – 9 gusht 2023 Shijak, Durres/ “Grupi i kolegeve, me mjeke familje dhe infermiere lidhiur me kujdesin mjekesor per te moshuarit ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 20 qershor – 9 gusht 2023 Shijak, Durres / “Grupi i kolegeve, me mjeke familje dhe infermiere lidhiur me kujdesin mjekesor per te moshuarit ne KSHP”

Data e zhvillimit: 20 qershor – 9 gusht 2023

Vendi i organizimit: QSH Shijak, Durres

Organizatori/ofruesi: QSH Shijak, Durres

Kontakte: Tel: 0684419162

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH Shijak, Durres

Kreditet: 16

20 qershor – 20 korrik 2023, Trajnim online” Aplikimi i polifarmacise”.

Titulli i aktivitetit: 20 qershor – 20 korrik 2023, Trajnim online” Aplikimi i polifarmacise”.

Data e zhvillimit: 20 qershor – 20 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste

Kreditet: 3

20 qershor – 20 korrik 2023, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 20 qershor – 20 korrik 2023, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 20 qershor – 20 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet: 12

20, 21, 22 qershor 2023 online “Udherrefyesit e ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinke”

Titulli i aktivitetit: 20, 21, 22 qershor 2023 onlineUdherrefyesit e ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinke

Data e zhvillimit: 20, 21, 22 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, infermiere 

Kreditet: 10

20 qershor – 9 korrik 2023, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit ne KSHP”

Titulli i aktivitetit:20 qershor – 9 korrik 2023, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit ne KSHP”

Data e zhvillimit: 20 qershor – 9 korrik

Vendi i organizimit: Qsh Kënetë, Durrës

Organizatori/ofruesi: Qsh Kënetë

Kontakte: Tel: 0695283368 E-mail: enerinda@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë familje/infermierë të qsh

Kreditet: 16

20 qeshor, Tiranë, Trajnim/ ” Transporti i sigurtë i pacientëve brenda dhe jashtë spitalit, sfidë apo siguri?

Titulli i aktivitetit: Transporti i sigurtë i pacientëve brenda dhe jashtë spitalit, sfidë apo siguri?

Data e zhvillimit: 20 qershor 2023

Vendi i organizimit: SUOGJ, “Mbretëresha Geraldinë”

Organizatori/ofruesi: SUOGJ

Kontakte: Tel: 0682454874 E-mail:fatjon.dedja@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermierë, mami

Kreditet: 4

19 qershor – 12 gusht 2023 QSH nr.3, Durres/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 19 qershor – 12 gusht 2023 QSH nr.3, Durres/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 19 qershor – 12 gusht 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.3, Durres    

Organizatori/ofruesi: QSH nr.3, Durres

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH nr.3, Durres

Kreditet: 16

18 qershor – 18 korrik 2023, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 18 qershor – 18 korrik 2023, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 18 qershor – 18 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

17 – 18 qershor 2023 Tirane / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Titulli i aktivitetit: 17 – 18 qershor 2023 Tirane / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Data e zhvillimit: 17 – 18 qershor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Beder, Tirane

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: info@kshi.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 11

17 qershor 2023 Tirane/ “Konferenca III kombetare – Menaxhimi perioperator ne obstetrike dhe gjinekologji”

Titulli i aktivitetit: 17 dhjetor 2022 Tirane/ “Konferenca XXIV e SHSHK – Vleresimi dhe menaxhimi kardiovaskular i pacientit qe i nenshtrohet nderhyrjes jokardiake”

Data e zhvillimit: 17 dhjetor 2022.

Vendi i organizimit: International Hotel Tirana

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Obstetrike – Gjinekologji

Kontakte: Tel: 0692071985 E-mail: ilirtasha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:  Obsteter – gjinekolog, kirurge, reanimatore, alergologe, okuliste dhe psikologe

Kreditet: 6

17 qershor 2023, Durres “COVID 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Urgjencat hematologjike”

Titulli i aktivitetit: 17 qershor 2023, Durres “COVID 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Urgjencat hematologjike”

Data e zhvillimit: 17 qershor 2023

Vendi i organizimit: Telemedicina Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: 0694445985 Email: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet: 6

17 qershor 2023, Korce / Trajnim “Hepatiti C dhe kalkuloza biliare”

Titulli i aktivitetit: 17 qershor 2023, Korce / Trajnim “Hepatiti C dhe kalkuloza biliare”

Data e zhvillimit: 17 qershor 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, infermiere, farmaciste

Kreditet: 6

16 qershor – 5 gusht, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Titulli i aktivitetit: 16 qershor – 5 gusht, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Data e zhvillimit: 16 qershor – 5 gusht

Vendi i organizimit: QSH Sukth, Durrës

Organizatori/ofruesi: QSH Sukth

Kontakte: Tel: 0693572123e-mail: bardhashpataj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë familje/infermierë të qsh

Kreditet: 16

16 qershor – 4  gusht, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Titulli i aktivitetit: 16 qershor – 4 gusht, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Data e zhvillimit: 16 qershor – 4 gusht

Vendi i organizimit: QSH Katund i Ri , Durrës

Organizatori/ofruesi: QSH Katund i Ri

Kontakte: Tel: 0692592478e-mail: shahiniartur@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë familje/infermierë të qsh

Kreditet: 16

16 qershor – 16 korrik 2023, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 16 qershor – 16 korrik 2023, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 16 qershor – 16 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet: 11

16 qershor – 8 korrik 2023, Korce / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 16 qershor – 8 korrik 2023, Korce / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 16 qershor – 8 korrik 2023

Vendi i organizimit: QSH rajoni 4, Korce

Organizatori/ofruesi: QSH rajoni 4, Korce

Kontakte: Tel: 0686758944

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH rajoni 4, Korce

Kreditet: 8

16 – 18 qershor 2023, Vlore “Menaxhimi i emergjencave mjekesore”.

Titulli i aktivitetit: 16 – 18 qershor 2023, Vlore “Menaxhimi i emergjencave mjekesore”.

Data e zhvillimit: 16 – 18 qershor 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, specialiste, farmaciste

Kreditet: 18

16 – 18 qershor 2023, Vlore “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Titulli i aktivitetit: 16 – 18 qershor 2023, “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Data e zhvillimit: 16 – 18 qershor 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise dhe stomatologe

Kreditet: Per stomatologet 12 per takimet vetem per stomatologe, Per profesionistet e shendetesise 18

16 qershor 2023, Vlore/ “Kerkimi shkencor si orientues i politikave shkencore”

Titulli i aktivitetit: 16 qershor 2023, Vlore/ “Kerkimi shkencor si orientues i politikave shkencore”

Data e zhvillimit: 16 qershor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Ismail Qemai, Vlore

Organizatori/ofruesi: Universiteti Ismail Qemai, Vlore

Kontakte: Tel: 0696191305 E-mail: aurela.dai@univlora.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, pediater, infermiere

Kreditet: 3.5

15 – 16 qershor 2023, Shkoder / Trajnim” Aftesite dhe strategjite e komunikimit te infermierit profesionist per tu perballur me takime te veshtira ne menyre te sigurt dhe efektive ne mjediset e praktikave te kujdesit

Titulli i aktivitetit: 15 – 16 qershor 2023, Shkoder / Trajnim” Aftesite dhe strategjite e komunikimit te infermierit profesionist per tu perballur me takime te veshtira ne menyre te sigurt dhe efektive ne mjediset e praktikave te kujdesit”

Data e zhvillimit: 15 – 16 qershor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Malesi e Madhe, Shkoder

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier (jo specialitet)

Kreditet: 12 

15 qershor – 8  gusht 2023, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Titulli i aktivitetit: 15 qershor – 8 gusht , Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Data e zhvillimit: 15 qershor -8 gusht

Vendi i organizimit: QSH  Manëz , Durrës

Organizatori/ofruesi: QSH Manëz

Kontakte: Tel: 0699131998 e-mail: zdravaxhensila@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë familje/infermierë të qsh

Kreditet: 16

15 qershor – 6  gusht 2023, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Titulli i aktivitetit: 15 qershor – 6 gusht, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Data e zhvillimit: 15 qershor -6 gusht

Vendi i organizimit: QSH  Nr 1 , Durrës

Organizatori/ofruesi: QSH Nr 1 

Kontakte: Tel:  0672506100e-mail: anirista@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë familje/infermierë të qsh

Kreditet: 16

15 qershor – 17 qershor 2023, Tiranë, Trajnim ” Masterclass bioregjenerimi dhe biostimulimi i fytyrës”

Titulli i aktivitetit: 15 qershor -17 qershor 2023, Tiranë, Trajnim ” Masterclass bioregjenerimi dhe biostimulimi i fytyrës”

Data e zhvillimit: 15 qershor -17 qershor

Vendi i organizimit: FSHM-Albanian University

Organizatori/ofruesi: Albanian University

Kontakte: Tel:  0686086880e-mail: e.qorri@albanianuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë të përgjithshëm/familje, mjekë dermatologë, mjekë ORL, mjekë estetistë dhe stomatologë

Kreditet:18

15 qershor 2023, online “Djegie, fizpatologjia dhe klasifikimi i tyre”

nerimi dhe biostimulimi i fytyrës”Titulli i aktivitetit: 15 qershor 2023, online “Djegie, fizpatologjia dhe klasifikimi i tyre”

Data e zhvillimit: 15 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: 0694445985 Email: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kirurgë, mjekë urgjence dhe mjekë ORL

Kreditet: 3

14 qershor – 14 korrik 2023 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 14 qershor – 14 korrik 2023 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 14 qershor – 14 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

14 – 15 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Data e zhvillimit: 14 – 15 qershor 2023

Vendi i organizimit: Tirana International Hotel

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, urgjence, intensiviste, pediater, stomatologe

Kreditet: 19.2

13 – 14 qershor 2023, Fier/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 qershor 2023, Fier/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 13 – 14 qershor 2023

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

13, 14, 15 qershor 2023 online “Udherrefyesit e ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinke”

Titulli i aktivitetit: 13, 14, 15 qershor 2023 onlineUdherrefyesit e ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinke

Data e zhvillimit: 13, 14, 15 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, infermiere 

Kreditet: 10

12 qershor – 12 korrik 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli II”

Titulli i aktivitetit: 12 qershor – 12 korrik 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli II”

Data e zhvillimit: 12 qershor – 12 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem dhe kardiologe

Kreditet: 4

12 qershor – 12 korrik 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 12 qershor – 12 korrik 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 12 qershor – 12 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 11

12 – 30 qershor 2023 Kamez, Tirane Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension, Dislipidemi ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 12 – 30 qershor 2023 Kamez Tirane, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension, Dislipidemi ne KSHP”

Data e zhvillimit: 12 – 30 qershor 2023

Vendi i organizimit:  QSH Kamez, Tirane

Organizatori/ofruesi: QSH Kamez, Tirane

Kontakte: Tel: 0693286414

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke familje dhe infermiere te QSH Kamez, Tirane

Kreditet: 6

12 qershor – 8 korrik, Korçë, Trajnim, “Zbatim i rregullores së brendëshme për organizimin dhe funksionimin e kujdesit shëndetësor ne banesë”

Data e zhvillimit: 12 qershor- 8 korrik

Kontakte: Tel: 0682440367

Titulli i aktivitetit: 12 qershor – 8 korrik   “Zbatimi i    rregullores së brendëshme për organizimin dhe funksionimin e kujdesit shëndetësor ne banesë ”

Vendi i organizimit: Qsh Bulgarec, Korçë

Organizatori/ofruesi: Qsh, Bulgarec

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke familje dhe infermiere te QSH

Kreditet: 8

12 – 13 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Data e zhvillimit: 12 – 13 qershor 2023

Vendi i organizimit:  Tirana International Hotel

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, urgjence, intensiviste, pediater, stomatologe

Kreditet: 19.2

11 – 12 qershor 2023, Kukes/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 11 – 12 qershor 2023, Kukes/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 11 – 12 qershor 2023

Vendi i organizimit: Kukes

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

10 qershor – 29 korrik 2023 QSH nr.6, Durres/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 10 qershor – 29 korrik 2023 QSH nr.6, Durres/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 10 qershor – 29 korrik 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.6, Durres    

Organizatori/ofruesi: QSH nr.6, Durres

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH nr.6, Durres

Kreditet: 16

10 – 11 qershor 2023, Tirane/ “Kursi i trajnimit ne dhenien e ndihmes se pare CPR”

Titulli i aktivitetit: 10 – 11 qershor 2023, Tirane / “Kursi i trajnimit ne dhenien e ndihmes se pare CPR”

Data e zhvillimit: 10 – 11 qershor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Barleti

Organizatori/ofruesi: Barleti Group SHPK (Universiteti Barleti)

Kontakte: Tel: 0683141777 E-mail: dep.mjekesi-prof@umb.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere, mami

Kreditet: 12

10 qershor – 28 korrik , Durrës,  Grup Kolegësh,  ” Kujdesi mjekësor për të moshuarit”

Titulli i aktivitetit: “Kujdesi mjekësor për të moshuarit”

Data e zhvillimit: 10 qershor- 28 korrik 2023

Vendi i organizimit: Qsh Gjepalaj, Durrës

Kontakte: Tel: 0692467776, E-mail:qshgjepalaj@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë familje, infermierë.

Kreditet: 16

10 qershor – 10 korrik 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”

Titulli i aktivitetit: 10 qershor – 10 korrik 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”.

Data e zhvillimit: 10 qershor – 10 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 9

10 qershor 2023, Durres / Trajnim “Hemorroidet dhe trajtimi i tyre” 

Titulli i aktivitetit: 10 qershor 2023, Durres / Trajnim “Hemorroidet dhe trajtimi i tyre” 

Data e zhvillimit: 10 qershor 2023

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, specialiste dhe infermiere 

Kreditet: 3

10 qershor 2023, Durres / Trajnim “Patologjite ORL dhe mjeku i familjes”  

Titulli i aktivitetit: 10 qershor 2023, Durres / Trajnim “Patologjite ORL dhe mjeku i familjes”  

Data e zhvillimit: 10 qershor 2023

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, ORL dhe infermiere

Kreditet: 6

10 qershor – 10 korrik 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli I”

Titulli i aktivitetit: 10 qershor – 10 korrik 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli I”

Data e zhvillimit: 10 qershor – 10 korrik 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem dhe kardiologe

Kreditet: 3

10 qershor – 11 qershor 2023, Tiranë, Trajnim ” Lazeri dhe Përdorimi në Dentistri” 

Titulli i aktivitetit: 10 qershor – 11 qershor 2023, Tiranë, Trajnim ” Lazeri dhe Përdorimi në Dentistri” 

Data e zhvillimit: 10 qershor – 11 qershor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti”Barleti”, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Barleti Group

Kontakte: Tel: 0696320815, e-mail: b.kaleci@umb.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe

Kreditet:11

10 qershor 2023, Durres / Trajnim “Antibiotikorezistenca” 

Titulli i aktivitetit: 10 qershor 2023, Durres / Trajnim “Antibiotikorezistenca” 

Data e zhvillimit: 10 qershor 2023

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem/familje, stomatologe dhe farmaciste

Kreditet: 3

10 qershor 2023, Korce “COVID 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Urgjencat hematologjike “

Titulli i aktivitetit: 10 qershor 2023, Korce “COVID 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Urgjencat hematologjike “

Data e zhvillimit: 10 qershor 2023

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: 0694445985 Email: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet: 6

9-10 qershor 2023, Online “Imunizimi ndaj HPV”

Titulli i aktivitetit: “Imunizimi ndaj HPV”

Data e zhvillimit: 9/10 qershor 2023

Vendi i organizimit: Online

Organizatori/ofruesi:ISHP

Kontakte: Tel:0672052938 e-mail:ishp@shendetesia.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë të përgjithshëm, farmacistë, epidemiologë, infeksinistë,obstetër gjinekologë.

Kreditet: 3

9 qershor 2023 online “Kujdesi primar dhe shendeti mendor”

Titulli i aktivitetit: 9 qershor 2023 online “Kujdesi primar dhe shendeti mendor”

Data e zhvillimit: 9 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0692146453 Email: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje, psikiater, pediater dhe infermier

Kreditet: 5

8 qershor 2023, online / “Bazat Farmakologjike të terapisë antikoaguluese” 

Titulli i aktivitetit: 8 qershor 2023, online / “Bazat Farmakologjike të terapisë antikoaguluese” 

Data e zhvillimit: 8 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem / familje, mjek sepcialiste hematologe, pneumologe, kardiologe, kirurg obsteter- gjinekolog, stomatolog, farmaciste dhe infermiere

Kreditet: 3

8 qershor 2023 Vlore Trajnim / ” EKG Interpretimi i Elektrokardiogramës”

Titulli i aktivitetit: 8 qershor 2023 Vlore Trajnim / ” EKG Interpretimi i Elektrokardiogramës”

Data e zhvillimit: 8 qershor 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 6

7 – 8 qershor 2023 Lushnje / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Titulli i aktivitetit: 7 – 8 qershor 2023 Lushnje / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Data e zhvillimit: 7 – 8 qershor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Sherbimi i Kujdesit Paliativ” Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juli.xhindoli@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

7 – 8 qershor 2023 Erseke / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Titulli i aktivitetit: 7 – 8 qershor 2023 Erseke / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Data e zhvillimit: 7 – 8 qershor 2023

Vendi i organizimit: Erseke

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: info@kshi.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 11

7 qershor 2023 Shkoder/ “Udhezimet kryesore per kryerjen e kerkimit shkencor tek profesionistet e kujdesit shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 7 qershor 2023 Shkoder/ “Udhezimet kryesore per kryerjen e kerkimit shkencor tek profesionistet e kujdesit shendetesor”

Data e zhvillimit: 7 qershor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Shkoder

Organizatori/ofruesi: Organizata Shqiptare e Urdhrit te Maltes

Kontakte: Tel: 0675297199 E-mail: sebastjan.mjekaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, farmaciste, stomatologe dhe infermiere, fizioterapiste, psikologe, punonjes social.

Kreditet: 12 kredite jo-specialitet

7 qershor 2023, online / Trajnim “Reduktimi i riskut nga duhanpirja, online” 

Titulli i aktivitetit: 7 qershor 2023, online / Trajnim “Reduktimi i riskut nga duhanpirja, online” 

Data e zhvillimit: 7 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, familjes, infermiere

Kreditet: 3

7 qershor 2023 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 7 qershor 2023 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Data e zhvillimit: 7 qershor 2023

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem

Kreditet: 6

5 qershor – 28 nentor 2023 Shkoder/ “Aftesimi ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 5 qershor – 28 nentor 2023 Shkoder / “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 5 qershor – 28 nentor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr. 3, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH nr. 3, Shkoder

Kontakte: Tel: 0694499199

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH nr. 3, Shkoder

Kreditet: 10           

5 – 7 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “Konsolidimi i kapaciteteve te profesionisteve ne mbrojtje te komunitetit LGBT nga dhuna dhe diskriminimi”

Titulli i aktivitetit: 5 – 7 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “Konsolidimi i kapaciteteve te profesionisteve ne mbrojtje te komunitetit LGBT nga dhuna dhe diskriminimi”

Data e zhvillimit: 5 – 7 qershor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Doro City, Tiran

Organizatori/ofruesi: Qendra Streha

Kontakte: Tel: 0699839189 E-mail: strehalgbt@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: psikologe dhe punonjes social

Kreditet: 7

5 – 6 qershor 2023 Kukes/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 qershor 2023 Kukes / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 5 – 6 qershor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Kukes

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

5– 6 qershor 2023 QSH Mamurras Trajnim / “Diabeti Mellit Tip 1”

Titulli i aktivitetit: 5– 6 qershor 2023 QSH Mamurras Trajnim / “Diabeti Mellit Tip 1”

Data e zhvillimit: 5– 6 qershor 2023

Vendi i organizimit:  QSH Mamurras

Organizatori/ofruesi: QSH Mamurras

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te QSH Peze

Kreditet: 4

5 qershor – 30 qershor 2023, Korce / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 5 qershor – 30 qershor 2023, Korce / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 5 qershor – 30 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.2, Korce`

Organizatori/ofruesi: QSH nr.2, Korce

Kontakte: Tel: 0686758944

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH nr.2, Korce

Kreditet: 8

5 qershor – 30 qershor 2023, Maliq, Korce / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 5 qershor – 30 qershor 2023, Maliq, Korce / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 5 qershor – 30 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Maliq, Korce

Organizatori/ofruesi: QSH Maliq, Korce

Kontakte: Tel: 0698990182

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Maliq, Korce

Kreditet: 8

5 qershor 2023 Tirane Trajnim / ” EKG Interpretimi i Elektrokardiogramës”

Titulli i aktivitetit: 5 qershor 2023 Tirane Trajnim / ” EKG Interpretimi i Elektrokardiogramës”

Data e zhvillimit: 5 qershor 2023

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

4 qershor – 5 qershor 2023 Seminar,Lac ” Diabeti Mellit Tip I”

Titulli i aktivitetit: Seminar,Lac ” Diabeti Mellit Tip I”

Data e zhvillimit: 4 qeshor- 5 qershor

Vendi i organizimit: Qsh Mamurras, Lac

Organizatori/ofruesi: Qsh Mamurras, Lac

Kontakte: Tel: 0693411752, e-mail: lleshianila@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:mjeke te pergjithshem te Qsh

Kreditet: 4

3 dhe 4 qershor 2023, Belsh / Trajnim “Pathologjite me te shpeshta gastro – intestinale” 

Titulli i aktivitetit: 3 dhe 4 qershor 2023, Belsh / Trajnim “Pathologjite me te shpeshta gastro – intestinale” 

Data e zhvillimit: 3 dhe 4 qershor 2023

Vendi i organizimit: Belsh

Organizatori/ofruesi: Shoqata Per nje Shqiperi te Shendetshme FHA

Kontakte: Tel: 0682099064 E-mail: lahoe90@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, farmaciste dhe infermier

Kreditet: 6

3 – 4 qershor 2023, Kukes/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 qershor 2023, Kukes/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 3 – 4 qershor 2023

Vendi i organizimit: Kukes

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

3 – 4 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “Hernia Diskale dhe metoda MC Kenzie”

Titulli i aktivitetit 3 – 4 qershor 2023 Tirane, Trajnim / “Hernia Diskale dhe metoda MC Kenzie”

Data e zhvillimit: 3 – 4 qershor 2023

Vendi i organizimit: TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 4

3 – 5 qershor 2023, Tirane / Kongres “New frontiers in aesthetics and regenerative medicine” 

Titulli i aktivitetit: 3 – 5 qershor 2023, Tirane / Kongres “New frontiers in aesthetics and regenerative medicine” 

Data e zhvillimit: 3 – 5 qershor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Plaza

Organizatori/ofruesi: Shoqata ASCAD

Kontakte: Tel: 0682064725   E-mail: monikafida@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke specialiste, dermatologe, kirurg, kirurg plastik, ORL dhe stomatologe

Kreditet: 8

3 qershor 2023, Durres / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi profesional”  

Titulli i aktivitetit: 3 qershor 2023, Durres / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi profesional”  

Data e zhvillimit: 3 qershor 2023

Vendi i organizimit: Telemedicina Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, infermiere dhe mami

Kreditet: 6

2 – 26 qershor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 2 – 26 qershor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 2 – 26 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr. 3 Elbasan

Organizatori/ofruesi: QSH nr. 3 Elbasan

Kontakte: Tel: 0699153490

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH nr. 3 Elbasan

Kreditet: 8

2 qershor – 24  qershor 2023, Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Titulli i aktivitetit: 2 qershor – 24 qershor , Durrës, Trajnim ” Kujdesi shëndetësor për të moshuarit në KSHP”

Data e zhvillimit: 2 qershor -24 qershor

Vendi i organizimit: QSH  Nr 5 , Durrës

Organizatori/ofruesi: QSH Nr 5 

Kontakte: Tel: 0693467657e-mail: aitankabardhi@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë familje/infermierë të qsh

Kreditet: 16

2 qershor – 23 qershor 2023, Vore, Tirane / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 2 qershor – 23 qershor 2023, Vore, Tirane / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 2 qershor – 23 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Vore, Tirane

Organizatori/ofruesi: QSH Vore, Tirane

Kontakte: Tel: 0684705825

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Vore, Tirane

Kreditet: 8

2 qershor 2023 Tirane / “Formimi i avancuar i specialiteteve klinike dhe rregullimi i profesioneve shendetesore: zhvillimet e se ardhmes ku ne fokus eshte qytetari”

Titulli i aktivitetit: 2 qershor 2023 Tirane / “Formimi i avancuar i specialiteteve klinike dhe rregullimi i profesioneve shendetesore: zhvillimet e se ardhmes ku ne fokus eshte qytetari”

Data e zhvillimit: 2 qershor 2023

Vendi i organizimit: UNIZKM Tirane

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

2 – 4 qershor 2023, Vlore “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Titulli i aktivitetit: 2 – 4 qershor 2023, “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 9”.

Data e zhvillimit: 2 – 4 qershor 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Brainstorm

Kontakte: Tel: 0692932910 E-mail: med.sci.conf@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise dhe stomatologe

Kreditet: Per stomatologet 12 per takimet vetem per stomatologe, Per profesionistet e shendetesise 18

2 – 3 qershor 2023 Kurbin / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 qershor 2023 Kurbin / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 2 – 3 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH Kurbin

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

2 qershor 2023 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 2 qershor 2023 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Data e zhvillimit: 2 qershor 2023

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem

Kreditet: 6

1– 23 qershor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 1 – 23 qershor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 1 – 23 qershor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr. 1 Elbasan

Organizatori/ofruesi: QSH nr. 1 Elbasan

Kontakte: Tel: 0676055732

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH nr. 4 Elbasan

Kreditet: 8

1 qershor 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Titulli i aktivitetit: 1 qershor 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Data e zhvillimit: 1 qershor 2023

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermiere

Kreditet: 6

1 qershor 2023, online / Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale mashkullore” 

Titulli i aktivitetit: 1 qershor 2023, online / Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale mashkullore” 

Data e zhvillimit: 1 qershor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: urolge, gjinekologe, endokrinologe, androloge, mjeke te pergjithshem dhe infermiere 

Kreditet: 3