28 shkurt-01 mars 2022 Rrogozhine/ Seminar“Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor”

Titulli i aktivitetit: 28 shkurt-01 mars 2022 Rrogozhine/ Seminar“Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor”

Data e zhvillimit: 28 shkurt-01 mars 2022

Vendi i organizimit: Rrogozhine

Organizatori/ofruesi: Instituti per Aktivizem dhe ndryshim Social

Kontakte: Tel: 0682079385 E-mail: ians_org@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, Infermiere, Punonjes social, Psikologe

Kreditet : 3

27 shkurt 2022 Kavaje/ “Eksperienca jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19”

Titulli i aktivitetit: 27 shkurt 2022 Kavaje/ “Eksperienca jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19”

Data e zhvillimit: 27 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Kavaje

Organizatori/ofruesi: Urdhri i Mjekut Korce

Kontakte:Tel: 0698295565 Email: vleftabejko2019@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek

Kreditet :6

26, 27 shkurt 2022 Rrogozhine/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore”

Titulli i aktivitetit: 26, 27 shkurt 2022 Rrogozhine/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore”

Data e zhvillimit: 26, 27 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Rrogozhine

Organizatori/ofruesi: Qendra Fokus

Kontakte: Tel: 0672068270 E-mail: kpilika@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, Infermiere

Kreditet : 6

26 – 27 shkurt 2022 Fier / “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”.

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 shkurt 2022 Fier / “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”.

Data e zhvillimit: 26 – 27 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet : 6

26 shkurt 2022 Krujë/ “Eksperienca jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19”

Titulli i aktivitetit: 26 shkurt 2022 Krujë/ “Eksperienca jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19”

Data e zhvillimit: 26 shkurt 2022

Vendi i organizimit: QSH Krujë

Organizatori/ofruesi: Urdhri i Mjekut Korce

Kontakte:Tel: 0698295565 Email: vleftabejko2019@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek

Kreditet :6

26 – 27 shkurt 2022 Koplik, Malesi e Madhe/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 shkurt 2022 Koplik, Malesi e Madhe/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 26 – 27 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Koplik, Malesi e Madhe

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

26 – 27 shkurt 2022 Durres/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 shkurt 2022 Durres/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Data e zhvillimit: 26 – 27 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Spitali Durres

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

26- 27 shkurt 2022 Gramsh/ Seminar“Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor”

Titulli i aktivitetit: 26- 27 shkurt 2022 Gramsh/ Seminar“Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor”

Data e zhvillimit: 26- 27 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Gramsh

Organizatori/ofruesi: Instituti per Aktivizem dhe ndryshim Social

Kontakte: Tel: 0682079385 E-mail: ians_org@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, Infermiere, Punonjes social, Psikologe

Kreditet : 3

24 – 25 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Ndikimi i pandemise Covid – 19 ne shendetin mendor te komunitetit dhe roli i QSH-ve ne indentifikimin, menaxhimin dhe referimin e rasteve”

Titulli i aktivitetit: 24 – 25 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Ndikimi i pandemise Covid – 19 ne shendetin mendor te komunitetit dhe roli i QSH-ve ne indentifikimin, menaxhimin dhe referimin e rasteve”

Data e zhvillimit: 24 – 25 shkurt 2022

Vendi i organizimit: NJVKSH Lezhe

Organizatori/ofruesi: NJVKSH Lezhe

Kontakte: Tel: 0695834608 E-mail: mjekesia.familjes@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermier te NJVKSH

Kreditet : 4

23 – 24 shkurt 2022 Rreshen/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 shkurt 2022 Rreshen/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 23 – 24 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Rreshen

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

22, 23, 24 shkurt 2022 online “Udherrefyesit e ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinke”

Titulli i aktivitetit: 22, 23, 24 shkurt 2022 onlineUdherrefyesit e ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinke

Data e zhvillimit: 22, 23, 24 shkurt 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, infermiere 

Kreditet:10

21 shkurt – 24 mars 2022, online / Trajnim “Sistemi informatik i raporteve mjekesore elektronike dhe dokumenteve qe vertetojne gjendjen shendetesore te shtetasve” 

Titulli i aktivitetit: 21 shkurt – 24 mars 2022, online / Trajnim “Sistemi informatik i raporteve mjekesore elektronike dhe dokumenteve qe vertetojne gjendjen shendetesore te shtetasve” 

Data e zhvillimit: 21 shkurt – 24 mars 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Ministria e Shendetesise dhe e Mbrejtjes Sociale

Kontakte: Tel: 0682013391 E-mail: tomi.thomo@shendetesia.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: jo specialitet per mjek te pergjithshem, specialiste dhe infermiere

Kreditet: 6

21 – 22 shkurt 2022 Krujë / Trajnim “Ecuria e Covid-19 dhe pandemite e koheve moderne“

Titulli i aktivitetit: 21 – 22 shkurt 2022 Lezhe / Trajnim “Ecuria e Covid-19 dhe pandemite e koheve moderne“

Data e zhvillimit: 21 – 22 shkurt 2022

Vendi i organizimit: QSH Kruje ish Poliklinika

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Korce

Kontakte: Tel: 0686466569 E-mail: svetllanabitincka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem mjeke specialiste, farmaciste, stomatologe

Kreditet : 9

 

19 shkurt 2021 – 22 Tetor 2021 Permet/ Trajnim

Titulli i aktivitetit: 19 shkurt 2021 – 22 Tetor 2021 Permet/ Trajnim “ Procedurat standarde infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 19 shkurt 2021 – 22 Tetor 2021

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Kelcyre, Permet

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore Kelcyre, Permet

Kontakte: Tel: 0695656195 E-mail:

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere te qendrave shendetesore

Kreditet : 10

19 – 20 shkurt 2022 Skrapar/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 19 – 20 shkurt 2022 Skrapar/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 19 – 20 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Skrapar

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

19 – 20 shkurt 2022, Kruje Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor

Titulli i aktivitetit: 19 – 20 shkurt 2022, Kruje Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ”

Data e zhvillimit: 19 – 20 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Spitali Kruje

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

19 – 20 shkurt 2022 QSH Gramsh/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 19 – 20 shkurt 2022 QSH Gramsh/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 19 – 20 shkurt 2022

Vendi i organizimit: QSH Gramsh

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

20 shkurt – 20 mars 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Titulli i aktivitetit: 20 shkurt – 20 mars 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Data e zhvillimit: 20 shkurt – 20 mars 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet : 6

19 – 20 shkurt 2022, Fier/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 19 – 20 shkurt 2022, Fier/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Data e zhvillimit: 19 – 20 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Zeri i komunitetit per shendetin

Kontakte: Tel: 0685483018 E-mail: zerikomunitet@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek,Infermier,Farmacist, Dentist, Menaxher/Drejtor

Kreditet : 12

18 shkurt 2022 Gramsh/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore

Titulli i aktivitetit: 18 shkurt 2022 Gramsh/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore”

Data e zhvillimit: 18 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Gramsh

Organizatori/ofruesi: Qendra Fokus

Kontakte: Tel: 0672068270 E-mail: kpilika@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, Infermiere

Kreditet : 6

18 – 19 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid 19“

Titulli i aktivitetit: 18 – 19 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid 19“

Data e zhvillimit: 18 – 19 shkurt 2022

Vendi i organizimit: DSHP Lezhe

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Korce

Kontakte: Tel: 0686466569 E-mail: svetllanabitincka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Stomatolog, Farmacist

Kreditet : 12

18 shkurt – 22 tetor 2022,/ “Kursi i kompletuar ne Ortonci “

Titulli i aktivitetit: 18 shkurt – 22 tetor 2022,/ “Kursi i kompletuar ne Ortonci “

Data e zhvillimit: 18,19 shkurt,25-26 mars, 22-23 prill, 13, 14,21, 22 maj, 17-18 qershor,23-24shtator, 8-22 tetor 2022.

Vendi i organizimit: Qendra Spitalore Universitare “Zoja e keshillit te mire”.

Organizatori/ofruesi: Qendra Spitalore Universitare “Zoja e keshillit te mire”.

Kontakte: Tel: 0684054554 E-mail: y.abazi@unizkm.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe

Kreditet : 89

15 shkurt – 15 mars 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 15 shkurt – 15 mars 2022,Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”.

Data e zhvillimit: 15 shkurt – 15 mars 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet : 6

15 shkurt – 15 mars 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 15 shkurt – 15 mars 2022,Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 15 shkurt – 15 mars 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 12

15 shkurt 2022 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”.

Titulli i aktivitetit: 15 shkurt 2022 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”.

Data e zhvillimit: 15 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , Infermier  

Kreditet : 6

14 shkurt – 14 mars 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 14 shkurt – 14 mars 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 14 shkurt – 14 mars 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

13 shkurt – 13 mars 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 13 shkurt – 13 mars 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 13 shkurt – 13 mars 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 11

13 shkurt 2022, Tirane/ Trajnim “Kujdesi post-partum te pacientet me Covid”.

Titulli i aktivitetit: 13 shkurt 2022, Tirane/ Trajnim “Kujdesi post-partum te pacientet me Covid”.

Data e zhvillimit: 13 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: info@shoqataeinfermiereve.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier / mami

Kreditet : 6

12 – 13 shkurt 2022 Durres/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 shkurt 2022 Durres/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Data e zhvillimit: 12 – 13 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

12 – 13 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid 19“

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid 19“

Data e zhvillimit: 12 – 13 shkurt 2022

Vendi i organizimit: DSHP Lezhe

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Korce

Kontakte: Tel: 0686466569 E-mail: svetllanabitincka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Stomatolog, Farmacist

Kreditet : 12

12 – 13 shkurt 2022 Korce/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 shkurt 2022 Korce/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 12 – 13 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

12 shkurt – 12 mars 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 12 shkurt – 12 mars 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 12 shkurt – 12 mars 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 11

11-12, 18-19, 25-26 shkurt  dhe  4-5 mars 2022, Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut “

Titulli i aktivitetit: 11-12, 18-19, 25-26 shkurt  dhe  4-5 mars 2022, Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut “

Data e zhvillimit: 11-12, 18-19, 25-26 shkurt  dhe  4-5 mars 2022

Vendi i organizimit: Klinika “Erton” Tirane

Organizatori/ofruesi: Albania Training Ultrasound. Klinika Erton

Kontakte: Tel: 0694010657 E-mail: erton60@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjeke

Kreditet : 59.2

11 shkurt 2022 Durres, 12 shkurt 2022 Pogradec, 13 shkurt 2022 Shkoder “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”.

Titulli i aktivitetit: 11 shkurt 2022 Durres, 12 shkurt 2022 Pogradec, 13 shkurt 2022 Shkoder “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”.

Data e zhvillimit: 11 shkurt 2022 Durres, 12 shkurt 2022 Pogradec, 13 shkurt 2022 Shkoder

Vendi i organizimit: Durres, Pogradec, Shkoder

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet : 6

11 shkurt – 11 mars 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 11 shkurt – 11 mars 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 11 shkurt – 11 mars 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 11

11 – 12 shkurt 2022, Elbasan /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet – COVID-19”.

Titulli i aktivitetit: 11 – 12 shkurt 2022, Elbasan /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet – COVID-19”.

Data e zhvillimit: 11 – 12 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Elbasan

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Albanian University

Kontakte: Tel: 0686086880 E-mail: e.qorri@albaninuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Dentist, Farmacist, Infermier

Kreditet : 8

10 shkurt – 10 mars 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”.

Titulli i aktivitetit: 10 shkurt – 10 mars 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”.

Data e zhvillimit: 10 shkurt – 10 mars 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 9

10,11,12 shkurt 3,4,5 mars 28,29,30 prill 1,2,3 qershor 2022 Tirane /Kurs/ “Inkurajimi i inovacionit permes menaxhimit te infermierise. Strategji per zhvillimin e lidershipit”.

Titulli i aktivitetit: 10,11,12 shkurt 3,4,5 mars 28,29,30 prill 1,2,3 qershor 2022 Tirane /Kurs/ “Inkurajimi i inovacionit permes menaxhimit te infermierise. Strategji per zhvillimin e lidershipit”.

Data e zhvillimit: 10,11,12 shkurt 3,4,5 mars 28,29,30 prill 1,2,3 qershor 2022

Vendi i organizimit: Universiteti Katolik Zonja e Keshillit te Mire

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 0682099060 Email : uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet : 86

10 – 11 shkurt Kucove, 14 – 15 shkurt dhe 17 – 18 shkurt Berat, 21 – 22 shkurt Ura Vajgurore 2022 / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 10 – 11 shkurt Kucove, 14 – 15 shkurt dhe 17 – 18 shkurt Berat, 21 – 22 shkurt Ura Vajgurore 2022 / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 10 – 11 shkurt Kucove, 14 – 15 shkurt dhe 17 – 18 shkurt Berat, 21 – 22 shkurt Ura Vajgurore 2022

Vendi i organizimit: Kucove, Berat, Ura Vajgurore

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

8 – 9 shkurt 2022 Gramsh/ Seminar“Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor”

Titulli i aktivitetit: 8 – 9 shkurt 2022 Gramsh/ Seminar“Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor”

Data e zhvillimit: 8 – 9 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Gramsh

Organizatori/ofruesi: Instituti per Aktivizem dhe ndryshim Social

Kontakte: Tel: 0682079385 E-mail: ians_org@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, Infermiere, Punonjes social, Psikologe

Kreditet : 3

7 – 8 shkurt 2022 Gramsh/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore”

Titulli i aktivitetit: 7 – 8 shkurt 2022 Gramsh/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore”

Data e zhvillimit: 7 – 8 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Gramsh

Organizatori/ofruesi: Qendra Fokus

Kontakte: Tel: 0672068270 E-mail: kpilika@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, Infermiere

Kreditet : 6

6 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid 19“

Titulli i aktivitetit: 6 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid 19“

Data e zhvillimit: 6 shkurt 2022 2022

Vendi i organizimit: DSHP Lezhe

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Korce

Kontakte: Tel: 0686466569 E-mail: svetllanabitincka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Stomatolog, Farmacist

Kreditet : 12

5 – 6 shkurt 2022 Peqin/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 shkurt 2022 Peqin/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 5 – 6 shkurt 2022

Vendi i organizimit: QSH Peqin

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

5 – 6 shkurt 2022 Memaliaj/Tepelene/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Titulli i aktivitetit: 5 – 6 shkurt 2022 Memaliaj/Tepelene/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore”

Data e zhvillimit: 5 – 6 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Memaliaj/Tepelene

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

4 shkurt, 10 shkurt, 11 shkurt, 14 shkurt 2022 Tirane/Trajnim “TRAJNIME MBI VAKSINAT NDAJ COVID-19 DHE PROCESIN E VAKSINIMIT NDAJ TIJ

Titulli i aktivitetit: 4 shkurt, 10 shkurt, 11 shkurt, 14 shkurt 2022 Tirane/Trajnim “TRAJNIME MBI VAKSINAT NDAJ COVID-19 DHE PROCESIN E VAKSINIMIT NDAJ TIJ”

Data e zhvillimit: 4 shkurt, 10 shkurt, 11 shkurt, 14 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Shkolla prane zyrave te QKEV

Organizatori/ofruesi: Instituti Shqiptar i Shëndetit dhe Zhvillimit Shoqëror

Kontakte: Tel: 0672315056 E-mail: herionmuja@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 4

3 – 4 shkurt dhe 17 – 18 shkurt 2022 Permet/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike i procedurave dhe teknikave, te domosdoshme e te perditesuara infermierore.”

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 shkurt dhe 17 – 18 shkurt 2022 Permet/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike i procedurave dhe teknikave, te domosdoshme e te perditesuara infermierore.”

Data e zhvillimit: 3 – 4 shkurt dhe 17 – 18 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Permet

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Gjirokaster

Kontakte: Tel: 0692259659 E-mail: haxhiredhamo@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere mami dhe fizioterapiste

Kreditet : 8

3 – 4 shkurt dhe 7 – 8 shkurt 2022 Elbasan/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 shkurt dhe 7 – 8 shkurt 2022 Elbasan/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 3 – 4 shkurt dhe 7 – 8 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12

2 – 3 shkurt 2022 Lezhe/ “Eksperienca jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19”

Titulli i aktivitetit: 2 – 3 shkurt 2022 Lezhe/ “Eksperienca jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19”

Data e zhvillimit: 2 – 3 shkurt 2022

Vendi i organizimit: Lezhe

Organizatori/ofruesi: Urdhri i Mjekut Korce

Kontakte:Tel: 0698295565 Email: vleftabejko2019@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek

Kreditet :6

1 – 2 shkurt 2022 QSH Cerrik/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 1 – 2 shkurt 2022 QSH Cerrik/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 1 – 2 shkurt 2022

Vendi i organizimit: QSH Cerrik

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet : 12