28 shkurt – 28 mars 2023, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 28 shkurt – 28 mars 2023, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 28 shkurt – 28 mars 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet: 12

28 shkurt, 1, 2 mars 2023 online “Nderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 28 shkurt, 1, 2 mars 2023 online “Nderveprim profesional “Soft Skills” tek profesionistet e shendetesise

Data e zhvillimit: 28 shkurt, 1, 2 mars 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Profesioniste te shendetesise 

Kreditet: 12

28 shkurt – 1 mars 2023, Vlore/ Trajnim” COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 28 shkurt – 1 mars 2023, Vlore/ Trajnim” COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre”

Data e zhvillimit: 28 shkurt – 1 mars 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Zeri i komunitetit per shendetin

Kontakte: Tel: 0685483018 E-mail: zerikomunitet@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist, Dentist, Menaxher/Drejtor

Kreditet: 12

28 shkurt 2023, Tirane / Konference “Semundjet e rralla gjenetike ne Shqiperi. Aktualiteti dhe perspektiva” 

Titulli i aktivitetit: 28 shkurt 2023, Tirane / Konference “Semundjet e rralla gjenetike ne Shqiperi. Aktualiteti dhe perspektiva”

Data e zhvillimit: 28 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Hotel Rogner, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqates se Semundjeve te Rralla, QSUT-Sherbimi i Laboratorit te Gjenetikes, Ministria e Shendetesise dhe e Mbrojtjes Sociale

Kontakte: Tel: 0693571311 E-mail: besmira.basholli@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje, mjeke specialiste

Kreditet: 6

27 shkurt – 27 mars 2023, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 27 shkurt – 27 mars 2023, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 27 shkurt – 27 mars 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

27 shkurt – 24 mars 2023 Rrashbull, Durres /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 27 shkurt – 24 mars 2023 Rrashbull, Durres /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 27 shkurt – 24 mars 2023

Vendi i organizimit: QSH Rrashbull, Durres

Organizatori/ofruesi: QSH Rrashbull, Durres

Kontakte: Tel: 0682268657

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Rrashbull, Durres

Kreditet: 16

24 shkurt – 28 tetor 2023 Tirane / “Trajnim teoriko-klinik i terapise fikse. Teknika straight – wire”

Titulli i aktivitetit: 24 shkurt – 28 tetor 2023 Tirane / “Trajnim teoriko-klinik i terapise fikse. Teknika straight – wire”

Data e zhvillimit: 24 shkurt – 28 tetor 2023

Vendi i organizimit: QSU “Zoja e Keshillit te Mire”

Organizatori/ofruesi:  Fondacioni “Zoja e Keshillit te Mire”

Kontakte: Tel: 0684054554 E-mail: y.abazi@unizkm.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe

Kreditet: 82  

24,25 shkurt, 2,3,4 mars 2023 Elbasan/Trajnim “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”.

Titulli i aktivitetit: 24,25 shkurt, 2,3,4 mars 2023 Elbasan /Trajnim Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”.

Data e zhvillimit: 24,25 shkurt, 2,3,4 mars 2023

Vendi i organizimit: Hotel Univers, Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet: 45

24 – 25 shkurt Sarande 2023 Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 24 – 25 shkurt Sarande 2023 Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 24 – 25 shkurt

Vendi i organizimit: Sarande

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

23 shkurt – 23 mars 2023 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 23 shkurt – 23 mars 2023 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 23 shkurt – 23 mars 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

22 – 23 shkurt Kavaje dhe 27 – 28 shkurt Pogradec 2023 / “Kanceri i qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Titulli i aktivitetit: 22 – 23 shkurt Kavaje dhe 27 – 28 shkurt Pogradec 2023 / “Kanceri i qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Data e zhvillimit: 22 – 23 shkurt Kavaje dhe 27 – 28 shkurt Pogradec 2023

Vendi i organizimit: 22 – 23 shkurt Kavaje dhe 27 – 28 shkurt Pogradec 2023

Organizatori/ofruesi: ACA Albania Community Assist

Kontakte: Tel: 0692081965 E-mail: holta.koci@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem/familje, infermiere/mami, specialist te shendetit publik

Kreditet: 12

21 shkurt – 4 korrik 2023 Tirane, Trajnim / “Bazat e ekzaminimit dhe trajtimi ne fizioterapi”

Titulli i aktivitetit: 21 shkurt – 4 korrik 2023 Tirane, Trajnim / “Bazat e ekzaminimit dhe trajtimi ne fizioterapi”

Data e zhvillimit: 21 shkurt – 4 korrik 2023.

Vendi i organizimit:  TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 44

21 shkurt – 30 mars 2023 QSH nr.4 Elbasan/ “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 21 shkurt – 30 mars 2023 QSH nr.4 Elbasan/ “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 21 shkurt – 30 mars 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.4 Elbasan  

Organizatori/ofruesi: QSH nr.4 Elbasan  

Kontakte: Tel: 0693949810

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH nr.4 Elbasan  

Kreditet: 10

21 shkurt – 29 mars 2023 QSH nr.3 Elbasan/ “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 21 shkurt – 29 mars 2023 QSH nr.3 Elbasan/ “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 21 shkurt – 29 mars 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.3 Elbasan  

Organizatori/ofruesi: QSH nr.3 Elbasan  

Kontakte: Tel: 0692089807

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH nr.3 Elbasan  

Kreditet: 10

21,22,23,28 shkurt, 1 mars 2023 Elbasan/Trajnim “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”.

Titulli i aktivitetit: 21,22,23,28 shkurt, 1 mars 2023 Elbasan /Trajnim Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”.

Data e zhvillimit: 21,22,23,28 shkurt, 1 mars 2023

Vendi i organizimit: Hotel Univers, Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet: 45

20 shkurt – 29 prill 2023 Maliq, Korce, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 20 shkurt – 29 prill 2023 Maliq, Korce, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 20 shkurt – 29 prill 2023

Vendi i organizimit:  QSH Maliq, Korce

Organizatori/ofruesi: QSH Maliq, Korce

Kontakte: Tel: 0694812113 E-mail: qshmaliq@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Maliq, Korce

Kreditet: 10

20 shkurt – 17 prill 2023 Bulgarec, Korce/ “Aftesimi ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 20 shkurt – 17 prill 2023 Bulgarec, Korce/ “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 20 shkurt – 17 prill 2023

Vendi i organizimit: QSH Bulgarec, Korce

Organizatori/ofruesi: QSH Bulgarec, Korce

Kontakte: Tel: 0682440367

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH Bulgarec, Korce

Kreditet: 10

20 shkurt – 25 mars 2023 QSH nr.1 Elbasan/ “Aftesimi  ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 20 shkurt – 25 mars 2023 QSH nr.1 Elbasan/ “Aftesimi ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 20 shkurt – 25 mars 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.1 Elbasan  

Organizatori/ofruesi: QSH nr.1 Elbasan  

Kontakte: Tel: 0696139230

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH nr.1 Elbasan  

Kreditet: 10

      

20 shkurt – 18 prill 2023 Postribe, Shkoder Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 20 shkurt – 18 prill 2023 Postribe, Shkoder, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 20 shkurt – 18 prill 2023

Vendi i organizimit:  QSH Postribe, Shkoder  

Organizatori/ofruesi: QSH Postribe, Shkoder

Kontakte: Tel: 0692142447

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te familjes dhe infermiere te QSH Postribe, Shkoder

Kreditet: 10

20 shkurt – 29 mars 2023 QSH Rajoni 4, Korce Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 20 shkurt – 29 mars 2023 QSH Rajoni 4, Korce Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 20 shkurt – 29 mars 2023

Vendi i organizimit:  QSH Rajoni 4, Korce

Organizatori/ofruesi: QSH Rajoni 4, Korce

Kontakte: Tel: 0684000234

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te familjes dhe infermiere te QSH Rajoni 4, Korce

Kreditet: 10

20-21 shkurt 2023 Vlore / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Titulli i aktivitetit: 20-21 shkurt 2023 Vlore / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Data e zhvillimit: 20-21 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Sherbimi i Kujdesit Paliativ” Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juli.xhindoli@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

18 – 19 shkurt 2023 Tirane, Trajnim / “Teknikat e masazhit mjekesor”

Titulli i aktivitetit: 18 – 19 shkurt 2023 Tirane, Trajnim / “Teknikat e masazhit mjekesor”

Data e zhvillimit: 18 – 19 shkurt 2023

Vendi i organizimit:  TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 10

18 – 19 shkurt 2023, Tirane / “Inserimi ikateterit periferik venoz dhe ekzekutimi i terapise intravenoze” 

Titulli i aktivitetit: 18 – 19 shkurt 2023, Tirane / “Inserimi ikateterit periferik venoz dhe ekzekutimi i terapise intravenoze” 

Data e zhvillimit: 18 – 19 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Beder, Tirane

Organizatori/ofruesi: KSHI 

Kontakte: Tel:  0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 11

17 shkurt – 24 mars 2023 Rrethina, Shkoder, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 17 shkurt – 24 mars 2023 Rrethina, Shkoder, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 17 shkurt – 24 mars 2023

Vendi i organizimit:  QSH Rrethina, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Rrethina, Shkoder

Kontakte: Tel: 0695443922 E-mail: qshmaliq@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Rrethina, Shkoder

Kreditet: 10

16 shkurt – 12 prill 2023, Trajnim ” Parandalimi dhe menaxhimi I rrëzimeve aksidentale tek të moshuarit parësor dhe spitalor”.

Titulli i aktivitetit: 20 shkurt – 21 shkurt 2023, Trajnim  ” Parandalimi dhe menaxhimi I rrëzimeve aksidentale tek të moshuarit parësor dhe spitalor”.  

Data e zhvillimit: 16 shkurt  – 12 prill 2023

Vendi i organizimit: QSH Gur I Zi, Shkodër

Organizatori/ofruesi: Qsh, Gur I Zi

Kontakte: Tel: 0672128533E-mail:e.bungaja@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier të Qsh Gur I Zi

Kreditet: 10

15 shkurt – 3 prill 2023 Berdice, Shkoder Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 15 shkurt – 3 prill 2023 Berdice, Shkoder, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 15 shkurt – 3 prill 2023

Vendi i organizimit:  QSH Berdice, Shkoder  

Organizatori/ofruesi: QSH Berdice, Shkoder

Kontakte: Tel: 06944440413 E-mail: qshberdice@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te familjes dhe infermiere te QSH Berdice, Shkoder

Kreditet: 10

14 shkurt – 15 mars 2023 Tirane, Trajnim / “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 14 shkurt – 15 mars 2023 Tirane-Durres, Trajnim / “Procedurat standarte infermierore per ofrimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 14 shkurt – 15 mars 2023

Vendi i organizimit:  Tirane-Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Ryder Albania

Kontakte: Tel: 0692075044 E-mail: fatmirprifti@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere                                           

Kreditet: 30

11 – 12 shkurt 2023 Shkoder/ “Procedurat klinike per kujdes te sigurt ne plaget e pacientit”

Titulli i aktivitetit: 11 – 12 shkurt 2023 Shkoder/ “Procedurat klinike per kujdes te sigurt ne plaget e pacientit”

Data e zhvillimit: 11 – 12 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Fizioterapisteve

Kontakte: Tel: 0675297199 E-mail: sebastjan.mjekaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, infrmiere, fizioterapiste

Kreditet: 12

11 – 12 shkurt 2023 Shkoder / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Titulli i aktivitetit: 11 – 12 shkurt 2023 Shkoder / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Data e zhvillimit: 11 – 12 shkurt 2023

Vendi i organizimit:  Shkoder

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

11 shkurt 2023, Tirane/ “Asistenca infermierore perioperatore”

Titulli i aktivitetit: 11 shkurt 2023, Tirane/ “Asistenca infermierore perioperatore”

Data e zhvillimit: 11 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Barleti

Organizatori/ofruesi: Universiteti Barleti

Kontakte: Tel: 0692040554 E-mail: k.vakeflliu@umb.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 6

10,11,16,17,18 shkurt 2023 Elbasan/Trajnim “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”.

Titulli i aktivitetit: 10,11,16,17,18 shkurt 2023 Elbasan /Trajnim Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”.

Data e zhvillimit: 10,11,16,17,18 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Hotel Univers, Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet: 45

9 shkurt – 3 mars 2023 QSH nr.2 Durres/ “Grup kolegesh: Ofrimi i kujdesit shendetesor ne banese per pacientet kronike dhe te moshuarit”

Titulli i aktivitetit: 9 shkurt – 3 mars 2023 QSH nr.2 Durres/ “Grup kolegesh: Ofrimi i kujdesit shendetesor ne banese per pacientet kronike dhe te moshuarit”

Data e zhvillimit: 9 shkurt – 3 mars 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.2 Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr.2 Durres

Kontakte: Tel: 0692114134 E-mail: tristanadumi@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te familjes dhe infermier te QSH nr.2 Durres

Kreditet: 8

9 – 10 shkurt Lezhe, 20 – 21 shkurt Kukes, 22 – 23 shkurt Lezhe 2023 Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 shkurt Lezhe, 20 – 21 shkurt Kukes, 22 – 23 shkurt Lezhe Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 9 – 10 shkurt Lezhe, 20 – 21 shkurt Kukes, 22 – 23 shkurt Lezhe

Vendi i organizimit: 9 – 10 shkurt Lezhe, 20 – 21 shkurt Kukes, 22 – 23 shkurt Lezhe

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

8 shkurt 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Titulli i aktivitetit: 8 shkurt 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Data e zhvillimit: 8 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Albanian University Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier  

Kreditet: 6

7,8,9 shkurt dhe 15,16,17 shkurt 2023, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Titulli i aktivitetit: 7,8,9 shkurt dhe 15,16,17 shkurt 2023, online/ “Udherrefyesi i promocionit shendetesor per profesionistet e shendetesise”

Data e zhvillimit: 7,8,9 shkurt dhe 15,16,17 shkurt 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12

6 shkurt – 4 mars 2023 QSH Xhafzotaj, Durres/ “Grup kolegesh: Ofrimi i kujdesit shendetesor ne banese per pacientet kronike dhe te moshuarit”

Titulli i aktivitetit: 6 shkurt – 4 mars 2023 QSH Xhafzotaj, Durres / “Grup kolegesh: Ofrimi i kujdesit shendetesor ne banese per pacientet kronike dhe te moshuarit”

Data e zhvillimit: 6 shkurt – 4 mars 2023

Vendi i organizimit: QSH Xhafzotaj, Durres

Organizatori/ofruesi: QSH Xhafzotaj, Durres

Kontakte: Tel: 0696377808 E-mail: QSh_Xhafzotaj@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, infermier te QSH Xhafzotaj, Durres

Kreditet: 8

4-5 shkurt 2023, / Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”.

Titulli i aktivitetit: 4-5 shkurt 2023,/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”.

Data e zhvillimit: 4-5 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Bar Inputo, Lagje nr 1, Durres.

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@ @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

4-5 shkurt 2023, /Trajnim “Praktika me te mira te higjenes, ndihme per kujdestaret dhe siguri per pacientet”

Titulli i aktivitetit: 4-5 shkurt 2023, /Trajnim “Praktika me te mira te higjenes, ndihme per kujdestaret dhe siguri per pacientet”

Data e zhvillimit: 4-5 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Memaliaj, Tepelene.

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit “TASH“

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet : 12

4-5 shkurt 2023, Tirane / Trajnim “Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)”

Titulli i aktivitetit: 4-5 shkurt 2023, Tirane / Trajnim “Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)”

Data e zhvillimit: 4-5 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Shoqata Ardhmeria, Salla e konferencave,  Tirane.

Organizatori/ofruesi: Kërkimi shkencor në infermieri

Kontakte: Tel:0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familjes, infermier, mami, teknik laboratori dhe teknik imazherie

Kreditet : 11

3,4,5 shkurt 2023 Tiranë/Trajnim/ “Metoda SEAS – Niveli 1”

Titulli i aktivitetit: 3,4,5 shkurt 2023 Tiranë/Trajnim/ “Metoda SEAS – Niveli 1”

Data e zhvillimit: 3,4,5 shkurt 2023

Vendi i organizimit: TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: kejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek fizioterapiste dhe fizioterapiste

Kreditet: 7

2-3 shkurt 2023 /Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 2-3 shkurt 2023 /Trajnim “Kujdesi mjekesor per te moshuarit ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”.

Data e zhvillimit : 2-3 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Qendra Rinore Arka, Shkoder.

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 10

1-2 shkurt 2023 , Vlore/ Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 1-2 shkurt 2023 , Vlore, Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 1-2 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Hotel Pavaresia, Vlore

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

1-2 shkurt 2023 Radhime, Vlore/ Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 1-2 shkurt 2023 Radhime, Vlore, Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 1-2 shkurt 2023

Vendi i organizimit: Radhime, Vlore

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12