30 shtator – 30 tetor 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 30 shtator – 30 tetor 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 30 shtator – 30 tetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

29 shtator 2022 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Titulli i aktivitetit: 29 shtator 2022 Tirane Trajnim / “Advanced Cardiac Life Support PTACSL”.

Data e zhvillimit: 29 shtator 2022

Vendi i organizimit: QKUM Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem

Kreditet: 6

28 Shtator dhe 6 tetor 2022 Lezhe, Trajnim/ “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji”

Titulli i aktivitetit: 28 Shtator dhe 6 tetor 2022 Lezhe, Trajnim/ “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji”

Data e zhvillimit: 28 Shtator dhe 6 tetor 2022

Vendi i organizimit: Qendra Sanitare Lezhe

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Lezhe

Kontakte: Tel: 0698858044 E-mail: lezha.uish @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

28 – 29 shtator 2022 Prrenjas/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 28 – 29 shtator 2022 Prrenjas/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 28 – 29 shtator 2022

Vendi i organizimit: QSH Prrenjas

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

28 shtator – 28 tetor 2022, Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 28 shtator – 28 tetor 2022, Trajnim online ” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 28 shtator – 28 tetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 11

26 shtator – 26 tetor 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”

Titulli i aktivitetit: 26 shtator – 26 tetor 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”.

Data e zhvillimit: 26 shtator – 26 tetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet : 9

26 Shtator 2022 Durres, Trajnim / “Zbatimi i teknikave te avancuara te kujdesjeve infermierore per patologjite me te hasura ne ditet e sotme”

Titulli i aktivitetit: 26 Shtator 2022 Durres, Trajnim / “Zbatimi i teknikave te avancuara te kujdesjeve infermierore per patologjite me te hasura ne ditet e sotme”

Data e zhvillimit: 26 Shtator 2022.

Vendi i organizimit:  Spitali Rajonal Durres

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

24,25 shtator, 14 dhe 15 tetor 2022, online / Trajnim “Reforma e Vleresimit bio-psiko-social e aftesise se kufizuar” 

Titulli i aktivitetit: 10, 15, 24 shtator 2022, online / Trajnim “Reforma e Vleresimit bio-psiko-social e aftesise se kufizuar” 

Data e zhvillimit: 10, 15, 24 shtator 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Ministria e Shendetesise dhe e Mbrejtjes Sociale

Kontakte: Tel: 0692399641 E-mail: Fjoralba.Hoxhallari@shendetesia.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem dhe te gjitha specialitetet

Kreditet: 12

24 Shtator 2022 Vlore, Trajnim / “Te perditesojme njohurite pediatrike ne parandalimin dhe trajtimin e Covid 19 tek femijet”

Titulli i aktivitetit:  24 Shtator 2022 Vlore, Trajnim / “Te perditesojme njohurite pediatrike ne parandalimin dhe trajtimin e Covid 19 tek femijet”

Data e zhvillimit: 24 Shtator 2022.

Vendi i organizimit:  Hotel Diamond Hill, Vlore

Organizatori/ofruesi: UM Vlore 

Kontakte: Tel: 0692029185 E-mail: eduardmone@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediater, hematologe, infeksioniste, mjeke te shendetit publik

Kreditet: 6

24 – 25 shtator 2022 Lushnje/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 24 – 25 shtator 2022 Lushnje/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 24 – 25 shtator 2022

Vendi i organizimit: Spitali Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

24 shtator 2022, Tirane / “Risite ne radiologjine intervencionuese 2022” 

Titulli i aktivitetit: 24 shtator 2022, online / “Risite ne radiologjine intervencionuese 2022”

Data e zhvillimit: 24 shtator 2022

Vendi i organizimit: Hotel Plaza

Organizatori/ofruesi: AMEA

Kontakte: Tel: 0684932151 E-mail: albana.mehmeti@spitaliamerikan.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek specialiste radiologe, traumatologe, neurolog, neurokirurge, ORL, urgjence, obseter-gjinekolog, pediater, okulist, anestezist, pneumologe, angiokirurge, ortopede, enologe dhe  kirurg  urolog

Kreditet: 6

23,24,25 shtator dhe 8,9 tetor 2022, Tirane / Trajnim “Protokollet e rehabilitimit të patologjive Ortopedike” 

Titulli i aktivitetit: 23,24,25 shtator dhe 8,9 tetor 2022, Tirane / Trajnim “Protokollet e rehabilitimit të patologjive Ortopedike” 

Data e zhvillimit: 23,24,25 shtator dhe 8,9 tetor 2022

Vendi i organizimit: TRE-KA 

Organizatori/ofruesi: TRE-KA 

Kontakte: Tel:  0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapist

Kreditet: 15

23 shtator 2022, online / “Bazat Farmakologjike të terapisë antikoaguluese” 

Titulli i aktivitetit: 23 shtator 2022, online / “Bazat Farmakologjike të terapisë antikoaguluese” 

Data e zhvillimit: 23 shtator 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem / familje, mjek sepcialiste hematologe, pneumologe, kardiologe, kirurg obsteter- gjinekolog, stomatolog, farmaciste dhe infermiere

Kreditet: 3

21 Shtator 2022 Fier, Trajnim / “Roli i infermierit ne urgjencat infermierore dhe kujdesi ne familje, ne shendetin riprodhues te femres, adoleshentet dhe ushqyerja e shendetshme”

Titulli i aktivitetit:  21 Shtator 2022 Fier, Trajnim / “Roli i infermierit ne urgjencat infermierore dhe kujdesi ne familje, ne shendetin riprodhues te femres, adoleshentet dhe ushqyerja e shendetshme”

Data e zhvillimit: 21 Shtator 2022.

Vendi i organizimit:  Salla Poliklinik Fier

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

19 shtator – 11 nentor 2022, Shkoder / Trajnim trajneresh/ “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 19 shtator – 11 nentor 2022, Shkoder / Trajnim trajneresh/ “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 19 shtator – 11 nentor 2022

Vendi i organizimit:  NJVKSH Shkoder  

Organizatori/ofruesi: NJVKSH Shkoder

Kontakte: Tel: 0696198844

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere   

Kreditet: 25

19 shtator – 4 nentor 2022 QSH nr.2 Durres Trajnim / “Perdorimi i protokolleve te mjekimit per hipertensionin, diabetin mellitus, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit 19 shtator – 4 nentor 2022 QSH nr.2 Durres Trajnim / “Perdorimi i protokolleve te mjekimit per hipertensionin, diabetin mellitus, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 19 shtator – 4 nentor 2022

Vendi i organizimit:  QSH nr.2 Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr.2 Durres

Kontakte: E-mail: stiven9699@live.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH nr.2 Durres

Kreditet: 14

19 shtator – 22 tetor 2022 QSH nr.4, Durres, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 19 shtator – 22 tetor 2022 QSH nr.4, Durres, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 19 shtator – 22 tetor 2022

Vendi i organizimit:  QSH nr.4, Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr.4, Durres

Kontakte: Tel: 0675429075 E-mail: stelacerciz@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH nr.4, Durres

Kreditet: 10

17 – 18 shtator 2022 Tirane, Trajnim / “Skolioza dhe trajtimi terapeutik”

Titulli i aktivitetit 17 – 18 shtator 2022 Tirane, Trajnim / “Skolioza dhe trajtimi terapeutik”

Data e zhvillimit: 17 – 18 shtator 2022

Vendi i organizimit:  ne ambjentet e TRE-KA-s.

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 8

18 shtator 2022, Tirane / “Injektimi i Acidit Hialurinik ne pjesen e mesme te fytyres” 

Titulli i aktivitetit: 18 shtator, Tirane / “Injektimi i Acidit Hialurinik ne pjesen e mesme te fytyres” 

Data e zhvillimit: 18 shtator 2022

Vendi i organizimit: Venus Center Tirane

Organizatori/ofruesi: Venus Center

Kontakte: Tel:  0682293633 E-mail: bbrunilda@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dermatolog, kirug estetik, mjek estetist, stomatolog

Kreditet: 5

17-18 shtator 2022, Preze / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Titulli i aktivitetit: 17-18 shtator 2022, Preze / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Data e zhvillimit: 17-18 shtator 2022

Vendi i organizimit: QSH Preze

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

17– 18 shtator 2022, Korce / “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 

Titulli i aktivitetit: 17– 18 shtator 2022, Korce / “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 

Data e zhvillimit: 17– 18 shtator 2022

Vendi i organizimit: Universiteti Bujqesor Korce

Organizatori/ofruesi: KSHI 

Kontakte: Tel:  0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 14.3

17 shtator 2022, Tirane / “Injektimet me Botox” 

Titulli i aktivitetit: 17 shtator 2022, Tirane / “Injektimet me Botox” 

Data e zhvillimit: 17 shtator 2022

Vendi i organizimit: Venus Center Tirane

Organizatori/ofruesi: Venus Center

Kontakte: Tel:  0682293633 E-mail: bbrunilda@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dermatolog, kirug plastike, mjek estetist

Kreditet: 4

15 shtator 2022 Fier / Trajnim “Plaget dekubituese/Roli infermieristik”

Titulli i aktivitetit: 15 shtator 2022 Fier / Trajnim “Plaget dekubituese/Roli infermieristik”

Data e zhvillimit: 15 shtator 2022

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Fier

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Fier

Kontakte: Tel: 0675684969 E-mail: marjobregu2009@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere te Spitalit

Kreditet: 3

15 Shtator 2022 Elbasan, Trajnim / “Masa Organizuese dhe menaxhuese per zbatim ne situatat e emergjences”

Titulli i aktivitetit: 15 Shtator 2022 Elbasan, Trajnim / “Masa Organizuese dhe menaxhuese per zbatim ne situatat e emergjences”

Data e zhvillimit: 15 Shtator 2022.

Vendi i organizimit:  FSHMT Elbasan

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

14 shtator 2022, online / Trajnim “Nderhyrjet per lenien e duhanit dhe reduktimi i demeve te tij”  

Titulli i aktivitetit: 14 shtator 2022, online / Trajnim “Nderhyrjet per lenien e duhanit dhe reduktimi i demeve te tij”  

Data e zhvillimit: 14 shtator 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, stomatologe, farmaciste,infermiere/mami

Kreditet: 3

13 Shtator – 14 Shkurt 2023 Tirane,Trajnim / “Bazat e ekzaminimit dhe trajtimi ne fizioterapi”

Titulli i aktivitetit 13 Shtator – 14 Shkurt 2023 Tirane, Trajnim / “ Bazat e ekzaminimit dhe trajtimi ne fizioterapi”

Data e zhvillimit: 13 Shtator – 14 Shkurt 2023.

Vendi i organizimit:  ne ambjentet e TRE-KA-s.

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet : 44

12 shtator – 13 tetor 2022 Rrashbull, Durres, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 12 shtator – 13 tetor 2022 Rrashbull, Durres, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 12 shtator – 13 tetor 2022

Vendi i organizimit:  QSH Rrashbull, Durres

Organizatori/ofruesi: QSH Rrashbull, Durres

Kontakte: Tel: 674303755 E-mail: a.buzi1982.ab@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Rrashbull, Durres

Kreditet: 10

12 shtator – 13 tetor 2022 Sukth, Durres, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 12 shtator – 13 tetor 2022 Sukth, Durres, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 12 shtator – 13 tetor 2022

Vendi i organizimit:  QSH Sukth, Durres

Organizatori/ofruesi: QSH Sukth, Durres

Kontakte: Tel: 0692949790 E-mail: evis_dushku@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Sukth, Durres

Kreditet: 10

9 – 10 shtator 2022, online / Trajnim “Semundjet alergjike”  

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 shtator 2022, online / Trajnim “Semundjet alergjike”  

Data e zhvillimit: 9 – 10 shtator 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Per nje Shqiperi te Shendetshme FHA

Kontakte: Tel: 0682180293 E-mail: lahoe90@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familjes, pediater, specialiste, farmaciste dhe infermier-mami

Kreditet: 11

9 shtator – 22 tetor 2022 Rreshen / Trajnim “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid – 19”

Titulli i aktivitetit: 9 shtator – 22 tetor 2022 Rreshen / Trajnim “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid – 19”

Data e zhvillimit: 9 shtator – 22 tetor 2022

Vendi i organizimit: QSH Rreshen

Organizatori/ofruesi: QSH Rreshen

Kontakte: Tel: 0697571356 E-mail: picakub@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermiere te qsh-se

Kreditet: 8

9 shtator 2022, online / Trajnim “Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me rrugë seksuale (IST/SST)”  

Titulli i aktivitetit: 9 shtator 2022, online / Trajnim “Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me rrugë seksuale (IST/SST)”  

Data e zhvillimit: 9 shtator 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek familje

Kreditet: 4

8 shtator – 19 nentor 2022 QSH Vore Trajnim / “Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 8 shtator – 19 nentor 2022 QSH Vore Trajnim / “Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 8 shtator – 19 nentor 2022

Vendi i organizimit:  QSH Vore

Organizatori/ofruesi: QSH Vore

Kontakte: E-mail: anilamuca88@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH Vore

Kreditet: 10

8 – 9 Shtator 2022 Tirane,Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Titulli i aktivitetit: 8 – 9 Shtator 2022 Tirane, Trajnim / “ Prehospital Trauma Life Support”

Data e zhvillimit: 8 – 9 Shtator 2022.

Vendi i organizimit: Salla e trajnimit ne Qendrën Kombëtare te Urgjencave Mjekësore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermierë.

Kreditet : 19.2

4 Shtator – 4 Tetor  2022 , online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II”

Titulli i aktivitetit: 4 Shtator – 4 Tetor  2022, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli II””

Data e zhvillimit: 4 Shtator – 4 Tetor  2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “ Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: : mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet : 6

2 Shtator – 2 Tetor  2022 , online / Trajnim “ Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 2 Shtator – 2 Tetor 2022, online / Trajnim “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion artrial: nga studimet ne praktiken e perditshme klinike -Moduli I”

Data e zhvillimit: 2 Shtator – 2 Tetor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek specialiste: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste.

Kreditet : 6

1 – 30 Shtator 2022 Tirane, Leksion / “Forcimi i sistemit shqiptar te te survejances per gjurmimin ne kohe te te gjitha rasteve te dyshuara te lise se majmuneve dhe kontakteve te tyre”

Titulli i aktivitetit: 1 – 30 Shtator 2022 Tirane, Leksion / “Forcimi i sistemit shqiptar te te survejances per gjurmimin ne kohe te te gjitha rasteve te dyshuara te lise se majmuneve dhe kontakteve te tyre”

Data e zhvillimit: 1 – 30 Shtator 2022.

Vendi i organizimit: ISHP

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0698245648 E-mail: alma.robo@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, epidemiologe, mikrobiologe, shendet publik dhe infermiere

Kreditet: 5

1 Shtator 2022 Tirane, Leksion / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 1 Shtator 2022 Tirane, Leksion / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 1 Shtator 2022.

Vendi i organizimit: UISH

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6