•  

30 shtator – 8 tetor 2023, Tirane / Trajnim “Terapia manuale dhe ushtrimore ne patologjite ortopedike” 

Titulli i aktivitetit: 30 shtator – 8 tetor 2023, Tirane / Trajnim “Terapia manuale dhe ushtrimore ne patologjite ortopedike” 

Data e zhvillimit: 30 shtator – 8 tetor 2023

Vendi i organizimit: TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë

Organizatori/ofruesi: TRE-KA 

Kontakte: Tel:  0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapist

Kreditet: 17

30 shtator – 1 tetor 2023, Bulqize/ Trajnim” Integrimi i semundjeve infektive ne kujdesin shendetesor paresor”

Titulli i aktivitetit: 30 shtator – 1 tetor 2023, Bulqize / Trajnim” Integrimi i semundjeve infektive ne kujdesin shendetesor paresor”

Data e zhvillimit: 30 shtator – 1 tetor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Bulqize

Organizatori/ofruesi: Zeri i komunitetit per shendetin

Kontakte: E-mail: zerikomunitet@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Infermier

Kreditet: 12

30 shtator – 1 tetor 2023, Lezhe/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 30 shtator – 1 tetor 2023, Lezhe / “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 30 shtator – 1 tetor 2023

Vendi i organizimit: Lezhe

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

30 shtator – 1 tetor 2023, online / “Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike te punes” 

Titulli i aktivitetit: 30 shtator – 1 tetor 2023, online / “Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike te punes” 

Data e zhvillimit: 30 shtator – 1 tetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: KSHI 

Kontakte: Tel:  0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 12

30 shtator 2023, Vlore / Trajnim “Hepatiti C dhe kalkuloza biliare”

Titulli i aktivitetit: 30 shtator 2023, Vlore / Trajnim “Hepatiti C dhe kalkuloza biliare”

Data e zhvillimit: 30 shtator 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, infermiere, farmaciste

Kreditet: 6 

30 shtator 2023 Gramsh/ Trajnim “Kujdesi infermieror ne specialitete, patollogji dhe obsetrik-gjinekologji “

Titulli i aktivitetit: 30 shtator 2022 Gramsh/ Trajnim “Kujdesi infermieror ne specialitete, patollogji dhe obsetrik-gjinekologji “

Data e zhvillimit: 30 shtator 2022

Vendi i organizimit: QSH Gramsh

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Lezhe

Kontakte: Tel: 0698858044 E-mail: Lezha.uish@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere/mami

Kreditet: 6

30 shtator 2023, Durres / “Perditesime ne kardiologji nga praktika klinike” 

Titulli i aktivitetit: 30 shtator 2023, Durres / “Perditesime ne kardiologji nga praktika klinike” 

Data e zhvillimit: 30 shtator 2023

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Kardiologjise

Kontakte: Tel: 0675141274 E-mail: naltinshuka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem / familje, kardiologe, kardiokirurg, intern, urgjence, farmaciste dhe infermiere

Kreditet: 2.8

30 shtator 2023 Kruje / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 30 shtator 2023 Kruje / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 30 shtator 2023

Vendi i organizimit: Kruje

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

29 shtator 2023, online/” Patologjite kardiake”

Titulli i aktivitetit:  29 shtator 2023, online/” Patologjite kardiake”

Data zhvillimit: 29 shtator 2023

Vendi organizimit: online

Organizatori/Ofruesi: Medicum Academy (EB-MED, Shpk)

Kontakte: Tel:0692415337, Email: medicumacademy2018@gmail.com

Kategoria e pjesemarresve: mjeke te pergjithshem/familje, mjeke specialist (neurologe, urgjenca, interniste)

Kreditet: 3

29 shtator 2023, Trajnim/Tiranë ” Komunikimi dhe etika mjekësore”

Titulli i aktivitetit: 29 shtator 2023, Trajnim/Tiranë ” Komunikimi dhe etika mjekësore”

Data e zhvillimit: 29 shtator 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Europian i Tiranës, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Universiteti Europian i Tiranës 

Kontakte: Tel: 0672047920 , E-mail: info@uet.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermierë, stomatologë, farmacistë (Jo specialitet)

Kreditet: 6

28,29,30 shtator 2023, Elbasan / Trajnim “Permiresimi i kujdesit shendetesor per te porsalindurit duke u bazuar ne protokollet e reja” 

Titulli i aktivitetit: 28,29,30 shtator 2023, Elbasan / Trajnim “Permiresimi i kujdesit shendetesor per te porsalindurit duke u bazuar ne protokollet e reja” 

Data e zhvillimit: 28,29,30 shtator 2023

Vendi i organizimit: Elbasan

Organizatori/ofruesi: Qendra Neonatologjike Shqiptare

Kontakte: Tel: 0674559427   E-mail: hoxhaalketa@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, neonatolog, pediater, ORL dhe infermiere te neonatologjise

Kreditet: 14

28 – 29 shtator 2023, Tirane / Trajnim “Thematic trainings on Chronic patients. Increasing skills to sectorial operators” 

Titulli i aktivitetit: 28 – 29 shtator 2023, Tirane / Trajnim “Thematic trainings on Chronic patients. Increasing skills to sectorial operators” 

Data e zhvillimit: 28 – 29 shtator 2023

Vendi i organizimit: Ministria e Shendetesise dhe e Mbrojtjes Sociale

Organizatori/ofruesi: Ministria e Shendetesise dhe e Mbrojtjes Sociale

Kontakte: E-mail: Alida.Mici@shendetesia.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, specialist, infermiere, farmaciste dhe psikologe ne sektorin publik te shendetesise

Kreditet: 12

28 – 29 shtator 2023, Kelcyre/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 28 – 29 shtator 2023, Kelcyre/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 30 shtator – 1 tetor 2023

Vendi i organizimit: Lezhe

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

28 shtator 2023 Burrel / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Titulli i aktivitetit: 28 shtator 2023 Burrel / “Aktualiteti ne sferen mjekesore dhe probleme ne pune”

Data e zhvillimit: 28 shtator 2023

Vendi i organizimit: Burrel

Organizatori/ofruesi: Sindikata e Punonjesve te Sherbimit Shendetesor

Kontakte: Tel: 0674768888 E-mail: stronig@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem / familje, te specialiteteve te ndryshme (gastrohepatologe, okuliste, infeksioniste, geriatri, gjinekologe, reumatologe, anesteziste, pediater, mikrobiolog, psikiater), infrmiere, punonjes social, psikologe

Kreditet: 4

27, 28 shtator 2023, Tirane Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 27, 28 shtator 2023, Tirane Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 27, 28 shtator 2023, Tirane

Vendi i organizimit: FSHMT Tirane

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

26 shtator 2023, Tirane / Trajnim “Hemoragjia postpartum dhe Preeklampsia. Urgjencat me te shpeshta ne obstetrike. Kujdesi dhe menaxhimi” 

Titulli i aktivitetit: 26 shtator 2023, Tirane / Trajnim “Hemoragjia postpartum dhe Preeklampsia. Urgjencat me te shpeshta ne obstetrike. Kujdesi dhe menaxhimi” 

Data e zhvillimit: 26 shtator 2023

Vendi i organizimit: SUOGJ Mbreteresha Geraldine

Organizatori/ofruesi: SUOGJ Mbreteresha Geraldine

Kontakte: Tel: 0697976351 E-mail: akolaneci@outlook.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere / mami

Kreditet: 2

25, 26 shtator 2023 /online “Parime te pergjithshme ne Implantologji

Titulli i aktivitetit: 25, 26 shtator 2023 /online “Parime te pergjithshme ne Implantologji”

Data e zhvillimit: 25, 26 shtator 2023 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Urdhri i Stomatologut

Kontakte: Tel: 0695231259 E-mail: aurela_guri@hotmail.it

Kategoria e pjesëmarrësve: stomatologe, kirurg orale, kirurge maksilofaciale, ortognatologe

Kreditet: 12

24 – 25 shtator 2023, Berat/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 24 – 25 shtator 2023, Berat/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 24 – 25 shtator 2023

Vendi i organizimit: Berat

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

23 – 24 shtator 2023, Sarande / Trajnim” Aftesite dhe strategjite e komunikimit te infermierit profesionist per tu perballur me takime te veshtira ne menyre te sigurt dhe efektive ne mjediset e praktikave te kujdesit

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 shtator 2023, Sarande / Trajnim” Aftesite dhe strategjite e komunikimit te infermierit profesionist per tu perballur me takime te veshtira ne menyre te sigurt dhe efektive ne mjediset e praktikave te kujdesit”

Data e zhvillimit: 23 – 24 shtator 2023

Vendi i organizimit: Sarande

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier (jo specialitet)

Kreditet: 12

23 – 24 shtator 2023 Tirane / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Titulli i aktivitetit: 2324 shtator 2023 Tirane / Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne llojet e ndryshme te plageve dhe demonstrimi praktik i teknikave te suturave (qepjeve)”

Data e zhvillimit: 2324 shtator 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Beder Tirane

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: info@kshi.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 11

23 shtator 2023, Vlore / Trajnim “Anemite Mikrocitare”  

Titulli i aktivitetit: 23 shtator 2023, Vlore / Trajnim “Anemite Mikrocitare”  

Data e zhvillimit: 23 shtator 2023, Vlore

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, farmaciste dhe infermiere

Kreditet: 6

23 shtator 2023, Vlore / Trajnim “Infeksionet ne gravidance dhe protozoaret” 

Titulli i aktivitetit: 23 shtator 2023, Vlore / Trajnim “Infeksionet ne gravidance dhe protozoaret” 

Data e zhvillimit: 23 shtator 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem/familje, specialiste (obsteter-gjinekologe)

Kreditet: 6

23 shtator 2023 Fier / “Nderhyrje multidisiplinare per nje mjedis pa droge”.

Titulli i aktivitetit: 23 shtator 2023 Fier / “Nderhyrje multidisiplinare per nje mjedis pa droge”.

Data e zhvillimit: 23 shtator 2023

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 6 (jo specialitet)

22 dhe 29 shtator 2023 Gramsh / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 22 dhe 29 shtator 2023 Gramsh / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 22 dhe 29 shtator 2023

Vendi i organizimit: Gramsh

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

21 shtator – 10 nentor 2023, Patos/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 21 shtator – 10 nentor 2023, Patos/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 21 shtator – 10 nentor 2023, Patos-Ruzhdije

Vendi i organizimit: QSH Patos-Ruzhdije

Organizatori/ofruesi: QSH Patos-Ruzhdije

Kontakte: Tel: 069302806

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Patos-Ruzhdije

Kreditet: 16

21-22 shtator Tirane, 28-29 Durres, 2-3 tetor Korce, 5-6 tetor Elbasan, 12-13 tetor Shkoder, 17-18 tetor Bulqize, 24-25 tetor Fier, 30-31 tetor 2023 Berat / Trajnim “Aftesimi ne monitorimin e zbatimin te kujdesit shendetesor ne banese nga ekipi KSHP”

Titulli i aktivitetit: 21-22 shtator Tirane, 28-29 Durres, 2-3 tetor Korce, 5-6 tetor Elbasan, 12-13 tetor Shkoder, 17-18 tetor Bulqize, 24-25 tetor Fier, 30-31 tetor 2023 Berat / Trajnim “Aftesimi ne monitorimin e zbatimin te kujdesit shendetesor ne banese nga ekipi KSHP”

Data e zhvillimit: 21-22 shtator Tirane, 28-29 Durres, 2-3 tetor Korce, 5-6 tetor Elbasan, 12-13 tetor Shkoder, 17-18 tetor Bulqize, 24-25 tetor Fier, 30-31 tetor 2023 Berat

Vendi i organizimit: 21-22 shtator Tirane, 28-29 Durres, 2-3 tetor Korce, 5-6 tetor Elbasan, 12-13 tetor Shkoder, 17-18 tetor Bulqize, 24-25 tetor Fier, 30-31 tetor 2023 Berat

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

20 – 21 shtator 2023 Vlore / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Titulli i aktivitetit: 20 – 21 shtator 2023 Vlore / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Data e zhvillimit: 20 – 21 shtator 2023

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Sherbimi i Kujdesit Paliativ” Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juli.xhindoli@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

19 shtator 2023 – 20 shkurt 2024 Tirane, Trajnim / “Bazat e ekzaminimit dhe trajtimi ne fizioterapi”

Titulli i aktivitetit: 19 shtator 2023 – 20 shkurt 2024 Tirane, Trajnim / “Bazat e ekzaminimit dhe trajtimi ne fizioterapi”

Data e zhvillimit: 19 shtator 2023 – 20 shkurt 2024

Vendi i organizimit:  TRE-KA rr. Nikolla Jorga, Pallati nr.8, Kati 1, Tiranë

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 44

18 – 22 shtator 2023, Lezhe / “Trajnim i trajnerëve “MBËSHTETJA E ZHVILLIMIT INSTITUCIONAL PËR SHËRBIME SHËNDETËSORE CILËSORE DHE GJITHËPËRFSHIRËSE QË ZBATOJNË VIZITAT NË SHTËPI”

Titulli i aktivitetit: 18 – 22 shtator 2023, Lezhe / “Trajnim i trajnerëve “MBËSHTETJA E ZHVILLIMIT INSTITUCIONAL PËR SHËRBIME SHËNDETËSORE CILËSORE DHE GJITHËPËRFSHIRËSE QË ZBATOJNË VIZITAT NË SHTËPI”

Data e zhvillimit: 18 – 22 shtator 2023

Vendi i organizimit: Lezhe

Organizatori/ofruesi: Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies Komunitare

Kontakte: E-mail: gentaqirjako@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Pediater, infermiere/mami

Kreditet: 30

16 shtator – 28 tetor 2023, Tirane / “Kursi i Ekografise Thorako-Abdominale” 

Titulli i aktivitetit: 16 shtator – 28 tetor 2023, Tirane / “Kursi i Ekografise Thorako-Abdominale” 

Data e zhvillimit: 16 shtator – 28 tetor 2023

Vendi i organizimit: Klinika “Medison”

Organizatori/ofruesi: Klinika “Medison” 

Kontakte: Tel:  0682287686 E-mail: eltonceka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek specialiste gastrohepatologe, urologe/nefrologe, kirurge thorakale, kirurge abdominale

Kreditet: 78

16 shtator 2023 Belsh / Trajnim “Kujdesi infermieror ne specialitete, patollogji dhe obsetrik-gjinekologji “

Titulli i aktivitetit: 16 shtator 2023 Belsh / Trajnim “Kujdesi infermieror ne specialitete, patollogji dhe obsetrik-gjinekologji “

Data e zhvillimit: 16 shtator 2023

Vendi i organizimit: QSH Belsh

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Lezhe

Kontakte: Tel: 0698858044 E-mail: Lezha.uish@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere/mami

Kreditet: 6

16 – 17 shtator 2023, Berat/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 16 – 17 shtator 2023, Berat / “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 16 – 17 shtator 2023

Vendi i organizimit: Berat

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

16 shtator 2023, Lushnje / Trajnim “Hepatiti C dhe kalkuloza biliare”

Titulli i aktivitetit: 16 shtator 2023, Lushnje / Trajnim “Hepatiti C dhe kalkuloza biliare”

Data e zhvillimit: 16 shtator 2023

Vendi i organizimit: Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, infermiere, farmaciste

Kreditet: 6

16 shtator 2023, Berat /Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti”

Titulli i aktivitetit: 16 shtator 2023, Berat /Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti”

Data e zhvillimit: 16 shtator 2023

Vendi i organizimit: Berat

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, infermier, farmacist

Kreditet: 6

16 shtator 2023 Durres / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 16 shtator 2023 Durres / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 16 shtator 2023

Vendi i organizimit: Durres

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

14,15,16 shtator 2023, Vlore / Trajnim “Permiresimi i kujdesit shendetesor per te porsalindurit duke u bazuar ne protokollet e reja” 

Titulli i aktivitetit: 14,15,16 shtator 2023, Vlore / Trajnim “Permiresimi i kujdesit shendetesor per te porsalindurit duke u bazuar ne protokollet e reja” 

Data e zhvillimit: 14,15,16 shtator 2023

Vendi i organizimit: Materniteti Vlore

Organizatori/ofruesi: Qendra Neonatologjike Shqiptare

Kontakte: Tel: 0674559427   E-mail: hoxhaalketa@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, neonatolog, pediater, ORL dhe infermiere te neonatologjise

Kreditet: 14

14 shtator 2023, online / Trajnim “Dhimbja Kronike”

Titulli i aktivitetit: 14 shtator 2023, online / Trajnim “Dhimbja Kronike”

Data e zhvillimit: 14 shtator 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, Menaxher/Drejtor, dentist, farmacist

Kreditet: 4

13 – 14 shtator 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 shtator 2023 Tirane, Trajnim / “AMLS (Advance Medical Life Support)”

Data e zhvillimit: 13 – 14 shtator 2023

Vendi i organizimit: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, urgjence, intensiviste, pediater, stomatologe

Kreditet: 19.2

13 dhe 14 shtator 2023 Puke / Trajnim “Kujdesi infermieror ne specialitete, patollogji dhe obsetrik-gjinekologji “

Titulli i aktivitetit: 13 dhe 14 shtator 2022 Puke / Trajnim “Kujdesi infermieror ne specialitete, patollogji dhe obsetrik-gjinekologji “

Data e zhvillimit: 13 dhe 14 shtator 2022

Vendi i organizimit: Pallati Kultures Puke

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Lezhe

Kontakte: Tel: 0698858044 E-mail: Lezha.uish@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere/mami

Kreditet: 6

13 shtator 2023 Gramsh/ “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 13 shtator 2023 Gramsh/ “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 13 shtator 2023

Vendi i organizimit: Gramsh

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

12 shtator – 7 nentor 2023 QSH Postribe, Shkoder/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 12 shtator – 7 nentor 2023 QSH Postribe, Shkoder/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 12 shtator – 7 nentor 2023

Vendi i organizimit: QSH Postribe, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Postribe, Shkoder

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Postribe, Shkoder

Kreditet: 8

12 shtator 2023 Librazhd / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 12 shtator 2023 Librazhd / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 12 shtator 2023

Vendi i organizimit: Librazhd

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

11 shtator– 21 dhjetor 2023 QSH nr. 1, Elbasan/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.
Titulli i aktivitetit: 11 shtator – 21 dhjetor 2023 QSH nr. 1, Elbasan/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.
Data e zhvillimit: 11 shtator – 21 dhjetor 2023
Vendi i organizimit: QSH nr. 1, Elbasan
Organizatori/ofruesi: QSH nr. 1, Elbasan
Kontakte: Tel: 0674046475
Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH nr. 1, Elbasan
Kreditet: 16

11 shtator 2023 – 20 janar 2024 QSH Vore/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 11 shtator 2023 – 20 janar 2024 QSH Vore /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 11 shtator 2023 – 20 janar 2024

Vendi i organizimit: QSH Vore

Organizatori/ofruesi: QSH Vore

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Vore

Kreditet: 16

11 – 12 shtator 2023, Tirane / Trajnim “Ndihma e pare, urgjenca BLSD, rianimim kardio-pulmonar” 

Titulli i aktivitetit: 11 – 12 shtator 2023, Tirane / Trajnim “Ndihma e pare, urgjenca BLSD, rianimim kardio-pulmonar” 

Data e zhvillimit: 11 – 12 shtator 2023

Vendi i organizimit: Shtepia e Futbollit, Tirane

Organizatori/ofruesi: FSHF

Kontakte: Tel: 0694040433   E-mail: endreu@fshf.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familjes, infermier, fizioterapiste, mjeke urgjence dhe mjeke sportive

Kreditet: 11.4

9 – 10 shtator dhe 11 – 12 shtator Kukes 2023 / “Kanceri i qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 shtator dhe 11 – 12 shtator Kukes 2023 / “Kanceri i qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Data e zhvillimit: 9 – 10 shtator dhe 11 – 12 shtator 2023

Vendi i organizimit: Spitali Kukes

Organizatori/ofruesi: ACA Albania Community Assist

Kontakte: Tel: 0692081965 E-mail: holta.koci@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem/familje, infermiere/mami, specialist te shendetit publik

Kreditet: 12

9 – 10 shtator 2023, online / “Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike te punes” 

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 shtator 2023, online / “Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike te punes” 

Data e zhvillimit: 9 – 10 shtator 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: KSHI 

Kontakte: Tel:  0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 12

9 shtator 2023, Berat / Trajnim “Patologjite ORL dhe mjeku i familjes”  

Titulli i aktivitetit: 9 shtator 2023, Berat / Trajnim “Patologjite ORL dhe mjeku i familjes”  

Data e zhvillimit: 9 shtator 2023

Vendi i organizimit: Berat

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, ORL dhe infermiere

Kreditet: 6

9 shtator 2023 Fier / “Nderhyrje multidisiplinare per nje mjedis pa droge”.

Titulli i aktivitetit: 9 shtator 2023 Fier / “Nderhyrje multidisiplinare per nje mjedis pa droge”.

Data e zhvillimit: 9 shtator 2023

Vendi i organizimit: Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 6 (jo specialitet)

8 shtator – 3 nentor 2023 Dajc, Shkoder/ “Aftesimi i MF dhe IF ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 8 shtator – 3 nentor 2023 Dajc, Shkoder / “Aftesimi i MF dhe IF ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 8 shtator – 3 nentor 2023

Vendi i organizimit: QSH Dajc, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Dajc, Shkoder

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH Dajc, Shkoder

Kreditet: 10

8 – 9, 15 – 16, 22 – 23, 29 – 30 shtator 2023, Fier Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 8 – 9, 15 – 16, 22 – 23, 29 – 30 shtator 2023, Fier Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 8 – 9, 15 – 16, 22 – 23, 29 – 30 shtator 2023

Vendi i organizimit: Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

8 shtator 2023 Gjirokaster / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 8 shtator 2023 Gjirokaster / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 8 shtator 2023

Vendi i organizimit: Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

6 dhe 7 shtator 2023 Shkoder/ “Udhezimet kryesore per kryerjen e kerkimit shkencor tek profesionistet e kujdesit shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 6 dhe 7 shtator 2023 Shkoder/ “Udhezimet kryesore per kryerjen e kerkimit shkencor tek profesionistet e kujdesit shendetesor”

Data e zhvillimit: 6 dhe 7 shtator 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Shkoder

Organizatori/ofruesi: Organizata Shqiptare e Urdhrit te Maltes

Kontakte: Tel: 0675297199 E-mail: sebastjan.mjekaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, farmaciste, stomatologe dhe infermiere, fizioterapiste, psikologe, punonjes social.

Kreditet: 12 kredite jo-specialitet

6 dhe 7 shtator 2023 Shkoder/ Trajnim “Kujdesi infermieror ne specialitete, patollogji dhe obsetrik-gjinekologji “

Titulli i aktivitetit: 6 dhe 7 shtator 2022 Shkoder/ Trajnim “Kujdesi infermieror ne specialitete, patollogji dhe obsetrik-gjinekologji “

Data e zhvillimit: 6 dhe 7 shtator 2022

Vendi i organizimit: NJVKSH Shkoder

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Lezhe

Kontakte: Tel: 0698858044 E-mail: Lezha.uish@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere/mami

Kreditet: 6

6 shtator 2023 Cerrik / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 6 shtator 2023 Cerrik / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 6 shtator 2023

Vendi i organizimit: Cerrik

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

4 shtator – 29 dhjetor 2023, Berat/ “Grupi i kolegeve, me mjeke familje dhe infermiere lidhiur me kujdesin mjekesor per te moshuarit ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 4 shtator – 29 dhjetor 2023, Berat / “Grupi i kolegeve, me mjeke familje dhe infermiere lidhiur me kujdesin mjekesor per te moshuarit ne KSHP”

Data e zhvillimit: 4 shtator – 29 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.2, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH nr.2, Berat

Kontakte: Tel: 0692170050

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH nr.2, Berat

Kreditet: 16

4 shtator – 5 nentor 2023 Belsh, Elbasan/ “Grupi i kolegeve, me mjeke familje dhe infermiere lidhiur me kujdesin mjekesor per te moshuarit ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 4 shtator – 5 nentor 2023 Belsh, Elbasan/ “Grupi i kolegeve, me mjeke familje dhe infermiere lidhiur me kujdesin mjekesor per te moshuarit ne KSHP”

Data e zhvillimit: 4 shtator – 5 nentor 2023

Vendi i organizimit: QSH Belsh, Elbasan  

Organizatori/ofruesi: QSH Belsh Elbasan  

Kontakte: Tel: 0695383099

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH Belsh Elbasan  

Kreditet: 16

4 shtator – 12 dhjetor 2023 Bulgarec, Korce/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 4 shtator – 12 dhjetor 2023 Bulgarec, Korce/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 4 shtator – 14 tetor 2023

Vendi i organizimit: Bulgarec, Korce

Organizatori/ofruesi: Bulgarec, Korce

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te Bulgarec, Korce

Kreditet: 16

4 shtator – 30 nentor 2023 Vau Dejes, Shkoder/ “Aftesimi ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 4 shtator – 30 nentor 2023 Vau Dejes, Shkoder / “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 4 shtator – 30 nentor 2023

Vendi i organizimit: QSH Vau Dejes, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Vau Dejes, Shkoder

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH Vau Dejes, Shkoder

Kreditet: 10     

4 shtator – 12 dhjetor 2023 QSH nr.1, Berat /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 4 shtator – 12 dhjetor 2023 QSH nr.1, Berat /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 4 shtator – 12 dhjetor 2023,

Vendi i organizimit: QSH nr.1, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH nr.1, Berat

Kontakte:  

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH nr.1, Berat

Kreditet: 16

4 shtator – 27 dhjetor 2023 QSH Bushat, Shkoder / Trajnim trajneresh/ “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 4 shtator – 27 dhjetor 2023 QSH Bushat, Shkoder / Trajnim trajneresh/ “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 4 shtator – 27 dhjetor 2023

Vendi i organizimit:  QSH Bushat Shkoder  

Organizatori/ofruesi: QSH Bushat Shkoder

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Bushat Shkoder                                            

Kreditet: 10

4 shtator – 17 dhjetor 2023, Elbasan/ “Grupi i kolegeve, me mjeke familje dhe infermiere lidhiur me kujdesin mjekesor per te moshuarit ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 4 shtator – 17 dhjetor 2023 Belsh, Elbasan/ “Grupi i kolegeve, me mjeke familje dhe infermiere lidhiur me kujdesin mjekesor per te moshuarit ne KSHP”

Data e zhvillimit: 4 shtator – 5 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.3, Elbasan  

Organizatori/ofruesi: QSH nr.3, Elbasan  

Kontakte: Tel: 0698080144

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH nr.3, Elbasan  

Kreditet: 16

4 shtator – 14 tetor 2023 QSH nr 2, Korce/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 4 shtator – 14 tetor 2023 QSH nr 2, Korce/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 4 shtator – 14 tetor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr 2, Korce

Organizatori/ofruesi: QSH nr 2, Korce

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH QSH nr 2, Korce

Kreditet: 16

4 shtator – 22 dhjetor 2023 QSH nr.4, Elbasan /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 4 shtator – 22 dhjetor 2023 QSH nr.4, Elbasan /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 4 shtator – 22 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.4, Elbasan

Organizatori/ofruesi: QSH nr.4, Elbasan

Kontakte: Tel: 0692121450

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH nr.4, Elbasan

Kreditet: 16

4 shtator – 27 tetor 2023 Cerrik/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 4 shtator – 27 tetor 2023 Cerrik/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 4 shtator – 27 tetor 2023

Vendi i organizimit: QSH Cerrik

Organizatori/ofruesi: QSH Cerrik

Kontakte: Tel: 0694422837

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Cerrik

Kreditet: 16

4 shtator – 21 tetor 2023, Korce/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 4 shtator – 21 tetor 2023, Korce/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 4 shtator – 21 tetor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr.4, Korce    

Organizatori/ofruesi: QSH nr.4, Korce    

Kontakte: Tel: 069302806

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH nr.4, Korce    

Kreditet: 16

4 – 25 shtator 2023, Rrethine, Shkoder / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 4 – 25 shtator 2023, Rrethine, Shkoder / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 4 – 25 shtator 2023

Vendi i organizimit: QSH Rrethine, Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Rrethine, Shkoder

Kontakte: Tel: 0672252642

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Rrethine, Shkoder

Kreditet: 8

4 shtator 2023 Librazhd / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 4 shtator 2023 Librazhd / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 4 shtator 2023

Vendi i organizimit: Librazhd

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

3 – 4 shtator 2023, Shkoder/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 shtator 2023, Shkoder/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 3 – 4 shtator 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH Shkoder

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

1 shtator – 15 dhjetor 2023 QSH Velabisht, Berat /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 1 shtator – 15 dhjetor 2023 QSH Velabisht, Berat /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 1 shtator – 15 dhjetor 2023,

Vendi i organizimit: QSH Velabisht, Berat

Organizatori/ofruesi: QSH Velabisht, Berat

Kontakte: 

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Velabisht, Berat

Kreditet: 16

1 – 26 shtator 2023 Maliq, Korce/ “Grupi i kolegeve, me mjeke familje dhe infermiere lidhiur me kujdesin mjekesor per te moshuarit ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 1 – 26 shtator 2023 Maliq, Korce/ “Grupi i kolegeve, me mjeke familje dhe infermiere lidhiur me kujdesin mjekesor per te moshuarit ne KSHP”

Data e zhvillimit: 1 – 26 shtator 2023 Maliq, Korce

Vendi i organizimit: QSH Maliq, Korce

Organizatori/ofruesi: QSH Maliq, Korce

Kontakte: 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke familje dhe infermier QSH Maliq, Korce

Kreditet: 16