11 tetor 2021– 20 prill 2022 Shupenze, Diber / “Grup kolegesh lidhur me perdorimin e protokolleve te mjekimit per 5 SJT”

Titulli i aktivitetit: 11 tetor 2021– 20 prill 2022 Shupenze, Diber / “Grup kolegesh lidhur me perdorimin e protokolleve te mjekimit per 5 SJT”

Data e zhvillimit: 11 tetor 2021– 20 prill 2022

Vendi i organizimit: QSH Shupenze, Diber

Organizatori/ofruesi: QSH Shupenze, Diber

Kontakte: Tel: 0686211000 E-mail: erinda27@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier te QSH Shupenze, Diber

Kreditet: 15

11 tetor 2021 – 21 maj 2022 Frakull, Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Frakull lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 11 tetor 2021 – 21 maj 2022 Frakull, Trajnim / “Grupi i kolegeve mjeke dhe infermiere te QSH Frakull lidhur me perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme dhe SPOK ne KSHP

Data e zhvillimit: 11 tetor 2021 – 21 maj 2022

Vendi i organizimit:  QSH Frakull

Organizatori/ofruesi: QSH Frakull

Kontakte: Tel: 0692242113 E-mail: klediandeda@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Frakull

Kreditet: 16