29 – 30 tetor 2022, Fier/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 29 – 30 tetor 2022, Fier/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 29 – 30 tetor 2022

Vendi i organizimit: Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

29 – 30 tetor 2022 online, Trajnim / “Shendeti mendor dhe Çrregullimet neurozhvillimore tek femijet

Titulli i aktivitetit 29 – 30 tetor 2022 online, Trajnim / “Shendeti mendor dhe Çrregullimet neurozhvillimore tek femijet

Data e zhvillimit: 29 – 30 tetor 2022

Vendi i organizimit:  online

Organizatori/ofruesi: CBT dhe Schema Therapy Albania

Kontakte: Tel: 0676323444 E-mail: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, dentist, farmacist

Kreditet: 11

29 – 30 tetor 2022 Tirane, Trajnim / “Fizioterapia ne shtatezani dhe post partum”

Titulli i aktivitetit 29 – 30 tetor 2022 Tirane, Trajnim / “Fizioterapia ne shtatezani dhe post partum”

Data e zhvillimit: 29 – 30 tetor 2022

Vendi i organizimit:  ne ambjentet e TRE-KA-s.

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 8

29 tetor 2022, online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Titulli i aktivitetit: 29 tetor 2022, online / Trajnim “Urgjencat mjekesore”

Data e zhvillimit: 29 tetor 2022,

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, mjeke te te gjitha specialiteteve, infermiere, farmaciste, stomatologe

Kreditet: 2

27 tetor 2022 Rubik, Trajnim / “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji”

Titulli i aktivitetit: 27 tetor 2022 Rubik, Trajnim / “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji”

Data e zhvillimit: 27 tetor 2022

Vendi i organizimit: QSH Rubik

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Lezhe

Kontakte: Tel: 0698858044 E-mail: lezha.uish @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

26 – 27 tetor 2022 Berat, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 tetor 2022 Berat, Trajnim / “Prehospital Trauma Life Support”

Data e zhvillimit: 26 – 27 tetor 2022.

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Berat

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Urgjencave Mjekësore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@rurgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermierë.

Kreditet: 19.2

25 – 26 tetor 2022 Has/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 25 – 26 tetor 2022 Has / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 25 – 26 tetor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Has

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

24 tetor – 25 nentor 2022 Shijak, Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH Shijak mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit 24 tetor – 25 nentor 2022 Shijak, Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH Shijak mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 24 tetor – 25 nentor  2022

Vendi i organizimit:  QSH Shijak

Organizatori/ofruesi: QSH Shijak

Kontakte: E-mail: hysajarmela@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH Shijak

Kreditet: 10

22 – 23 tetor 2022 Lushnje/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 22 – 23 tetor 2022 Lushnje/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 22 – 23 tetor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

21-22 tetor 2022 Tirane, Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 21-22 tetor 2022 Tirane, Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 21-22 tetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Doro City, Tirane

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

20 tetor 2022 Lac, Trajnim / “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji ”

Titulli i aktivitetit: 20 tetor 2022 Lac, Trajnim / “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji”

Data e zhvillimit: 20 tetor 2022

Vendi i organizimit: Pallati i Kultures Lac

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Lezhe

Kontakte: Tel: 0698858044 E-mail: lezha.uish @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

19,20,26 tetor 9, 16, 23 nentor dhe 7 dhjetor Fier, 28 tetor Lushnje 2022 Trajnim / “Roli i infermierit ne urgjencat infermierore dhe kujdesi ne familje, ne shendetin riprodhues te femres, adoleshentet dhe ushqyerja e shendetshme”

Titulli i aktivitetit: 19,20,26 tetor 9, 16, 23 nentor dhe 7 dhjetor Fier, 28 tetor Lushnje 2022 Trajnim / “Roli i infermierit ne urgjencat infermierore dhe kujdesi ne familje, ne shendetin riprodhues te femres, adoleshentet dhe ushqyerja e shendetshme”

Data e zhvillimit: 19,20,26 tetor 9, 16, 23 nentor dhe 7 dhjetor Fier, 28 tetor Lushnje 2022

Vendi i organizimit:  Fier, Lushnje

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

19 tetor 2022, Tirane, / “Mireqenia e gruas. Strategjite e nutraceutikeve ne boten moderne”

Titulli i aktivitetit: 19 tetor 2022, Tirane, / “Mireqenia e gruas. Strategjite e nutraceutikeve ne boten moderne”

Data e zhvillimit: 19 tetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Plaza, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Kujdesit Mjekesor

Kontakte: Tel: 0695872060   E-mail: eneidasaliaj@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem/familje, pediater, obseter-gjinekologe dhe farmaciste

Kreditet: 4.2

18, 22 tetor 3, 11, 15 nentor Elbasan, 22 nentor Librazhd, 25 nentor Gramsh, 2 dhjetor Cerrik, 3 dhjetor Belsh, 6 dhjetor Perrenjas, 7 dhjetor Peqin 2022, Trajnim / “Masa Organizuese dhe menaxhuese per zbatim ne situatat e emergjences”

Titulli i aktivitetit: 18, 22 tetor 3, 11, 15 nentor Elbasan, 22 nentor Librazhd, 25 nentor Gramsh, 2 dhjetor Cerrik, 3 dhjetor Belsh, 6 dhjetor Perrenjas, 7 dhjetor Peqin 2022, Trajnim / “Masa Organizuese dhe menaxhuese per zbatim ne situatat e emergjences”

Data e zhvillimit: 18, 22 tetor 3, 11, 15 nentor Elbasan, 22 nentor Librazhd, 25 nentor Gramsh, 2 dhjetor Cerrik, 3 dhjetor Belsh, 6 dhjetor Perrenjas, 7 dhjetor Peqin 2022

Vendi i organizimit: Spitali Elbasan, Spitali Librazhd, Spitali Gramsh, Qsh Cerrik, Qsh Belsh, Spitali Perrenjas, Spitali Peqin

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

17 tetor – 19 nentor 2022 QSH nr.8 Durres/ “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 17 tetor – 19 nentor 2022 QSH nr.8 Durres/ “Aftesimi i MF ne perdorimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 17 tetor – 19 nentor 2022

Vendi i organizimit: QSH nr.8 Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr.8 Durres

Kontakte: E-mail: jerolinahamza@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier QSH nr.8 Durres

Kreditet: 10

17 tetor – 14 nentor 2022 QSH 10 Kenete, Durres Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH Kenete, Durres mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit 17 tetor – 14 nentor 2022 QSH 10 Kenete, Durres, Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH 10 Kenete, Durres mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 17 tetor – 14 nentor 2022

Vendi i organizimit:  QSH 10 Kenete, Durres

Organizatori/ofruesi: QSH 10 Kenete, Durres

Kontakte: E-mail: elenalalazi@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH 10 Kenete, Durres

Kreditet: 10

17 tetor – 17 dhjetor 2022 QSH Manez, Durres Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH Manez, Durres mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit 17 tetor – 17 dhjetor 2022 QSH Manez, Durres, Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH Manez, Durres mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 17 tetor – 17 dhjetor 2022

Vendi i organizimit:  QSH Manez, Durres                                

Organizatori/ofruesi: QSH Manez, Durres

Kontakte: E-mail: anestikamburi@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH Manez, Durres

Kreditet: 10

17 tetor – 19 nentor 2022 QSH Ishem, Durres Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH Ishem, Durres mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit 17 tetor – 19 nentor 2022 QSH Ishem, Durres, Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH Ishem, Durres mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 17 tetor – 19 nentor 2022

Vendi i organizimit:  QSH Ishem, Durres                                              Organizatori/ofruesi: QSH Ishem, Durres

Kontakte: E-mail: rinaylli46@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH Ishem, Durres

Kreditet: 10

17 tetor – 19 nentor 2022 QSH 5 Kenete, Durres Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH 5 Kenete, Durres mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit 17 tetor – 19 nentor 2022 QSH 5 Kenete, Durres, Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH 5 Kenete, Durres mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 17 tetor – 19 nentor 2022

Vendi i organizimit:  QSH 5 Kenete, Durres     

Organizatori/ofruesi: QSH 5 Kenete, Durres

Kontakte: E-mail: aitankabardhi@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH 5 Kenete, Durres

Kreditet: 10

17 tetor – 14 nentor 2022 Katund i Ri, Durres Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH Katund i Ri, Durres mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit 17 tetor – 14 nentor 2022 Katund i Ri, Durres, Trajnim / “Grupi i kolegeve QSH Katund i Ri, Durres mjeke dhe infermiere lidhur me: Perdorimi i protokolleve te mjekimit per diabetin mellitus, hipertensionin, disiplemi, astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 17 tetor – 14 nentor 2022

Vendi i organizimit:  QSH Katund i Ri, Durres

Organizatori/ofruesi: QSH Katund i Ri, Durres

Kontakte: E-mail: shahiniartur@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermiere te QSH Katund i Ri, Durres

Kreditet: 10

17 tetor – 15 nentor 2022 Maminas, Durres, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 17 tetor – 15 nentor 2022 Maminas, Durres, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 17 tetor – 15 nentor 2022

Vendi i organizimit:  QSH Maminas, Durres

Organizatori/ofruesi: QSH Maminas, Durres

Kontakte: Tel: 0686157511 E-mail: sabinaprroi@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH Maminas, Durres

Kreditet: 10

16 – 17 tetor 2022, Mamurras/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.

Titulli i aktivitetit: 16 – 17 tetor 2022, Mamurras / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 16 – 17 tetor 2022

Vendi i organizimit: Bashkia Mamurras

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte: Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist, laborant, psikologe

Kreditet :12

16 tetor 2022 online/ Trajnim “Ushqyerja parentale tek pacientet me nevoja te vecanta”

Titulli i aktivitetit: 16 tetor 2022 online/ Trajnim “Ushqyerja parentale tek pacientet me nevoja te vecanta”

Data e zhvillimit: 16 tetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

15 – 16 tetor 2022, Pogradec / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Titulli i aktivitetit: 15 – 16 tetor 2022, Pogradec / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Data e zhvillimit: 15 – 16 tetor 2022

Vendi i organizimit:  Spitali Pogradec

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

15 tetor – 12 nentor 2022 QSH nr 7, Shkozet Durres/ “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 15 tetor – 12 nentor 2022 QSH nr 7, Shkozet Durres/ “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 15 tetor – 12 nentor 2022.

Vendi i organizimit: QSH nr 7, Shkozet Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr 7, Shkozet Durres

Kontakte: Tel: 0692151918 E-mail: qendra.shendetesore.nr.7.durres@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier te QSH Xhafzotaj

Kreditet: 10

15 tetor 2022 online/ online “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror”

Titulli i aktivitetit: 15 tetor 2022 online/ online “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror”

Data e zhvillimit: 15 tetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

14 tetor – 7 nentor 2022 QSH Xhafzotaj Durres/ “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 14 tetor – 7 nentor 2022 QSH Xhafzotaj Durres/ “Grup kolegesh per aftesimi ne zbatimin e protokolleve te mjekimit Diabet Mellitus, Hipertension, Disiplemi, Asma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 14 tetor – 7 nentor 2022.

Vendi i organizimit: QSH Xhafzotaj Durres

Organizatori/ofruesi: QSH Xhafzotaj Durres

Kontakte: Tel: 0694580759 E-mail: ardi92@zbavitu.net

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermier te QSH Xhafzotaj

Kreditet: 10

14, 29 tetor dhe 12 nentor Durres, 15 tetor Kruje 2022, Trajnim / “Zbatimi i teknikave te avancuara te kujdesjeve infermierore per patologjite me te hasura ne ditet e sotme”

Titulli i aktivitetit: 14, 29 tetor dhe 12 nentor Durres, 15 tetor Kruje 2022, Trajnim / “Zbatimi i teknikave te avancuara te kujdesjeve infermierore per patologjite me te hasura ne ditet e sotme”

Data e zhvillimit: 14, 29 tetor dhe 12 nentor Durres, 15 tetor Kruje 2022

Vendi i organizimit:  Telemedicina Durres dhe NJVKSH Kruje

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

14, 21 tetor Lac, 11 nentor Rreshen 2022, Trajnim / “Masa Organizuese dhe menaxhuese per zbatim ne situatat e emergjences”

Titulli i aktivitetit: 14, 21 tetor Lac, 11 nentor Rreshen 2022, Trajnim / “Masa Organizuese dhe menaxhuese per zbatim ne situatat e emergjences”

Data e zhvillimit: 14, 21 tetor Lac, 11 nentor Rreshen 2022

Vendi i organizimit:  Lac, Rreshen

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

14 – 15 tetor 2022 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Terapia e njohjes dhe sjelljes “

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 tetor 2022 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Terapia e njohjes dhe sjelljes “

Data e zhvillimit: 14 – 15 tetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0676323444 Email: cbtschematherapyalbania@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, farmacist

Kreditet: 10

14 – 15 tetor 2022, online / Trajnim “Semundjet alergjike” 

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 tetor 2022, online / Trajnim “Semundjet alergjike” 

Data e zhvillimit: 14 – 15 tetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Per nje Shqiperi te Shendetshme FHA

Kontakte: Tel: 0682180293    E-mail: lahoe90@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familjes, pediater, specialiste, farmaciste dhe infermier-mami

Kreditet: 11

14 tetor 2022, Tirane / Trajnim “Covid 19, sfidat dhe menaxhimi infermieror i pacenteve, kujdesi neonatal dhe ushqyerja me gji” 

Titulli i aktivitetit: 14 tetor 2022, Tirane / Trajnim “Covid 19, sfidat dhe menaxhimi infermieror i pacenteve, kujdesi neonatal dhe ushqyerja me gji” 

Data e zhvillimit: 14 tetor 2022

Vendi i organizimit: SUOGJ Mbreteresha Geraldine

Organizatori/ofruesi: SUOGJ Mbreteresha Geraldine

Kontakte: Tel: 0697976351 E-mail: akolaneci@outlook.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere te SUOGJ Mbreteresha Geraldine

Kreditet: 4

12 tetor – 11 nentor 2022 Gjepalaj / Trajnim “Grup kolegesh QSH Gjepalaj”

Titulli i aktivitetit: 12 tetor – 11 nentor 2022 Gjepalaj / Trajnim “Grup kolegesh QSH Gjepalaj

Data e zhvillimit: 12 tetor – 11 nentor 2022

Vendi i organizimit: QSH Gjepalaj

Organizatori/ofruesi: QSH Gjepalaj

Kontakte: Tel: 0684071999 E-mail: elona.zeneli.ez@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermiere te qsh-se

Kreditet: 10

11–13   tetor 2022 Tirane, Trajnim / “Kujdesi Paliativ tek te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj.”

Titulli i aktivitetit 11–13   tetor 2022 Tirane, Trajnim / “Kujdesi Paliativ tek te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj.”

Data e zhvillimit: 11– 13   tetor 2022

Vendi i organizimit:  Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Ryder Albania

Kontakte: Tel: 0692075044 E-mail: fatmirprifti@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, infermiere, punonjes social dhe psikologe

Kreditet: 18

11 tetor Elbasan, 18 tetor Tirane 2022, Leksion / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 11 tetor Elbasan, 18 tetor Tirane 2022, Leksion / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 11 tetor Elbasan, 18 tetor Tirane 2022

Vendi i organizimit: 11 tetor Elbasan, 18 tetor Tirane 2022

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

10 tetor – 11 dhjetor 2022 Durres/ “Grup Kolegesh – Aftesimi i MF dhe IF”

Titulli i aktivitetit: 10 tetor – 11 dhjetor 2022 Durres/ “Grup Kolegesh – Aftesimi i MF dhe IF”

Data e zhvillimit: 10 tetor – 11 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: QSH nr.6 Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr.6 Durres

Kontakte: Tel: 0676891182 E-mail: sigiduka17@gmail.com

Kategoria: mjeke dhe infermier te qsh

Kreditet: 10

10,11,12,14 tetor 2022 online / Trajnim “Perditesim mbi udhezuesit e menaxhimit te semundjeve kronike “

Titulli i aktivitetit: 10,11,12,14 tetor 2022 online / Trajnim “Perditesim mbi udhezuesit e menaxhimit te semundjeve kronike “

Data e zhvillimit: 10,11,12,14 tetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Urdhri Mjekut Tirane

Kontakte: Tel: +35542343498 E-mail: kkumsh@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjihshem dhe specialiste

Kreditet: 10

10 tetor – 10 nentor 2022, Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Titulli i aktivitetit: 10 tetor – 10 nentor 2022, Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Data e zhvillimit: 10 tetor – 10 nentor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet: 6

9 – 10 tetor 2022, Sarande / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 tetor 2022, Sarande / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Data e zhvillimit: 9 – 10 tetor 2022

Vendi i organizimit: Universiteti Sarande

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

8 tetor – 8 nentor 2022, Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 8 tetor – 8 nentor 2022, Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”.

Data e zhvillimit: 8 tetor – 8 nentor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet: 6

7 tetor 2022, online / Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale mashkullore” 

Titulli i aktivitetit: 7 tetor 2022, online / Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale mashkullore” 

Data e zhvillimit: 7 tetor 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: urolge, gjinekologe, endokrinologe,androloge,mjeke te pergjithshem dhe infermiere 

Kreditet: 3

6 tetor – 6 nentor 2022, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 6 tetor – 6 netor 2022, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 6 tetor – 6 netor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet: 12

6-7-8 tetor 2022, Tirane / “Kongresi 6-te i Shoqates ballkanike te specialisteve Ortodonte/Simpoziumi i 3-te Nderkombetar i  Ortodoncise” 

Titulli i aktivitetit: 6-7-8 tetor 2022, Tirane / “Kongresi 6-te i Shoqates ballkanike te specialisteve Ortodonte/Simpoziumi i 3-te Nderkombetar i Ortodoncise” 

Data e zhvillimit: 6-7-8 tetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Ortodonteve Shqiptare

Kontakte: Tel: 0693142340 E-mail: f.vinjolli@unizkm.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatolog

Kreditet: “Kurs para Kongresit” – 6 kredite

               “Gjithshka rreth cilesise ne ortodonci” – 10.2 kredite

4 tetor – 4 nentor 2022, Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 4 tetor – 4 nentor 2022, Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 4 tetor – 4 nentor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

3 tetor – 10 dhjetor 2022 Durres, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension, Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 3 tetor – 10 dhjetor 2022 Durres, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension, Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 3 tetor – 10 dhjetor 2022

Vendi i organizimit:  QSH nr 1 Durres

Organizatori/ofruesi: QSH nr 1 Durres

Kontakte: Tel: 0696223687 E-mail: eseda_del@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH nr 1 Durres

Kreditet: 20

2 tetor – 2 nentor 2022, Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 2 tetor – 2 nentor 2022, Trajnim online ”Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 2 tetor – 2 nentor 2022

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 11

1 tetor – 12 nentor 2022, Tirane / “Kursi i Ekografise Thorako-Abdominale” 

Titulli i aktivitetit: 1 tetor – 12 nentor 2022, Tirane / “Kursi i Ekografise Thorako-Abdominale” 

Data e zhvillimit: 1 tetor – 12 nentor 2022

Vendi i organizimit: Klinika “Medison”

Organizatori/ofruesi: Klinika “Medison” 

Kontakte: Tel:  0682287686 E-mail: eltonceka@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek specialiste gastrohepatologe, urologe/nefrologe, kirurge thorakale, kirurge abdominale

Kreditet: 78

1 – 2 tetor 2022, Vlore / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Titulli i aktivitetit: 1 – 2 tetor 2022, Vlore / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Data e zhvillimit: 1- 2 tetor 2022

Vendi i organizimit: Spitali Vlore

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

1– 2   tetor 2022 Tirane, Trajnim / “Hernia Diskale dhe metoda MC Kenzie”

Titulli i aktivitetit 1– 2   tetor 2022 Tirane, Trajnim / “Hernia Diskale dhe metoda MC Kenzie”

Data e zhvillimit: 1– 2   tetor 2022

Vendi i organizimit:  ne ambjentet e TRE-KA-s.

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 4