30 – 31 tetor 2023, Gjirokaster/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 30 – 31 tetor 2023, Gjirokaster / “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 30 – 31 tetor 2023

Vendi i organizimit: Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

28 – 29 tetor 2023 Tirane / Konference “First International Regional Meeting on axSpa, PsA and Pso”

Titulli i aktivitetit: 28 – 29 tetor 2023 Tirane / Konference “First International Regional Meeting on axSpa, PsA and Pso”

Data e zhvillimit: 28 – 29 tetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Marriot Tirane

Organizatori/ofruesi: Urdhri Mjekut te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0672079508 E-mail: albmedorder@albmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjihshem dhe specialist (reumatologe, ortopede, dermatologe, imazheriste, fizioterapiste)

Kreditet: Konferenca 3 kredite, dy trajnimet secili nga 3 kredite

28 – 29 tetor 2023 Lushnje/ Trajnim “Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik”

Titulli i aktivitetit: 28 – 29 tetor 2023 Lushnje / Trajnim “Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik”

Data e zhvillimit: 28 – 29 tetor 2023

Vendi i organizimit: DSHP Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qendra e Perkujdesit per te Moshuar “Te Moza”

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 12

28 tetor 2023 Tirane/ “Konferenca Kombetare e Mjekesise Interne. Insuficensa kardiake dhe komorbiditetet e saj. Rendesia klinike”

Titulli i aktivitetit: 28 tetor 2023 Tirane/ “Konferenca Kombetare e Mjekesise Interne. Insuficensa kardiake dhe komorbiditetet e saj. Rendesia klinike”

Data e zhvillimit: 28 tetor 2023

Vendi i organizimit: Hilton Garden Inn, Tirana

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Mjekesise Interne

Kontakte: Tel: 0692066148 E-mail: internalmedicine.al@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek i pergjithshem, interniste, nefrologe, endokrinolog, kardiologe, pneumologe, dhe gastrohepatolog

Kreditet: 4.2 kredite per secilin nga dy sesionet paralele

27 tetor – 27 nentor 2023, Trajnim online “Aplikimi i polifarmacise. Menaxhimi dhe siguria e mjekimit” Moduli II.

Titulli i aktivitetit: 27 tetor – 27 nentor 2023, Trajnim online “Aplikimi i polifarmacise. Menaxhimi dhe siguria e mjekimit” Moduli II.

Data e zhvillimit: 27 tetor – 27 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste

Kreditet: 4

27 – 28 tetor 2023 Tirane “Kongresi i dyte nderkombetar i Infermieristikes”

Titulli i aktivitetit: 27 – 28 tetor 2023 Tirane “Kongresi i dyte nderkombetar i Infermieristikes”

Data e zhvillimit: 27 – 28 tetor 2023

Vendi i organizimit: Pallati i Kongreseve

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit Tirane

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: bleriduke@yahoo.it

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 6 kredite per te shtate sallat paralele

27 tetor 2023, Tirane/ “Fibroza kistike. Rehabilitimi respirator”

Titulli i aktivitetit: 27 tetor 2023, Tirane/ “Fibroza kistike. Rehabilitimi respirator”

Data e zhvillimit: 27 tetor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Barleti

Organizatori/ofruesi: Universiteti Barleti

Kontakte: Tel: 0676103135 E-mail: j.xharo@umb.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek I pergjithshem, pediater, pneumologe, gastrohepatologe, gjinetiste, androloge, endokrinologe, ortoped, dietologe, mjeke laboratori, infermiere

Kreditet: 6

26 – 27 tetor 2023 Korce/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Titulli i aktivitetit: 26 – 27 tetor 2023 Korce/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Data e zhvillimit: 26 – 27 tetor 2023

Vendi i organizimit: Qendra e KP “Mary Potter”, Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes, Infermier

Kreditet: 7

25 tetor – 25 nentor 2023, Trajnim online” Aplikimi i polifarmacise”.

Titulli i aktivitetit: 25 tetor – 25 nentor 2023, Trajnim online” Aplikimi i polifarmacise”.

Data e zhvillimit: 25 tetor – 25 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste

Kreditet: 3

24,25,26 tetor 2023, online/ “Parandalimi i HIV AAIDS dhe SST”

Titulli i aktivitetit: 24,25,26 tetor 2023, online/ “Parandalimi i HIV AAIDS dhe SST”

Data e zhvillimit: 24,25,26 tetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: MAYA

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: shoqatamaya@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, specialist (obsteter-gjinekolog), stomatologe, farmaciste, infermiere

Kreditet: 12

24 – 25 tetor 2023 Elbasan, Trajnim / “Kujdesi mjekesor pet te moshuait ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”

Titulli i aktivitetit: 24 – 25 tetor 2023 Elbasan, Trajnim / “Kujdesi mjekesor pet te moshuait ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”

Data e zhvillimit: 24 – 25 tetor 2023

Vendi i organizimit:  Hotel Xheko Imperial, Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata Ryder Albania

Kontakte: Tel: 0692075044 E-mail: fatmirprifti@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem/familje dhe infermiere te kujdesit paresor

Kreditet: 11

24 – 25 tetor Sarande 2023 / “Kanceri i qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Titulli i aktivitetit: 24 – 25 tetor Sarande 2023 / “Kanceri i qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Data e zhvillimit: 24 – 25 tetor 2023

Vendi i organizimit: Salla Universitetit Sarande

Organizatori/ofruesi: ACA Albania Community Assist

Kontakte: Tel: 0692081965 E-mail: holta.koci@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem/familje, infermiere/mami, specialist te shendetit publik

Kreditet: 12

23 tetor – 23 nentor 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli II”

Titulli i aktivitetit: 23 tetor – 23 nentor 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli II”

Data e zhvillimit: 23 tetor – 23 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem dhe kardiologe

Kreditet: 4

22 tetor 2023 online/ “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror”

Titulli i aktivitetit: 22 tetor 2023 online/ “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror”

Data e zhvillimit: 22 tetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermier

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6 

21 tetor – 2 dhjetor 2023, Fier/ Trajnim në vendin e punës “Edukim në vazhdim 2023”  

Titulli i aktivitetit: 21 tetor – 2 dhjetor 2023, Fier/ Trajnim në vendin e punës “Edukim në vazhdim 2023”  

Data e zhvillimit: 21 tetor – 2 dhjetor 2023 

Vendi i zhvillimit: QSh Nr 1 Fier 

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Nr 1 Fier 

Kontakte: Tel: 0694431114 E-mail:qendrashendetesore@gmail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek të përgjithshëm, mjek specialistë , infermierë të QSH  Nr.1 Fier 

Kreditet: 21

21 tetor – 21 nentor 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli I”

Titulli i aktivitetit: 21 tetor – 21 nentor 2023, online / Trajnim “Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar te ejeksionit: nje veshtrim mbi alternativat e reja te mjekimit -Moduli I”

Data e zhvillimit: 21 tetor – 21 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor “Santa Maria”.

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem dhe kardiologe

Kreditet: 3

21 – 22 tetor 2023 Diber / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Titulli i aktivitetit: 21 – 22 tetor 2023 Diber / “Parandalimi dhe menaxhimi i rrezimeve aksidentale tek te moshuarit ne kujdesin paresor dhe spitalor”

Data e zhvillimit: 21 – 22 tetor 2023

Vendi i organizimit: Diber

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Sherbimi i Kujdesit Paliativ” Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050   E-mail: juli.xhindoli@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

21 – 22 tetor 2023 Tirane, Trajnim / “Fizioterapia ne shtatezani dhe post partum”

Titulli i aktivitetit 21 – 22 tetor 2023 Tirane, Trajnim / “Fizioterapia ne shtatezani dhe post partum”

Data e zhvillimit: 21 – 22 tetor 2023

Vendi i organizimit:  ne ambjentet e TRE-KA-s.

Organizatori/ofruesi: TRE-KA

Kontakte: Tel: 0696087652 E-mail: klejdatani@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapiste

Kreditet: 8

21 – 22 tetor 2023, Pogradec/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 21 – 22 tetor 2023, Pogradec / “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 21 – 22 tetor 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH Pogradec

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

21 tetor 2023, Vlore / Trajnim “Hemorroidet dhe trajtimi i tyre” 

Titulli i aktivitetit: 21 tetor 2023, Vlore / Trajnim “Hemorroidet dhe trajtimi i tyre” 

Data e zhvillimit: 21 tetor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, specialiste dhe infermiere 

Kreditet: 3

21 tetor 2023, Vlore / Trajnim “Antraksi” 

Titulli i aktivitetit: 21 tetor 2023, Vlore / Trajnim “Antraksi” 

Data e zhvillimit: 21 tetor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, specialiste dhe infermiere 

Kreditet: 3

21 tetor 2023 online/ Trajnim “Ushqyerja parenterale tek pacientet me nevoja te vecanta”

Titulli i aktivitetit: 21 tetor 2023 online/ Trajnim “Ushqyerja parenterale tek pacientet me nevoja te vecanta”

Data e zhvillimit: 21 tetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Kerkimi Shkencor ne Infermieri

Kontakte: Tel: 0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 6

20 tetor 2023 – 15 shkurt 2024, Kutalli / Berat / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 20 tetor 2023 – 15 shkurt 2024, Kutalli / Berat / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 20 tetor 2023 – 15 shkurt 2024

Vendi i organizimit: QSH Kutalli

Organizatori/ofruesi: QSH Kutalli

Kontakte: 0698869759

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Kutalli

Kreditet: 8

19 tetor – 19 nentor 2023, Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Titulli i aktivitetit: 19 tetor – 19 nentor 2023, Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II”.

Data e zhvillimit: 19 tetor – 19 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet: 6

19 – 20 tetor 2023, Durres/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 19 – 20 tetor 2023, Durres / “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 19 – 20 tetor 2023

Vendi i organizimit: NJVKSH Pogradec

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

19 – 20 tetor 2023 Elbasan/ Trajnim “Njohja me protokollet e perditesuara te praktikes klinike te mirerritjes dhe zhvillimit te femijes 0-6 vjec ne kujdesin shendetesor paresor”

Titulli i aktivitetit: 19 – 20 tetor 2023 Elbasan/ Trajnim “Njohja me protokollet e perditesuara te praktikes klinike te mirerritjes dhe zhvillimit te femijes 0-6 vjec ne kujdesin shendetesor paresor”

Data e zhvillimit: 19 – 20 tetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Imperial, Elbasan

Organizatori/ofruesi: Qendra e Shendetit dhe e Mireqenies Sociale

Kontakte: Tel: 0674027657 E-mail: gentaqirjako@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, neonatologe, pediater, ORL

Kreditet: 6

19 tetor 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Titulli i aktivitetit: 19 tetor 2023 Tirane, Trajnim / BLS & D” Basic Life Support Defibrilation”.

Data e zhvillimit: 19 tetor 2023

Vendi i organizimit: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore

Kontakte: Tel: 0693892424 E-mail: Alba.Xhafaj@urgjenca.gov.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dhe infermiere

Kreditet: 6

18 – 19 tetor Delvine 2023 / “Kanceri i qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Titulli i aktivitetit: 18 – 19 tetor Delvine 2023 / “Kanceri i qafes se mitres dhe kanceri i gjirit”

Data e zhvillimit: 18 – 19 tetor 2023

Vendi i organizimit: Delvine

Organizatori/ofruesi: ACA Albania Community Assist

Kontakte: Tel: 0692081965 E-mail: holta.koci@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem/familje, infermiere/mami, specialist te shendetit publik

Kreditet: 12

17 tetor – 17 nentor 2023, Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”.

Titulli i aktivitetit: 17 tetor – 17 nentor 2023, Trajnim online “Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I”.

Data e zhvillimit: 17 tetor – 17 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, mjek kardiologe, endokrinologe, nefrologe, neurologe, farmaciste

Kreditet: 6

17 – 18 tetor 2023 Vlore/ Trajnim “Njohja me protokollet e perditesuara te praktikes klinike te mirerritjes dhe zhvillimit te femijes 0-6 vjec ne kujdesin shendetesor paresor”

Titulli i aktivitetit: 17 – 18 tetor 2023 Vlore/ Trajnim “Njohja me protokollet e perditesuara te praktikes klinike te mirerritjes dhe zhvillimit te femijes 0-6 vjec ne kujdesin shendetesor paresor”

Data e zhvillimit: 17 – 18 tetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Bolonja, Vlore

Organizatori/ofruesi: Qendra e Shendetit dhe e Mireqenies Sociale

Kontakte: Tel: 0674027657 E-mail: gentaqirjako@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, neonatologe, pediater, ORL

Kreditet: 6

17 – 18 tetor 2023 Korce/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Titulli i aktivitetit: 17 – 18 tetor 2023 Korce/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Data e zhvillimit: 17 – 18 tetor 2023

Vendi i organizimit: Qendra e KP “Mary Potter”, Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes, Infermier

Kreditet: 7

16 tetor – 18 nentor 2023, Vertop / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 16 tetor – 18 nentor 2023, Vertop / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 16 tetor – 18 nentor 2023

Vendi i organizimit: QSH Vertop

Organizatori/ofruesi: QSH Vertop

Kontakte: 

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Vertop

Kreditet: 8

16 tetor – 18 nentor 2023, Otllak / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 16 tetor – 18 nentor 2023, Otllak / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 16 tetor – 18 nentor 2023

Vendi i organizimit: QSH Otllak

Organizatori/ofruesi: QSH Otllak

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH Otllak

Kreditet: 8

16 tetor– 16 nentor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Titulli i aktivitetit: 16 tetor– 16 nentor 2023, Elbasan / “Zbatimi i rregullores se brendshme per organizimin dhe funksionimin e kujdesit shendetesor ne banese”

Data e zhvillimit: 16 tetor– 16 nentor 2023

Vendi i organizimit: QSH nr. 3 Elbasan

Organizatori/ofruesi: QSH nr. 3 Elbasan

Kontakte: Tel: 0692283427

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermiere te QSH nr. 3 Elbasan

Kreditet: 8

16 dhe 17 tetor 2023 Shkoder/ “Udhezimet kryesore per kryerjen e kerkimit shkencor tek profesionistet e kujdesit shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 16 dhe 17 tetor 2023 Shkoder/ “Udhezimet kryesore per kryerjen e kerkimit shkencor tek profesionistet e kujdesit shendetesor”

Data e zhvillimit: 16 dhe 17 tetor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Shkoder

Organizatori/ofruesi: Organizata Shqiptare e Urdhrit te Maltes

Kontakte: Tel: 0675297199 E-mail: sebastjan.mjekaj@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem, farmaciste, stomatologe dhe infermiere, fizioterapiste, psikologe, punonjes social.

Kreditet: 12 kredite jo-specialitet

15 tetor – 15 nentor 2023, online / Trajnim “Semundjet e sistemit nervor” 

Titulli i aktivitetit: 15 tetor – 15 nentor 2023, online / Trajnim “Semundjet e sistemit nervor” 

Data e zhvillimit: 15 tetor – 15 nentor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Per nje Shqiperi te Shendetshme FHA

Kontakte: Tel: 0682180293 E-mail: lahoe90@gmail.com 

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, familjes, pediater, neurolog, dhe neuropediater

Kreditet: 11

15 tetor – 15 nentor 2023, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 15 tetor – 15 nentor 2023, Trajnim online ” Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 15 tetor – 15 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet: 12

14 – 15 tetor 2023 Rubik / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 tetor 2023 Rubik / Trajnim “Praktika më të mira të higjenës, ndihmë për kujdestarët dhe siguri për pacientët.” 

Data e zhvillimit: 14 – 15 tetor 2023

Vendi i organizimit:  QSH Rubik

Organizatori/ofruesi: TASH

Kontakte: Tel:  0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kreditet: 12

14 – 15 tetor 2023, Mamurras “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 tetor 2023, Mamurras / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.”

Data e zhvillimit: 14 – 15 tetor 2023

Vendi i organizimit: Mamurras

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Together for Better”

Kontakte: Tel: 0692138867 Email: togetherbetter2020@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist, laborant, psikologe

Kreditet: 12

14 – 15 tetor 2023, online / “Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike te punes” 

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 tetor 2023, online / “Infeksionet nozokomiale dhe roli infermieror ne parandalimin e tyre, lidhur edhe me disa nga procedurat praktike te punes” 

Data e zhvillimit: 14 – 15 tetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: KSHI 

Kontakte: Tel:  0698081902 E-mail: kshinfermieror@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 12

14 – 15 tetor 2023, Fier/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 14 – 15 tetor 2023, Fier / “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 14 – 15 tetor 2023

Vendi i organizimit: Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

14 tetor 2023, Vlore / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi profesional”  

Titulli i aktivitetit: 14 tetor 2023, Vlore / Trajnim “IST/SST dhe ekspozimi profesional”  

Data e zhvillimit: 22 korrik 2023

Vendi i organizimit: Spitali Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985   E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem, infermiere dhe mami

Kreditet: 6

13 tetor – 13 nentor 2023, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Titulli i aktivitetit: 13 tetor – 13 nentor 2023, Trajnim online” Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”.

Data e zhvillimit: 13 tetor – 13 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

13 – 14 tetor 2023 Tirane / “Konferenca e 18-te Kombetare e Shoqates Pediatrike Shqipetare” 

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 tetor 2023 Tirane / “Konferenca e 18-te Kombetare e Shoqates Pediatrike Shqipetare” 

Data e zhvillimit: 13 – 14 tetor 23 mars 2023

Vendi i organizimit: Tirana International Hotel

Organizatori/ofruesi: Shoqata Pediatrike

Kontakte: Tel: 0692630662 E-mail: x.lito@hygeia.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem/familje, pediater dhe neonatologe

Kreditet: 8

13 – 14 tetor 2023, Tirane / “Masterklas mbi trejtimin klinik te lekures  

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 tetor 2023, Tirane / “Masterklas mbi trejtimin klinik te lekures”  

Data e zhvillimit: 13 – 14 tetor 2023

Vendi i organizimit: Fakulteti Shkencave Mjekesore Albanian University

Organizatori/ofruesi: Fakulteti Shkencave Mjekesore Albanian University

Kontakte: E-mail: mersiniklement@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem/familje, dermatolog, kirurg plastik dhe stomatolog.

Kredite: 12

13 – 14 tetor 2023, Tirane Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 13 – 14 tetor 2023, Tirane Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 13 – 14 tetor 2023

Vendi i organizimit: FSHMT Tirane

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

11 tetor – 11 nentor 2023, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Titulli i aktivitetit: 11 tetor – 11 nentor 2023, Trajnim online” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”.

Data e zhvillimit: 11 tetor – 11 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet: 11

11 tetor 2023, online / Trajnim “Dhimbja ne patologjite reumatizmale”

Titulli i aktivitetit: 11 tetor 2023, online / Trajnim “Dhimbja ne patologjite reumatizmale”

Data e zhvillimit: 11 tetor 2023

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjete te pergjithshem/familjes, mjeke reumatologe dhe farmaciste

Kreditet: 4

11 tetor 2023 Vore / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 11 tetor 2023 Vore / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 11 tetor 2023

Vendi i organizimit: QSH Vore

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

10 – 11 tetor 2023 Korce/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Titulli i aktivitetit: 10 – 11 tetor 2023 Korce/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Data e zhvillimit: 10 – 11 tetor 2023

Vendi i organizimit: Qendra e KP “Mary Potter”, Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes, Infermier

Kreditet: 7

10 – 11 tetor Berat, 17 – 18 tetor Berat, 24 – 25 tetor Elbasan, 31 tetor – 1 nentor Shkoder 2023, Trajnim / “Kujdesi mjekesor ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”

Titulli i aktivitetit: 10 – 11 tetor Berat, 17 – 18 tetor Berat, 24 – 25 tetor Elbasan, 31 tetor – 1 nentor Shkoder 2023, Trajnim / “Kujdesi mjekesor ne KSHP nga mjeku dhe infermieri i familjes”

Data e zhvillimit: 10 – 11 tetor Berat, 17 – 18 tetor Berat, 24 – 25 tetor Elbasan, 31 tetor – 1 nentor Shkoder 2023

Vendi i organizimit:  10 – 11 tetor Berat, 17 – 18 tetor Berat, 24 – 25 tetor Elbasan, 31 tetor – 1 nentor Shkoder 2023

Organizatori/ofruesi: Shoqata Ryder Albania

Kontakte: Tel: 0692075044 E-mail: fatmirprifti@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke te pergjithshem/familje dhe infermiere te kujdesit paresor

Kreditet: 11

10 – 11 tetor 2023, Kelcyre/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 10 – 11 tetor 2023, Kelcyre / “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 10 – 11 tetor 2023

Vendi i organizimit: QSH Kelcyre

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

10 tetor 2023 Ndroq Trajnim / “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji”

Titulli i aktivitetit: 10 tetor 2023 Ndroq, Trajnim / “Kujdesi infermieror ne specialitete patologji dhe obsetrik gjinekologji”

Data e zhvillimit: 10 tetor 2023

Vendi i organizimit: QSH Ndroq

Organizatori/ofruesi: Urdhri Infermierit

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 6

10 tetor 2023 Gramsh / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 10 tetor 2023 Gramsh / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 10 tetor 2023

Vendi i organizimit: Spitali Gramsh

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

9 tetor – 12 nentor 2023 QSH nr.4, Tirane, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 9 tetor – 12 nentor 2023 QSH nr.4, Tirane, Trajnim / “Aftesimi ne perdorimi i protokolleve te mjekimit per Diabet Mellitus, Hipertension Dislipidemi, Astma dhe SPOK ne KSHP”

Data e zhvillimit: 9 tetor – 12 nentor 2023

Vendi i organizimit:  QSH nr.4, Tirane

Organizatori/ofruesi: QSH nr.4, Tirane

Kontakte: Tel: 0675429075 E-mail: berilda.hoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere te QSH nr.4, Durres

Kreditet: 10

9 tetor – 9 nentor 2023 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Titulli i aktivitetit: 9 tetor – 9 nentor 2023 Trajnim online” Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”.

Data e zhvillimit: 9 tetor – 9 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet: 11

7 – 8 tetor 2023, Tirane/ “Lazeri dhe perdorimi ne dentistri”

Titulli i aktivitetit: 7 – 8 tetor 2023, Tirane/ “Lazeri dhe perdorimi ne dentistri”

Data e zhvillimit: 7 – 8 tetor 2023

Vendi i organizimit: Universiteti Barleti

Organizatori/ofruesi: Universiteti Barleti

Kontakte: Tel: 0696320815 E-mail: b.kaleci@umb.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe

Kreditet: 11

7 – 8 tetor 2023 Puke / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Titulli i aktivitetit: 7 – 8 tetor 2023 Puke / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “

Data e zhvillimit: 7 – 8 tetor 2023

Vendi i organizimit: Shkolla Migjeni, Puke

Organizatori/ofruesi: Shoqata ORTUS

Kontakte: Tel: 0692304540 E-mail: ortus.org@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, Farmaciste, infermiere/mami

Kreditet: 12

7 tetor – 7 nentor 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Titulli i aktivitetit: 7 tetor – 7 nentor 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike II”.

Data e zhvillimit: 7 tetor – 7 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 11

7 – 8 tetor 2023 Lushnje/ Trajnim “Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik”

Titulli i aktivitetit: 7 – 8 tetor 2023 Lushnje / Trajnim “Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik”

Data e zhvillimit: 7 – 8 tetor 2023

Vendi i organizimit: DSHP Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qendra e Perkujdesit per te Moshuar “Te Moza”

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet: 12

7 – 8 tetor 2023, Berat/ “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Titulli i aktivitetit: 7 – 8 tetor 2023, Berat / “Nderhyrja dhe politikat per perdorimin e antibiotikeve”

Data e zhvillimit: 7 – 8 tetor 2023

Vendi i organizimit: Berat Klinika Stomatologjike

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p. k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: working_together@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke te pergjithshem / te familjes, mjeke specialist, Infermier, Farmacist, Stomatolog

Kreditet: 9

6 – 7 tetor 2023, Tirane Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Titulli i aktivitetit: 6 – 7 tetor 2023, Tirane Trajnim / “Perditesimi i procedurave, ripercaktimi i rolit te drejtuesve te praktikave”

Data e zhvillimit: 6 – 7 tetor 2023

Vendi i organizimit: FSHMT Tirane

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere (jo specialitet)

Kreditet: 12

5 tetor – 5 nentor 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”

Titulli i aktivitetit: 5 tetor – 5 nentor 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”.

Data e zhvillimit: 5 tetor – 5 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 9

4 tetor 2023 Kamez / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 4 tetor 2023 Kamez / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 4 tetor 2023

Vendi i organizimit: QSH Kamez

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

3 tetor – 3 nentor 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”

Titulli i aktivitetit: 3 tetor – 3 nentor 2023, Trajnim online” Dentistria Klinike 1”.

Data e zhvillimit: 3 tetor – 3 nentor 2023

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: e.pistja@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist

Kreditet: 9

3 – 4 tetor 2023 Korce/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 tetor 2023 Korce/Trajnim “Ceshtjet etike dhe menaxhimi i simptomave ne kujdesin paliativ”.

Data e zhvillimit: 3 – 4 tetor 2023

Vendi i organizimit: Qendra e KP “Mary Potter”, Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 0692257953 E-mail: korcapalliativecare@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes, Infermier

Kreditet: 7

3 tetor 2023 Perrenjas / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 3 tetor 2023 Perrenjas / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 3 tetor 2023

Vendi i organizimit: Bashkia Perrenjas

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

2 tetor – 8 dhjetor 2023 Tirane/ Trajnim “Trajnim per sistemin e informatizimit te analizave laboratorike SISP-LAB”

Titulli i aktivitetit: 2 tetor – 8 dhjetor 2023 Tirane/ Trajnim “Trajnim per sistemin e informatizimit te analizave laboratorike SISP-LAB”

Data e zhvillimit: 2 tetor – 8 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: QSUT, Tirane

Organizatori/ofruesi: QSUT, Tirane

Kontakte: E-mail:  infermieristiksektori@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere

Kreditet: 5 (jo specialitet)

2 dhe 16 tetor 2023 Peqin / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Titulli i aktivitetit: 2 dhe 16 tetor 2023 Peqin / “Roli i ri infermieror ne promocionin shendetesor ne familje dhe komunitet”

Data e zhvillimit: 2 dhe 16 tetor 2023

Vendi i organizimit: Qendra Kulturore Peqin

Organizatori/ofruesi: UISH

Kontakte: Tel: 0682099060 E-mail: uish_albania@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: infermiere, mami

Kreditet: 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.