21 dhjetor 2022 Tirane/ “Hepatitet kronike B dhe C, Mjekimi dhe ecuria  

Titulli i aktivitetit: 21 dhjetor 2022 Tirane/ “Hepatitet kronike B dhe C, Mjekimi dhe ecuria”  

Data e zhvillimit: 21 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Hilton, Tirane

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Sherbimi i Gastrohepatologjisë

Kontakte: Tel: 0692183269 E-mail: ababameto2000@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke familje

Kreditet: 2.5

15 – 16 dhjetor 2022 Durres, Trajnim / “Aftësimi në monitorimin e zbatimit të protokolleve të mjekimit të HTA, Diabet, Dislipidemi, Astma dhe SPOK nga MF dhe IF

Titulli i aktivitetit: 15 – 16 dhjetor 2022 Durres, Trajnim / “Aftësimi në monitorimin e zbatimit të protokolleve të mjekimit të HTA, Diabet, Dislipidemi, Astma dhe SPOK nga MF dhe IF

Data e zhvillimit: 15 – 16 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Sema Durres

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105   E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Antare te NJVKSH dhe FSDKSH

Kreditet: 12

15 dhjetor 2022, Elbasan /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 15 dhjetor 2022, Elbasan /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 15 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Elbasan

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

14 dhjetor 2022, Shkoder/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP

Titulli i aktivitetit: 14 dhjetor 2022, Shkoder /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 14 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

13 dhjetor 2022, Tirane /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 13 dhjetor 2022, Tirane /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 13 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

12 dhjetor 2022, Ballsh /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 12 dhjetor 2022, Ballsh /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 12 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Ballsh

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

10 – 11 dhjetor 2022 Korce/ “Konferenca Vjetore mediko-infermierore, pandemite, mesimet dhe sifdat e reja”

Titulli i aktivitetit: 10 – 11 dhjetor 2022 Korce/ “Konferenca Vjetore mediko-infermierore, pandemite, mesimet dhe sifdat e reja”

Data e zhvillimit: 10 – 11 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, FSHMT

Kontakte: E-mail: ergys.ramosaco@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë, infermiere dhe farmaciste

Kreditet: 3 per secilen date

10 dhjetor 2022 Korce/ “Roli i i laboratorit mjekesor ne nefrologji: Trendi dhe zhvillimet e reja”

Titulli i aktivitetit: 10 dhjetor 2022 Korce/ “Roli i i laboratorit mjekesor ne nefrologji: Trendi dhe zhvillimet e reja”

Data e zhvillimit: 10 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Shërbimi i Laboratoreve dhe Sherbimi i Nefrologjise 

Kontakte: E-mail: alma.idrizi@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë nefrologe, mjeke laboratori, mjeke familjeje dhe farmaciste

Kreditet: 4.5

9 dhjetor 2022 Tirane/ Perdorimi adekuat i antibiotikeve ne eren post covid”

Titulli i aktivitetit: 9 dhjetor 2022 Tirane/ “Perdorimi adekuat i antibiotikeve ne eren post covid”

Data e zhvillimit: 9 dhjetor 2022

Vendi i organizimit: Hotel Marimi, Tirane

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Shërbimi i Semundjev Infektive

Kontakte: E-mail: arjan.harxhi@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë infeksionist, pneumologe, kirurge dhe Farmacistë.

Kreditet: 3