15 – 16 dhjetor 2023 Tirane / “Diabeti-Obeziteti dhe Ndërlikimet kronike, Përditësime 2023

Titulli i aktivitetit: 15 – 16 dhjetor 2023 Tirane / “Diabeti-Obeziteti dhe Ndërlikimet kronike, Përditësime 2023”

Data e zhvillimit: 15 – 16 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Hilton Garden Inn, Tirane

Organizatori/ofruesi: QZHP, Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Sëmundjeve të Brendshme

Kontakte: E-mail: floritoti@yahoo.com / floritoti@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Endokrinologë, Angiologë, Ortopedë, Internistë, Neurologë, Nefrologë, Mjekë Familje, Mjekë të Përgjithshëm, Infermier

Kreditet:  4 diten e pare dhe 5 diten e dyte

14 – 16 dhjetor 2023 Tirane / “EMS Operations and procedures in medical and trauma emergencies”

Titulli i aktivitetit: 14 – 16 dhjetor 2023 Tirane / “EMS Operations and procedures in medical and trauma emergencies”

Data e zhvillimit: 14 – 16 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: SFI, Peze e madhe, Tirane

Organizatori/ofruesi: SFI Swiss Foundation for Innovation

Kontakte: Tel: 0682065356 E-mail: office@sfi-foundation.org

Kategoria e pjesëmarrësve: profesionistë të shëndetësisë, mjekë dhe infermierë

Kreditet: 18

12 dhjetor 2023, Tirane / “Përditësim në menaxhimin e patologjive të ndryshme, diskutim interdisiplinar  

Titulli i aktivitetit: 12 dhjetor 2023, Tirane / “Përditësim në menaxhimin e patologjive të ndryshme, diskutim interdisiplinar”  

Data e zhvillimit: 12 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Xheko Imperial

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Shërbimi i Mjekësisë Interne

Kontakte: E-mail: eneida_hoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë Familje, Nefrologë, Kardiologë, Neurologë, Psikiatër, ORL, Endokrinologë, Farmacistë

Kredite: 4

11 – 13 dhjetor 2023 Tirane / “Intensive Care Transport Course – Adult & Paediatric”

Titulli i aktivitetit: 11 – 13 dhjetor 2023 Tirane / “Intensive Care Transport Course – Adult & Paediatric”

Data e zhvillimit: 11 – 13 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: SFI, Peze e madhe, Tirane

Organizatori/ofruesi: SFI Swiss Foundation for Innovation

Kontakte: Tel: 0682065356 E-mail: office@sfi-foundation.org

Kategoria e pjesëmarrësve: profesionistë të shëndetësisë, mjekë dhe infermierë

Kreditet: 18

9 – 10 dhjetor 2023 Berat/ “Insuficienca kardiake, Sëmundjet endokrinologjike dhe Hiperuricemia

Titulli i aktivitetit: 9 – 10 dhjetor 2023 Berat/ “Insuficienca kardiake, Sëmundjet endokrinologjike dhe Hiperuricemia”

Data e zhvillimit: 9 – 10 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Portiku Berat

Organizatori/ofruesi: QZHP, Fakulteti i Mjekesise, Sherbimi i Mjekësisë Interne

Kontakte: E-mail: margarita.gjata@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë të Përgjithshëm, Mjekë Familjeje, Nefrologë, Endokrinologë dhe Kardiologë

Kreditet:  7

7 dhjetor 2023, Durres / “Përditësim në menaxhimin e patologjive të ndryshme, diskutim interdisiplinar  

Titulli i aktivitetit: 7 dhjetor 2023, Durres / “Përditësim në menaxhimin e patologjive të ndryshme, diskutim interdisiplinar”  

Data e zhvillimit: 7 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Arvi Durres

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Shërbimi i Mjekësisë Interne

Kontakte: E-mail: eneida_hoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë Familje, Nefrologë, Kardiologë, Neurologë, Psikiatër, ORL, Endokrinologë, Farmacistë

Kredite: 4

7 dhjetor 2023, Tirane / “Thoraksi dhe Respiracioni  

Titulli i aktivitetit: 7 dhjetor 2023, Tirane / “Thoraksi dhe Respiracioni”  

Data e zhvillimit: 7 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Fakulteti i Mjekesise, Salla Galileo Galilei

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Shërbimi i Anestezi-Reanimacionit

Kontakte: E-mail: rdomi73@yahoo.it

Kategoria e pjesëmarrësve: Anestezi-Reanimacionit

Kredite: 4

5 dhjetor 2023, Tirane / “Përditësim në menaxhimin e patologjive të ndryshme, diskutim interdisiplinar  

Titulli i aktivitetit: 5 dhjetor 2023, Tirane / “Përditësim në menaxhimin e patologjive të ndryshme, diskutim interdisiplinar”  

Data e zhvillimit: 5 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Hilton Garden Inn

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Shërbimi i Mjekësisë Interne

Kontakte: E-mail: eneida_hoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë Familje, Nefrologë, Kardiologë, Neurologë, Psikiatër, ORL, Endokrinologë, Farmacistë

Kredite: 4

4 dhjetor 2023 Tirane, Trajnim / “Roli i fizioterapise ne zhvillimin psikomotor te femijeve me spektrin e Autizmit

Titulli i aktivitetit: 4 dhjetor 2023 Tirane, Trajnim / “Roli i fizioterapise ne zhvillimin psikomotor te femijeve me spektrin e Autizmit

Data e zhvillimit: 4 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Fondacioni Shëndetësor ABC

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105  E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermier, fizioteraoiste dhe mami

Kreditet: 3

2 dhjetor 2023 Tirane/ “Sfidat e echinococcosis në ditët e sotme

Titulli i aktivitetit: 2 dhjetor 2023 Tirane/ ” Sfidat e echinococcosis në ditët e sotme “

Data e zhvillimit: 2 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Tirana

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Mikrobiologjisë

Kontakte: E-mail: vjollcakamberi@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mikrobiologë, Infeksionistë, Gastrohepatologë, Radiologë, Kirurgë, Pathologë, Epidemiologë, Shëndet Publik, Infermier, Dentist 

Kreditet: 6

2 dhjetor 2023 Tirane/ “Konferenca Kombëtare Vjetore e Sëmundjeve Infektive 2023

Titulli i aktivitetit: 2 dhjetor 2023 Tirane/ “Konferenca Kombëtare Vjetore e Sëmundjeve Infektive 2023”

Data e zhvillimit: 2 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Rogner

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Sëmundjeve Infektive dhe Dermatologjisë

Kontakte: E-mail: harxhiarjan@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infeksionistë, Hematologë, Mikrobiologë, Mjekë Internist, Gastro-Hepatologë, Reumatologë, Pneumologë, Nefrologë, Mjekë Familje, Mjekë i Përgjithshëm, Epidemiologë, Shëndet Publik, Dentist, Farmacist.

Kreditet: 6

1 dhjetor 2023 Tirane/ “Update në Neurokirurgji Pediatrike

Titulli i aktivitetit: 1 dhjetor 2023 Tirane/ ” Update në Neurokirurgji Pediatrike “

Data e zhvillimit: 1 dhjetor 2023

Vendi i organizimit: QSUT Tirane

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Mikrobiologjisë

Kontakte: E-mail: artur.xhumari@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Neurokirurgë, Neurologë Pediatër, Neurologë, Infermier dhe Farmacist.

Kreditet: 3