15 korrik 2022, Konference/ “Sfidat e shëndetit mendor në një realitet të ri”

Titulli i aktivitetit: 15 korrik 2022, Konference/ “Sfidat e shëndetit mendor në një realitet të ri”

Data e zhvillimit: 15 korrik 2022

Vendi i organizimit: pranë Sallës Galileo Galilei, Fakulteti i Mjekësisë, Tirane.

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë, Shërbimi i Psikiatrisë.

Kontakte: Tel: 0695373793 E-mail:fiorelagorea@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë, psikiatër, neurologë dhe infermierë.

Kreditet : 4