31 maj 2022, Fier/ Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 31 maj 2022, Fier/ Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 31 maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel “Fier”, Fier.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

31 maj 2022, Tiranë/ Trajnim “Njohja dhe trajtimi i disa patologjive mjekësore dhe ndikimi i tyre në jetën e pacientëve”

Titulli i aktivitetit: 31 maj 2022, Tiranë/ Trajnim “Njohja dhe trajtimi i disa patologjive mjekësore dhe ndikimi i tyre në jetën e pacientëve”

Data e zhvillimit: 31 maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana Internaional.

Organizatori/ofruesi:Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Sëmundjeve të Brendshme.

Kontakte: Tel: 0692941543 E-mail: dorinaosmanaj@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe farmacistë

Kreditet : 5

27- 28 maj 2022 / “Update të fundit në okulistikë

Titulli i aktivitetit: 27- 28 maj 2022 / “Update të fundit në okulistikë”

Data e zhvillimit: 27-28 maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë

Kontakte: Tel: E-mail: arjeta_demi@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Okulist, ORL, mjek familje, infermier, farmacist.

Kreditet : 6

27 maj 2022 Tirane, online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”

Titulli i aktivitetit: 27 maj 2022 Tirane, online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”

Data e zhvillimit: 27 maj 2022

Vendi i organizimit: online dhe ne salle

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: Email: floritoti@yahoo.it

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe specialiste te fushes, farmaciste, infermiere

Kreditet : online 3 kredite, ne salle 4.5 kredite

27 maj 2022, Burrel/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensioni nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 27 maj 2022, Burrel/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensioni nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 27 maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel “Bruci”, Burrel.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

26 maj 2022, Vore/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 26 maj 2022, Vore/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 26 maj 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Vore, Tirane.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

26 maj 2022, Vlorë/“Parandalimi dhe kontrolli i ASCVD- nje prioritet i Semundjeve Jo te Transmetueshme (SJT)”

Titulli i aktivitetit: 26 maj 2022, Vlorë/“Parandalimi dhe kontrolli i ASCVD- nje prioritet i Semundjeve Jo te Transmetueshme (SJT)”

Data e zhvillimit: 26 maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel Regina, Vlore

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: E-mail: gentaqirjako@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, mjek familje dhe kardiolog

Kreditet : 2 kredite

24 maj 2022, Vore/ Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 24 maj 2022, Vore/ Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 24 maj 2022

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Vore, Tirane.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

20 – 21 maj 2022, Tirane/ Konferencë “Konferenca e 28-të Kirurgjikale Shqiptare”

Titulli i aktivitetit: 20 – 21 maj 2022, Tirane/ Konferencë “Konferenca e 28-të Kirurgjikale Shqiptare”

Data e zhvillimit: 20 – 21 maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International.

Organizatori/ofruesi: Departamenti i Kirurgjisë, Fakulteti i Mjekësisë,

Kontakte: Tel: E-mail: arvin.dibra@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek, (Kirurg, onkolog, gastroenterolog, infeksionist, anatomopatolog, kardiokirurg, neurokirurg, ORL, okulistik, maksillofaciale, mjeke familjeje, endokrinologe, alergolog, imunolog, kardiolog, neurolog, radiologe, mjek laboratori, etj., infermier, menaxher/drejtor, stomatolog, farmacist.

Kreditet : 6

19 maj 2022, online / “Konference Nderkombetare per reduktimin e riskut” 

Titulli i aktivitetit: 19 maj 2022, online / “Konference Nderkombetare per reduktimin e riskut” 

Data e zhvillimit: 9 shtator 2022

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek te pergjithshem, te specialiteteve te ndryshme, stomatolog, farmacist

Kreditet:2.8

18 dhe 20 maj 2022, Tirane/Trajnim : “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes dhe te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 18 dhe 20 maj 2022, Tirane/Trajnim : “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes dhe te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 18 dhe 20 maj 2022,

Vendi i organizimit: Qendra Shendetesore Vore, Tirane.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe Infermier

Kreditet : 6

19 maj 2022, Burrel/Trajnim:“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 19 maj 2022, Burrel/Trajnim:“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 19 maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel “Bruci”, Burrel.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

17 maj 2022, Fier/Trajnim:“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 17 maj 2022, Fier/Trajnim:“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 17 maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel “Fieri”, Fier

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

04, 05 dhe 06 Maj 2022 Fier/Trajnim“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit dhe SPOK nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP

Titulli i aktivitetit: 04, 05 dhe 06 Maj 2022 Fier/Trajnim“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit dhe SPOK nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 04, 05 dhe 06 Maj 2022

Vendi i organizimit: Hotel Fieri, Fier

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

4, 5, 9, 12, 16, 19, 30 maj 2022, Tiranë/”Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor”.

Titulli i aktivitetit: 4, 5, 9, 12, 16, 19, 30  maj 2022, Tiranë/”Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor”.

Data e zhvillimit: 4, 5, 9, 12, 16, 19, 30 maj 2022

Vendi i organizimit: FSHMT, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: E-mail: gentaqirjako@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dhe specialiste te fushes

Kreditet : 3 kredite cdo modul