26 maj 2023 Tirane/ “Perditesime per abortet dhe lindje premature”

Titulli i aktivitetit: 26 maj 2023 Tirane/ “Perditesime per abortet dhe lindje premature”

Data e zhvillimit: 26 maj 2023

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: QZHP, Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0674060696 E-mail: b_hysa@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, mjekë familje, obsteter – gjinekologe, infermier, farmaciste

Kreditet: 5

26 maj 2023 Tirane/ “Konferenca e 9-të rajonale mbi reduktimin e demit dhe shendeti”

Titulli i aktivitetit: 26 maj 2023 Tirane/ “Konferenca e 9-të rajonale mbi reduktimin e demit dhe shendeti”

Data e zhvillimit: 26 maj 2023

Vendi i organizimit: online prane Hotel Plaza

Organizatori/ofruesi: QZHP, Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Shendetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: adrianhoxha@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, mjekë familje, infermier, farmaciste

Kreditet: 3

19 – 20 maj 2023, Durres / “Kongresi i trete nderkombetar i shendetit perinatal, riprodhimit dhe andrologjise”.

Titulli i aktivitetit: 19 – 20 maj 2023, Durres / “Kongresi i trete nderkombetar i shendetit perinatal, riprodhimit dhe andrologjise”.

Data e zhvillimit: 19 – 20 maj 2023

Vendi i organizimit: Hotel Premium Durres

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise

Kontakte: Tel: 0672067377 E-mail: arbenrrugia3@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Obsteter-gjinekologe, kirurge, neonatologe, epidemiologe, infermier, farmaciste

Kreditet: 8.5 

18 maj 2023, Lac / “Diabeti dhe Zemra”

Titulli i aktivitetit: 18 maj 2023, Lac / “Diabeti dhe Zemra”

Data e zhvillimit: 18 maj 2023

Vendi i organizimit: Pallati Kultures, Lac

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: E-mail: orilazes@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek specialiste, farmacist dhe infermier

Kreditet: 4.5

12 maj 2023, Tirane / Konferenca e 9-te Nderkombetare e Departamentit te Farmacise “Aspektet e shumeaneshme ne kerkimin shkencor farmaceutik dhe mjekesor  

Titulli i aktivitetit: 12 maj 2023, Tirane / Konferenca e 9-te Nderkombetare e Departamentit te Farmacise “Aspektet e shumeaneshme ne kerkimin shkencor farmaceutik dhe mjekesor”  

Data e zhvillimit: 12 maj 2023

Vendi i organizimit: Albanian University

Organizatori/ofruesi: Albanian University

Kontakte: E-mail: k.shpati@albanianuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste

Kredite: 6

11 maj 2023, Tirane / “Kujdesi paliativ dhe sfidat e tij ne te gjithe sistemin shendetesor  

Titulli i aktivitetit: 11 maj 2023, Tirane / “Kujdesi paliativ dhe sfidat e tij ne te gjithe sistemin shendetesor”  

Data e zhvillimit: 11 maj 2023

Vendi i organizimit: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike, Departamenti i Lendeve Klinike Infermieristikes Pediatrike dhe Semundjeve te brendeshme

Kontakte: Tel: 0673514628 E-mail: erdara1er@yahoo.it

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere, kirurge, gastro-hepatologe, endokrinologe, kardiologe, infeksioniste etj.

Kredite: 3

4 maj 2023, Tiranë / “Diabeti dhe Zemra”

Titulli i aktivitetit: 4 maj 2023, Tiranë / “Diabeti dhe Zemra”

Data e zhvillimit: 4 maj 2023

Vendi i organizimit: Hotel Classic, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: E-mail: orilazes@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek specialiste, farmacist dhe infermier

Kreditet: 4.5