31 mars 2022,Korçë/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së”

Titulli i aktivitetit: 31 mars 2022,Korçë/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së”

Data e zhvillimit: 31 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Kocibelli, Korçë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: Tel: 0695131651 E-mail: albanagjeli@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist, mjek familje, mjek alergolog

Kreditet : 3.5

30-31 mars 2022,Tirane /”Glomerulonefritet dhe dislipidemia”

Titulli i aktivitetit: 30-31 mars 2022,Tirane /”Glomerulonefritet dhe dislipidemia”

Data e zhvillimit: 30-31 mars 2022

Vendi i organizimit: Fakulteti i Mjekesise, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Nefrologjisë

Kontakte: Tel: 0692314086E-mail: meritarroji@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, mjek kardiolog, endokrinolog, nefrolog.

Kreditet : 6

25 mars 2022,/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së

Titulli i aktivitetit: 25 mars 2022,/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së”

Data e zhvillimit: 25 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Skampini

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: Tel: 0695131651 E-mail: albanagjeli@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist, mjek familje, mjek alergolog

Kreditet : 3.5

24 mars 2022, Durres/”Sfidat e menaxhimit të ASCVD dhe të dislipidemive: të rejat mbi trajtimin e tyre”

Titulli i aktivitetit: 24 mars 2022, Durres/”Sfidat e menaxhimit të ASCVD dhe të dislipidemive: të rejat mbi trajtimin e tyre”

Data e zhvillimit: 24 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Arvi Durres.

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Shërbimi i Kardiologjisë,

Kontakte: Tel: 0693045500 E-mail: albanabanushi@yahoo.it

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, endokrinolog, kardiolog.

Kreditet : 2.5

23 mars 2022, Fier/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së”

Titulli i aktivitetit: 23 mars 2022, Fier/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së”

Data e zhvillimit: 23 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Fieri, Fieri

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: Tel: 0695131651 E-mail: albanagjeli@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist, mjek familje, mjek alergolog

Kreditet : 3.5

18-19 mars 2022 Tirane / Konferenca e 18-te nderkombetare e Stomatologjise : “Kerkimi shkencor dhe inovacioni ne stomatologji dhe shendetin oral”.

Titulli i aktivitetit: 18-19 mars 2022 Tirane / Konferenca e 18-te nderkombetare e Stomatologjise : “Kerkimi shkencor dhe inovacioni ne stomatologji dhe shendetin oral”.

Data e zhvillimit: 18-19 mars 2022

Vendi i organizimit: Albanian University

Organizatori/ofruesi: Albanian University

Kontakte: Tel: 0696061100 / 0674124000 E-mail: a.napuce@albanianuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe, Infermiere

Kreditet : 12

18 mars 2022, Shkoder/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së

Titulli i aktivitetit: 18 mars 2022, Tirane/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së”

Data e zhvillimit: 18 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Colosseo Shkoder.

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: Tel: 0695131651 E-mail: albanagjeli@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist, mjek familje, mjek alergolog

Kreditet : 3.5

17, 21, 24, 28 mars dhe 4 prill 2022, Tiranë/”Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor”.

Titulli i aktivitetit: 17, 21, 24, 28 mars dhe 4 prill 2022, Tiranë/”Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor”.

Data e zhvillimit: 17, 21, 24, 28 mars dhe 4 prill 2022

Vendi i organizimit: FSHMT, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: E-mail: gentaqirjako@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dhe specialiste te fushes

Kreditet : 3 kredite cdo modul

17 mars 2022 Tirane/“Patologjite Oftalmologjike dhe dhimbja e kokes

Titulli i aktivitetit: 17 mars 2022 Tirane/“Patologjite Oftalmologjike dhe dhimbja e kokes”

Data e zhvillimit: 17 mars 2022

Vendi i organizimit: Spitali Francez, QSUT

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke familje, mjeke okulist, infermier

Kreditet : 4

16 mars 2022, Durres/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së”

Titulli i aktivitetit: 16 mars 2022, Durres/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së”

Data e zhvillimit: 16 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Arvi, Durrës,

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: Tel: 0695131651 E-mail: albanagjeli@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist, mjek familje, mjek alergolog

Kreditet : 3.5

10 mars 2022, Tirane dhe online “”Hipertensioni dhe dislipidemitë në sëmundjen renale”.

Titulli i aktivitetit: 10 mars 2022, Tirane dhe online “”Hipertensioni dhe dislipidemitë në sëmundjen renale”.

Data e zhvillimit: 10 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Xheko Imperial

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: E-mail: alma.idrizi@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, nefrolog.

Kreditet : 3

09 mars 2022, Tirane/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së”

Titulli i aktivitetit: 09 mars 2022, Tirane/Konferencë “Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së”

Data e zhvillimit: 09 mars 2022

Vendi i organizimit: Hotel Doro City, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: Tel: 0695131651 E-mail: albanagjeli@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist, mjek familje, mjek alergolog

Kreditet : 3.5