30 – 31 mars 2023, Tirane / Konferenca e 19-te Nderkombetare Stomatologjike “Zhvillimet e reja te teknologjise ne fushen e shkencave dentare dhe kujdesit oral  

Titulli i aktivitetit: 30 – 31 mars 2023, Tirane / Konferenca e 19-te Nderkombetare Stomatologjike “Zhvillimet e reja te teknologjise ne fushen e shkencave dentare dhe kujdesit oral”  

Data e zhvillimit: 30 – 31 mars 2023

Vendi i organizimit: Albanian University

Organizatori/ofruesi: Albanian University

Kontakte: E-mail: r.xhizdari@albanianuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe

Kredite: 9

27 mars – 15 maj 2023 Lis, Mat, Diber/Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Titulli i aktivitetit: 27 mars – 15 maj 2023 Lis, Mat, Diber /Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit ne KSHP”.

Data e zhvillimit: 27 mars – 15 maj 2023

Vendi i organizimit: QSH Lis, Mat, Diber

Organizatori/ofruesi: QSH Lis, Mat, Diber

Kontakte: Tel: 0686273398

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te familjes dhe infermier te QSH Lis, Mat, Diber

Kreditet: 16

25 – 26 mars 2023, Fushe-Arrez / Trajnim” Aftesite dhe strategjite e komunikimit te infermierit profesionist per tu perballur me takime te veshtira ne menyre te sigurt dhe efektive ne mjediset e praktikave te kujdesit

Titulli i aktivitetit: 25 – 26 mars 2023, Fushe-Arrez / Trajnim” Aftesite dhe strategjite e komunikimit te infermierit profesionist per tu perballur me takime te veshtira ne menyre te sigurt dhe efektive ne mjediset e praktikave te kujdesit”

Data e zhvillimit: 25 – 26 mars 2023

Vendi i organizimit: Fushe-Arrez

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve te Trajnimit te Profesionisteve te Shendetit. Tradite, Art, Shkence (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: qtash@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier (jo specialitet)

Kreditet: 12

25 mars 2023 Elbasan/ “Të njohim dhe interpretojmë EKG në urgjencë”

Titulli i aktivitetit: 25 mars 2023 Elbasan/ “Të njohim dhe interpretojmë EKG në urgjencë”

Data e zhvillimit: 25 mars 2023

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Elbasan

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Kirurgjisë 

Kontakte: E-mail: zaimied@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:  mjekë familjeje, mjekë të përgjithshëm, mjekë urgjence, infermier dhe dentist.

Kreditet: 6

24 mars 2023, Tirane / “Infermieri e bazuar ne evidence, nje domosdoshmeri ne te gjithe sistemin shendetesor  

Titulli i aktivitetit: 24 mars 2023, Tirane / “Infermieri e bazuar ne evidence, nje domosdoshmeri ne te gjithe sistemin shendetesor”  

Data e zhvillimit: 24 mars 2023

Vendi i organizimit: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike, Departamenti i Lendeve Klinike Infermieristikes Pediatrike dhe Semundjeve te brendeshme

Kontakte: Tel: 0673514628 E-mail: albana.poloska@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere

Kredite: 3

23 mars 2023, Lezhe / “Nderlikimet e disiplemive. Menaxhimi i tyre” 

Titulli i aktivitetit: 23 mars 2023, Lezhe / “Nderlikimet e disiplemive. Menaxhimi i tyre” 

Data e zhvillimit: 23 mars 2023

Vendi i organizimit: Hoteli i Gjuetise Lezhe

Organizatori/ofruesi: Keshilli Kombetar i Urdhrit te Mjekut Lezhe

Kontakte: Tel: 0699589655   E-mail: frrokutonin@yahoo.com

 

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem/familje dhe mjeke specialiste

Kreditet: 3                                                                                           

17 mars 2023, Tirane / “Punonjesi shkencor ne karriere dhe te reja shkencore  

Titulli i aktivitetit: 17 mars 2023, Tirane / “Punonjesi shkencor ne karriere dhe te reja shkencore”  

Data e zhvillimit: 17 mars 2023

Vendi i organizimit: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike, Departamenti i Lendeve Paraklinike dhe Imazherike

Kontakte: Tel: 0674768888 E-mail: gentian.stroni@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Kardiologe, Nefrologe, Gastrohepatologe, Endokrinologe, Kirurge, Infermiere, Farmaciste

Kredite: 5

16 mars 2023, Tirane / “Perditesim ne teknika te ndryshme ne radiologji  

Titulli i aktivitetit: 16 mars 2023, Tirane / ” Perditesim ne teknika te ndryshme ne radiologji ”  

Data e zhvillimit: 16 mars 2023

Vendi i organizimit: Fakulteti i Mjekesise, Salla Galileo Galilei

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Semiologjise Klinike dhe Imazherike

Kontakte: Tel: 0697371375 E-mail: saraci.blerina@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Pneumologe, Nefrologe, Gastrohepatologe, Radiologe, mjeke te pergjithshem, Infermiere, Dentiste

Kredite: 2

9 mars 2023, Elbasan/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i MF dhe IF ne KSHP

Titulli i aktivitetit: 9 mars 2023, Elbasan /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i MF dhe IF ne KSHP”

Data e zhvillimit: 9 mars 2023

Vendi i organizimit: Elbasan

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

6 mars 2023, Shkoder / Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i MF dhe IF ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 6 mars 2023, Shkoder / Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i MF dhe IF ne KSHP”

Data e zhvillimit: 6 mars 2023

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet: 6

1 – 2 mars 2023 Shkoder, Trajnim / “Aftësimi në monitorimin e zbatimit të protokolleve të mjekimit të HTA, Diabet, Dislipidemi, Astma dhe SPOK nga MF dhe IF

Titulli i aktivitetit: 1 – 2 mars 2023 Shkoder, Trajnim / “Aftësimi në monitorimin e zbatimit të protokolleve të mjekimit të HTA, Diabet, Dislipidemi, Astma dhe SPOK nga MF dhe IF

Data e zhvillimit: 1 – 2 mars 2023

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105  E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Antare te NJVKSH dhe FSDKSH

Kreditet: 12