28 mars 2024,Tiranë/ “Akademia e dializës peritoneale” 

Titulli i aktivitetit: 28 mars 2024,Tiranë/”Akademia e dializës peritoneale” 

Data e zhvillimit: 28 mars 2024 

Vendi i organizimit: Hotel Rogner, Tiranë 

Organizatori/ofruesi: Unversiteti i Mjeksisë Tiranë , Shërbimi Nefrologjisë dhe Hemodializës 

Kontakte: Tel: 0684016042 E-mail:  arjana_strakosha@yahoo.it 

Kategoria e pjesëmarrësve: nefrologë 

Kreditet: 6

27 mars 2024, Tiranë/ Trajnim ” Urgjencat në kujdesin parësor” 

Titulli i aktivitetit: 27 mars 2024, Tiranë/ Trajnim ” Urgjencat në kujdesin parësor”  

Data e zhvillimit: 27 mars 2024 

Vendi i organizimit: Qendra Shendetësore ABC, Tiranë  

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetësore ABC, Tiranë  

Kontakte: Tel: 355(0)4 2234 105 E-mail: healthcenter@abchealth.org 

Kategoria e pjesmarrësve: mjekë familje, infermierë, mami, fizioterapistë 

Kreditet: 2 

20 mars 2024, Tiranë/ Trajnim ” Urgjencat në kujdesin parësor” 

Titulli i aktivitetit: 20 mars 2024, Tiranë/ Trajnim ” Urgjencat në kujdesin parësor”  

Data e zhvillimit: 20 mars 2024 

Vendi i organizimit: Qendra Shendetësore ABC, Tiranë  

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetësore ABC, Tiranë  

Kontakte: Tel: 355(0)4 2234 105 E-mail: healthcenter@abchealth.org 

Kategoria e pjesmarrësve: mjekë familje, infermierë, mami, fizioterapistë 

Kreditet: 2 

13 mars 2024, Tiranë/ Trajnim “Akademia e Onkologjisë – Trajnimi I” 

Titulli i aktivitetit: 13 mars 2024, Tiranë/ Trajnim “Akademia e Onkologjisë – Trajnimi I” 

Data e zhvillimit: 13 mars 2024

Vendi i organizimit: Salla Galileo Galilei, Tiranë 

Organizatori/ofruesi: Univeristeti i Mjeksisë Tiranë, Shërbimi i Onkologjisë 

Kontakte: Tel: 0692262011 E-mail: alketa_ilo@yahoo.com 

Kategoria e pjesmarrësve: onkolog 

Kreditet: 3.5