23 – 24 nentor 2023, Tiranë / “Kirurgjia Miniinvazive Neonatale”

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 nentor 2023, Tiranë / “Kirurgjia Miniinvazive Neonatale

Data e zhvillimit: 23 – 24 nentor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Sherbimi i Kirurgjisë Pediatrike

Kontakte: E-mail: aulona.haxhirexha@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Kirurgë të Përgjithshëm dhe Kirurgë Pediatër

Kreditet: 11 

21 nentor 2023 Tirane, Trajnim / “Anemite ne moshen pediatrike”

Titulli i aktivitetit: 21 nentor 2023 Tirane, Trajnim / “Anemite ne moshen pediatrike

Data e zhvillimit: 21 nentor 2023

Vendi i organizimit: Fondacioni Shëndetësor ABC

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105  E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke, infermier dhe mami

Kreditet: 2

10 nentor 2023 Maqellare, Trajnim / “Urgjencat me te shpeshta ne Kujdesin Shendetesor Paresor”

Titulli i aktivitetit: 10 nentor 2023 Maqellare, Trajnim / “Urgjencat me te shpeshta ne Kujdesin Shendetesor Paresor

Data e zhvillimit: 10 nentor 2023

Vendi i organizimit: Bar Maksuti, Maqellare

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105  E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke dhe infermiere

Kreditet: 6

3 – 4 nentor 2023 Tirane/ “PAAO 2023, Konferenca e Okulistikes”

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 nentor 2023 Tirane/ “PAAO 2023, Konferenca e Okulistikes”

Data e zhvillimit: 3 – 4 nentor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Plaza, Tirane

Organizatori/ofruesi: QZHP, Fakulteti i Mjekesise, Sherbimi i Okulistikes

Kontakte: Tel: 0693441059 E-mail: lpajtim@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë okuliste, optometrist, opticien, ORL

Kreditet:  4 kredite diten e pare dhe 6 kredite diten e dyte

3 – 4 nentor 2023 Tirane/ “Konferenca Kombetare e Endokrinologjise dhe Diabetologjise 2023 “

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 nentor 2023 Tirane/ Konferenca Kombetare e Endokrinologjise dhe Diabetologjise 2023 “

Data e zhvillimit: 3 – 4 nentor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: QZHP, Fakulteti i Mjekesise, Sherbimi i Endokrinologjise

Kontakte: Tel: 0692571296 E-mail: endocrine.al@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë endokrinologe, mjekesi interne, nefrologe, kardiologe, neurologe, kirurg, infermier

Kreditet:  8