29 prill 2022, Tiranë/“Parandalimi dhe kontrolli i ASCVD- nje prioritet i Semundjeve Jo te Transmetueshme (SJT)”

Titulli i aktivitetit: 29 prill 2022, Tiranë/“Parandalimi dhe kontrolli i ASCVD- nje prioritet i Semundjeve Jo te Transmetueshme (SJT)”

Data e zhvillimit: 29 prill 2022

Vendi i organizimit: Hotel Rogner, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: E-mail: gentaqirjako@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, mjek familje dhe kardiolog

Kreditet : 2 kredite

26, 27 dhe 29 prill 2022 Fier/ Trajnim“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit, Astmes dhe Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 26, 27 dhe 29 prill 2022 Fier/ Trajnim“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit, Astmes dhe Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 26, 27 dhe 29 prill 2022 Fier

Vendi i organizimit: Hotel “Fieri” Fier

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

22 Prill 2022 Tirane, “Konferencë Shkencore”

Titulli i aktivitetit: 22 Prill 2022 Tirane, “Konferencë Shkencore”

Data e zhvillimit: 22 Prill 2022

Vendi i organizimit: FSHM

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Lëndëve Paraklinike

Kontakte: Email: gentian.stroni@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek, infermier dhe farmacist

Kreditet : 6

20 prill 2022 Tirane / Konference “Qasje te reja ne Praktiken Klinike dhe Rehabilitim”

Titulli i aktivitetit: 20 prill 2022 Tirane / Konference “Qasje te reja ne Praktiken Klinike dhe Rehabilitim”.

Data e zhvillimit: 20 prill 2022

Vendi i organizimit: Albanian University

Organizatori/ofruesi: Albanian University

Kontakte: Tel: 0696061100 / 0674124000 E-mail: a.napuce@albanianuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere, mami

Kreditet : 6

16 prill 2022,Tirane /”Roli i mjekësisë laboratorike në menaxhimin e pandemisë së COVID-19″

Titulli i aktivitetit: 16 prill 2022,Tirane /”Roli i mjekësisë laboratorike në menaxhimin e pandemisë së COVID-19″

Data e zhvillimit: 16 prill 2022

Vendi i organizimit: Hotel Rogner, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Laboratorëve

Kontakte: Tel: 0692993335 E-mail: helenalame10@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek specialiteti, mjek familje, mjek laboratori, mjek mikrobiolog

Kreditet : 2.5

13 prill 2022 Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 13 prill 2022 Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 13 prill 2022

Vendi i organizimit: Hotel Fieri, Fier

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

6 Prill 2022 Fier/”Trajnim : Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 6 Prill 2022 Fier/”Trajnim : Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 6 Prill 2022

Vendi i organizimit: Hotel Fieri, Fier

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

6 prill 2022 Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 6 prill 2022 Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 6 prill 2022

Vendi i organizimit: Hotel Fieri, Fier

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

5, 7, 11, 14, 19, 21, 25, 28 prill 2022, Tiranë/”Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor”.

Titulli i aktivitetit: 5, 7, 11, 14, 19, 21, 25, 28 prill 2022, Tiranë/”Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor”.

Data e zhvillimit: 5, 7, 11, 14, 19, 21, 25, 28 prill 2022

Vendi i organizimit: FSHMT, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: E-mail: gentaqirjako@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dhe specialiste te fushes

Kreditet : 3 kredite cdo modul

2 prill 2022,Golem, Kavaje/Seminar”Efektet imunomodulatore të laktoferrinës në pediatri”

Titulli i aktivitetit: 2 prill 2022,Golem, Kavaje/Seminar”Efektet imunomodulatore të laktoferrinës në pediatri

Data e zhvillimit: 2 prill 2022

Vendi i organizimit: Hotel Eter, Golem, Kavaje

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Departamenti i Pediatrisë

Kontakte: Tel: 0682164577 E-mail: gkuli_lito@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek specialiteti, mjek familje, mjek pediatër, neonatolog.

Kreditet : 4