27 prill 2023, Tirane / Konferenca e VII-te Nderkombetare Departamenti i Infermierise dhe Fizioterapise “Semundshmeria kronike, sfide e shendetit bashkekohore

Titulli i aktivitetit: 27 prill 2023, Tirane / Konferenca e VII-te Nderkombetare Departamenti i Infermierise dhe Fizioterapise “Semundshmeria kronike, sfide e shendetit bashkekohore”  

Data e zhvillimit: 27 prill 2023

Vendi i organizimit: Albanian University

Organizatori/ofruesi: Albanian University

Kontakte: E-mail: s.murataj@albanianuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermiere dhe Fizioterapiste

Kredite: 6

4 prill 2023, Tiranë / “Radioterapi e avancuar ne onkologjine e koke/qafe e kollone”.

Titulli i aktivitetit: 4 prill 2023, Tiranë / “Radioterapi e avancuar ne onkologjine e koke/qafe e kollone”

Data e zhvillimit: 4 prill 2023

Vendi i organizimit: Fakulteti i Mjekesise, Salla Galileo Galilei

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Sherbimi i Neurokirurgjise

Kontakte: E-mail: artur.xhumari@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Neurokirurge, Radioterapeut, Onkologe, ORL, Neurologe dhe Neuroradiologe

Kreditet: 2