29 qershor ,06 dhe 08 korrik 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP

Titulli i aktivitetit: 29 qershor, 06 dhe 08 korrik 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 29 qershor, 06 dhe 08 korrik 2022

Vendi i organizimit: Hotel”Fieri”, Fier.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

27 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP

Titulli i aktivitetit: 27 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 27 qershor 2022

Vendi i organizimit: ne ambientet e Hotel “Fieri”, Fier.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

25 qershor 2022,Elbasan/Konference “Ndihma e kualifikuar mjekësore në urgjencat mjekësore”

Titulli i aktivitetit: 25 qershor 2022,Elbasan/Konference “Ndihma e kualifikuar mjekësore në urgjencat mjekësore” 

Data e zhvillimit: 25 qershor 2022,

Vendi i organizimit: Qendra Rinore, Elbasan.

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekesore, Albanian University

Kontakte: Tel:0696061100 E-mail: a.napuce@albanianuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: farmaciste, stomatologe dhe infermiere.

Kreditet : 6

 

23 qershor 2022, Peshkopi/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 23 qershor 2022, Peshkopi/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 23 qershor 2022

Vendi i organizimit: ne ambientet Hotel “Veri”, Pershkopi

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

22 qershor 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 22 qershor 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 22 qershor 2022

Vendi i organizimit: Hotel”Fieri”, Fier.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

17 qershor 2022, Peshkopi /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 17 qershor 2022, Peshkopi /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 17 qershor 2022

Vendi i organizimit: ne ambientet e Hotel ” Veri”, Peshkopi.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

16 qershor 2022, Peshkopi/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 16 qershor 2022, Peshkopi/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 16 qershor 2022

Vendi i organizimit: Hotel” Veri” , Peshkopi.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

15 qershor 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 15 qershor 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 15 qershor 2022

Vendi i organizimit: Hotel”Fieri”, Fier.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

14 qershor 2022,Tirane /Trajnim “Të rejat mbi trajtimin konservativ dhe kirurgjikal të sëmundjes së Parkinsonit”

Titulli i aktivitetit: 14 qershor 2022,Tirane /Trajnim “Të rejat mbi trajtimin konservativ dhe kirurgjikal të sëmundjes së Parkinsonit”

Data e zhvillimit: 14 qershor 2022

Vendi i organizimit: në sallë pranë Sallës Jeronim De Rada, Hotel Plazza, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë, Shërbimi i Neurologjisë

Kontakte: Tel: E-mail: janazekja@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve:mjek familje, mjekë të përgjithshëm, mjek familje, fizioterapistë, mjekë specialist (neurologë, neurokirurgë dhe psikiatër).

Kreditet 3.5

11 qershor 2022, Durres /Trajnim “Roli i mjekësisë laboratorike në menaxhimin e sëmundjeve kardio-vaskulare”

Titulli i aktivitetit: 11 qershor 2022, Durres /Trajnim “Roli i mjekësisë laboratorike në menaxhimin e sëmundjeve kardio-vaskulare”

Data e zhvillimit: 11 qershor 2022,

Vendi i organizimit: Prestige Resort Hotel, Durrës

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Laboratorëve

Kontakte: Tel: E-mail: anyla_bulo@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve:mjek familje, biokimikë klinikë, mikrobiologë, kardiologë dhe mjekë specialist të tjerë

Kreditet : 5

09 qershor 2022,/ Konference “Kerkimi shkencor ne Shkencat Nanofarmaceutike dhe Kujdesin Farmaceutik”

Titulli i aktivitetit: 09 qershor 2022, / Konference “Kerkimi shkencor ne Shkencat Nanofarmaceutike dhe Kujdesin Farmaceutik”

Data e zhvillimit: 09 qershor 2022,

Vendi i organizimit: Salla e konferencave ne Albanian University.

Organizatori/ofruesi: Departamenti i Farmacise, Fakulteti i Shkencave Mjekesore, Albanian University

Kontakte: Tel: 0696061100 E-mail: a.napuce@albanianuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: farmaciste

Kreditet : 6

08 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 08 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 08 qershor 2022

Vendi i organizimit: ne ambientet e Hotel “Fieri”, Fier.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

07 qershor 2022, Tirane/ “Merr kohë për mirëqënien tënde mendore”

Titulli i aktivitetit: 07 qershor 2022, Tirane/  “Merr kohë për mirëqënien tënde mendore”

Data e zhvillimit: 07 qershor 2022

Vendi i organizimit: Salla pranë Galileo Galilei, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, .

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë

Kontakte: Tel: 0672082411 E-mail:

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë, infermierë, dentistë, farmacistë, psikologë dhe punonjës social.

Kreditet : 2

07 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 07 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 07 qershor 2022

Vendi i organizimit: ne ambientet e Hotel “Fieri”, Fier.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

04 qershor 2022, Tiranë/ Konference “Ndihma mjekësore e kualifikuar ne Urgjencat te ndryshme”

Titulli i aktivitetit: 04 qershor 2022, Tiranë/ Konference “Ndihma mjekësore e kualifikuar ne Urgjencat te ndryshme”

Data e zhvillimit: 04 qershor 2022

Vendi i organizimit: Salla e konferencave ne Albanian University.

Organizatori/ofruesi:Shoqata “Per nje Shqiperi te Shendeteshme”, ne bashkepunim me Albanian University.

Kontakte: Tel:0696061100 E-mail:a.napuce@albanianuniversity.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Stomatologe, farmacistë dhe infermiere.

Kreditet : 6

04-05 qershor 2022, Vlore/ Konference “Konferenca kombëtare endokrionologji dhe diabetologji, takimi i pranverës 2022″

Titulli i aktivitetit: 04-05 qershor 2022, Vlore/ Konference “Konferenca kombëtare endokrionologji dhe diabetologji, takimi i pranverës 2022″

Data e zhvillimit: 04-05 qershor 2022.

Vendi i organizimit: Hotel Regina Vlore.

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë, Shërbimi i Endokrinologjisë.

Kontakte: Tel: E-mail:endocrine.al@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek, endokrinologë dhe infermiere.

Kreditet : 3.5

03 qershor 2022, Tirane/ Konference “Neurokirurgjia e se ardhmes”

Titulli i aktivitetit: 03 qershor 2022, Tirane/ Konference “Neurokirurgjia e se ardhmes”

Data e zhvillimit: 03 qershor 2022

Vendi i organizimit: Salla e Konferencave, Spitali Amerikan 3, Tirane.

Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Neurokirurgjisë, Fakulteti i Mjekësisë

Kontakte: Tel: 0697678579 E-mail: artur.xhumari@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë, neurologë, onkologë, neuroradiolog dhe radioterapeut.

Kreditet : 6

02 qershor 2022, Tiranë/ Trajnim “Anemia në sëmundjen renale kronike: rekomandimet terapeutike dhe sfidat e reja të trajtimit”

Titulli i aktivitetit: 02 qershor 2022, Tiranë/ Trajnim “Anemia në sëmundjen renale kronike: rekomandimet terapeutike dhe sfidat e reja të trajtimit”

Data e zhvillimit: 02 qershor 2022

Vendi i organizimit: Salla e Këshillit të Profesorëve, UMT.

Organizatori/ofruesi:Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Sëmundjeve të Brendshme.

Kontakte: Tel: E-mail:nevi.pasko@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek nefrologë

Kreditet : 2

02 qershor 2022, Fier/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 02 qershor 2022, Fier/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 02 qershor 2022

Vendi i organizimit: Hotel”Fieri”, Fier.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6

01 qershor 2022,Fier/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensioni nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Titulli i aktivitetit: 01 qershor 2022,Fier/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensioni nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP”

Data e zhvillimit: 01 qershor 2022

Vendi i organizimit: Hotel “Fieri”, Fier.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 E-mail: v.tare@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier

Kreditet : 6