26 qershor 2023, Tirane /Trajnim Ekzantemat Infektive Pediatrike 

Titulli i aktivitetit: 26 qershor 2023, Tirane /Trajnim “Ekzantemat Infektive Pediatrike”

Data e zhvillimit: 26 qershor 2023

Vendi i organizimit: Fondacioni Shëndetësor ABC

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier, mami, fizioterapi

Kreditet: 2

22 qershor 2023, Tirane /Trajnim Kujdesi Prenatal   

Titulli i aktivitetit: 22 qershor 2023, Tirane /Trajnim “Kujdesi Prenatal”

Data e zhvillimit: 22 qershor 2023

Vendi i organizimit: Fondacioni Shëndetësor ABC

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier, mami, fizioterapi

Kreditet: 2

21 qershor 2023, Tirane /Trajnim Vleresimi Ortopedik Pediatrik   

Titulli i aktivitetit: 21 qershor 2023, Tirane /Trajnim “Vleresimi Ortopedik Pediatrik”

Data e zhvillimit: 21 qershor 2023

Vendi i organizimit: Fondacioni Shëndetësor ABC

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier, mami, fizioterapi

Kreditet: 2

20 qershor 2023, Tiranë/ Trajnim”Transporti i sigurtë i pacientëve brenda dhe jashtë spitalit, sfidë apo siguri?

Titulli aktivitetit: Trajnim”Transporti i sigurtë i pacientëve brenda dhe jashtë spitalit, sfidë apo siguri?

Data e zhvillimit: 20 qershor 2023

Vendi i zhvillimit: SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë”

Organizatori/Ofruesi: SUOGJ

Kontakte:Tel:0682454874

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë, mami

Kreditet: 4

 

19 qershor 2023, Tirane /Trajnim “Triage në urgjencat pediatrike”   

Titulli i aktivitetit: 19 qershor 2023, Tirane /Trajnim “Triage në urgjencat pediatrike”

Data e zhvillimit: 19 qershor 2023

Vendi i organizimit: Fondacioni Shëndetësor ABC

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: +355 (0)4 2234 105 E-mail: meded@abchealth.org

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke Infermier, mami, fizioterapi

Kreditet: 2

17 qershor 2023 Tirane/ “Diabeti dhe nderlikimet okulare”

Titulli i aktivitetit: 17 qershor 2023 Tirane/”Diabeti dhe nderlikimet okulare”

Data e zhvillimit: 17 qershor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Hilton Garden, Tirane

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Shërbimi Okulistikes

Kontakte:

Kategoria e pjesëmarrësve: mjekë endokrinologe, mjeke okuliste, mjeke te pergjithshem dhe familje

Kreditet: 4.5

3 – 4 qershor 2023, Korce / “Konferenca Kombetare Endokrinologji dhe Diabetologji, Pranvere 2023”.

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 qershor 2023, Korce / “Konferenca Kombetare Endokrinologji dhe Diabetologji, Pranvere 2023”.

Data e zhvillimit: 3 – 4 qershor

Vendi i organizimit: Grand Hotel, Korce

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Sherbimi i Endokrinologjise

Kontakte: E-mail: endocrine.al @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Endokrinologe, Intern, Gjinekologe, Kirurge, Nefrologe, Gastrohepatologe dhe Infermiere

Kreditet: 7.5 

2 qershor 2023, Tiranë / “Whole Genome Sequencing ne praktiken klinike”.

Titulli i aktivitetit: 2 qershor 2023, Tiranë / “Whole Genome Sequencing ne praktiken klinike”.

Data e zhvillimit: 2 qershor 2023

Vendi i organizimit: Hotel Rogner, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise, Qendra e Zhvillimit Profesional

Kontakte: E-mail: generd.pediatric@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediater, neurolog, hematolog, gjenetist, gastrohepatolog, endokrinolog, kardiolog dhe farmaciste

Kreditet: 2.5